Pokaż pełną wersje : Pogoń za Jacobsenem
Jak myślicie czy Adam zdoła zdobyć kryształową kulę ? Zostało 5 konkursów z czego 3 w Planicy są zagrożone odwołaniem z powodu plusowej temperatury.
Głupie pytanie. Pewnie że tak bo Jacobsen narobił w gacie bo Adam jest w mega-formie i wszystkich odsadza na 5-10m ;p i do tego grozi Jacobsenowi operacja kolana po sezonie. Nawet te 3 konkursy wystarczą do wygrania Crystal Balla xD
Nie wiem, ale "Pogoń za Jacobsenem" to dobry tytuł na komedię sensacyjną.
Nie wiem, ale "Pogoń za Jacobsenem" to dobry tytuł na komedię sensacyjną.
O tematyce sportowo-kawowej.
Nie wiedzialem ze Pogoń Szczecin jest za Jakobsenem...
Małysz o krok od bolesnego upadku, cóż będzie ciekawie
Ciężko będzie.
Mamut to zupełnie odmienna skocznia.
Piotrek~
18-03-2007, 16:46
tym pokazał, kto tu rządzi!
Nie sądzę, żeby ktokolwiek z czołówki się utrzymał w powietrzu w jednym kawałku (może przy odrobinie szczęścia).
Nikast Shynix
18-03-2007, 16:55
Każdego innego skoczka po takim rozpoczęciu skoku najprawdopodobniej zbieraliby z ziemi... Ale Małysz nadal ma szanse na czwartą kryształową kulę.
Czarna_Mamba
18-03-2007, 19:17
Po jego obronie mogę powiedzieć tylko jedno. Mistrz, kurna, mistrz.
~>Salmon<~
18-03-2007, 19:43
To co dziś zrobił A. Małysz dobitnie świadczy o jego mistrzostwie. Wyjść z takiego niebezpieczeństwa bez szwanku, to wielka sztuka. Cieszę się bardzo, że nic mu się nie stało.Mam nadzieję że w Planicy będą optymalne warunki i Adam znów pokaże kto w tym roku jest najlepszy.
Mamut to zupełnie odmienna skocznia.
Ale Adam już stawał tam na podium , wbrew powszechnej opinii że słabo skacze na mamutach = )
Del'Khaos
18-03-2007, 20:05
I skakał dokładniej 225 m rekord polski. 230+? rekord polski plx? albo najlepiej 240 =)
Ale Adam już stawał tam na podium , wbrew powszechnej opinii że słabo skacze na mamutach = )
Stawał i nie mówię, że nie stanie ale na mamucie wszystko się może zdarzyć : p
Przedchwilą na tvn był pokazany jego skok 1 słowo: Skill
Kamil1000
18-03-2007, 20:58
nie wiem czy zdobędzie tą kryształową kulę bo dziś zajął 54 miejsce: http://www.rmf.fm/fakty/?id=114796
Nikast Shynix
18-03-2007, 21:00
Ale do Jacobsena ma tylko 14 punktów. Mniej niż różnica między 1. i 2. miejscem.
Osobiscie skoku nie widzialem,ale jak dla Adama beda sie trafiac takie warunki,to nie bedzie najlepiej...
~>Salmon<~
18-03-2007, 21:18
nie wiem czy zdobędzie tą kryształową kulę bo dziś zajął 54 miejsce
Naprawdę , dobrze że mi powiedziałeś.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.