Pokaż pełną wersje : 171 Ek Hacked
Filmik nie mój.
http://www.rogepost.com/n/6777734700
@up
Inaczej tego ujac nie mozna,wiec potwierdzam "o kurwa..."
btw ciekawe jak sie dal hacknac...
Milu Arhangel
17-03-2007, 22:06
@up
Ja również...
Niepozorny
17-03-2007, 22:08
me too :O
Amazing.
MagField
17-03-2007, 22:09
@All up
Nom rzeczywiście też tak sądze ;o
HAHAHHAHAHA , ale ten właściciel musiał być zryty , żeby kg zassać .
Ciekawe .. ile jeszcze będzie takich hacków ; )
Przybitek
17-03-2007, 22:13
heh jesli to nie byla tylko gra official ownera chcial pokazac ze byl hacked dla rozrywki:p a jesli sie oblowil ktos to powiem to samo co wyzej :P
I teraz wszyscy beda to powtarzac?;[[[[[
MagField
17-03-2007, 22:15
@up
Tak
@film
Ktoś nieźle sie dorobił ;)
A ja będę inny i powiem...
O KURWA . . .;)
szkoda chłopa
DexteroO
17-03-2007, 22:21
Kurwa! !awruK
Nygga789
17-03-2007, 22:24
O kurwa...
nic dodac nic ujac oprocz OKURWA MAC
Macie kisiel w majtkach...?:D
No wlasnie tez to zauwazylem xd ale hack ladny ;p rozumiem 2-3 pierwsze osoby zeby to napisaly,ale nastepne posty maja tresc "kurwa"
Calen Futh
17-03-2007, 22:32
Tez sie dołącze :
O kurwa o_O
Rychulec
17-03-2007, 22:34
HAHAHHAHAHA , ale ten właściciel musiał być zryty , żeby kg zassać .
Ciekawe .. ile jeszcze będzie takich hacków ; )
a skąd wiesz że go prawdziwy hacker niehacknął??
..::QRAS::..
17-03-2007, 22:34
Tylko nie urwał !
a skąd wiesz że go prawdziwy hacker niehacknął??
Wiesz skąd to wiem ?
Bo prawdziwi hackerzy nie zajmują się okradaniem kont w grze Tibia -.-
I prawdziwy hacker napewno by coś przeżucał sobie w Tibii na inną postać , bo nie ma co do roboty tylko bawić się w takie gówno .
Jeśli to rl owner udawał hacka, to nic szczególnego.
Jeśli nie, to o kurwa.
Shield of Honour... o kurwa!
Nie będę odkrywczy: O Kurwa!
Pan Kracy
17-03-2007, 23:15
o kurwa poraz kolejny xd
Street"Fighter
17-03-2007, 23:15
.... O KuRwA:)
Milten Magician
17-03-2007, 23:16
Omfg chciałbym żeby chociaż 2 itemy do mojego dp wpadły ;p
Ktoś się nieźle obłowił.
Guest 1900
17-03-2007, 23:21
To nie był hack prawdziwy ... ten koles co gra ta postacia to zrboil ... juz okolo 2 tygodni temu byl tez filmik jak 100 + cos podobego robil ... łapu capu i w 7 minutek sie uwinął ... jak dla mnie koles wisial komuś kaske albo jakis itemy to wymyślił sobie hacka film nagral i po sprawie ... ten film tak sztucznie wygląda .. nawet do banku nie zajrzał inne miasta dp itp. jak hackowac to all kasy w tibi nigdy za duzooo to napewno :D
osz kurwasz ale itansy o.0
ciacho2oo7
17-03-2007, 23:38
up@
będe odkrywczy
JA PIERDOLEEEEEEEEEEEEEEE 8o
Film fajny, szkoda ze fałszywy
To nie był hack prawdziwy ... ten koles co gra ta postacia to zrboil ... juz okolo 2 tygodni temu byl tez filmik jak 100 + cos podobego robil ... łapu capu i w 7 minutek sie uwinął ... jak dla mnie koles wisial komuś kaske albo jakis itemy to wymyślił sobie hacka film nagral i po sprawie ... ten film tak sztucznie wygląda .. nawet do banku nie zajrzał inne miasta dp itp. jak hackowac to all kasy w tibi nigdy za duzooo to napewno :D
Nie pisz jak nie wiesz ok? Co mnie obchodzą twoje domysły? Nie jestem hackerem ale ten filmik jest na pewno autentyczny. Poza tym myślisz, że koleś na takim lvlu, mając tyle siana, naprawdę ryzykowałby utratę szacunku, który zgromadził przez kilka ładych lat grania na Novej, dla kilku marnych k(k)? Może ty tego tego nie wiesz, ale ja to wiem i on także - kłamstwo ma krótkie nogi.
