Pokaż pełną wersje : Muzyka
BafiAndDracon
17-03-2007, 19:35
Poszukuje muzyczki na prezentacje multimedialną , prezentacja będzie trwała około 10 minut dlatego szukam utworu który trwałby około 10-15 minut, chciałbym aby było to coś fajowego w klimatach muzyczki z gry Deer Hunter 4 Prosze , jeśli coś wam przychodzi na myśl to piszcie
Pozdro:)
@Edit: prezentacja jest o dzikach<lol>, a muzyczka z Deer Huntera 4 to takie "myśliwskie" jodłowanie
Deer Hunter 4 - gra o myśliwym polującym na jelenie :)
Przychodzą mi do głowy 3:
- Hymn Trance Energy (techno)
- Warp Brothers - Power (techno)
- Nightwish - Ghost Love Score (metal)
Dr.Unknown
17-03-2007, 20:41
Dziewiąta Symfonia pasuje do wszystkiego.
~>Salmon<~
17-03-2007, 20:47
w klimatach muzyczki z gry Deer Hunter 4
Kultowa gra = P. Na pewno wszyscy wiedzą jakiego typu muzyka w niej jest.
Shine On Your Crazy Diamond (part I) - Floydów, Rime of The Ancient Mariner - Iron Maiden... Pierwszy dwanaście minut z kawałkiem, drugi ponad czternaście. I napisz, o co ci dokładniej chodzi, bo nie każdy grał w tą grę.
Kwadratowe Koło
17-03-2007, 22:05
Manieczki - Amsterdam 74min
Manieczki - Czerwony polonez 73min
Descartes
17-03-2007, 23:50
Metal i Techno nie bardzo pasują do prezentacji, ale takie Ghost Love Score na pewno bardziej będzie pasowało niż jakaś basowa jebaka.
kamosblue
18-03-2007, 00:15
sprobuj zdobyc soundtracki z gry Stronghold ;)
Dziki?
Requiem for a dream
._.
>down
a na dla wujka? huh?: >
>edit
Aa ; ]
BafiAndDracon
18-03-2007, 00:20
Dziki?
Requiem for a dream
._. a no dla wujka(przyszłego leśniczego);)
sorka za błąd
Tiesto-Suburban Train(orginal)10 minut;p
spokojny trance
Walekifa
18-03-2007, 00:42
sprobuj zdobyc soundtracki z gry Stronghold ;)
Kocham cię :*
Dr.Unknown
18-03-2007, 11:44
Zawsze możesz poszukać OST z "Akademii Pana Kleksa" i utwór "Dzik jest dziki".
To nie zakładając nowego tematu o tej samej tematyce poszukuje piosenki na prezentację też ok. 10 min, lecz nie o dzikach, a o hotelu położonym nad wodą. Coś jak fale itp.\
@down
Titanic odpada a tego 1-szego nie słyszałem. Chodzi mi o szum fal, wiatr itp. Żeby nie było mi tam głosów typu "I love you too..." sama melodia. A i bez żadnej działalności człowieka (samoloty, samochody, łodzie, itp)
Walekifa
18-03-2007, 12:31
@UP
To może Ocean Trance? ; p - ATB
Albo muzyka z Titanica.
No,to jest akurat kawałek bez żadnego "sexy,sexy,sexy";p. Czyste brzmienie oceanu ze spokojną nutką trance'u. Możesz spróbować,chyba że chcesz w 100% naturalna odgłosy wody.
Coś mi przyszło do głowy:
Seether - Remedy
Ciekawie będzie wyglądać z dzikami : D
Rethfing on Aldora
18-03-2007, 16:55
To nie zakładając nowego tematu o tej samej tematyce poszukuje piosenki na prezentację też ok. 10 min, lecz nie o dzikach, a o hotelu położonym nad wodą. Coś jak fale itp.
Nagraj odgłos spłukiwania wody w kiblu i troche go zmiksuj.
Dr.Unknown
18-03-2007, 18:26
To nie zakładając nowego tematu o tej samej tematyce poszukuje piosenki na prezentację też ok. 10 min, lecz nie o dzikach, a o hotelu położonym nad wodą. Coś jak fale itp.\
@down
Titanic odpada a tego 1-szego nie słyszałem. Chodzi mi o szum fal, wiatr itp. Żeby nie było mi tam głosów typu "I love you too..." sama melodia. A i bez żadnej działalności człowieka (samoloty, samochody, łodzie, itp)
Proponuje jakaś muzykę relaksacyjną - taką, jakiej się używa w zajęciach przeciw stresowych, zabiegach czy w jaskiniach solankowych.
Moze najpierw napisz o czym ta gra jest :pp??
@Dr.Unkown
A dokładnie tytuł?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.