Pokaż pełną wersje : annihialtor..
Paladinka
19-09-2004, 04:50
:D:D
http://www.frame.pl/piecia/screnshoptibia/zwiedzanie/xD.JPG
2 palkow przezylo lol:)) w tym ja we rox..
Gratz że przeżyłeś:D ale szkoda żę tylko 1 screen i nie ma filmiku ;(
Wiedziałem że Olecko żądzi :D
Nocny koszmar of danubia
19-09-2004, 06:56
superrr zdjęcie widzę że dwie osoby przezyły.Ej napiszesz kto zginął ??.Szkoda że nie ma filmiku:P
kurde coto jest ten anihilator?:(
@Paladinka
GRATY,Wielkie GRATY:D:D Kurde jesteś za***isty:P Będzie z tego film czy nie??:>
@res
Najprawdopodobniej najtródniejszy Quest w calej TIBII, ale na czym polega nie moge powiedzieć, bo to by był Quest spoiling:P
najtrudniejszy-ale jaki loot :D
ohoho :)
Warloczek
19-09-2004, 08:35
loot taki jak widać na ss tylko że z tych rzeczy można wybrać tylko 1.
Po ss widać że jedną z osób która nie przeżyła to "Karwa" prawdopodobnie nie jest to pewne. Ta osoba mogła poprostu stać przed drzwiami i odliczać...ale wątpie
Uncle Warrior
19-09-2004, 08:45
Karwa 19.09.2004 01:26:17 CETKilled at Level 114 by a demon
:( is dead ;(
Comment:
19.09.2004-RETIRED-----Time to say bye.
szkoda ;\
@ Topic
GRATZ! Wykonania "najprawdopodobniej" najtrudniejszego questa tibii i tego lootu ahhhhhh... lezka w oku sie kreci ;D ten SoV to bedzie ladna ozdoba domku xD
gz mam pytanie czy ktoś wziął prezent:P i kto przeżył!?Ile uh poszło i same takie bzdety:D
Ale ja ci zazdroszce
Sprzet , lvl, tego questu... ;)
PALADINKA RULEZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paladinka
19-09-2004, 09:09
podnieta?? po***y...
Paladyneczek (hiberna)
19-09-2004, 09:19
Slyszalem ze prezent gosciowi na antice dal buty of vitaly (ktos mi tak mowil) ;) czy to prawda??? czy nagroda z prezentu jest losowa?
Gratulacje wypelnienia qestu !! :D :D
Gratz gratz gratz i jeszcze raz gratz za wykonanie anihilatora szkoda tylko ze nie mam tam zeczy przydatnej dla paladyna powininna byc tam jakaś dobra kusza.:P
KamilAires
19-09-2004, 10:16
GRATZ GRATZ GRATZ !!!! Szkoda ze nie grasz na pacerze :tongue: a propo czemu na twoim koncie nie ma Paladinka on pacera? :o
Hmmm Gratulacje ukonczenia questu (chociaz bym wybral demon arma)
A co do najprawdopodobniej najtrudniejszego questa to czy przypadkiem nie jest to demon helmet quest???
... ale mailem ustawione macro na zalozenie tarczy i szybko tarcze zalozylem i vetebina zabil.. ...
To pewnie na uh-owanie, dokladanie p-boltow,zaznaczanie demona odpowiedniego tez miales macro ??
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ??
Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ...
DorianDavidoff
19-09-2004, 11:06
Nie jestem noobem ale newbie ale palkiem ;p.Gralem drucikiem magime i gram teraz knightm.Lecz nigdy nie mialem d oczynienia z palkiem.I ma pytanie jak kazdy newbie czy noob .Czy skille 41/31 palka na 10 lvl ze stuff P-armor
P-legs Dark Helm i Dvarven shield(bow i crossbow mam ) i tam 1000 tys strzal to dobrze jak na 10 lv ?
@Topic GRAAAAAAAATTTTTTTTZZZ
Ale co jest w prezencie ?
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.
Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-)
Pozdrawiam serdecznie.
@Rey: pokaż mi JEDNĄ osobę, która wykonała Annihilatora bez makra... Obejrzyj sobie parę filmików - z reguły przed wejściem do komnaty wszystkie postacie "regulują" sobie szybkość uhania itp.
Mała poprawka: jedną osobę na serwerze PvP, bo o tym shicie na non-PvP nie mówię, tam dla sorców to nie jest żaden quest tylko spacerek po sprzęt:-)
Pozdrawiam serdecznie.
Non pvp spacerek po sprzęt zrób najpierw około 130lvl bo taki starcza na zrobienie tego quest sorciem(większe combo z ue i więcej many)Co do makra to ja też nie lubię cziterów ale sam nigdy nie byłem na ainhalatorze i może bym się skusił a potem żałował że tego użyłem.
@Stu
Zgadza sie . Wiekszosc osob zrobila to na macro. Ale pisac o tym wprost na forum hehehe trzeba byc niezla lamka :)
Wiem ze dla czesci tutaj Paladinka jest masterem i chetnie zrobili by mu loda i przyprowadzili jeszcze 5 niezgorszych gosci do tego, ale byc taka lama :P
Pozdrawiam Wszystkich.
@Stu
Zgadza sie . Wiekszosc osob zrobila to na macro. Ale pisac o tym wprost na forum hehehe trzeba byc niezla lamka :)
Wiem ze dla czesci tutaj Paladinka jest masterem i chetnie zrobili by mu loda i przyprowadzili jeszcze 5 niezgorszych gosci do tego, ale byc taka lama :P
Pozdrawiam Wszystkich.
lol przyznać się to jeszcze ciebie pojadą ... przynajmniej nie ściemnia ku pip mać
Król Pchel
19-09-2004, 11:51
O.o nice ss, gratz wykonania Anihilatora, ja bym wziol to co by sie najdrożej sprzedalo bo przecierz masz MPA a MS nie będziesz nosil. ALe twój wybór
PS.Chcialbym się przywitac bo jestem nowy na forum. :)
lol przyznać się to jeszcze ciebie pojadą ... przynajmniej nie ściemnia ku pip mać
Ok to znaczy ze jak przyznal sie ze oszukiwal to jest uczciwy ?? To chciales powiedziec ... :P
Wlasciwie to program zrobil za niego annihilator-a.
Gratz dla programisty.
Lamdar II
19-09-2004, 12:41
gratz 8o czemu wybrales sova aqrat??
B0|_tO|-|O|_iK
19-09-2004, 12:47
gz Paladinka, akurat do uhania sie niesądzę aby uzywano macro lecz czegos w rodzaju tibia.bot czyli program ktory cie uha co <ustawiona liczba> sekund bez uzywania myszki
btw. w prezencie jest teddy bear -.-
Ok to znaczy ze jak przyznal sie ze oszukiwal to jest uczciwy ?? To chciales powiedziec ... :P
Wlasciwie to program zrobil za niego annihilator-a.
Gratz dla programisty.
Nie nie jest uczciwy nie powiedziałem czegoś takiego...
Pawelek paladyn
19-09-2004, 13:00
Paladinka , powiedz mi co jest w Prezencie :P ardzo bym chcial wiedziec
Paladinka
19-09-2004, 13:37
To pewnie na uh-owanie, dokladanie p-boltow,zaznaczanie demona odpowiedniego tez miales macro ??
Czyli stales dlubales w zebie i wciskales przyciski na klawiaturze i modliles sie zeby demon combo nie ***nal ??
Dziwi mnie ze jestes na tyle glupi zeby o macro pisac na forum, ale to juz inna para kaloszy ...
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi;) tez byl taki glupi a juz nie gra hehe:P
Evenement
19-09-2004, 13:49
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi;) tez byl taki glupi a juz nie gra hehe:P
8o WOW OSTRO ;). No ale nie dziwie ci sie ze tak sie zbulwersowales to koles nie male farmazony wygaduje. Gratz wykonania questu. A tak na boku ja bym wybral Stnecuttera ;)
Paladinka
19-09-2004, 13:54
8o WOW OSTRO ;). No ale nie dziwie ci sie ze tak sie zbulwersowales to koles nie male farmazony wygaduje. Gratz wykonania questu. A tak na boku ja bym wybral Stnecuttera ;)
tez bym wybral jak by duzo osob na servie wszlo w axe to nie ejst tak:)
zycze powodzenia w przyszlosci i prawdopodobnie nie nabijesz takiego lvl ale jezeli taki cud zaintnieje to zycze ci powodzenia a annihilatoze bez macra hehehe:) jak bedziesz mial 180 lvl to moze przezyjesz palkiem hehe:) czekam na twoj super filmik jak zrobiswz go bez macra ...zalosne
Nie rozumiem cie. Dlaczego od razu wszystkich przekreślasz. Skad wiesz ze nie nabije takiego lvla. Uwazasz sie za takiego bossa? Ja mam nadzieję ze kiedyś dojde do takiego lvla. Nie dziwie ci sie jednak ze uzywales makro.