Zostane przy starym bo nie lubie zmian@
Oszz kurwaaaa...
Tooken Mały
18-03-2007, 00:04
Ehh...
Dziwne ze eq nie wysłał odrazu....
bartellox
18-03-2007, 00:10
(archeolog)
oooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkaczyński ;)
szkoda, ze tak malo itens miał xdddd:cup: 8o 8o
omg_1991
18-03-2007, 00:27
o Kurwa !!
Niema to jak zepsuć wysiłek czyjejś pracy... :/ szkoda mi typka.
Tylko czemu te dzieci hakujące same nie mogą se zrobić chara...Jak na ich inteligencje zbyt skomplikowane.
Foto_scr
18-03-2007, 01:00
@up
Jest to niezły sposób na zarobek na E-bayu i allegro (najczęściej). Po zsumowaniu wyszłoby jakies kilka tysięcy, ale praktycznie zawsze sprzedaje się tibijskim allegrowiczom za o wiele mniejszą cenę. Cel - szybkie pozbycie się tych pikseli i szybki zarobek.
A klienci, którzy się tym zajmują, zazwyczaj nie grają w Tibię. Szkoda im czasu.
Ta gra jest ulotna.
Jestem pewien ,że Zambo nie dałby się haknąć jakimmś gówniarzom. I jeśli to prawdziwy hack to raczej zrobił to ktoś kto się zna na rzeczy.
Co Wy z tymi kurwami? burdel zakladacie?
Co Wy z tymi kurwami? burdel zakladacie?
chcesz byc wspolwlascicielem :D?
topic@
:O!
chcesz byc wspolwlascicielem :D?
topic@
:O!
Wole rolę klienta.
Wole rolę klienta.
-.^
film@
ale sie nachapali, zal mi tego knighta.
Marcjanx
18-03-2007, 02:16
Pierwsze wrażenie moje: OMFG... Ludzie pracują na to całe tibijskie życie a tu j.ep i nimasz nic :OOO
@topic
Moim zdaniem dziwny hack. jak ktoś tam mówił już zrobiła to osoba nie doświadczona lub zrobił takiego niby haka. Moim zdaniem zrobił "niby takiego haka" Bo czemu nie wypłacił kasy z banku, i czemu nie wysłał t ego bpka z runkami uhy hmmy itd. Bo wysłał tylko 1 parcela. Mi się wydaje to dziwne. Sądze
że 95% to udawał że hak :D
@edit
Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje taki "shield of honour albo honor"
@UP mozliwe ale jakos watpie
@Topic
Jak widze takie filmiki to mi sie grac odechciewa...:baby: :baby: :baby:
Foto_scr
18-03-2007, 02:27
Jak widze takie filmiki to mi sie grac odechciewa...
Dokładnie!
Po cholerę w to grać, marnowac kilkaset godzin na tworzenie jakiegos wirtualnego ludzika, skoro prędzej czy później:
-ktoś Cię haknie/okradnie/zrookuje,
-gra Ci się znudzi.
Potem zrozumiesz, że nie warto tracić tyle czasu na Tibię.
SkateElement
18-03-2007, 03:00
Rehost, jeśli ktoś chce:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20780
btw, filmik piękny i ta tarcza w chacie...
