Pokaż pełną wersje : Szymon Majewski Show
Witam!
Dzisiaj (teraz) w TVN'ie "leci" drugi odcinek z nowej serii "Szymon Majewski Show".
Chciałbym się Wam zapytać, co myślicie o tym show i o samym Szymonie.
Według mnie, zaczyna robić naciągane dowcipy. W poprzednim odcinku w "Rozmowach w Tłoku" Lepper przyszedł z ohydnymi "dziurami" na czole. Dziś, Majewski przyssał się do monitora i "pił krew" z jakiegoś gostka (nie pamiętam jakiego). Czyżby przestawał być zabawny, a zaczynał przekraczać granice dobrego smaku? Proszę o Wasze opinie.
@edit
Dodam jeszcze, że jak dla mnie żałosne jest zakończenie programu. Kazimiera Szczuka z jakimiś głupimi lalkami. To ma być śmieszne? Przedtem było coś podobnie żałosnego...
Jak tylko program wchodził na anteny, był kapitalny. Zabawny, prawdziwy, genialny. Teraz wg mnie to jest wydurnianie się na siłę. Nie wiem dlaczego Rozmowy w tłoku są tak uwielbiane. Jak dla mnie - najgorszy moment programu.
Vanhelsen
19-03-2007, 23:47
Majewski mniewa już tylko chwilami przebłyski dobrego humoru... aktualnie schodzi na psy... A Szczuka jest nawet nawet... Majewski się wyczerpał i dalsze ciągnięcie jest już bez sensu...
@All up
Bullshit! xD
Szymon wiecznie żywy ;*
On dalej jest śmieszny, czasem o to chodzi, żeby coś było bezsensowne.
Po prostu niektórzy tego nie czują ;P
~Ghand
Mi się od początku Majewski nie podobał, zupełnie nie pasuje mi jego poczucie humoru.
Pierwsza seria była jako taka, teraz Szymek robi program pod dzieciaki i na siłę ;]
Calen Futh
20-03-2007, 00:17
Fajny z Majewskiego facet, ale powinien mieć programy np. raz na miesiąc - tak żeby skumulować te 4 porcje żartów, które pojawiają się w cotygodniowych odcinkach. Bo teraz to jak już wspomnieli ludzie up - to jest coraz głupsze, i coraz bardziej na siłę.
nigdy go nie lubilem, wcale mnie nie smieszy, wole wojewodzkiego ;d
Walekifa
20-03-2007, 01:53
Program dobry. Ale ogólnie to Wojewódzki przebija Majewskiego,ten drugi nie mówi nic śmiesznego.
-=DanieL=-
20-03-2007, 08:11
Wole wojewódzkiego. Wojewódzki zawsze rozśmiesza mnie swoimi tekstami bez żadnych wygłupów związanych z przebieranymi politykami albo maszynami. Od kąd pamiętam dużo przyjemniej mi się ogląda program wojwódzkiego niż majewskiego, może dlatego, że wole jak ktoś ma skład i sens oraz dobre poczucie humoru niż chaotyczne wygłupy.
Majewski fó, Wojewodzki fó... obaj sa zalosni...
Dr.Unknown
20-03-2007, 15:26
Wole wojewódzkiego. Wojewódzki zawsze rozśmiesza mnie swoimi tekstami bez żadnych wygłupów związanych z przebieranymi politykami albo maszynami.
Bo jest prymitywem i trafia do szerszej publiki.
Pierwsza seria była zajebista B) Teraz co serię, ten program leci w dół... chociaż i teraz idzie się pośmiać, ale to już nie to samo, co w 1. edycji... Na dzień dzisiejszy wolę Kubę ;)
Dark Sven
20-03-2007, 16:15
Wojewódzki, Majewskiemu równy.
Łączy ich to, że kiedyś byli fajni.
Pierwszy chyba ma jakiś kompleks, bo cały czas ma seks we łbie. I Koterski... Ogółem nie śmieszne. Drugi... czasem błyśnie czymś śmiesznym. Ale gardze oby dwoma. Chociaż w SMS Danut... Posłaka Chujarska rox!
http://youtube.com/watch?v=dxRhDhf6JpU
Fragment sms.
Taki Szymon Majewski czy Kuba Wojewódzki dostaje kasę właśnie za to co robią.
Jak by mi dawali taką kasę jak im to też bym mógł sobie żartować w stylu Wojewódzkiego czy Majewskiego.
Capality
20-03-2007, 19:08
Majewski na samym początku mnie bawił, ale po 5 odcinkach dla mnie zaczął się robić żałosny, na dzień dzisiejszy wole Wojewódzkiego chociaż zawsze schodzi na temat seksu
Fejkowiec
20-03-2007, 19:17
Kiedys ogladalem Mamy Cie, to bylo zabawne, pozniej powstal SMS [szymon majewski show] i na poczatku tez bylo smieszne, ale teraz w wiekszosci zalosne, plakac sie chce żal.br : /
Quezacoatl
20-03-2007, 19:28
UWAGA, wypowiedź mocno subiektywna...