Evenement
19-09-2004, 14:05
tez bym wybral jak by duzo osob na servie wszlo w axe to nie ejst tak:)
No ludzie nie doceniaja urokow axe (jak dla mnie najlepszych broni) ale w sumie to nawet dobrzez bo szybko ich ceny spadaja :P
Paladinka
19-09-2004, 14:12
Nie rozumiem cie. Dlaczego od razu wszystkich przekreślasz. Skad wiesz ze nie nabije takiego lvla. Uwazasz sie za takiego bossa? Ja mam nadzieję ze kiedyś dojde do takiego lvla. Nie dziwie ci sie jednak ze uzywales makro.
nie uwazam sie za zadnego bossa.. porpostu koles cos marudzi tu.. a sam nawet tam nie byl i gowno wie a peirdoli co nie trzeba...
Wielkie gratz Paladinka!!! Coraz bardziej mi inponujesz :] Osobiscie widzialem filmik jak 4 palkow bylo i 2 zginelo i widzialem jak tam uhy ida!!! Nie wiem czy to jest mozliwe zeby przejsc anihilatora bez jakiegos macro.... przynajmniej tak sadze bo myszka nie zdazyl by sie uhac. Odp jak mozesz :)
Wy tam się kłućcie a ja pogratuluje ;) Wczoraj to chyba jakas epidemia ;) Dwie ekipy zrobily Anhilatora. Na Eterni (gothic Tilo i spółka) i Wy ;) Powiem tylko tyle:
Gratulacje!!!!!!
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de:) po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. [ciach]
No no no umiesz kojarzyc fakty :) Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.
nie wiem czym chcesz zainponowac bo takich jak ty na tibi widzilem full.. i zadko sie zdazaja tu na forum a wiec znowu natrafilisimy na ta osobe pewnie cie na rl bili.. a wnikac i tak nie wnikam co piszesz bo mowie ci mnie t tylko bardzo smieszny i chociaz mam brecht z ziomami z rl z ciebie wiec plx more post... i pewnie jestes zazdrosny ze mam taki lvl a nie ty i ze ja go zrobilem ten quest a nie ty.. hehe no ale coz jak juz mowilem robisz tylko z siebie blazna nic wiecej
LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...
nie uwazam sie za zadnego bossa.. porpostu koles cos marudzi tu.. a sam nawet tam nie byl i gowno wie a peirdoli co nie trzeba...
Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...
A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...
Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.
Gratz wykonania questa!.
Jednak faktem jest, że wykonanie go bez używania macro byłoby dopiero naprawdę wielkim wyczynem,godnym miana mistrza :P
@Pala to jak nerwowo reagujesz na wszelką krytykę, a co gorsza przerzucasz się na obrażanie ludzi w realu nie świadczy najlepiej o tobie.
Przyznałes się do makro - chwała ci za to - jesteś odważny.
Jednak nie zmienia to faktu ,że jesteś pierwszym który to zrobił OFICJALNIE i teraz wszystkie nacje się z tego bedą nabijać :confused:
@ rey
Nic osobistego ale przyjrzyj się swojemu ostatniemu postowi,przeczytaj go uważnie i wyciagnij wnioski.
Popisywanie się retoryką nie zmienia faktu ze zmieniasz dyskusję w zwyklą pyskowkę , co przeczy temu co napisałeś o wartosciach w starej tibii :(
re down
Podpisuję sie całkowicie pod tym co napisałeś STU !
Wiec może zeby moje zdanie na ten temat nie pozostawiało wątpliwości:
Gratzz raz jeszcze dla wykonawców!! - nieważne z macro czy bez!!
pozdrawiam
Może nie powinienem się odzywać, bo jeszcze dostanę rykoszetem:), ale zaryzykuję...
To że w Annihilatorze wszyscy używają makr dla nikogo tajemnicą nie jest. Wiedzą o tym też CIPowie. Problem zaczyna się w chwili, kiedy ktoś otwarcie się do tego przyzna - czy to na filmiku, czy na forum (tak jak Paladinka). Większość graczy "z_przynajmniej_średnim_stażem" pamięta sytuację gracza z Isary(?), który w ferworze walki powiedział "pier... makro" czy coś w tym stylu. Wynik - ban. Sprawa była komentowana nawet tu, na tibia.pl.
Można więc założyć, że gdyby ktoś podesłał przetłumaczony topic CIPom, byłoby niewesoło:)
A przejście Annihilatora, z makrem czy bez, jest wielkim wyczynem.
Pozdrawiam serdecznie
Dr. Omader
19-09-2004, 15:22
Hmmz...
W dziale Zdjecia sie wypowiadam raz na pol-roku no to dzisiaj jest chyba ten dzien ;)
Gratulacje Paladinka wykonania questa, co wiecej masz jaja i przyznales sie do macro a nie pier.dolisz farmazona ze "nie, ty bez macro". Szczerosc to cos czego brakuje w dzisiejszych czasach...
Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...
To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...
I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>
@ rey
Nic osobistego ale przyjrzyj się swojemu ostatniemu postowi,przeczytaj go uważnie i wyciagnij wnioski.
Popisywanie się retoryką nie zmienia faktu ze zmieniasz dyskusję w zwyklą pyskowkę , co przeczy temu co napisałeś o wartosciach w starej tibii :(
pozdrawiam
Ok moze i masz racje, ale tylko odpowiadam na ostre slowa. Po prostu stosuje sie do Twoich wskazowek "nic na siłę! - weź większy młotek! " :)
A co do przeczenie starym wartosciom tibii to mysle ze to troche za dalekie wnioski, ale dzieki za taka ocene i nie wykluczam ze masz racje. Chyba nie wiesz jak staruszki z tibii potrafia wypowiadac sie na forum :) Bede musial tutaj Odynca i Willa sciagnac.
Evenement
19-09-2004, 15:29
Dr. Omader jako jeden z nielicznych udzieliles sensownego komentarza. Wkoncu jestes moderatorem :P. Zabrzmialo to nawet jak maly wyklad. Ale prezynajmniej inteligetna wypowiedz na tym forum to niestety coraz wieksza rzadkosc :(. (Bez obrazy do uzytkownikow ale ja tylko stwierdzam fakty)
Chyba nie wiesz jak staruszki z tibii potrafia wypowiadac sie na forum :) Bede musial tutaj Odynca i Willa sciagnac.
Hehe wiem ,wiem :D
Lepiej nie tu są dzieci ;)
pozdrawiam
Paladinka
19-09-2004, 15:49
No no no umiesz kojarzyc fakty :) Nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiac. GRATZ. Twoja inteligencja az blyszczy w Twoich postach ...
Tak snie o tym quescie, czytasz w moich myslach jak w otwartej ksiedze.
LOL czyli prawdziwny ziomal z Ciebie hehehe. No coz skoro dostarczam Tobie i Twoim ziomalom z rl tyle zabawy to chyba nie moge Cie zawiesc . Tak bardzo zazdroszcze Ci levelu i Twojego IQ i to nawet nie wiesz jak. Na szczescie zaczynalem grac w czasach jak istniala tylko antica i nova i nie liczyl sie level tylko to co sie reprezentuje wlasna osoba. A u Ciebie z tym krucho ... A co do Twojego levelu to zeby jeszcze ilosc przekladala sie na jakosc ...
Jak miales macro do zakladania tarczy to chyba logiczne jest ze reszta spraw tez byla oprogramowana. Pewnie ktorys z Twoich ziomali z rl Ci to pisal . A moze i nie , a pozniej ludzie dziwia sie ze tyle hackow na tibii ...
A tak BTW, znajdz chociaz chwile czasu na przeczytanie tego co napisales a nie zmuszasz wszystkich do deszyfracji Twoich wypocin. Chyba ze slowa "porpostu" ,"peirdoli" znajduja sie w slowniku ziomali a ja nic o tym nie wiem. Inni tez to czytaja i moglbys im okazac troche szacunku ...
Pozdrawiam i czekam na Twoje 'sciete' riposty.