@up
Jak ty sie wyrazasz !!! xD
@topic
Hehe przypomnial mi sie hack mojego kolegi, jak hacknal kolesia przez allegro z falszywym r keyem ale wtedy ubaw byl
Eq nie podam bo ktos pomysli, ze go hacknal xDD
Wielki Mancyz
18-03-2007, 09:56
ja pierdole ten kto go shakował na 200% nienabrał go na free pacc ani na jakiegoś linka to musiała być raczej fachowa już robota.. mimo że nie lubie hakerów i ich nieszanuje to naprawde jest już wyczyn shakować kogoś takiego.. oczywiście negatywny współczuje temu typowi ;/
Stefan Wichura
18-03-2007, 11:06
popieram cie w 100%... nie sprawdzil banku, innych miast, domkow itd. a pozatym juz jak ktos hacka robi to raczej zrokowal by tego chara albo by go troche zajechal, to all to jeden wielki walek i film na pokaz -.-
omfg ja tez che takie zeczy podziel sie:D:P
O kurwa :O
Szkoda kolesia :X
popieram cie w 100%... nie sprawdzil banku, innych miast, domkow itd. a pozatym juz jak ktos hacka robi to raczej zrokowal by tego chara albo by go troche zajechal, to all to jeden wielki walek i film na pokaz -.-
A Ty myslisz dlaczego w innych hackach tez nie oprozniaja calego chara?Zeby ta osoba mogla sobie jeszcze troche pograc,a pozniej zrobi to samo (jesli nie zalapal sie na keyloga)
Pierdolisz =o
Gz dla tego pana za fachową robotę.
true, true!
gosc szuka domku zamiast po kolei wchodzi niby do przypadkowego i o.O hahaha mam invite. nie zabiera wszystkiego, nie sprawdza wszystkich domkow, depotów , banku.
true, true!
gosc szuka domku zamiast po kolei wchodzi niby do przypadkowego i o.O hahaha mam invite. nie zabiera wszystkiego, nie sprawdza wszystkich domkow, depotów , banku.
A skąd wiesz, czy przed kręceniem filmu nie ocenił na stronce jaki jest jego domek?? Też mi tu coś nie trybi... nie poszedł do innych miast, nie sprawdził innych domków i tak dalej.....
jedyne co mnie zdziwiło, to to, że nie sprawdził bilansu w banku i tyle.
SkateElement
19-03-2007, 02:44
Ostatnio oglądałem film niby z hacka, ale koleś noobsko to zrobił, myślał, że się ktoś nabierze. Stał w dp w Thais, włożył eq do dp (do jakiegoś bp) nadal miał otwarty pojemnik z eq i niby wysłał parcel, a eq dalej w dp... noob.
Ci ktoży pytają czemu nie sprawdził bilansu w banku.
Otóż sprawdził przed nagrywaniem filmiku :)
Gratuluje hakerowi, pewnie z OwnTibia. ;)
Nie sprawdzil miasto dlatego (chyba) bo zambo odzyskal acc akurat po tym jak wyslal parcel nie rozumie waszego kurwowania bo jest tu najwyzej z 3kk
@up
Dzieki ze zabrales mi przyjemnosc z obejrzenia filmu.Raported ;]
@down
Tak czy siak za takie rzeczy warny sie dostaje...wiem dobrze bo sam takiego dostalem.
Może i jestem dziwny, ale przeważnie przed obejrzeniem filmu czytam góra kilka komentarzy, a nie prawie 70 postów. Ktoś Ci kazał czytać komentarze? Nie. Poza tym gość 2xup nie powiedział tak właściwie nic konkretnego.
Pavel321
21-03-2007, 19:48
dalacze sie do reszty ;] OOOO KURWA XD
Palek Demon
21-03-2007, 20:07
@up
@down
Tak czy siak za takie rzeczy warny sie dostaje...wiem dobrze bo sam takiego dostalem.
nie widzisz ze to 7 strona-.- a po 2 najpierw sie ogląda a potem komentuje idioto-.- "raported" lol
Film fajny ...xD tyle powiem..ale wydaje mi sie ze to walek
Jak do tej pory grania a gram ponad 2 lata chyba największy lvl został shakowany.
Były więcej pytanie do starszych graczy
Tiases'Master
21-03-2007, 20:37
To co Ci jedynie mogę powiedzieć to miałeś niezłe szczęście ; ) Jak można osiągnąć taki lvl i na dodatek jeszcze ściągać *exe. Nie rozumiem tych ludzi bo jak Ja miałem podobne lvle ( O ile można te moje lvle nazwać podobnymi a raczej nie ) to nawet filmów nie oglądałem co na dobre mi wyszło bo moi kumple oglądali i większość z nich została zhackowana...
nie widzisz ze to 7 strona-.- a po 2 najpierw sie ogląda a potem komentuje idioto-.- "raported" lol
Film fajny ...xD tyle powiem..ale wydaje mi sie ze to walek
A czy ty kolego nie rozumiesz ze jest to NIEZGODNE z regulaminem?Nie wazne czy 30 czy 80 strona.
