Pokaż pełną wersje : 63 ms pking na pvp enforced
Grzyb_Szyjny
17-03-2007, 23:17
Cześć witam wszystkih urzytkownikuw oraz hciaubym zaprosic do oglondania mojego filmiQ gdy PK'uje, wjem ze mam dobre PWP
Sorryyy rze daje na Rapidaaaa ale na Tibicams~ piszom po angielsq a tego zbytnio nieumiem :P a niewiem jak uruhomic english translator ;D wybaczcie, nastempnym razem zawolam brata to mi pszetumaczy ;]
www.pkenforced666*********/63master.jpg (http://rapidshare.com/files/21529907/pk1.rec.html)
Prosze niespojlowac lota (wjem ze byl sóper ale prosze o cisze:P)
No wjenc i niewyskakujcie mi stekstami ortografja.pl bo niemam czasu na takie bzdety, ide wbijac kolejny lew
Pozdro nara dla wszstkih
Cya, cze,bye,nara,bb,yo,elo,rap,pa:*
DexteroO
17-03-2007, 23:19
slaba prowokacja >_>
@edit
slabe pvp, cudem ubiles (jesli to ty) tego typa i ladnie padles jak nab.
Foto_scr
17-03-2007, 23:20
Ciekawe, ile osób się skapuje, o co tutaj naprawdę chodzi.
inferna rider
17-03-2007, 23:20
czuję ironie... :) więc nawet na link włazic mi się nie chce po przeczytaniu topicu:P
czy będę żałował?:>
Grzyb_Szyjny
17-03-2007, 23:40
slaba prowokacja >_>
@edit
slabe pvp, cudem ubiles (jesli to ty) tego typa i ladnie padles jak nab.
DLA CIEBIE TO SLABE PWP ALE JA SIE DOPIERO SSZKOLE LEDWO HARA KUPILEM I WIDZISZ PKUJE LADNIE JA MAM NIECALE 7 LAT I CO ZABIJAM WJENKSZYH LEWUW OD SIEBIE :P
DexteroO
17-03-2007, 23:49
DLA CIEBIE TO SLABE PWP ALE JA SIE DOPIERO SSZKOLE LEDWO HARA KUPILEM I WIDZISZ PKUJE LADNIE JA MAM NIECALE 7 LAT I CO ZABIJAM WJENKSZYH LEWUW OD SIEBIE :P
wez chlopcze idz sie leczyc >_> mowilem ci juz ze slaba prowokacja...
Grzyb_Szyjny
17-03-2007, 23:50
wez chlopcze idz sie leczyc >_> mowilem ci juz ze slaba prowokacja...
srutututu majtki z drutu ty masz 8 lat i ciekawe czy jestes taki dobry w pwp i wogule ja morduje z zimnom krfjom. I jak widac niekogo sie nieboje:) bo mam w dupie naboje ,,l,,
Ale ten filmig śmierdzi , nie ómież nawet gradź i czym tó zię hwalidź , nawed zaporzyczem cztery słowa z ięzyka ankielskiego jour pwp jest nób i rzebym ciem wiencej nie widział z tagimi filmigami tótaj , bo porzałójeż zobaczyż . Lepjei popraf ortografię ty nubie naódż zię dobże pisadź bież pżykład ze mniem nie hodzem iurz tszy lata to szkoły (pżez tibię of kors ) , a zobadż jak wymiatam .
Grzyb_Szyjny
17-03-2007, 23:57
Ale ten filmig śmierdzi , nie ómież nawet gradź i czym tó zię hwalidź , nawed zaporzyczem cztery słowa z ięzyka ankielskiego jour pwp jest nób i rzebym ciem wiencej nie widział z tagimi filmigami tótaj , bo porzałójeż zobaczyż . Lepjei popraf ortografię ty nubie naódż zię dobże pisadź bież pżykład ze mniem nie hodzem iurz tszy lata to szkoły , a zobadż jak wymiatam .