:) no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem:P a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku:P
Pierwszy team ktory zrobil anihilatora na Danubii nie uzywal macro.
Togashi Yokuni
19-09-2004, 16:14
lol smiesza mnie wszystkie wasze wypowiedzenia
@Paladinka:
Irux z Nova wykonal questa bez macro naprzyklad...
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Nawet nie umiesz sie wyslowic bez tzw. "łaciny"
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz :P
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke :)
@Wiekszosc forum
Fajnie lizecie mu tylek pewno codziennie ma czysty...
@Miejszosc forum
Przyznaje wam racje... nie mozna czerpac przyjemnosci z gry oszukujac..
PEACE
Yours Apocalipsa
Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).
Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.
PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]
zycze powodzenia w przyszlosci i prawdopodobnie nie nabijesz takiego lvl ale jezeli taki cud zaintnieje to zycze ci powodzenia a annihilatoze bez macra hehehe:) jak bedziesz mial 180 lvl to moze przezyjesz palkiem hehe:) czekam na twoj super filmik jak zrobiswz go bez macra ...zalosne
A więc mówiłem że sorcerer na 130lvlu powinien zrobić questa a raczej x4 130lvl sorcererowie.Po 2 jakbym grał 4 lata jedną postacią to każdy chcąc nie chcąc zrobiłby 180lvl jeśli tylko niemiałby za często lagów kicków frezów.
Może kiedyś zrobie taki lvl w co wątpię.Nie będę tutaj bluzgał że sam jesteś żałosny bo jestem z góry na przegranej pozycji(patrz lvl)
Czy jeśli jedna drużyna zrobi ainhalatora to mogą wejść następne 4 osoby czy dopiero po savie serva??
:) no comment po 1 to nie ja zaczelem sie zucac jak gowno w trawie do czegos czego tu umiescilem:P a umiescilem ss aby ludzie wiedzieli ze poalk zrobil ten quest a ty wnikasz w takie szczeguly jak amcro POPROSTU ZALOSNY JESTES... nawet nie bede slow marnowac na ciebie.. bo szkoda polityku:P
Ok. Tak wnikam w "amcro" co kolwiek to jest. No i widzisz na koniec doszlismy do tych samych wnioskow.
Na koniec uwazam ze piszac o macro zrobiles to mimowolnie, czyli nie to ze chciales wprost powiedziec uzywam macro tylko dla Ciebie to tak oczywista i polaczona z tibia rzecz, ze nawet nie zwrociles na to uwagi. Ok to Twoja sprawa ja wyrazam tylko swoje opinie, a to ze teraz wiekszosc na tibii sie z Ciebie smieje ze tak sie wkopales to tez nie moja sprawa . Dla mnie EOT jesli chodzi o Twoja osobe.
Powiedziales ze przeceiz przed polakami mozesz sie przyznac, ale napewno znajda sie idioci co beda chodzic i rozpowiadac "a bo on jest lama i na macro jechal", co jest zalosne bo przeciez wszyscy(poza non-pvp) jechali na macro na tym quescie. Szacunek za to ze zrobiles tego questa i za to ze sie przyznales do macro, oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa...
To smieszne ale jak ktos sie przyzna do tego na tym quescie to go ludzie zjada ze sie przyznal, jak znowu napisze ze on bez macra i ze on nie cheatuje to tez go zjada i napisza ze klamie bo nie ma szans na to zeby bez macra przejsc. Tak wiec ludzie zastanawiajcie sie zanim cos napiszecie bo czego by ktos nie napisal to zawsze sie ktos przyczepi...
I jeszcze uwaga moja jako moderatora do Rey i do Paladinka... moglibyscie zaprzestac tej bezsensowanej klutni czy sam mam ja zakonczyc...? :>
Nigdy nie napisalem ze jest lama ze na macro jechal tylko ze tak sie wyglupil bezsensownie siebie wsypujac.
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii :)
Pozdrawiam
Czy jeśli jedna drużyna zrobi ainhalatora to mogą wejść następne 4 osoby czy dopiero po savie serva??rzecz jasna, dopiero po savie.
Ja osobiscie na anihilatorze nie byłem, ale wiele slyszalem. Moim zdaniem najtrudniejszym elementem jest wybór upominku :).
Togashi Yokuni
19-09-2004, 16:48
@Rey
Masz racje jestem z toba :) masz racje rowniez co do willa i odyna :P jak beda online to ich sprowadze na te forum nie troche powiedza na ten temat tak jak potrafia :P
@Rey
Masz racje jestem z toba :) masz racje rowniez co do willa i odyna :P jak beda online to ich sprowadze na te forum nie troche powiedza na ten temat tak jak potrafia :P
He he he. Co racja to racja. Moze przybeda tutaj na goscinne wystepy :) I pewnie mnie tez zrugaja, Odyn mi jeszcze nie wybaczyl sprawy z zerkami.
Dzieki za slowa poparcia dla Ciebie i Blejz-a.
Hehe...Gratz!Dopiero teraz pisze bo wczesniej kur.. nie mialem netu pier....nego!A co do macro to nie mozna zrobic tego questa bez niego :P.Jeszcze graz GZ!
Olecko Rlz!! :P:P:P
z tego co wiem to dla pala~~ sie makro spiepr*ylo i dla blokera tez, to pala zalozyl tarcze i recznie sie uhowal (jako palladyn z demonem na klacie to jest naprawde niezly wynik) wiec odwalcie sie od niego ;p btw gratz ;] to juz 4 polakow chyba ;p
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.i co z tego ze jest go trudno zrobic? tibia to gra, dobrzy gracze robia takie rzeczy samodzielnie, inni (tak jak pala) oszukuja bo nie umieja sobie poradzic.
co do DT, oni uzywali nieslawnego TibiaBota, za co czesc z nich (na pewno Diego) dostala potem bana. takze twoja historia sie nie sprawdzila.
Dan the Automator
19-09-2004, 17:49
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma.
Bo quest ma być wyzwaniem, a nie tylko zgarnięciem nagrody.
Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz ;>
Pozdrawiam serdecznie.
a ty jestes pewnie ten kretyn z tibia.de po 1 powiedz mi kto zorbil ten quest bez macro buehe zalosny jestes i tyle... ty tam nigdy nie bedziesz wiec se mozesz tylko w snie snic takie cos hehe a w to co piszesz to nawet nie wnikam bo mam gleboko w dupie.. mam nie zdradzac przez polakami jak to bylo?? po to tu posty robie a ze ty jestes takim po*******onym przychlastem to nie moj problem juz ale nadajesz sie na miano KACZUSIA z danubi tez byl taki glupi a juz nie gra hehe
Diego Del'Toro, Mediota Del'Toro @ Isara
Walkor, Valise, Belth, Shtahet @ Danubia
~
@Paladinka:
Lv to nie wszystko, liczy sie osobowosc a nie level... ty mi smierdzisz strasznym noobem...
Wiesz wykonywales quest na macro i jaka z tego przyjemnosc? dla ciebie liczy sie tylko level i skille itd.. gdzie przyjemnosc z samej gry? pewno zostawiasz char na exicie i nawalasz cala nocna macrosie... brak mi slow.. zal mi ciebie
@Drom
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke :)
@Wiekszosc forum
@Miejszosc forum
PEACE
Yours Apocalipsa
Jestes bardzo smieszny w tym co mowisz!!! Bo po pierwsze chyba nigdy nie zrobisz takiego lvl i tymbardziej bys anihilatora bez macro niee zrobil bo to zbyt trudne!!!!Sam pewnie kiedys tibiaGG uzywales.
Jestes bardzo smieszny w tym co mowisz!!! Bo po pierwsze chyba nigdy nie zrobisz takiego lvl i tymbardziej bys anihilatora bez macro niee zrobil bo to zbyt trudne!!!!Sam pewnie kiedys tibiaGG uzywales.
Ile masz lat? 14? A zachowujesz sie jak zbulwersowany 10 latek. Twoja argumentacja jest na jeszcze nizszym poziomie. To ze cos wydaje sie trudne tobie, nie znaczy, ze jest trudne naprawde. Kwestia punktu odniesienia.
~
Hard powraca
19-09-2004, 19:09
Omg ! Pala ale najezdzaja na ciebie ludzie... :p ja tam wiem swoje.... gram na dan00bi i wiem ze pala tam niemal ze zadzi... z tego co wiem kazdy rodzaj monstera wziela na solo :D tesh tak chcem :baby:
ps: Który to raz jak probowalas zrobic anni~ ??
