Pokaż pełną wersje : Kolory skóry w tibii?zajrzyj-ciekawa propozycja
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1585259
zapraszam was wszystkich do podzielenia się swoją opinią na forum tibia.pl jak i forum tibia.com(pamiętaj nie będzie miało sensu pisanie tylko i wyłącznie tutaj, bo propozycja znajduje się na tibia.com)
Jak dla mnie to świetny pomysł który nie kosztowałby wiele zachodu- a efekt byłby bardzo mile widziany przez graczy(pewnie nie wszystkich)
czekam na wasze opinie
Calen Futh
19-03-2007, 21:29
Pomysł ciekawy, jednak trudno byłoby mi się przyzwyczaić do innych barw skóry tych kilku pixelowych ludków.
nie ma szans na takie cos :/
Vanhelsen
19-03-2007, 21:45
nie ma szans na takie cos :/Why?
A pomysł może być :> każde urozmaicenie się przyda :)
Dla mnie bomba.
Ciekawe, w którym poście z kolei będzie tekst rasistowski...
Pomysł jak najbardziej mi się podoba , ale sądzę , że i tak nie wypali CipSoft woli swoje 'genialne' pomysły .
Shiantis
19-03-2007, 21:59
Uważam, że byłoby to fajne, ale:
1. Rasiści...
2. To zależy w ilu odcieniach będą te twarze; Jeśli ktoś będzie twarz w ludzkim kolorze to rozumiem, ale zielona/niebieska/fioletowa twarz nie będzie fajnie wyglądać
3. Postacie w Tibii składają się z niewielu pikseli, tak naprawdę trudno dostrzec jej szczegóły. Ciężko będzie dostrzec kolor twarzy, jeśli twarze będą kolorowe to wszystko będzie się zlewać.
4.Teraz postacie przynajmniej przypominają ludzi, a co będzie jak wprowadzą opcję twarzy w kolorze zielonym? Tibia będzie wyglądać jak maskarada, bal przebierańców, albo gra o marsjanach.
To jest tylko moje własne zdanie.
4.Teraz postacie przynajmniej przypominają ludzi, a co będzie jak wprowadzą opcję twarzy w kolorze zielonym? Tibia będzie wyglądać jak maskarada, bal przebierańców, albo gra o marsjanach.
To jest tylko moje własne zdanie.
ale gdzie tam jest napisane o tym- że ludki mają być zielone?tylko i wyłącznie kolory skóry
Shiantis
19-03-2007, 22:11
ale gdzie tam jest napisane o tym- że ludki mają być zielone?tylko i wyłącznie kolory skóry
Tak, ale może będzie taka gama kolorów jak przy normalnym outficie, tego nie wiesz... Ale jak nie będą zielone to uważam, ze fajnie
http://www.youtube.com/watch?v=5jEWuQVyNiU&NR
Nupki ( szczegolnie polskie neo ) beda wyzywaly ludzi innego koloru skory.
Dr.Unknown
20-03-2007, 15:35
Rasizm to by dopiero wybuchł po czymś takim.
Temat poruszany wiele razy od last, sam chyba nawet taki zakładałem.
P.S: Co drugi polak grałby czarnoskórą postacią...
Ureticon
20-03-2007, 15:47
Było by pełno wojen (rasiści rozwalali by żółtych , czarnych i czerwonych)
Lepiej takiego czegoś nie robić !
widzisz w tym jakiś problem??
pAnoramiks
20-03-2007, 22:33
teraz wszyscy są biali i jest git...
wiadomo że po drugiej stronie łącza może być jakiś chińczyk, japończyk, afroamerykanin, indianin i tak dalej...
ale dopóki nie ma w grze koloru skóry, rasizm w niej praktycznie nie istnieje (przynajmniej ten dotyczący koloru skóry, od czasu do czasu ktoś krzyknie fuck brs, albo i hate polacks, ale to co innego)...
wprowadzenie koloru skóry może ale nie musi wywołać fale rasizmu :)
osobiście jestem za
ps.
To prawda! :D
@up
akurat jesli chodzi ci o II wojne swiatowa to wynikla wlasnie z ideologi "jedynej slusznej rasy", a to wlasnie jest teraz w tibi ;). bo przeciez jest tylko 1 kolor skory :P.
Jest teraz w tibi?
Wlasnie znaleslismy potomkow Hitlera XD.
Nie mam nic przeciwko.
Fajnie tak urozmiaicic gre jednak to wszystko bedzie sie ze soba zlewalo.
Dr._Lepper
21-03-2007, 00:56
niech zostanie bialy ....
@up
Od dłuższego czasu zauważam coraz to głupsze twoje wypowiedzi. Nikt się nie pytał czy ma zostać biały czy nie. Autor się pyta, co o tym sądzimy...
@topic
Hmm...pomysł nie głupi, aczkolwiek raczej nie do zrealizowania. Z jakich powodów? Będzie wiele wojen 'rasistowskich', tnz. biali na czarnych...
Nie sądze żeby co drugi polak grał czarnoskórą postacią...
Astral55
21-03-2007, 20:23
http://www.youtube.com/watch?v=5jEWuQVyNiU&NR
i co to ma do tego tematu -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.