zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sw. Mikolaj - pytania

Voltar
19-09-2004, 11:17
Witajcie..

Wiem ze Swiety Mikolaj w jakis tam dzien siedzi przed depo we wszystkich miastach i daje prezenty tym ktorzy do niego podejda i powiedzą: "hi", "present", "yes". Mam tylko pytanie.. w jaki dzien sw. Mikolaj jest przed depo ?? Podajcie date albo jak dzien sie nazywa:P (np. mikolajki itd)

THX z gory !! :D

Irux
19-09-2004, 12:07
6 grudzień, Mikołaj biega po całym świecie tibii i rozdaje przesenty - wystarczy powiedzieć "hi" "present" "yes" i dostaje się coś.(nikt niewie co:))

Kennypl
19-09-2004, 12:09
6 grudzień, Mikołaj biega po całym świecie tibii i rozdaje przesenty - wystarczy powiedzieć "hi" "present" "yes" i dostaje się coś.(nikt niewie co:))

Biega nie tylko św. Mikołaj ale również jego pomocnicy :P

PiXik
19-09-2004, 12:34
Biega nie tylko św. Mikołaj ale również jego pomocnicy :P
Poświęce jeden dzień ten 6 grudnia i będę biegał wszędzie aż miło jak nie spotkam mikołaja to urwe ci jaja(of course joke ale się zrymowało no cóż:P))

Dwimenor
19-09-2004, 12:40
"Święty mikołaju, Ja nie chce teraz prezentu od ciebie, ale na gwiazdke przynieś mi bohy i golden armor. Byłem taki grzeczyny:Pomagałem początkującym, zabijałem noobów....."

HEHE może się spełni:D:D:D:D

Khan
19-09-2004, 15:14
Nie wiem jak jest z mikołajem... Widziałem go kiedys na jakiejś stronce. Moze na www.tibia.gery.pl ? Wyglądał jak FACC w outficie czarownika. Tyle, ze czerwony i bialą brodą.

Wiem, że jego pomocnicy kręcą się przez całe święta i też rozdają prezenty. Ja dostałem w zeszłym roku pomarańcze! :D :D :D

morphy
19-09-2004, 18:29
Witajcie..

Wiem ze Swiety Mikolaj w jakis tam dzien siedzi przed depo we wszystkich miastach i daje prezenty tym ktorzy do niego podejda i powiedzą: "hi", "present", "yes". Mam tylko pytanie.. w jaki dzien sw. Mikolaj jest przed depo ?? Podajcie date albo jak dzien sie nazywa:P (np. mikolajki itd)

THX z gory !! :D

nie mokałaj tylko pomocnik mikołaja i jest przez pare dni przed dp ale zwykle prezenty som symboliczne np. w tamtym roku bylo to 10 pomaranczy

Dwimenor
19-09-2004, 18:58
Mhmyyyyyyyyyyyyyy
Pomarańcze są bardzo dobre i zdrowe:D:D:D:D::D:D:D

Angelus
20-09-2004, 01:00
Jak byłem mały to dostawaliśmy w szkole zielone pomarańcze
prosto z Kuby od wujka Fidela. ... :)
Były ze dwa razy większe i mało smaczne.

A Mikołaja w tibii jeszcze nie spotkałem,ale bardzo chcę!

Ashlon
20-09-2004, 08:15
Podobno sw Mikolaj ma swoj specjalny outfit, i daje prezent narzucony przez CIP - slyszalem, ze kiedys siedzial na latarni w Ab i pierwszemu znalazcy dal g-arma bodajze (jednak to jest plota pewnie).

Zaglada
20-09-2004, 08:27
Pomocnicy Mikolaja maja outfit dwarfa ~