------------------
Gram : :lucznik: i to sie nie zmieni
Omg ! Pala ale najezdzaja na ciebie ludzie... :p ja tam wiem swoje.... gram na dan00bi i wiem ze pala tam niemal ze zadzi...
rotfl
z tego co wiem kazdy rodzaj monstera wziela na solo :D tesh tak chcem :baby:
Widzisz w tym jakis wiekszy problem?
~
Togashi Yokuni
19-09-2004, 19:24
@Nekro
Mam 62 lv i jestem zadowolony mimo, ze gram 3 latka i mam skille 91/75(palladin) i nie bede robil 100+ bo nie jestem PG... widac ze grasz na DaNOOBi i chcesz sie podlizac :P no coz twoja sprawa... Jedno slowo do Tipsego i ten Paladinek dostaje bana ale nie jestem chamem i tego nie zrobie...
Dla twojej informacji:
Co bylo smiesznego w moim poscie?
Wiesz nie uzywam taki dupereli typu gg i mc boje sie hacka ale widac ze ty masz postac tzw. jednorazowke z 11lv :P
Wiesz zeby zrobic to uczciwie trza miec doswiadczenie nie potrzebuje macro... Nie ma trudnych rzeczy :D
@Hard Powraca
Wiesz przydalo by sie isc czasem do szkoly to wiedzial bys ze:
pisze sie rzadi
piszac Danoobia obrazasz samego siebie...
@Dobo
Stanal po stronie dobra :P:P:P
@Blzej
Ty tez dobrze gadasz :P
PEACE
Yours Apocalipsa
Paladinka
19-09-2004, 19:40
Pierwszy team ktory zrobil anihilatora na Danubii nie uzywal macro.a wiec sie mylisz bo robili z macro.. tzn z tibia.bot:P bo wtedy jeszcze tibia bot byl
Paladinka
19-09-2004, 19:48
@Paladinka:
@Drom
@Wiekszosc forum
@Miejszosc forum
PEACE
Yours Apocalipsa
Nic lepiej nie bede odpisywac... bo ejstes zalosny w tibie gram 3-4 lata a wiec wiem wiecej niz ty... nie gram po to aby byc najlepszym tylko abym miec przyjemnosc z gry .. zebym to robil to bym nie chodzil do szkoly.. i bym non stop expowal a jak bys tego nie zauwazyl to od wakacji nienabilem zadnego lvl hehe a wiec dla mnie sama przyjemnosia w tibia sa przyjaciele i z nimi rozmowa.. a jak nie ma tibi mam msn... nic nie wiesz o mnie nie znasz mnie na rl wiec jak mozesz zamknij swoj pys... a wiec jak moje ss wam przeszkadza i ZE POLAK ZROBIL TEN quest wiec.. olac to nie bede wrzucal tu wiecej zadnych ss i nie bede sluchal poje... politykow typu ty lub rey.. bo tylko szukaja o co tu mozna bylo by sie przyejbac ... pokaz kim ty jestes pokaz jakies ss jakie ja wrzucam.. a nie tylko osadzasz innych a wiece zamykam ten temat.. i nie bede zawracal dupe se w***ywaniem ss tu.. bo szkoda potem wysluciwac komentazy.. DZIEKI.. All !! niby polacy... a przy***uja sie o cos takiego.. ehh narka all
Paladinka
19-09-2004, 19:56
Jak to czytam to smutno mi sie robi na duszy.
Po pierwsze - mimo wszystko gratulacje dla Pala i Vete, makro makrem, wciaz liczy sie nagroda.
Jezeli cie to zainteresuje, ekipami ktore zrobily Annihilator bez makra (na pvp) to nasi koledzy z Danubii - Walky, Valise, Belth i Shta, oraz ekipa sorcow z Antici (imion nie pamietam).
Z was wszystkich, ktorzy odpowiedzieli w tym temacie, jedyny sensowny jest chyba Rey. Szacunek dla Ciebie, ze pomimo tych wszystkich idiotow, ktorzy rzeczywiscie tylko liza dupe Paladince, mowisz to co myslisz. Wszyscy wiemy jaki poziom reprezentuja soba Polacy na Tibii (a juz w szczegolnosci ci skretyniali high-lvle, ktorzy mysla ze caly swiat do nich nalezy bo maja lvl 100).
Pala, w dupie mam ze masz 100-ktorystam lvl, jestes zwyklym gowniarzem i powerabuserem, gowno wiesz o swiecie. Wydaje ci sie ze zawsze wszyscy beda sie toba podniecali tak ja te noobki na tibia.pl. Mam nadzieje ze w koncu ktos ci skopie porzadnie dupsko w rl (choc nie doslownie). Btw, pozdrow swoich "ziomow" i miejcie dobry "brecht" z tego posta. Choc watpie ze cokolwiek zrozumiecie.
PS. "oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..."
lol, drom, powiedzialbym co mysle na ten temat, ale pewnie wtedy usuniesz posta ;]zapytam sie ciebie o takie pytanie... grasz na danubi?? znasz mnie?? hmm mysle z nie wiec oczym mowisz ze ja powerabuser buehe nigdy nie zabilem osoby ze skullem... w przypadku do ciebie... a jak bys mial lvl 100.. i mial 23152346457567856 msn na raz typu daj cos.. gdzie mgoe expwoac mam 15 lvl... i takie tam.. juz widze jak przeprowadzasz z kazda osoba temat tlumaczysz im wszystko dokaldnie lol... wiec gowno wiesz jak jest trudno grac takim lvl wolal bym miec 50 niz 100 aby tylko sie pozbyc tych all ludzi ktuzy pisza do mnie w 5 min 234345 msn... do tego w tym 24554 od kolegow..
wiec zastanow sie co piszesz...moze kiedys zmienisz decyzje..
koles z guildi zabijal ludzi tylko za to ze mieli skulle... powiedzilem ze jak bedzie zabijal ja go zabije.. on dalej zabijal noobow.. za to ze tylko mieli skulle.. wiec padl i on za to dziekawo jak on sie czuje teraz... a powerabuser to wpada do kopalni mowi leave or die albo zabija all za nic.. itp .. a ja taki jestem?? buehe smieszny jestes... a po 2 nikt w rl mi nie do***ie.. niestaty:P
Togashi Yokuni
19-09-2004, 20:00
@Paladinka
Nie widze cie na rl.. ale widze twoja "kulture" widac ze duzo soba prezentujesz... Jesli grasz 4 lata to nie znaczy ze wiesz wiecej odemnie...
No i co ze Polak zrobil ten quest... LOL podnieca cie to? Jesli grasz 4 lata to czemu uzywasz macro?? masz zbyt grube paluchy czy jak? Sam widzisz ze nie potrafisz grac... Czemu mam byc zalosny? bo mowie prawde? hmm... ciekawie rozumujesz...
YOURS APOCALIPSA
PEACE
Paladinka
19-09-2004, 20:05
hmm ludzie annihilatora bez macro to jest zarabiscie trudno zrobic. Maly zaciach myszki, maly lag i juz Cie ni ma. Dla mnie tylko istnieje jedna grupa ludzi ktora moze dokonac wyczynu zrobienia annihilatora bez macro. Kolesie z wedlug mnie najleposzym pvp w tibii - Del'Toro.
a po 2 del'toro to nooby.. zostali wykopani z aldory przez mego rl koelge.. a po 3 Fille czyli wade walker i jego team z rl sa nejlepsi na tibi w pvp na kazdym servie prosza ich aby zagrali cahrmai pomogli.. i nigdy nie przegrali a teraz zadza na infernie.. Ruthless seven.. moi koledzy.. wiec del'toro rpzy nich jest niczym
Togashi Yokuni
19-09-2004, 20:11
@Paladinka
Ruthless seven wyrobilo sobie reputacje PKrow podobnie jak La Onda.. miedzy innymi ja ich jechalem i sp.Messiah oraz Breaker...
Wade byl spoko... o ile pamietam... i tak Warchas rzadzi...
a po 2 del'toro to nooby.. zostali wykopani z aldory przez mego rl koelge.. a po 3 Fille czyli wade walker i jego team z rl sa nejlepsi na tibi w pvp na kazdym servie prosza ich aby zagrali cahrmai pomogli.. i nigdy nie przegrali a teraz zadza na infernie.. Ruthless seven.. moi koledzy.. wiec del'toro rpzy nich jest niczym
Wy tez ich prosiliscie na danubi? Jakos specjalnie z dobrej strony sie nie pokazali, 90% czasu siedzac w domku Shta~. Wcale im tak dobrze nie szlo, dopiero jak 'ktos' udostepnil im fingerouta posypalo sie kilka deadow po stronie mythos. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala.