"Nie pisz jak nie wiesz ok? Co mnie obchodzą twoje domysły? Nie jestem hackerem ale ten filmik jest na pewno autentyczny. Poza tym myślisz, że koleś na takim lvlu, mając tyle siana, naprawdę ryzykowałby utratę szacunku, który zgromadził przez kilka ładych lat grania na Novej, dla kilku marnych k(k)? Może ty tego tego nie wiesz, ale ja to wiem i on także - kłamstwo ma krótkie nogi."
A ty wiesz? Skąd? Bo tak ci sie wydaje -.- ?
"To co Ci jedynie mogę powiedzieć to miałeś niezłe szczęście ; ) Jak można osiągnąć taki lvl i na dodatek jeszcze ściągać *exe. Nie rozumiem tych ludzi bo jak Ja miałem podobne lvle ( O ile można te moje lvle nazwać podobnymi a raczej nie ) to nawet filmów nie oglądałem co na dobre mi wyszło bo moi kumple oglądali i większość z nich została zhackowana..."
Jak ściągali filmy w .src albo ***** to ich problem... .rec są nieszkodliwe -.-
Nikt oczywiście nie sprawdził ale kolejną rzeczą która by wskazywała że ten film to fake są:
- zambo został w gildii
- dalej expi [słabe ale zawsze coś...]
- na 9 pierwszych stronach forum Novej na tibia.com nikt nie wspomniał słowem o tym hacku, gdyby znany nie tylko na tym serwerze 171 EK zostałby zhackowany ktoś by pewnie o tym napisał...
Ale po co tam sprawdzać skoro można napisac "Łosz kóóórrwaaa!!" albo "ja wiem lepiej bo wiem lepiej"
Sebcio :)
21-03-2007, 21:41
@up
@down
co za rzadki okaz nooba
"Nie pisz jak nie wiesz ok? Co mnie obchodzą twoje domysły? Nie jestem hackerem ale ten filmik jest na pewno autentyczny. Poza tym myślisz, że koleś na takim lvlu, mając tyle siana, naprawdę ryzykowałby utratę szacunku, który zgromadził przez kilka ładych lat grania na Novej, dla kilku marnych k(k)? Może ty tego tego nie wiesz, ale ja to wiem i on także - kłamstwo ma krótkie nogi."
A ty wiesz? Skąd? Bo tak ci sie wydaje -.- ?
Nikt oczywiście nie sprawdził ale kolejną rzeczą która by wskazywała że ten film to fake są:
- zambo został w gildii
- dalej expi [słabe ale zawsze coś...]
- na 9 pierwszych stronach forum Novej na tibia.com nikt nie wspomniał słowem o tym hacku, gdyby znany nie tylko na tym serwerze 171 EK zostałby zhackowany ktoś by pewnie o tym napisał...
Ale po co tam sprawdzać skoro można napisac "Łosz kóóórrwaaa!!" albo "ja wiem lepiej bo wiem lepiej"
Grałem na Novej i do dzisiaj mam tam wielu znajomych.
zambo zostal w gildii - co za soczysty argument ;) Może wy na Securze za stratę itemów wywalacie z gildii, bo w waszym mniemaniu są już dla was bezużyteczni. Na Novej takiego zwyczaju nie ma.
dalej expi [słabe ale zawsze coś...] Pseudo hacker nie 'zjechał' postaci, zabrał tylko itemy i kase, no to Zambo jest w stanie dalej expić. Może zamierza grać dalej.
na 9 pierwszych stronach forum Novej na tibia.com nikt nie wspomniał słowem o tym hacku, gdyby znany nie tylko na tym serwerze 171 EK zostałby zhackowany ktoś by pewnie o tym napisał... Ten argument przemawia raczej za autentycznością filmu. W razie udawanego hacka na pewno starano by się nagłośnić tą sprawę, żeby wszyscy się o niej dowiedzieli, tzw. propaganda :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.