PDA

Pokaż pełną wersje : Bug graficzny ?

filobossek2
19-03-2007, 08:35
http://img204.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu1gv8.png
http://img292.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu2hr8.png
http://img204.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu3gr0.png
http://img204.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranu4xs9.png

:D

To nie fake ...
Ognie normalnie tam są...
Po tym jak go zaatakowałem wpadł w "szał" - zaczął biegać po ogniach, ale to normalne -.-

Batiar
19-03-2007, 09:24
Wedlug mnie fake. Przeciez to jest niemozliwe zeby mino stal na ogniu i nie padl.

ciunki
19-03-2007, 12:09
Wedlug mnie fake. Przeciez to jest niemozliwe zeby mino stal na ogniu i nie padl.
Dlatego taka rzecz to BUGB)

zoliax
19-03-2007, 16:08
Raz bywa, że przepraszają, bo *.jpg i kiepska jakość... Nie, przecież nie da się zmniejszyć kompresji.
Kiedy indziej dają megowe *.png, jakby nie posiadało ono opcji poddania kompresji... eh...
Co do tego minotaura... raczej nie mógł się zrespić w ogniu, co? Może jednak mógłby, jeśli ogień postawiony byłby przez gracza? Nie wiem czy ten ogień normalnie tam jest... Ostatecznie mino mag mógł go pobłogosławić jakoś. :P

ciunki
19-03-2007, 17:10
sry przez przypadek napisałem 2 takie same posty wiec 1. zmienilem czytaj niżej

ciunki
19-03-2007, 17:11
Nawet jeśli :mag: coś tam zrobił to czemu nie dead-nął??

libner
19-03-2007, 17:31
Ogien ten jest tam orginalanie :P ale nie wiem jak to mozliwe :P

Szafa
24-03-2007, 18:21
Jest też możliwość że ktoś tego minotaura leczył.

kamillo-ja
24-03-2007, 20:17
zastawili resp boxami, zamiast zrespic sie na miescu boxa, gdzie nie moze, zrespil sie z tylu, czyli w ogniu.

grzelu8
24-03-2007, 20:29
rzucil df na prawdziwy ogien wyczarowal minosa rzucil ff uleczyl minosa albo rzucil df na prawdziwy ogien lurnal tam minosa rzycil ff i uleczyl minosa

filobossek2
25-03-2007, 19:18
rzucil df na prawdziwy ogien wyczarowal minosa rzucil ff uleczyl minosa albo rzucil df na prawdziwy ogien lurnal tam minosa rzycil ff i uleczyl minosa

Walnij w ziemie fire fielda stań na nim i zobacz kiedy skończysz się palić - napewno zmienisz zdanie ...

Adi Ninjax
25-03-2007, 20:07
Niezłe wcześniej czegoś takiego nie widziałem:D
no cóż według mnie to jakiś bug chyba 8o

Sir_Dexter
30-03-2007, 21:51
hehe dobre dobre

Kogucik302
30-03-2007, 22:22
Zatkali minosa szkrzynkami. Puścili Fire Fieldy. Ihali tego minosa aż przestało go truć. A ,że się nie ruszał nie wszedł ponownie! :) To nie żaden bug to normalne jeśli potwór sie nie rusza. Temat do zamknięcia! ;)

Gholit
31-03-2007, 00:41
Nawet jeśli stoisz w ogniu to od nowa cię podpala... no chyba że z potworami jest inaczej.

NeX_Serina
31-03-2007, 01:52
zrespil sie na ogniu ot co
@up
to energia tak dziala
nie ogien

filobossek2
01-04-2007, 19:06
zrespil sie na ogniu ot co
@up
to energia tak dziala
nie ogien

1. Ogień działa tak samo...
2. Nie mógł się zrespić na ogniu ... jak by już miało do tego dojść przesunęło by go o 1 sqm do przodu .

Grelix
19-04-2007, 16:21
Moglbys zrobic tak(raczej niemozliwe): Puscic Fire Bomba i zrobic szybko screena jak minos jeszcze anie razu sie nie podpadlil a pozniej zrobic kopie i je po prostu edytowac. Powtarzam jeszcze raz ze to raczej niemozliwe ale kto wie... Ttylko ty wiesz czy tak zrobiles.

Arcan17
19-04-2007, 16:37
Wyjaśnienie tej sytuacji jest prostsze niż się wam wydaje, a więc ktoś destroi fieldami usunął FF następnie gdy wracał gonił go ten Minos gdy kolo zszedł na duł a nikogo niebyło w pobliżu Minotaur tak jak wszystkie inne potworki na tym piętrze zaczął sobie spokojnie chodzić w kółko, co jakiś czas na serwerze jest odnawianie wszystkich Fieldów które zostały usunięte DF jest to najlepiej widoczne na drodze do Dragon liare koło Venore usunąłem wszystkie FF tam a gdy po 15 min. wracałem znowu wszystkie FF były na swoich miejscach, no więc wracając do Minosa najwyraźniej stał on właśnie w tym miejscu gdzie brakowało FF i gdy doszło do odnowienia FF on po prostu na 1 z nich utknął (Dla tych co zaraz zaczną wrzeszczeć „Ale dlaczego on ma full hp?!?!1111” Po prostu po Pojawieniu się ognia Minos nie został nim zarażony ponieważ ogień ten „POJAWIŁ” się a nie został rzucony przez gracza na Minosa)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

filobossek2
20-04-2007, 20:21
Moglbys zrobic tak(raczej niemozliwe): Puscic Fire Bomba i zrobic szybko screena jak minos jeszcze anie razu sie nie podpadlil a pozniej zrobic kopie i je po prostu edytowac. Powtarzam jeszcze raz ze to raczej niemozliwe ale kto wie... Ttylko ty wiesz czy tak zrobiles.

Tylko ja to wiem i szczerze powiem Ci, że nie należą do tych złych "oszustów" mam w sobie odrobinę sumienia ;D...

@Arcan17

Field pojawił by się dopiero po opuszczeniu sqm przez Minotaura, więc twoja teza odpada... ale mylić się jest rzeczą ludzką, więc jeżeli rzeczywiście masz rację (w co powtarzam, rzeczywiście wątpię) to zawracam honor. ;]

P.S Dragon Lair, a nie Dragon liare ^^

Arcan17
20-04-2007, 22:34
Moja pomyłka >> Dragon Lair << racja.

Co do fieldów starałem się sprawdzić to moje przypuszczenie w tym samym miejscu blokowałem Minosa skrzynkami po wcześniejszym usunięciu fieldów, i zgadnijcie do jakiego wniosku doszedłem? Że granie na nom pvp jest denerwujące gdyż, gdy już wszystko było na miejscach zawsze (trzy krotnie) przychodził jakiś 10 lev z Wandą i rozwalał Minosa po 2h. bezskutecznej walki z nobem i proszenia go w wszystkich popularnych językach o nie zabijanie Minosa ( dopuściłem się nawet próby przekupstwa) doszedłem do wniosku że nie mam szans sprawdzić tej informacji lecz dalej stoję przy swoim. Spróbuje jeszcze dzisiaj około północy .

Doktór Lewatywa
20-04-2007, 22:40
To nie bug tylko bóg :P.

Ciekawe ciekawe...

zoliax
21-04-2007, 10:48
To nie bug tylko bóg :P
No tak! Może fotka była robiona w Boże Narodzenie... wiecie, bug się rodzi i takie tam...