Nie wiem z czego jestes taki dumny. Z kumpli ktorzy oddali postacie dla innych ludzi? To jest raczej zalosne... tym bardziej chwalenie sie tym tutaj.
~
Paladinka
19-09-2004, 21:00
@Paladinka
Nie widze cie na rl.. ale widze twoja "kulture" widac ze duzo soba prezentujesz... Jesli grasz 4 lata to nie znaczy ze wiesz wiecej odemnie...
No i co ze Polak zrobil ten quest... LOL podnieca cie to? Jesli grasz 4 lata to czemu uzywasz macro?? masz zbyt grube paluchy czy jak? Sam widzisz ze nie potrafisz grac... Czemu mam byc zalosny? bo mowie prawde? hmm... ciekawie rozumujesz...
YOURS APOCALIPSA
PEACE
ALL LUDZIE ROBILI TEN QUEST Z MACRO... KRECIE/... TEN QUEST JEST BARDZO TRUNY I Z MACRO... I 123452 filmikow bylo na tibi.de z annhialtorem tam bylo widac ze macro wiec przestan peirdolic.. i napisz do mnie z apare lat jak zrobisz bez macra ..nara czuby... i lepiej uzac se super hunt na dragi w 5 osob.. closed post..
Dan the Automator
19-09-2004, 21:25
A może przestaniecie się kłucić? Moim zdaniem EOT, bo teraz to konstruktywną rozmową nazwac się nie da.
Po pierwsze Gratz dla Paladinki. Taaaaaak liże dupe?
Nie
Jak kolega Cie msguje że ma advance, nie pytasz się czy AFK, czy z Macro, poprostu odpowiada się gratz, bo to niejako juz tibijska tradycja i dobry obyczaj.
nawet jeśli zrobił anihilator na macro, moge pogratulować że doszedł do takiego zaawansowania, że mógł sie na niego wybrać. Oczywiście fakt macro bardzo psuje fakt zrobienia tego questa... no ale cóz, życie toczy się dalej~
Napewno nie jest to coś co moge pochwalić, ale tez "jechanie" ludzi za to jest nie-na-miejscu.
@Paladinka
Poprostu mam nadzieje, ze grając dalej, zauważysz że jechanie na "cheatach wszelakich" nie daje takiej satysfakcji, jak uczciwa gra :).
EOT~
WielkiSorc
19-09-2004, 21:49
Chcialbym coś fajnego wstawić, a tak sie składa że nie bardzo nie wiem jak wstawic zdjecie. Plz odpiszcie szybko jak wstawic zdjecie. Pewnie to jzu gdzies jest, ale tak latwiej i szybciej ;p THx
Paladyneczek (hiberna)
19-09-2004, 22:12
tibia to gra
w grze chodzi o to zeby wygrac i byc najlepszym
Paladinka jest najlepsza
a tobie rey i reszcie halastry zeby pup.ki nie popę.kaly z zazdrosci
paladinka chcial sie podzielc z nami faktem i dobrze .
aha paladinka ma prawo sie wozic tak jak np.sekator bo sa najlepsi i hwala im za to
aha rey jak bys chcial to secjalne pise z bledami zebyys sie mogl podjarac :D
aha rey szkoda ze nie grasz na chibernie :(
Tychanowicz
19-09-2004, 22:25
Paladinka-wielkie GRATZ (czego masz w comment Retired a dalej grasz:P)
@All.Wiecie może ile Polaków zrobiło Annihilatora??wiem że Iwan II zrobil go)
Nie obchodzi mnie czy Paladinka używał makra, bo w końcu bez niego nigdy by Annihilatora nie wykonał, tak jak większość innych osób. Ale jeśli chodzi o poziom twoich postów to jest on podobny do tych z forum tibia.com. Może tu jest o tyle lepiej, że tu możesz pisać po polsku, a ten język choć trochę znasz, nie można tego jednak powiedzieć o angielskim. Kaczus reprezentował o wiele wyższy poziom intelektualny niż ty, Karwa i cała ta polska "elita" z Danubii.
Paladyneczek (hiberna)
19-09-2004, 22:49
paldinka moze i jest troche nie kulturalny (ja hyba tez) ale nie hodzi o to (wiadomo jakies granice trza trzymac) ale wydaje mi sie ze zazdroscicie mu wszystkiego (nie tylko postaci)i staracie nie doczepic do jego zachowania
A PRZECIERZ QR.WA NIKT NIE JEST DOSKONALY :evul:
@Paladinka
Paladinka nie lubię Cię od czasu kiedy wstąpiłeś do FC po wojnie z Vampami (kiedy to było ? huhu ), ale
Gratuluję
Bardzo się Tobie dziwię, że piszesz na tym forum ... wyobrażam sobie jaki musisz mieć spam na DanOObi...
@Reszta
Podnieciliście się tym ?!?!? aaa zrobił anhillator @!!!! ja też takchce !!! br ? fri iten s/!?!? mój ryceŻ na 13 z skill 12/16 i plajt satem być dobry !?!?! daj coś !! ! aaaa ile grashsh ??!!?!?!?!?! Kto przeżył b?!?!?! (bo wcale tego nie widać na ssie) aaa jesteś supe r/.!?! plxxlx xx zostanieŻ moijmmm tatą !???!!?!?/ Jak właczyc tibie ?!?!? a aaa a chce ciastko !?!?!
Paladinka
19-09-2004, 23:59
Paladinka-wielkie GRATZ (czego masz w comment Retired a dalej grasz:P)
@All.Wiecie może ile Polaków zrobiło Annihilatora??wiem że Iwan II zrobil go)
quit ... to ze koncze z gra a retired ze robie przerwe ja nie expuje.. juz bo zrobilem se przerew nie expuje od wakacji...
Paladinka
20-09-2004, 00:01
@Paladinka
Paladinka nie lubię Cię od czasu kiedy wstąpiłeś do FC po wojnie z Vampami (kiedy to było ? huhu ), ale
Gratuluję
Bardzo się Tobie dziwię, że piszesz na tym forum ... wyobrażam sobie jaki musisz mieć spam na DanOObi...
@Reszta
Podnieciliście się tym ?!?!? aaa zrobił anhillator @!!!! ja też takchce !!! br ? fri iten s/!?!? mój ryceŻ na 13 z skill 12/16 i plajt satem być dobry !?!?! daj coś !! ! aaaa ile grashsh ??!!?!?!?!?! Kto przeżył b?!?!?! (bo wcale tego nie widać na ssie) aaa jesteś supe r/.!?! plxxlx xx zostanieŻ moijmmm tatą !???!!?!?/ Jak właczyc tibie ?!?!? a aaa a chce ciastko !?!?!
dokladnie tak jest :D:D
Gold Raven
20-09-2004, 00:44
No nareszcie, tak długo czekałem na tego ss :D
!!!! CONGRATULATIONS !!!!
no po prostu brak mi słów :D
DANUBIA IS THE BEST :D :P
licze że reszta polaków high-lvli także wykona ten quest w najbliższej przyszłości :)
Jak ktos jeszcze sie powie za Paladynka zrobila cos nie tak (macro itd itp) to utłuke.
Paladinka
20-09-2004, 01:49
Jak ktos jeszcze sie powie za Paladynka zrobila cos nie tak (macro itd itp) to utłuke.
z gory dzieki...
nie umieszczam ss aby kilka nietypowych kolesi komentowalo hrhr ...
moze kiedys przejrzy na oczy co jest grane na tym swiecie hehe:P
pozdro all..
Dr. Omader
20-09-2004, 01:57
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke
Gdzie bluzgam? Bo jakos akurat w tym temacie jeszcze nie bluzgalem ;)
Nie trzymam zadnej ze stron. Wyrazam swoje zdanie na ten temat, nie jestem nie wiadomo kim zeby osadzac innych czy to jest dobre czy zle.
Nigdy nie napisalem ze jest lama ze na macro jechal tylko ze tak sie wyglupil bezsensownie siebie wsypujac.
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii
A ja nigdy nie napisalem ze to TY napisales ze on jest lama.
A co do tego jako moderator to moje zdanie jest takie ze jak jeszcze raz zobacze posta w ktorym sie bedziecie wyzywac kto to dluzej gra w tibie, albo kto nie oszukuje a kto ma wyzsze skille a kto PvP... to wyglada jak klotnia dzieci w piaskownicy... a on mi zabral grabki! mamo a on mi nie daje lopatki... a ten mnie zwyzywal to ja wychodze buuuuuuu...
