Pokaż pełną wersje : 186 ms furora war Owned!.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/20904
x).
Peszek ; )
A może by tak Taifunka przycisnąć , pewnie z braciszkiem wzięli się za sharing na innym świecie xD
Wojtas_Smieciarz
19-03-2007, 22:51
Ładnie padł.
radzik master
19-03-2007, 23:04
Ale psikus :D
Jucha Furora
19-03-2007, 23:40
ASHOOSIIAOEIOIAOEIOAIE xD
Nom Taifuna trzeba podtresowac;]
Da Rade jak nie to Bob Budowniczy pomoze i zamauruje taifuna:D
Ladnie sie trzymal ;) ale szkoda ze padl :(
Jebane vision
Stefan Wichura
19-03-2007, 23:44
Peszek ; )
A może by tak Taifunka przycisnąć , pewnie z braciszkiem wzięli się za sharing na innym świecie xD
to ty wez sie za sharing z cala rodzina i zrob chociaz 40 lvl : ) a pozniej komentuj takie rzeczy widocznie jak sharuje i nie dostal zato delete albo bana to widocznie jest dobry ta :D
to ty wez sie za sharing z cala rodzina i zrob chociaz 40 lvl : ) a pozniej komentuj takie rzeczy widocznie jak sharuje i nie dostal zato delete albo bana to widocznie jest dobry ta :D
moze dlatego boi sie zrobic ue i nabic bana bo wtedy straci swojego jakze cennego senior tutora.
Fajnie ze duski pomogly dla Czipsu ^^
Nie jestem za Vison, ale Czipsowi się należalo... Wiecie, że Czips lubi hackować swoich... ? oczyścił z all 85~ ek... X(
Peszek ; )
nah :)
Gra w NFS
Nie jestem za Vison, ale Czipsowi się należalo... Wiecie, że Czips lubi hackować swoich... ? oczyścił z all 85~ ek... X(
Potem sie obudziłeś.. zobaczyłeś że mamusia nadal obok spokojnie śpi.. i ponownie za padłeś w słodziutki sen....
Mistic_Jin
20-03-2007, 00:52
Peszek ; )
na aldorze jest w war peszek ; )
Potem sie obudziłeś.. zobaczyłeś że mamusia nadal obok spokojnie śpi.. i ponownie za padłeś w słodziutki sen....
GoŃ sie lamusie... Pisze to co ja wiem a po 2 wystarczyloby jakbyś powiedział normalnie a nie pisał swoje nocne ekscesy... Ciach baja
Foto_scr
20-03-2007, 01:42
Pisze to co ja wiem
Przedstaw nam jakiekolwiek dowody, dziecko.
na aldorze jest w war peszek ; )
na aldorze nie jest prawie w ogole aktywny.
Mateuszek10
20-03-2007, 08:32
Taifun by raczej nie padł był problem z dogonieniem czipsu a taifun to 100lv +
2 jakby uciekl 2 sqm up bylo by ciekawiej moze by pzezyl
moze dlatego boi sie zrobic ue i nabic bana bo wtedy straci swojego jakze cennego senior tutora.
czytanie ze zrozumieniem nie boli
Lipton'ek
20-03-2007, 14:43
13:32 Zbyszek Zabijaka [21]: TAIFUN ZOSTAWIL CZIPSA NA PASTWE LOSU !!! WSTYD
Mateuszek10
Taifun by raczej nie padł był problem z dogonieniem czipsu a taifun to 100lv +
^^ ale wedlug mnie czipsu o wiele lepiej gra od tajfuna wiec nie wiadomo czy taifun z 15pz by uciekl :]
jezeli taif padnie w najblizszym czasie to wojna jest przesądzona...
Always hunted
20-03-2007, 15:02
13:58 Using one of 74 spell runes...
13:58 You lose 18 mana blocking an attack by Sendrius.
13:58 Using one of 73 spell runes...
13:58 Using one of 72 spell runes...
13:58 Qel [104]: utani gran hur
13:58 Using one of 7 spell runes...
13:58 Using one of 71 spell runes...
13:58 Using one of 71 spell runes...
Wspaniałe umiejętności PvP członków Vision :)
Rozśmieszyło mnie kiedy jak głupi uganiali się za nim, a on latał z południa na północ i z powrotem ;D
Ach to niedoceniane Paralyze. Widać, że Czipsu przez chwilę nie wiedział co się z nim dzieje. Szkoda chłopa.
MagField
20-03-2007, 16:00
Dobrze że w końcu zaliczył podłoge.
Calen Futh
20-03-2007, 16:08
Świetnie ;) teraz tylko Taifun again i juz bedzie przesadzone wszystko.
Taifun i czipsu we 2 powinni rozwalić połowe vision a nie dają dupy i padają....:p
Always hunted
20-03-2007, 16:38
Taifun i czipsu we 2 powinni rozwalić połowe vision a nie dają dupy i padają....:p
Gdyby nie boty i hotkeye, to nawet by rozwalili :P ale widać w moim poprzednim poście, na czym polega PvP Vision... a przed botem NG też się nie obronisz
Ładnie padł, miał pz?
Tak miał.
Gdyby nie te lagi ktore miał to Vision nawet nie zobaczyliby go....
