Pokaż pełną wersje : Gsy
Proszę o szybką radę . Kolega poprosił mnie żebym poszedł z nim na gsy.
Hunciłem na dl, dragach itd lecz gsów panicznie się boję .Więc od najważniejszego, czy pokonam go ? Zdecydowaliśmy że będziemy huncić w kopalni lurować pojedynczo. Czy dam radę ? W większości to ja będę je bił . Co wziąść na ten hunt?
Posiadam palka 60lvl skille 81 dista lecz tylko 14 mg lvl .
Przepraszam nas wszystkie błędy ale piszę to na szybko i proszę nie pisać w stylu nie możesz poszukać
berkovic
17-03-2007, 20:46
Poradzisz se na 60 lvlu z bohami bez problemu bedziesz uciekal.
nie weim gdzie ty tego gs'a chcesz bic musi byc troche miejsca ,wejz uhy i pare hmm jak cos (:
ShinjiIkari
17-03-2007, 21:01
berkovic - naucz się czytać. Mają zamiar bić w kopalni i pojedyńczo.
Zakładam, że będziesz miał blockera? Radzę przygotować się na waste uh, gdyż hity GS dochodzą do 280.
Możesz próbować bić z bolt+hmm, chociaż sukcesu w lootowaniu czegokolwiek, o zarabianiu nie wspominając, nie życzę. Mi osobiście poszło 19 uh na 1 gs knightem solo:p(69 sword xD)
Viltherius
18-03-2007, 10:32
Proszę o szybką radę . Kolega poprosił mnie żebym poszedł z nim na gsy.
Hunciłem na dl, dragach itd lecz gsów panicznie się boję .Więc od najważniejszego, czy pokonam go ? Zdecydowaliśmy że będziemy huncić w kopalni lurować pojedynczo. Czy dam radę ? W większości to ja będę je bił . Co wziąść na ten hunt?
Posiadam palka 60lvl skille 81 dista lecz tylko 14 mg lvl .
Przepraszam nas wszystkie błędy ale piszę to na szybko i proszę nie pisać w stylu nie możesz poszukać
Słyszałem że największe haste Gs'a jest równe szybkości 90lvl więc twój 60lvl + boh(20) + time ring (30) = 110lvl szybkości czyli jak nie masz lagów uciekniesz bez problemów.
Na początek wal hmm+bolt a jak Ci już minie arachnofobia :p to możesz próbowac samymi boltami tylko większy dist by się przydał. Uhy to podstawa :) ja bym radził pierwsze Gs'y na powierzchni lac hmm moze PoH tylko nie zapomnij najpierw zbadac terenu i zaplanowac drogi ucieczki (lurowania) Gs'a.
W kopalniach oczywiscie z blokerem 30 lvl knight da rade 1 zbloczycB) .
Niestety mam zamiar to bic solo bez blokera. Możecie dokładniej napisać co wziąść ze sobą?
Duch Niespokojny
18-03-2007, 12:29
Niestety mam zamiar to bic solo bez blokera. Możecie dokładniej napisać co wziąść ze sobą?
Hm... to w kopalni nie będziesz miał gdzie uciekać, więc możesz co najwyżej spróbować z tarczą i throwing stars.
Bilem w kopalni GSy od 55 lvlu z bohami, 80 dist. Szlo ladnie, czasem mi strzelil a miejsca jest duzo.
berkovic - naucz się czytać. Mają zamiar bić w kopalni i pojedyńczo.
Zakładam, że będziesz miał blockera? Radzę przygotować się na waste uh, gdyż hity GS dochodzą do 280.
Możesz próbować bić z bolt+hmm, chociaż sukcesu w lootowaniu czegokolwiek, o zarabianiu nie wspominając, nie życzę. Mi osobiście poszło 19 uh na 1 gs knightem solo:p(69 sword xD)
no popatrz a mi idzie 2-3 uh w najgorszej sytuacji. wale na full def z hmm. tak mialem na 59 levie kiedy to ostatni raz bilem gsy.
w takim wypadku proponowal bym poh. na poludnie od wejscia do outlaw camp jest resp 1 gsa. fakt faktem sa tam tez tarantule ( przy nie przelamanym respie dosyc sporo ), ale od czego jest gfb. z samym gsem mozna sobie biegac ile sie chce, a w najgorszym wypadku lecisz na pustynie gdzie gs zniknie. nie zabijaj poison spiderow, bo gs zsummonuje kolejne. w kopalni radzil bym bardzo uwazac, bo czasem potrafi sie zrespic gs na plecach i wowczas trzeba kombinowac z odlurowywaniem
ShinjiIkari
18-03-2007, 15:27
^A ja bije z GS, na full offensive. Biłem przy 69/63 na 46 lvl.
A co z runkami? Co i ile czego wziąść? To mnie najbardziej interesuje
Tentotrix
18-03-2007, 18:16
Ja pierwszego gsa ubiłem na 48 lvlu...a od 50 expie na pohu ....boh+utani hur i nigdy gs mnie nie dogania:) jezeli nie masz haste to t ring jedynie;) dl moze walnąć combo za 700+ a gs max 240 ( no chyba ze nie masz eq to do 300) tak wiec pokonaj swoj strach a i na pohu b. dobry exp
Archerith
18-03-2007, 22:14
GSy to miłe stworzonka, jedynie jak masz lagi to nie idź... a z blokerem to możesz mieć skille i 70 i bedzie ok. Co do pohu - jak jesteś sam, góra 2 osoby to exp dobry, ale zazwyczaj jest tam 5 +...
Skowerowypallek
20-03-2007, 15:01
Ty na 60 boisz sie gsow a ja juz che na poh isc i solo robic najlepiej wez duzo hmm, trcohe explo i bedzie spoko :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.