Wczesniej w poscie wyrazilem swoje zdanie na ten temat. To ze jestem moderatorem to nie znaczy ze mam caly czas sie trzymac jakiegos schematu odpowiedzi na temat questow itd.
A Paladinka to normalne jest ze wiele ludzi cie jedzie za to ze sie wybiles z levelem. Rozumiem to bo mnie czesto tez wnerwia ze robie cos na forum, pomagam ludzia a tu wyskoczy jakis geniusz zwyzywa mnie, moja rodzine i tez pojedzie mi nie wiem po czym... i co? Mam to totalnie w du.pie i dalej robie to co robilem ;)
Jesli dalej sie bedziecie wyzywac nawzajem to beda tego konsekwencje...
@blejz: dlaczego tak uwazasz ze skasowalbym twojego posta? Jesli bylaby to kultularna wypowiedz to poprostu bym na nia odpowiedzial. Dlaczego duzo ludzi uwaza ze jak ktos zacznie dyskusje z moderatorem to zaraz go zbanuja/skasuja posty. Poki jest poziom dyskusji zachowany tak napewno nie bedzie.
PS. OOO takk wlasnie lize dupe Paladince, oooo jak mi dobrze... tak to jest to czego pragne i na czym mi zalezy... ooo wielki Paladinka fraj itans plx...
(to dla tych ktorzy by sobie tak pomysleli... o niczym innym nie marze...)
... a wiec jak moje ss wam przeszkadza i ZE POLAK ZROBIL TEN quest wiec.. olac to nie bede wrzucal tu wiecej zadnych ss i nie bede sluchal poje... politykow typu ty lub rey.. bo tylko szukaja o co tu mozna bylo by sie przyejbac ... a wiece zamykam ten temat.. i nie bede zawracal dupe se w***ywaniem ss tu.. bo szkoda potem wysluciwac komentazy.. DZIEKI.. All !! niby polacy... a przy***uja sie o cos takiego.. ehh narka all
Pala twoj blad polegal na napisaniu oficjalnie o uzywaniu macro przy wykonywaniu questa.Na co liczyles ,ze ktos cie pochwali za to??
Fakt wykonanie tego zadania na tych lvl bez macro byloby nielada fartem,
wiec ci ktorzy maja pojecie jakiekolwiek i tak wiedza o co chodzi.Reszte trzeba bylo zostawic w blogiej nieswiadomosci.
Jesli chodzilo o pochwalenie sie swoimi umiejetnosciami to klase dla mnie pokazales w walce na filmiku z pk z danubii,tam widac twoje umiejetnosci.
Tu wystarczylo zamiescic tylko zdjecie i nie byloby takiej burzy.
pozdrawiam
Pala twoj blad polegal na napisaniu oficjalnie o uzywaniu macro przy wykonywaniu questa.Na co liczyles ,ze ktos cie pochwali za to??
Fakt wykonanie tego zadania na tych lvl bez macro byloby nielada fartem,
wiec ci ktorzy maja pojecie jakiekolwiek i tak wiedza o co chodzi.Reszte trzeba bylo zostawic w blogiej nieswiadomosci.
Jesli chodzilo o pochwalenie sie swoimi umiejetnosciami to klase dla mnie pokazales w walce na filmiku z pk z danubii,tam widac twoje umiejetnosci.
Tu wystarczylo zamiescic tylko zdjecie i nie byloby takiej burzy.
pozdrawiam
Gdyby nie dranit z pewnoscia by zginal :(
tibia to gra
w grze chodzi o to zeby wygrac i byc najlepszym
Paladinka jest najlepsza
a tobie rey i reszcie halastry zeby pup.ki nie popę.kaly z zazdrosci
paladinka chcial sie podzielc z nami faktem i dobrze .
aha paladinka ma prawo sie wozic tak jak np.sekator bo sa najlepsi i hwala im za to
aha rey jak bys chcial to secjalne pise z bledami zebyys sie mogl podjarac
aha rey szkoda ze nie grasz na chibernie
Twoje pojecie o grze jest niewielkie.
~
Paladinka
20-09-2004, 11:14
Gdyby nie dranit z pewnoscia by zginal :(
Twoje pojecie o grze jest niewielkie.
~
Mylisz sie^^ zyl bym bo bym nie zlazl tam:P a dranit siedzial w cafe za mna wiec to bylo zaplanowane ze on przeplynie z ja odwroce ich uwage:P i mi o to chodzilo aby stanac kolo nich aby fe ranily ich.. no ale nagrywajacy mial szczescie ze fe przestaly walic hehe ale 2 gosc juz nie:P
Tibiańczyk
20-09-2004, 14:40
No paladinka anahilator to jest coooooooś wielkie poprostu gratz jestes chyba 1 polakiem który zrobil anahilatora.
LOlz
gratz
ile bp uih ci poszło??
No paladinka anahilator to jest coooooooś wielkie poprostu gratz jestes chyba 1 polakiem który zrobil anahilatora.
lol? ;|
czytaj nastepnym razem caly temat.
quit ... to ze koncze z gra a retired ze robie przerwe ja nie expuje.. juz bo zrobilem se przerew nie expuje od wakacji...
Może trochę angielskiego? "Retired" również oznacza, że ktoś rezygnuje z dalszej gry. Dosłownie znaczy to "emerytowany". Jak widać jest to przymiotnik, jeśli już szukacie różnic, natomiast "quit" jest czasownikiem , który znaczy "rezygnować". Tymczasem jeśli zrobiłeś sobie przerwę, mogłeś napisać "semi-retired".
Mylisz sie^^ zyl bym bo bym nie zlazl tam:P a dranit siedzial w cafe za mna wiec to bylo zaplanowane ze on przeplynie z ja odwroce ich uwage:P i mi o to chodzilo aby stanac kolo nich aby fe ranily ich.. no ale nagrywajacy mial szczescie ze fe przestaly walic hehe ale 2 gosc juz nie:P
Nie prosciej by bylo zeby dranit wpadl z ue? Cala tamta ekipa miala skulle, 1 ue zabilo by co najmniej 3, nie wiem jak z tym 60~ royalem. A tak, zeszlo duzo uhow, zginal lafi i malo ciebie nie zabili.
~
gratz gratz gratz wolal bym stonecuterer axe bo ide w axy :D slyszalem ze jest trudniejsz yqwest z tunder hammerem !! od 120 lvl 6 demonow na raz i nei tak jak w anihilator ze trzeba 2 zabic tylko 6 w zadku :/ totalna masowa
Eternia
Ponury-Siepacz
Knight
43 lvl (rosnie)
79\77(rasna)
eq: Crown Armor,Knight Legsy, Fire Axe, Vampire Shield Crusared Helmet, Platinum Amulet, Dragon lance
Obecnie ma red skulla :D wiec trinie i skille rosna :D
gratz gratz gratz wolal bym stonecuterer axe bo ide w axy :D slyszalem ze jest trudniejsz yqwest z tunder hammerem !! od 120 lvl 6 demonow na raz i nei tak jak w anihilator ze trzeba 2 zabic tylko 6 w zadku :/ totalna masowa
To źle słyszałeś.
Malemu chlopczykowi ktos nagadal bzdur i teraz chwali sie swoja 'niby-wiedza' na forum. Tak jak ktos juz powiedzial, zle slyszales.
~
Duże gratulacje Paladinka, że zaszłeś tak daleko
... jednak pewna rzecz mnie drażni.. jak zapewne wielu innych uzytkowników
3. Cheating
c)Using tools to automatically perform or repeat certain actions without any interaction by the player ("macros"). fragment z Tibia Rules
To jest troche niesprawiedliwe, ze ci co robą anihilatora mogą uzywac makra, a noobków banują za tibie gg itd. Jeżeli jest zakaz uzywania, to powinno się go przestrzegać, a nie ludzie +100 lvl mają jakis przywilej. Oni nie mają prawa powiedzieć ze wykonali Anihilator Quest, tylko lepiej niech mówią "zrobiłem 100 lvl, ustawiłem macro i wziąłem nagrode"
...taka jest prawda, niestety.. Każdy kto ukończył 100 lvl, myśli tylko zeby jak najprędzej zaopatrzyć się w macro i iść na Anihilatora bo wyjmie sobie SoVa czy coś innego...Dlaczego najlepszy quest ma być wykonywany przez komuter? http://tibia.pl/forum/images/smilies/frown.gif Jak dla mnie to lekceważenie tego questu.
