Pokaż pełną wersje : Sw. Mikolaj - pytania
Witajcie..
Wiem ze Swiety Mikolaj w jakis tam dzien siedzi przed depo we wszystkich miastach i daje prezenty tym ktorzy do niego podejda i powiedzą: "hi", "present", "yes". Mam tylko pytanie.. w jaki dzien sw. Mikolaj jest przed depo ?? Podajcie date albo jak dzien sie nazywa:P (np. mikolajki itd)
THX z gory !! :D
6 grudzień, Mikołaj biega po całym świecie tibii i rozdaje przesenty - wystarczy powiedzieć "hi" "present" "yes" i dostaje się coś.(nikt niewie co:))
6 grudzień, Mikołaj biega po całym świecie tibii i rozdaje przesenty - wystarczy powiedzieć "hi" "present" "yes" i dostaje się coś.(nikt niewie co:))
Biega nie tylko św. Mikołaj ale również jego pomocnicy :P
Biega nie tylko św. Mikołaj ale również jego pomocnicy :P
Poświęce jeden dzień ten 6 grudnia i będę biegał wszędzie aż miło jak nie spotkam mikołaja to urwe ci jaja(of course joke ale się zrymowało no cóż:P))
Dwimenor
19-09-2004, 12:40
"Święty mikołaju, Ja nie chce teraz prezentu od ciebie, ale na gwiazdke przynieś mi bohy i golden armor. Byłem taki grzeczyny:Pomagałem początkującym, zabijałem noobów....."
HEHE może się spełni:D:D:D:D
Nie wiem jak jest z mikołajem... Widziałem go kiedys na jakiejś stronce. Moze na www.tibia.gery.pl ? Wyglądał jak FACC w outficie czarownika. Tyle, ze czerwony i bialą brodą.
Wiem, że jego pomocnicy kręcą się przez całe święta i też rozdają prezenty. Ja dostałem w zeszłym roku pomarańcze! :D :D :D
Witajcie..
Wiem ze Swiety Mikolaj w jakis tam dzien siedzi przed depo we wszystkich miastach i daje prezenty tym ktorzy do niego podejda i powiedzą: "hi", "present", "yes". Mam tylko pytanie.. w jaki dzien sw. Mikolaj jest przed depo ?? Podajcie date albo jak dzien sie nazywa:P (np. mikolajki itd)
THX z gory !! :D
nie mokałaj tylko pomocnik mikołaja i jest przez pare dni przed dp ale zwykle prezenty som symboliczne np. w tamtym roku bylo to 10 pomaranczy
Dwimenor
19-09-2004, 18:58
Mhmyyyyyyyyyyyyyy
Pomarańcze są bardzo dobre i zdrowe:D:D:D:D::D:D:D
Jak byłem mały to dostawaliśmy w szkole zielone pomarańcze
prosto z Kuby od wujka Fidela. ... :)
Były ze dwa razy większe i mało smaczne.
A Mikołaja w tibii jeszcze nie spotkałem,ale bardzo chcę!
Podobno sw Mikolaj ma swoj specjalny outfit, i daje prezent narzucony przez CIP - slyszalem, ze kiedys siedzial na latarni w Ab i pierwszemu znalazcy dal g-arma bodajze (jednak to jest plota pewnie).
Pomocnicy Mikolaja maja outfit dwarfa ~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.