zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Windows Movie Maker + Problem

General_Caster
16-03-2007, 21:09
Witam mam taki jeden problem związany z programem Windows Movie Maker.
Wszystko jest super hiper do czasu gdy nie dojde do momentu gdy daje slajd na pasku minut : 1 min 20 sek. Wtedy program mi sie automatycznie wylancza nie wiem dlaczego. Nie pojawia sie zaden komunikat ze cos zle zrobilem ani nic.Jest jakis sposob i rada na to ? Prosze o konkretne odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam.

Shokei
16-03-2007, 21:17
Windows to shit, może temu?: P

Nie znam rozwiązania. Poszukaj na google. Albo użyj SonyVegas.

General_Caster
16-03-2007, 21:20
Ale Sony Vegas ponoc bardzo skomplikowany ;/ a WMM prosty w obsludze ;(

Etoric
16-03-2007, 21:38
po 1. to jest już twoj chyba 10 topic 1. byl"jak zrobic wmv" 2. jakim programem pozniej jak zaczac teraz znowu jakies problemy
po 2. użyj snagita bo w snagicie to ja nawet potrafie film zrobic.

General_Caster
16-03-2007, 21:56
po 1. to jest już twoj chyba 10 topic 1. byl"jak zrobic wmv" 2. jakim programem pozniej jak zaczac teraz znowu jakies problemy
po 2. użyj snagita bo w snagicie to ja nawet potrafie film zrobic.

Film to kazdy ciul umie zrobic, radze przeczytac jeszcze raz tresc mojego pytania.

Foto_scr
16-03-2007, 22:07
Podobno Google wie, spytaj się go.

Gesior
17-03-2007, 02:06
1. Mozesz miec problem z iloscia RAM :>
Moj kolega mial tylko 384 MB i jak wrzucal powyzej pewnej ilosci sekund to mu sie zwieszal. Badziewie.. (wtedy ~10 min montowal, wiec nie wiem ile masz ram, ze błąd po 1:20 min :P )
2. WMM ma tyylle bledow. Jesli wrzucisz mu jakis plik ktory on sprobuje otworzyc(moze odrazu wywalic error, ze nieznany format), a nie bedzie potrafil (nie obsluguje kodeka) to moze ci sie zwiesic, a error sie nie pokaze. W WMM montuje w ostatecznosci kiedy nie mam czasu danego materialu dopracowac w Sony Vegas. Jesli 'nie chce ci sie uczyc obslugi sony vegas' to po co wogole robisz film? Efekty i jakosc z WMM sa poootffforne. Nie warto robic, bo zbyt wielu pozytywnych komentarzy za film nie dostaniesz..

General_Caster
17-03-2007, 12:23
1. Mozesz miec problem z iloscia RAM :>
Moj kolega mial tylko 384 MB i jak wrzucal powyzej pewnej ilosci sekund to mu sie zwieszal. Badziewie.. (wtedy ~10 min montowal, wiec nie wiem ile masz ram, ze błąd po 1:20 min :P )
2. WMM ma tyylle bledow. Jesli wrzucisz mu jakis plik ktory on sprobuje otworzyc(moze odrazu wywalic error, ze nieznany format), a nie bedzie potrafil (nie obsluguje kodeka) to moze ci sie zwiesic, a error sie nie pokaze. W WMM montuje w ostatecznosci kiedy nie mam czasu danego materialu dopracowac w Sony Vegas. Jesli 'nie chce ci sie uczyc obslugi sony vegas' to po co wogole robisz film? Efekty i jakosc z WMM sa poootffforne. Nie warto robic, bo zbyt wielu pozytywnych komentarzy za film nie dostaniesz..

juz naprawilem :P dziala all trzeba bylo tylko aktualizacje zrobic

Gesior
17-03-2007, 12:36
A mowilem, ze ma tone bledow :)
Najlepiej jakbys sobie Sony Vegas sciagnel i sie nauczyl obslugiwac.