Pokaż pełną wersje : Jak zrobic film WMV?
Mam zadanie, aby z kawalkow nakreconych kamera zmontowac film. Jaki program jest do tego najlepszy?
lycha_ziom
19-03-2007, 17:50
Windows Movie Maker,universalny jest i prosty,nie spodziewales sie ,ze uzytkownik starej daty nie wie.
Windows Movie Maker,universalny jest i prosty,nie spodziewales sie ,ze uzytkownik starej daty nie wie.
o0 Ja nie chce montowac pojedynzcych obrazkow tylko filmy krotkie i ma to byc dosc profesjonalne. a MM to gówno
General_Caster
19-03-2007, 20:43
o0 Ja nie chce montowac pojedynzcych obrazkow tylko filmy krotkie i ma to byc dosc profesjonalne. a MM to gówno
lol skoro chcesz profesionalne to sam powinienes wiedziec co uzyc ...
Najlepsze jest Wmm jak dlamnie bo mozna swietne filmiki zrobic.
Kurcze tyle tematów było o robieniu filmów wmv, a co chwile powstają nowe. Nie łaska przycisnąć guziczek na górze i wpisać szukany temat?
Susan-Dark
19-03-2007, 21:15
@UP
zalosne, jemu nie chodzi czym montowac tylko jak nagrac filmik tibi formatu *REC do pliku *AVI -.- do montowania poelcam WMM 5.1 albo Vegas 7
@Topic
HyperCam2
SnagIt 8.1
CamStudio
@Up
I powiesz mi, że nie było innych tematów podobnych to tego teraz? Programy, które podałeś były już kilkanaście razy podawane w innych tematach. A żałosne jest to, że nie umiesz używać polskich znaków w zdaniach, powinni Cię nauczyć używać przycisku "Alt" i "Shift".
Vegas 7 ponoć jest najlepszy(tak pisali użytkownicy up)
ale skąd go pobrać??
@down:
chodziło mi o dokładny adres ponieważ szukałem i dużo linków nie działa :(
Foto_scr
19-03-2007, 21:59
http://netsprint.pl
chodziło mi o dokładny adres ponieważ szukałem i dużo linków nie działa
A myślisz, że gdzie inni znajdują takie programy? Na wyszukiwarkach internetowych. Trzeba umieć szukać. Jeżeli jakiś link nie działa, rozejrzyj się za innymi. Nie róbcie z siebie błaznów, ludzie! Założenie tematu na forum to jest naprawdę ostateczność w takich błahych sprawkach.
Kurcze tyle tematów było o robieniu filmów wmv, a co chwile powstają nowe. Nie łaska przycisnąć guziczek na górze i wpisać szukany temat?
Wpisz sobie Filmy wmv i kliknij szukaj... juz mnie na staart po szkole, po jebanych 8 lekcjach w*****les
Freezy Eddie
20-03-2007, 16:48
A btw: dodam pytanie od siebie, co trzeba zrobić by obraz był przyzwoity bo jak puszczałem filmik i dawałem opcję nagrywania całego ekranu to wychodził naprawdę żałosny obraz zarówno na Snagicie jak i na HyperCamie.
Wpisz sobie Filmy wmv i kliknij szukaj... juz mnie na staart po szkole, po jebanych 8 lekcjach w*****les
8 stron poradnikow i szzukasz frazy WMV bądź AVI, czy też innej frazy zwiazanej z filmami, to chyba nie sprawi ci kłopotu wiekszego.
@up
co do tego zalosnego obrazu to kwestia sprzetu gdyz nagranie calego obrazu to niezly wysiłek dla komputera. A sam wiesz ze jak czegos nie chce ci sie robic, albo nie dasz rady to robisz cos na odpierdol nie? xD
mnie by interesowala minimalna konfiguracja sprzetowa zeby podczas nagrywania ekranu tibia nie miala 0-1fps
zna ktos ?
Mi nie chodzi o zadne filmy z Tibii.
Mamy nakrecic scene z Makbeta i nie wiem zcym to zmontowac. Chcialem sie zapytac o program no to zrobilem to tu!
Adobe Premiere Pro - uzywam
Pinnacle Studio
Sony Vegas
Tak jak kolega wyżej...
do zrobienia całości filmu: Adobe Premiere Pro
a do zrobienia zrzutów ekranowych: Snagit
Kamil1000
07-04-2007, 13:48
Vegas 7 ponoć jest najlepszy(tak pisali użytkownicy up)
ale skąd go pobrać??
@down:
chodziło mi o dokładny adres ponieważ szukałem i dużo linków nie działa :(
dokładny adres proszę bardzo:
http://sony-808.vo.llnwd.net/dspcdn/current/vegas70d-trial_enu*****
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.