Pokaż pełną wersje : Problem z instalacją
Mam mały problem z instalką do gry. Mam taki błąd:
http://img86.imageshack.us/img86/2205/errorsm7.jpg
Wyświetla mi się to po weryfikacji instalki.
Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym /NCRC command line swith ??
..::QRAS::..
17-03-2007, 09:29
po pierwsze co to za gra? a po drugie jak bys troszke znal angielski to jest tam napisane dlaczego jest taki problem.
widocznie nie zna dlatego trzeba mu pomóc. Tam pisze ze twoja instalka jest uszkodzona albo przez wirus albo przez uszkodzoną płytę albo nie pełne sćiągnięcie. Jak to gra z netu to polecam jeszcze raz zassac tyle że flashgetem.
@..::QRAS::..
To jest Regnum Online. Wątpię czy znajomość nazwy tej gry komuś pomoże w rozwiązaniu problemu z instalką.
@kołbaś
Dzięki z pomoc ale to co mi przetłumaczyłeś akurat wiem co oznacza. Mi chodzi dokładnie o to ostatnie zdanie. It may be possible to skip this check using the /NCRC command line swith. Moje tłumaczenie: Można pominąć to sprawdzanie używając ... i dalej nie wiem o co chodzi z tym NCRC. Prosze o pomoc. A co do tego flash geta to ściągałem tą instalke ale DAPem (ściąga szybciej niż flash get, na moim kompie przynajmniej tak jest :) ). Na wszelki wypadek ściągnę jeszcze raz.
@edit
Ściągnąłem jeszcze raz, zainstalowałem, włączyłem, pograłem i doszedłem do wniosku że nie warto było tego ściągać :P
byc moze w wierszu polecen jest jakas komenda o nazwie /NCRC jednak przez uruchom i cmd to nie ma.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.