Jak CIPowie mogą zwalczyc masowe uzywanie macra na anihilatorze? zwiększyc bramke na lvl, np. od +150 lvlu zeby ludzie nie byli zmuszani do łamania zasad Tibii..
Nie mam nic do Paladinki, to tylko moje zdanie na temat uzywania macra na anihilatorze.
@ Solig
dobrze mowi 8)
ewentualnie, zamiast zmiany bramki na 150 (to jest naprawde duze wyzwanie :P ), moznaby po prostu banowac/usuwac graczy o ktorych wiadomo ze oszukiwali podczas questu... ciekawe czy pala bylby taki madry i dumny z tego ze polak wykonal anni, gdyby mu chara usuneli za cheatowanie...
@ Solig
dobrze mowi 8)
ewentualnie, zamiast zmiany bramki na 150 (to jest naprawde duze wyzwanie :P ), moznaby po prostu banowac/usuwac graczy o ktorych wiadomo ze oszukiwali podczas questu... ciekawe czy pala bylby taki madry i dumny z tego ze polak wykonal anni, gdyby mu chara usuneli za cheatowanie...
Wg mnie 30 dniowy ban + usuniecia loota zabranego z annihilatora bylo by ok.
~
ehh czy wy musicie sie tak kłocic?
Paladinka gratz za questa i 1 pytanie czemu masz name zenskie? O_o
przypomina mi sie jak zobaczylem kolesia o name CycobUjca (110+lev)
myslalem ze sie poplacze ze smiechu po takim czasie grania juz bym sobie namelocka zalatwil i takie rodzynki tudziesz truskawki lub kiszone ogórki pokazują nam ze nie kazdy hight lev nie jest "elitarnym przedstawicielem tibi"
wracajac do tematu mysle ze bulwersujac sie tym ze uzyles macro poprostu zazdrosc ich zzera
Do wszystkich którym sie nie podoba ze paladinka uzywal macro :
Jesli ci to nie pasuje zdobadz 100+ lev zrob anihilatora bez macro nagraj filmik i sie nam pohwal -.- Szkoda mi sie wwas robi jak widze kolesia pi razy oko lev 11 "king" lub inny "sorceser" który nie umie jescze dobrze wypowiedziec swojego imienia a sie bulwersuje -.-
Ale co ja sie mam produkowac itak niczego nie zmienie. wiec:
KOCHAJMY SIE:) graj w tibie i daj grac innym czy to az takie trudne dla was? :/
@ Solig
dobrze mowi 8)
Ale jak to komukolwiek udowodnisz? Grupa z Lunary dostała bana, bo na filmiku widać było jak używali makra. Ale przezorny Paladinka filmiku nie nakręcił, więc w żaden sposób mu oszustwa nie udowodnisz.
kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku!
mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor.
czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...?
signed,
blejz.
Paladinka
20-09-2004, 21:22
Duże gratulacje Paladinka, że zaszłeś tak daleko
... jednak pewna rzecz mnie drażni.. jak zapewne wielu innych uzytkowników
fragment z Tibia Rules
To jest troche niesprawiedliwe, ze ci co robą anihilatora mogą uzywac makra, a noobków banują za tibie gg itd. Jeżeli jest zakaz uzywania, to powinno się go przestrzegać, a nie ludzi +100 lvl mają jakis przywilej. Oni nie mają prawa powiedzieć ze wynonali Anihilator Quest, tylko lepiej niech mówią "zrobiłem 100 lvl, ustawiłem macro i wziąłem nagrode"
...taka jest prawda, niestety.. Każdy kto ukończył 100 lvl, myśli tylko zeby jaknajprędzej zaopatrzyć się w macro i iść na Anihilatora bo wyjmie sobie SoVa czy coś innego...Dlaczego najlepszy quest ma być wykonywany przez komuter? http://tibia.pl/forum/images/smilies/frown.gif Jak dla mnie to lekceważenie tego questu.
Jak CIPowie mogą zwalczyc masowe uzywanie macra na anihilatorze? zwiększyc bramke na lvl, np. od +150 lvlu zeby ludzie nie byli zmuszani do łamania zasad Tibii..
Nie mam nic do Padadinki, to tylko moje zdanie na temat uzywania macra na anihilatorze.
chociaz jeden powiedziec co wiedzial i dobrze... powinni zmienic to na lvl wiekszy... bo z 100 lvl nie da sie zrobic bez macra a co do ciebie... blejz to pisz do gm :) po 1 GM nie przyjmuje ss.. po 2.. nie zbanowali by hmm jakies 40 osob za to.. albo usuwanie.. a GM i tak wiedza to ze z macro kazdy team robi to.. robia sledztwo?? lol.. a ty jestes ostry agent i musi sledztwo przeprowadzic nad tym.. moderator tibia.de powiedzial do cebie to samo.. abys sie nie zucal o to by kazdy robi to z macro.. a ty dalej swoje nie wiem do czego dazysz.. ale zobaczymy jak ty napijesz ten 100 lvl i bedziesz chcial isc na annihilator i czy "BEZ MACRO" po 1 nikt z toba nie pojdzie jak bedziesz bez macra bo to jest 100 % trup i nie beda ryzykowac przez jednego typa... bo nie mial macra..
Paladinka
20-09-2004, 21:27
kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku!
mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor.
czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...?
signed,
blejz.pan nasz POLITYK zbulwersowal sie a wiec chcialbym zobaczyc to jak dresy itp z twego miasta przeczytaja to i w*******a ci:D:D:D a politykow powinno sie tempic bo tylko kraj niszcza i rzucaja sie o wszystko hehe:)
a po 2 nie wnikam czy uzywal macra czy nie.. bo to normalka w tym quescie tylko ciesze sie razem z nim ze mu sie udalo a nie najezdzam na niego jak TY CZOPIE...
Paladyneczek (hiberna)
20-09-2004, 21:39
zazdrosc zla rzecz
zazdrosc1 z 7 grzehow glownych
(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika X( :evul:
Paladinka
20-09-2004, 21:44
zazdrosc zla rzecz
zazdrosc1 z 7 grzehow glownych
(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika X( :evul:prawda tylko ten blejz on jeszcze najezdzal na mnie na tibi.de forum :) i jechal mnie ze anglika dobrze nie umiem... a on taki doskonaly po 1 jak bym mial anglika w szkole to bym nie pisal tak jak pisze.. a anglika znam tylko wylocznie z tibi.. wiec ty bys nawet tyle nie osiagnal.. kazdy z danubi mowi do mnie ze i tak bardzo dobrze umiem jak tylko z tibi... text walkora byl taki jak powiedzialem mu ze anglika znam tylko z tibi " really?? ... well really nice.. "
a ten blejz gowno wie o mnie..... i wpimina to jaki ja jestem.. spojrz na siebie czlowieku...i nie chcem widzisz klutni na ten temat nawet juz nie o macro chodzi.. tylko mozesz przestac wnikac i poprawiac wszystkich ... poprostu na loz wrzucic..to jest forum aby wrzucac ss ... rozmawiac i zadawac pytaia.. a nie komentowac.. i klucic sie..
@Palla
Jak widać wszystkie te posty dały ci bardzo dużo do myślenia i jesteś mistrzem wyciągania wniosków. Tak jak juz wczesniej napisalem, Polak potrafi...twoje przekonanie o genialności jest zadziwiająco głupie...(wierzysz w to?)
Pojedź mi teraz jaki to jestem noobas bo nigdy nie bede mial 100lvl+ i nigdy tak jak ty nie zrobie annihilatora.
brak2sensu
peace dla tych ktorzy pisali w tym temacie konkretne posty (5 osób?).
Ps. Do pana polityka ci jeszcze daleko.
Paladinka
20-09-2004, 21:51
@Palla
Jak widać wszystkie te posty dały ci bardzo dużo do myślenia i jesteś mistrzem wyciągania wniosków. Tak jak juz wczesniej napisalem, Polak potrafi...twoje przekonanie o genialności jest zadziwiająco głupie...(wierzysz w to?)
Pojedź mi teraz jaki to jestem noobas bo nigdy nie bede mial 100lvl+ i nigdy tak jak ty nie zrobie annihilatora.
brak2sensu
peace dla tych ktorzy pisali w tym temacie konkretne posty (5 osób?).