Nom widze rze jedziesz ruwno, ja jeszcze niezaczolem szkoly ale za rok mnie bjorom do pjerfszej klasy <jupi>:DTeras ide sie trohe potszkolic ftej grze bo ide na cyklopy;p podobno som straszne ale mam runki naglej smierci to wjerz :DHEHE:D
Nygga789
18-03-2007, 00:09
Ale ten filmig śmierdzi , nie ómież nawet gradź i czym tó zię hwalidź , nawed zaporzyczem cztery słowa z ięzyka ankielskiego jour pwp jest nób i rzebym ciem wiencej nie widział z tagimi filmigami tótaj , bo porzałójeż zobaczyż . Lepjei popraf ortografię ty nubie naódż zię dobże pisadź bież pżykład ze mniem nie hodzem iurz tszy lata to szkoły (pżez tibię of kors ) , a zobadż jak wymiatam .
nawet trudno mi bylo cie przeczytac ale twoja pisownia jest de bezd
MagField
18-03-2007, 00:10
czuję ironie... :)
Gz.Dobry z ciebie pro
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 00:12
czuję ironie... :) więc nawet na link włazic mi się nie chce po przeczytaniu topicu:P
czy będę żałował?:>
A ja czuje kisiel w majtah i nie rzauje:P
nawet trudno mi bylo cie przeczytac ale twoja pisownia jest de bezd
kórwa maż coź do mnie muf gdzie mieżkaż to ci pokarze kto tó rzondzi rzebym wiencej nie widział tagih komentaży bo cie dopadne kórfo głópia .
MagField
18-03-2007, 00:18
23:14 Dafit northernlight [69]: kurwa co robisz!!??
Typ chyba nie mial blessów?
23:15 Dezerteer [86]: kurwa mac , nie mow ,ze musze Cie zabic
xD
DexteroO
18-03-2007, 00:19
kórwa maż coź do mnie muf gdzie mieżkaż to ci pokarze kto tó rzondzi rzebym wiencej nie widział tagih komentaży bo cie dopadne kórfo głópia .
ulica shatanofa 666/666, kot potsztofy 666-666, mjasto piekuo, pshyjec!!11
@edit
a ty hyba nie marz muzgó!!11
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 00:21
23:14 Dafit northernlight [69]: kurwa co robisz!!??
23:15 Dezerteer [86]: kurwa mac , nie mow ,ze musze Cie zabic
xD
nom bo na pwp enforked niema blesuw tak mi gm muwil ale to noob to niewiem:P
HAHAHHAHAHA blezy na pwp enworced hyba ciem poiebalo wyjć i nie wracaj .
Nastepnym razem ci jebnem .
Pszes pszypadek wziolem kliknolem odpowieć zamiasd etyduj sorry moderators ( zondze moj english jest bezt ! ) wybadzcie !
@DOWN
Ale mu pojechałeś , czy przypadkiem nie jesteś raperem ?
Lepiej wroć za pare minut z lepszym tekstem , bo przy tym się nie uśmiałem , albo skocz do zerówki dzieci tam , lubią takie tekściki ; ] POJECHANY ! ONE ONE ONE ONE ONE !
Guest 1900
18-03-2007, 00:41
@ Grzyb Szyjny
Juz debila roku na tym forum wybraliśmy nie musisz sie starac ... (pojechany) ^^
DexteroO
18-03-2007, 00:43
@ Grzyb Szyjny
Juz debila roku na tym forum wybraliśmy nie musisz sie starac ... (pojechany) ^^
ty tylko udajerz gópiego????///
Cześć witam wszystkih urzytkownikuw oraz hciaubym zaprosic do oglondania mojego filmiQ gdy PK'uje, wjem ze mam dobre PWP
Sorryyy rze daje na Rapidaaaa ale na Tibicams~ piszom po angielsq a tego zbytnio nieumiem :P a niewiem jak uruhomic english translator ;D wybaczcie, nastempnym razem zawolam brata to mi pszetumaczy ;]
www.pkenforced666*********/63master.jpg (http://rapidshare.com/files/21529907/pk1.rec.html)
Prosze niespojlowac lota (wjem ze byl sóper ale prosze o cisze:P)
No wjenc i niewyskakujcie mi stekstami ortografja.pl bo niemam czasu na takie bzdety, ide wbijac kolejny lew
Pozdro nara dla wszstkih
Cya, cze,bye,nara,bb,yo,elo,rap,pa:*
Ztary wylózój maż dobrom ortografje takom jak ja B) Morzemy zostaci bracimi hceż?
