Pokaż pełną wersje : 90 ed dead by noob team.
Nocne zabawy na furorze :). Pierwszy frag ~18 minuty, akcja z 90 ed rozpoczyna się w 29 minucie. Po zabiciu można wyłączyć film, nic się już nie działo.
Link: www.megashare.pl/dajmiswojepasy***** ( http://www.kanaros.webd.pl/tibia/anum_pk_furora1.rec )
Tak wygladaja nudne noce na Furorze :)8o
Wcale nie taki noob team:P
Moja perspektywa http://rapidshare.com/files/21406608/pk.rec.html 8o
Btw. Nice Job Guys!8o
//Mlody
Diabelek
17-03-2007, 03:58
Nooom, znow pokazalismy klase ;D jak co weekend nudna piatkowa noc skonczyla sie zabawa na Furorze ;]Moral Historii jest prosty; nie pomagajcie noob kumpla ktorzy pisza ze bilo ich 2 pk na ~30 lvl ; bo to mozemy byc my xD
Pzdr for Rybster !
Diabel\
Karolkaa
17-03-2007, 04:06
ładnie :D hrhr :P
ten Meteon troche noob :o ale warto obejzec :>
ładnie :D hrhr :P
ten Meteon troche noob :o ale warto obejzec :>
Tak, tak Karolciu :D Od kogo sie uczylas grac ?:D hrhr
Szkoda, ze nie ma nagrania z Venta, bysmy sie posmiali troche :P
Dozobaczenia za tydzien :D
Diabelek
17-03-2007, 04:14
Taa, ludzie lepiej nie expic w piatkowe wiczory ;p brak imprez=nuda ;(
Nagranie z Vent'a by pobili popularnosc filmu wsczegol komentarze Meteona ;p
Cytuje:"Lisu kurwa odrazu trzeba bylo schodkowac up-down a nie jak tarzan za*******ac po drzewach" -itd ;
Diabel\
Nie ma to jak miły piątkowy wieczór przy Tibii 8o 8o
//Mlody
Karolkaa
17-03-2007, 04:21
Nie ma to jak miły piątkowy wieczór przy Tibii 8o 8o
NIo :> a w sobote oblewac nabity lvl ?:D
Diabelek
17-03-2007, 04:22
Jak zapraszasz Karolino to wpadne oblac ;
Pzdr
Diabel\
@up.
Po piatkowym wieczorze przy tibi i udanym peka, mozna sobie pozwolic na jakies super danie, np. nalesniki, my tak swietujemy wygrana ;]
Pzdr
Diabel\
Miales wpadać do Lodzi.... :(
Jak cos to wiesz gdzie mnie szukac 8o
Down. Taaaaaa 8o
//Mlody
Diabelek
17-03-2007, 04:25
@up
na nalesnikach u metka?!
Pzdr
Diabel\
Karolkaa
17-03-2007, 04:26
Pzdr
Diabel\
hrhr xD ja nie oblewam lvlu :P bo go nie nabijam :D z innej okazji mozesz wpasc xD
Diabelek
17-03-2007, 04:27
omygy, za tydzien bede poznan ; moze jakis miiting?
btw, to wymysl inna okazje ;
pzdr
Diabel\
Diabel wsiadaj w pociag i jestes w Lodzi :)
8o 8o
//Mlody
Karolkaa
17-03-2007, 04:31
omygy, za tydzien bede poznan ; moze jakis miiting?
btw, to wymysl inna okazje ;
pzdr
Diabel\
wygranego OB? a moze udanego Pekowania ?:D
Diabelek
17-03-2007, 04:31
@Lisu
A bedzie czerwony dywan?
@Karolkaa
A RL tam uwas nie macie zeby cos opijac?;/
Pzdr
Diabel\
Karolkaa
17-03-2007, 04:36
@Lisu
A bedzie czerwony dywan?