Ps. Do pana polityka ci jeszcze daleko.
wolal bym powiesic sie niz zostac nim i nie chcial byc takim IDEALNYM czlowiekem jak blejz .. hehe jestem jaki jestem i nie zmienie tego i nikt nie zmieni...
wolal bym powiesic sie niz zostac nim i nie chcial byc takim IDEALNYM czlowiekem jak blejz .. hehe jestem jaki jestem i nie zmienie tego i nikt nie zmieni...
Taaak, bardzo dobra polska postawa, przed wiedzą bronimy sie rękami i nogami. blejz idealny może nie jest ale napewno wyróżnia się na tym forum, wsród bandy kompletnych idiotów...Jeżeli sie nie zmienisz to marnie widze twoją przyszłość...życia nie da sie przejść na macro.
Ps. Twoje myśli samobójcze mnie nie interesują.
elite knight
20-09-2004, 22:05
Grats Paladinka...
JA powiem tak, nie popieram Macro i innych takich programów...
Jest to oszustwo ale, nie da sie wykonać tego qsta bez Macro...
nie wiem czy bubble wykonał tego qsta bez Macro, wydaje mi się że on może dał by rade.
Dla palka ok. 110lvl który ma hmm ok. 1200hp i mana shield 1300 ok. jest nie możliwe ponieważ napoczątku na wejściu traći całą mane a musi jeszcze ustawic by atakować demona i później zacząć uhać uhać...jedno zaciecie myszki, lag lub coś w tym stylu i koniec..widzialem filmiki z anni~ i widziałem jak 6 demonów może zabić palków 130lvl z full hp..
Jest to żenada, wydaje mi się blejz zazdrości paladince takiego lvla..
Macro jest tu ułatwienie Qstu, ale żeby dojśc do takiego lvl'u jak ma paladinka trzeba też wykazać się sporymi umiejętnościami..
Ja mam 50lvl, gram rok w tibie i ciągle sie ucze...
@ blejz
Poprostu Żenada a ten ostatni temat z tym jak paladinka padł na banshee to pokazałeś ile potrafisz..............(sory za słowa) jestes poje..... zazdrośnikiem...Chętnie zobacze filmik jak rozwalasz te demony bez macro..
Ludzie przecież do cholery tibia to jest gra internetowa!!!!Może się wiele stać np. lag,freez,zerwanie się netu, zaciecie myszki...
pomyśl nad sobą blejz!!
Narka
Paladinka
20-09-2004, 22:12
Taaak, bardzo dobra polska postawa, przed wiedzą bronimy sie rękami i nogami. blejz idealny może nie jest ale napewno wyróżnia się na tym forum, wsród bandy kompletnych idiotów...Jeżeli sie nie zmienisz to marnie widze twoją przyszłość...życia nie da sie przejść na macro.
Ps. Twoje myśli samobójcze mnie nie interesują.
ile ty masz lat ze ci sie chce takie glupoty pisac... idiota to moze ty jestes.. i nie mam zamiaru sie zmieniac mam sie zmienic przez macro?? do boga oczym ty mowisz:P closed post.. olew na to cieplym moczem a tylko dlatego odpisuje bo mam fun :)a nie dlatego aby pokazac kim jestem hehe:)
Paladyneczek (hiberna)
20-09-2004, 22:15
pobawimy sie w blejza:
nuniek panina polskim nie uczyla cie odbierac przenosni??-zalosne
jezeli porownujesz zycie do tibi to moge tylko zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia :)
z tego co wynika co ty o polsce mozesz wiedziec...??
Elite knight -popieram to co mowisz tak jak i paladinke :]
Grats Paladinka...
JA powiem tak, nie popieram Macro i innych takich programów...
Jest to oszustwo ale, nie da sie wykonać tego qsta bez Macro...gowno prawda.
Jest to żenada, wydaje mi się blejz zazdrości paladince takiego lvla..czy ty przeczytales chociaz jeden moj post? nic mnie nie obchodzi jego lvl, po prostu uwazam ze jest zwyklym oszustem. lvl NIC nie znaczy w Tibii, czego pala jest wybitnym przykladem.
@ blejz
Poprostu Żenada a ten ostatni temat z tym jak paladinka padł na banshee to pokazałeś ile potrafisz..............(sory za słowa) jestes poje..... zazdrośnikiem...Chętnie zobacze filmik jak rozwalasz te demony bez macro..temat jest popularny i to sie liczy. mial byc perfidny, dobrze wyszlo. co do zazdrosnika - naucz sie czytania ze zrozumieniem.
demonow nie rozwale, bo w tibie juz nie gram i grac nie bede (fucking time waste).
pomyśl nad sobą blejz!!mysle, mysle.. i jakos nie wiem co moglbym poprawic w dazeniu do doskonalosci ;]
@ palla
LOL, brak mi słów...opanuj tą skomplikowaną umiejętność czytania ze zruzumieniem to kiedyś porozmawiamy... "hehe :) " <--rotfl
Pozdro
Paladinka
20-09-2004, 22:17
i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu:P tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
O ja cie nie moge Paladinka, Walkor powiedzial do ciebie ze twoj english jest really nice, OMFG pewnie az popusciles w gatki ze szczescia. Klepiesz i klepiesz te posty a zadnego innego nie przeczytales dokladnie bo dalej brniesz w to samo bagno ... i w kazdym udowadniasz jakim jestes dekiem.
Do reszty piszacych ze ktos tu komus zazdrosci, tez nauczcie sie czytac uwaznie i jak nie macie nic do powiedzenia to morda w kubel nie bulgotac. Nie mam nic do tego czy zrobil questa czy nie, powtarzalem to kilka razy. Po prostu gosciu tak sie wyglupil piszac o macro ze pewnie jemu jest cholernie glupio i nie dziwie mu sie ze do tego sie nie przyzna. Powiedzial bym ze Paladinka to taki Enrique polskiej tibii, sikaja za nim w majty nastolatki i gowniarstwo ale co z tego jak to chodzaca tandeta ...
Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...
@Elite knight
Bubble to Ona i jeszcze napisales kilka glupot wiec czytaj o sobie troche wyzej, bo nie chce sie powtarzac ...
Paladinka
20-09-2004, 22:20
gowno prawda.
czy ty przeczytales chociaz jeden moj post? nic mnie nie obchodzi jego lvl, po prostu uwazam ze jest zwyklym oszustem. lvl NIC nie znaczy w Tibii, czego pala jest wybitnym przykladem.
temat jest popularny i to sie liczy. mial byc perfidny, dobrze wyszlo. co do zazdrosnika - naucz sie czytania ze zrozumieniem.
demonow nie rozwale, bo w tibie juz nie gram i grac nie bede (fucking time waste).
mysle, mysle.. i jakos nie wiem co moglbym poprawic w dazeniu do doskonalosci ;]
nie udalo ci sie zrealizowac celu w tibi.. to dazysz do tego aby bys IDEALNYM czlowiekem hehe jak nie grasz w tibie.. wiec zamilcz.. bo cie to nie obchodzi jak nie grasz a robie post dla ludzi kturych to interesuje a nie macro.. waste time omg.. a co grales calymi dniami?? hehehe ze az tak duzo czasu ci to poswiecalo:P
Dan the Automator
20-09-2004, 22:24
i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu:P tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
Tak, pisałem do Ciebie w tej sprawie, ale chyba nie zauważyłes PW ;-)
Ogólnie dalsza kłutnia jest kompletnie bez sensu - bo obie strony powiedziały co chciały, teraz dochodzi tylko do "pyskówki". Troche dziwi mnie "zawziętość" blejza...
Oczywiście jakbym miał przyjać jakąś strone, zająłbym ta "nie podoba mi się to"... ale nie w takiej radykalnej wersji. Świat jest jaki jest, pewne rzeczy, mimo usilnych starań i tak się nie zmienią. Ja juz dawno pożegnałem sie z tym że w tibii będzie jeszcze uczciwa gra. Niestety, prawda jest taka że 90% cheatuje, dlatego dodatkowym powodem do dumy jest dla mnie fakt, że ja dalej grałem uczciwie.
Koniec, myśle że dalsza tłutnia nic nie zmieni, nie ma juz sensu. A jesli strony jeszcze bardzo chcą coś powiedzieć, jest Pw/GG.
Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...
Ja pamietam. I raczej wątpie by gdziekolwiek na publicznym forum dało się do tego dojśc. A to z prostego powodu - w czasach o których piszesz (01/02) w tibie grało naprawde niewiele Polaków. Teraz to jest gra masowa, i tyle wystarczy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.