Lipton'ek
18-03-2007, 09:57
omg... zamkinjcie ten temat bo jeszcze wszyscy zacznąl (...) i to sie stanie nie do wytrzymania:baby:
Wielki Mancyz
18-03-2007, 10:05
ten temat to klasyczny pokaz glupoty jak przeczytalem wypowiedzi to mi sie odechcialo zmarnować te 2-3 sekundy na zassanie filmu
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:05
Ztary wylózój maż dobrom ortografje takom jak ja B) Morzemy zostaci bracimi hceż?
dziengz lecz mam juz brata ale za to morzesz byc siostrom ;]
czemu niekomentujeta filmiQ?
brak wam słuf?
wiem, zrozumiaue dzis ide na Questa blackd knight podobno bendzie hartkor
;))
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:08
ten temat to klasyczny pokaz glupoty jak przeczytalem wypowiedzi to mi sie odechcialo zmarnować te 2-3 sekundy na zassanie filmu
TO CO TU KURWA JESZCZE ROBISZ JAK NIEOGLOONDALES FILMU TO WY*******AJ JOU JOU I TO JUSZ BO ZAWOLAM MOJEGO BRATA XADAMA WLASNIE MONTUJE NOWEGO BOTA A TY KURWA CO TYLKO SIEDZISZ NA TYM FORUM I PIERDOLISZ JAKIES GUPOTY JAK NAWET FILMU NIEOGLONDALES
JOU JOU JOU!@#$#
Wielki Mancyz
18-03-2007, 10:11
TO CO TU KURWA JESZCZE ROBISZ JAK NIEOGLOONDALES FILMU TO WY*******AJ JOU JOU I TO JUSZ BO ZAWOLAM MOJEGO BRATA XADAMA WLASNIE MONTUJE NOWEGO BOTA A TY KURWA CO TYLKO SIEDZISZ NA TYM FORUM I PIERDOLISZ JAKIES GUPOTY JAK NAWET FILMU NIEOGLONDALES
JOU JOU JOU!@#$#
come back to żłobek plz ?
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:11
omg... zamkinjcie ten temat bo jeszcze wszyscy zacznąl (...) i to sie stanie nie do wytrzymania:baby:
TFOIA MORDA JEST NIE DO WYCZYMANIA
POZDRO
GRZYB
SZYJNY
SZCZEGULNE POZDROWIENIA DLA SNUPIEGO(GRZYBCA)
Ludzie zal...
Czemu go prowokujecie??
Wiecie co to dzieci neo?
Ja myślę, że wiecie i nimi nie jesteście...
Tak więc dajcie przykład innym ;/
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:12
come back to żłobek plz ?
MORDA W QBEŁ JESTEM W ZERUWCE.
MUW SKOND JESTES TO NIEBENDZIE CI MIUO WPADNE Z QMPLAMI I BRATEM BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAH AHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHA BUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAH AHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABU AHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAH AHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAH AHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAHHABUAHAHAHAHAH HA
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:13
Ludzie zal...
Czemu go prowokujecie??
Wiecie co to dzieci neo?
Ja myślę, że wiecie i nimi nie jesteście...
Tak więc dajcie przykład innym ;/
NIEOGLONDALES FILMU TO SIE NIEWYPOWJADAJ, WYJC I ZAMKNIJ ZA SOBOM DZWI
BYE
CYA
NARA
JOUJOUJOUJOUJOU
Wielki Mancyz
18-03-2007, 10:18
modki blagam was zamknijcie ten temat bo dostaniemy noobla w dziedzinie debilizmu jak ktoś przeczyta wypowiedzi założyciela tematu -,-... k żal ja już tu nic niepisze bo żal mi dupe ściska jak widze wypowiedzi tego geniusza wszechczasów
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 10:21
modki blagam was zamknijcie ten temat bo dostaniemy noobla w dziedzinie debilizmu jak ktoś przeczyta wypowiedzi założyciela tematu -,-... k żal ja już tu nic niepisze bo żal mi dupe ściska jak widze wypowiedzi tego geniusza wszechczasów
Ok, sorry poniosło mnie
Motki prosze i buagam, niesamykajcie tego tematu:P
SOrry za all
NO ALE KURWA TEN ZJEBANY WIELKI MANCYZ MIAL SIE NIEWYPOWIADAC TO CO ON KURWA PIERDOLI ZE MU DUPE SCISKAM?????
DexteroO
18-03-2007, 13:10
Lol
Śmieszny jesteś
ty terz...
Grzyb_Szyjny
18-03-2007, 13:12
Lol
Śmieszny jesteś
wiem;]
hehehehh
v0n_oswiec0ny_
18-03-2007, 13:23
nie karmic trolla ^^
No to sie troche ostrzezen posypalo, chyba 2 osoby przez ten temat zblizyly sie niebezpiecznie do granicy 10pkt ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.