@Karolkaa
A RL tam uwas nie macie zeby cos opijac?;/
Pzdr
Diabel\
Jest co ale nie ma z kim :o siedza w domu i graja w tibie :D hrhr np taki Metek :o
Diabelek
17-03-2007, 04:37
Hyh,jak widac po obecnej sytuacji ty nie lepsza ;/?
Pzdr
Diabel\
Jakto nie ma?
A ja? 8o
//Mlody
Karolkaa
17-03-2007, 04:38
Hyh,jak widac po obecnej sytuacji ty nie lepsza ;/?
Pzdr
Diabel\
ja nie gram w tibie :> wpadam na akcje :D hrhr
Jest co ale nie ma z kim :o siedza w domu i graja w tibie :D hrhr np taki Metek :o
Bo ja jestem lowfucking life :D
Nie lubia mnie na osce bo jestem gruby i brzydki, gram w tibie z nadzieja, ze poznam tu przyszla zone i bede mial wspaniale dzieci ktore naucze expic na guardach :D
Diabelek
17-03-2007, 04:40
To co?kto mnie przekima?;>
Karolaa:>
Pzdr
Diabel\
Karolkaa
17-03-2007, 04:56
To co?kto mnie przekima?;>
Karolaa:>
Pzdr
Diabel\
Noc z moja babcia ?:D Bardzo kuszace xD
Diabelek
17-03-2007, 04:57
Hmmm...nie myslalem o babci ;
;>
Branoc wam, ide spac
<333
Pzdr
Diabel\
Mazur199
17-03-2007, 11:09
all up
na gg -.-
Ale chat sobie zrobiliscie xd
Diabelek
17-03-2007, 12:49
@Mazur
Nasz topic to robimy co chcemy a tacy jak ty niech wy*******aja 10 lvl'u
@up.
Po piatkowym wieczorze przy tibi i udanym peka, mozna sobie pozwolic na jakies super danie, np. nalesniki, my tak swietujemy wygrana ;]
xD
najs filmik pzdr ;;;ddd
Foto_scr
17-03-2007, 13:15
Mam pytanie.
Dlaczego po zabiciu tego druida nie zaczęliście bić rycerza, który z nim przyszedł po Was?
Mazur199
17-03-2007, 13:27
@Mazur
Nasz topic to robimy co chcemy a tacy jak ty niech wy*******aja 10 lvl'u
Wejdź na dziecineo.prv.pl dział trole i poczytaj troche o sobie bo forum jest od tego aby wymieniac swoje poglady frajerze, a na gg se pierdol o swoich arcyważnych sprawach bo poziom intelektualny waszych rozmów stawiam na 10 letnie dzieci.
kthxbye
Wejdź na dziecineo.prv.pl dział trole i poczytaj troche o sobie bo forum jest od tego aby wymieniac swoje poglady frajerze, a na gg se pierdol o swoich arcyważnych sprawach bo poziom intelektualny waszych rozmów stawiam na 10 letnie dzieci.
kthxbye
<10znaków>
Mam pytanie.
Dlaczego po zabiciu tego druida nie zaczęliście bić rycerza, który z nim przyszedł po Was?
Zaczęliśmy go bić, ale gdy zaczął uciekać daliśmy spokój bo i tak byśmy go nie zabili (niestety trzech palków (z czego dwóch może sd używać), 1 knight bez pacc i sorc nie zdejmie na combo takiego knighta :().
Mam pytanie.
Nie było szans na zabicie tego najta, runy sie konczyly :)
Ale ogolnie udany nudny piątek 8o
//Mlody
Torn Saximercus
17-03-2007, 15:02
Ten 90 ed był zbyt pewny siebie i dostał trapa ;)
Btw.