Prawda jest taka ze oni we dwoch (Taifun i Czipusu) sa wstanie sami wygrac ta wojne
nie wiem co wy widziecie w tym vision moze uzywanie bota i na pale naciskanie F2 a czasem F5 a moze hakowanie a moze lubicie grubcia (zwidka klopsa)a moze dziecko (imargam'a aka hujargam)
Malkowicz
20-03-2007, 17:14
daj viudeo google plz
Do tych wszystkich którzy piszą, że wojna jest przesądzona. Pamiętacie sytuację z Nova kiedy to Pro (NS) miało ogromną przewagę we fragach nad Ace (WE) ? Spójrzcie teraz na ich statystyki. Kto NG wojuje ten od NG ginie.
Do tych wszystkich którzy piszą, że wojna jest przesądzona. Pamiętacie sytuację z Nova kiedy to Pro (NS) miało ogromną przewagę we fragach nad Ace (WE) ? Spójrzcie teraz na ich statystyki. Kto NG wojuje ten od NG ginie.
śwęte słowa ^^
a to będzie tym łatwiejsze, że duski mają cały czas przewagę w lvlach choć powoli to się zmienia po wykonaniu poi duski jescze maja kase wiec wojna bedize trwala jescze dlugooo chyba ze ktos znaczacy dostanie hacka
Lipton'ek
20-03-2007, 18:09
Oryginalnie napisane przez Poe Pokaż post
albo tak jak na arcanii z ez bylo gdy bylo jush prawie przesądzone o porazce dpft to w tedy jakis magiczny sposub polowa ez miala hacki :(
btw. smieszne bo niby vision next fraga zdobyli a wszyscy tera ich jadą...
Marianos
20-03-2007, 19:29
Skończcie z tym śmiesznym 'miał lagi'. Na filmie widać że Czipsu żadnych lagów nie miał.
Skończcie z tym śmiesznym 'miał lagi'. Na filmie widać że Czipsu żadnych lagów nie miał.
Nie byłeś tam więc nie wypowiadaj się na temat którego nic nie wie.
Dowiedz sie co to mapclick a potem zaloguj sie na forum i postuj
Czipsu gryzie glebę...
Taifun w tym czasie stoi w temple...
sen stał się rzeczywistością :p
GJ Vision
Dark Brozyn
20-03-2007, 21:54
Tak miał.
Prawda jest taka ze oni we dwoch (Taifun i Czipusu) sa wstanie sami wygrac ta wojne
jakoś im to nie idzie...
okrzesik
21-03-2007, 01:40
GoŃ sie lamusie... Pisze to co ja wiem a po 2 wystarczyloby jakbyś powiedział normalnie a nie pisał swoje nocne ekscesy... Ciach baja
wiecej niz zal.pl ... -.- "nie lamus" sie odezwal uashuashausha -.- Naap
00:53 Skitsu [13]: 5kk
00:53 Skitsu [13]: w tym
00:53 Skitsu [13]: tygodniu
00:53 Skitsu [13]: dla
00:53 Malpkaa [113]: exiva "taif~
00:53 Skitsu [13]: lukasza
00:53 Skitsu [13]: albo format
:>?
jakoś im to nie idzie...
typek wez sie pierdol kazy to juz wie lamusie
Wielki Mancyz
21-03-2007, 09:42
jak jest senior tutorem i sharuje to mu lache moga zrobic... bo to tutor więc dlatego go pewnie trzymają...
Susan-Dark
22-03-2007, 18:59
@Topic
"Dżetro" i Venz to waleczni rycerze =]
Mar 19 2007, 20:47:56 CET Killed at Level 186 by Yeetro
and by Venz
@Always hunted
Wspaniałe umiejętności PvP członków Vision
Rozśmieszyło mnie kiedy jak głupi uganiali się za nim, a on latał z południa na północ i z powrotem ;D
Fikasz? Watpisz w umiejetnosci Qel? Moze chcesz sie zmierzyc z Qel 1vs1?
@Sachar
nie wiem co wy widziecie w tym vision moze uzywanie bota i na pale naciskanie F2 a czasem F5 a moze hakowanie a moze lubicie grubcia (zwidka klopsa)a moze dziecko (imargam'a aka hujargam)
Tym tekstem i nickiem w tym momencie mozna Ciebie nazwac dzieckiem.. Porazka ;o
@Lipton'ek
albo tak jak na arcanii z ez bylo gdy bylo jush prawie przesądzone o porazce dpft to w tedy jakis magiczny sposub polowa ez miala hacki
btw. smieszne bo niby vision next fraga zdobyli a wszyscy tera ich jadą...
Zanim cos napiszesz, to sie zastanow ;p "ez bylo gdyby bylo jush"
@Nirt
Aha, a jestem Taifun.. Gdyby mial lagi to by bylo widac, nawet jesli by klikna na mapke -.-
Cytuj : wiecej niz zal.pl ... -.- "nie lamus" sie odezwal uashuashausha -.- Naap
Uważasz, że nauczyłeś się słowa żal.pl i wszyscy są tacy jak Ty? Skończ bo ja nie mam zamiaru się z Tobą kłócic ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.