13:27 Chaose [45]: nie bij
13:27 Meteon Eco [36]: To plac
13:27 Meteon Eco [36]: Teraz Bohy
13:28 Chaose [45]: bogh niemam
13:28 Chaose [45]: nie nosze
13:28 Chaose [45]: bo vision
13:28 Chaose [45]: mi zabralo
:D
Foto_scr
17-03-2007, 15:11
Nie było szans na zabicie tego najta, runy sie konczyly :)
Ale ogolnie udany nudny piątek 8o
//Mlody
Jest w planach jakaś kolejna akcja?
Zapolujcie na jakiegoś rycerzyka.
Jest w planach jakaś kolejna akcja?
Zapolujcie na jakiegoś rycerzyka.
Rycerze są trochę nie opłacalni bo z naszym combo trudno zabić. Sorci/druidzi to najlepsze cele z racji tego, że jest łatwo zabić i loot dopisuje z racji mf/run które noszą :).
No Ładnie nam poszlo , nastepnym razem trzeba wziac wiecej run , i chcialbym jakiegos lepszego chara niz 33 pall z 12 mlv :D
Rywin_Capy
17-03-2007, 15:44
Hee fill dobry najlepszy tekst moim zdaniem XD "14:28 Thor Mor [60]: IDE W PRAWO LEWO!" no to gdzie chlopie? XD
Druid chcial dobrze,a skonczyl zle w sumie jaki loot z niego bo tak szybko ten bp zniknol ze nie zdazylem looknac xd?
Hee fill dobry najlepszy tekst moim zdaniem XD "14:28 Thor Mor [60]: IDE W PRAWO LEWO!" no to gdzie chlopie? XD
Druid chcial dobrze,a skonczyl zle w sumie jaki loot z niego bo tak szybko ten bp zniknol ze nie zdazylem looknac xd?
On tak napisal bo pewna osoba na ventrilo powiedziala zebysmy poszli w prawo lewo :)
Nocne zabawy na furorze :). Pierwszy frag ~18 minuty, akcja z 90 ed rozpoczyna się w 29 minucie. Po zabiciu można wyłączyć film, nic się już nie działo.
Link: www.megashare.pl/dajmiswojepasy***** ( http://www.kanaros.webd.pl/tibia/anum_pk_furora1.rec )
od kiedy podajemy filmiki w zipach?:D
od wtedy kiedy zostalismy noobem i ciezko nam sciagnac plik i go zeskanowac, i zobaczyc ze jest to film na tibi cam ;?
Nie zauwazyles miszczu ze jest to falszywy link?
Akcja była taka:
Lisu się nas pyta (wychodząc z thais) gdzie jesteśmy, na co ja, nie do końca rozmyślając jak mu to powiedzieć, powiedziałem: „IDŹ W PRAWO, LEWO!”. Reakcje na te słowa sam sobie wyobraź :P.
Foto_scr
17-03-2007, 16:43
Zaliczyłem klasycznego rotfla.
Akcja była taka:
Lisu się nas pyta (wychodząc z thais) gdzie jesteśmy, na co ja, nie do końca rozmyślając jak mu to powiedzieć, powiedziałem: „IDŹ W PRAWO, LEWO!”. Reakcje na te słowa sam sobie wyobraź :P.
Było śmiesznie 8o
Jak zawsze w sumie :)
//Mlody
Diabelek
18-03-2007, 00:14
No kurwa zawsze jest smiesznie ;
Czy dedamy my innych czy inni nas ; grunt to poczucie chumoru i umiejetnosc odroznienia gry od rl do czego nalezy troche dorosnac ;
Pzdr
Diabel\
Hellraiser
19-03-2007, 20:38
Pzdr for Rybster !
Diabel\
Thanks, za "pezeta"
No i oczywiscie pieknie wam to wyszlo, tylko pamietajcie nie wpadnijcie po takiego chlopaka z dlugim name zaczynajacym sie od C~
Reth'ik,
04-05-2007, 01:49
Hahahaha, Dzisiaj padlem od Niej (Niego) Wiec odświeżam Posta....8o
Gz hahahaha! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.