Szymon Majewski Show... totalnie zamerykanizowana komercha, innymi słowami beznadziejny i bezsensowny zbiór głupich i płaskich żartów dla każdego. W USA tego typu programy mają największą popularność, a jak wiemy średnie IQ Amerykanina jest niższe niż średnie IQ społeczeństw większości innych państw rozwiniętych/rozwijających się... (ratuje ich to, że mają grupkę wybitnych geniuszy, którzy zawyżają im średnią).
Jest to beznadziejne robienie jaj z byle czego. W przypadku Wojewódzkiego jest trochę lepiej, gdyż on przynajmniej jest niewątpliwie inteligentny, także gdyby mu podarować gadanie o tak prozaicznych tematach jak sex itp. z każdym kogo gości, można by uznać to jeszcze za niezłe. Dlaczego IMO między Majewskim a Wojewódzkim jest przepaść? Dlatego, że Majewski robi żarty które zrozumieją nawet totalni idioci, a Wojewódki potrafi pojechać swojego rozmówcę tak, że ten nawet się nie pokapuje.
Jednym słowem Sarkazm < Ironia, bo aby zaśmiać się z tego drugiego, potrzeba trochę pomyśleć.
Już nawet nie odważę się przyrównywać ten Toaletowo-Majewski humor do takich rzeczy, jak dzieła choćby Monty Pythona czy też Ali G show.
Na dzień dzisiejszy wolę Wojewódzkiego. SMS w pierwszej serii był na prawdę niezły. Ale z odcinku na odcinek było coraz gorzej... Dzisiaj program jest bardziej żenujący niż zabawny, choć czasem zdarzy się jakiś fajny tekst ;)
Jednak żaden z tych programów nie dorasta nawet do pięt Mannowi i Maternie... Kuchnia Pełna Niespodzianek, Pan Doktór i siostra Irenka... To było coś ;)
OnlyShadow
20-03-2007, 20:33
Majewski robi się denny. Dlaczego? Schodzi na komercję, a niestety w naszej telewizji często komercja=oglądalność.
Jak by mi dawali taką kasę jak im to też bym mógł sobie żartować w stylu Wojewódzkiego czy Majewskiego.
raczej nie, zeby tak zartowac (mysle raczej o Wojewodzkim) to trzeba posiadac wiedze i byc inteligentnym, Ty napewno bys nie zdolal poprowadzic tak programu (bez urazy) jak on, sam wyklada on na unwersytecie w katowicach ( politologie jak sie nie myle) i jego zajecia są bardzo interesujace a to ze musi robic takie a nie inne rzeczy w programie to inna sprawa
I Koterski...
tak jak wyzej, wyklada tez na tym samym uniwersytecie poprostu wyglupia sie dla kasy. Jak pamietam to studenci mysleli, ze to jakis kretyn no i ze nie mozna z nim przeprowadzic powaznej konwersacji no i sie przeliczyli jak chcecie wiedziec to ma on dwa fakultety i to cos o nim swiadczy a pewna czesc tego forum nawet do tego nie dojdzie
Vanhelsen
20-03-2007, 20:55
raczej nie, zeby tak zartowac (mysle raczej o Wojewodzkim) to trzeba posiadac wiedze i byc inteligentnym, Ty napewno bys nie zdolal poprowadzic tak programu (bez urazy) jak on, sam wyklada on na unwersytecie w katowicach ( politologie jak sie nie myle) i jego zajecia są bardzo interesujace a to ze musi robic takie a nie inne rzeczy w programie to inna sprawa
tak jak wyzej, wyklada tez na tym samym uniwersytecie poprostu wyglupia sie dla kasy. Jak pamietam to studenci mysleli, ze to jakis kretyn no i ze nie mozna z nim przeprowadzic powaznej konwersacji no i sie przeliczyli jak chcecie wiedziec to ma on dwa fakultety i to cos o nim swiadczy a pewna czesc tego forum nawet do tego nie dojdzieMożesz mi powiedzieć, skąd zaczerpnąłeś informację, że Wojewódzki i Koterski wykładają ja Uniwerku?...
Zupka_Chinska
20-03-2007, 21:18
Wolę Wojewódzkiego, bo cały program zależy od niego, a teksty Majewskiego są rzadko śmieszne, a na dodatek do jego programu wchodzą też: "Końca nie widać" i "Rozmowy w tłoku", co oznacza, że te fragmenty nie są zależne od niego. Jakby tak popatrzeć z innej strony, to Wojewódzkiego program jest jego programem, a program Majewskiego, nie jest tak naprawdę jego programem, bo on "rozśmiesza" w 50% reszta to specjalny kabaret czy urywki z telewizji. Btw. Myślałem, że ostatni odcinek Wojewódzkiego z Lepperem będzie śmieszniejszy...
Widzę, że rozwinęła się ciekawa dyskusja na temat który z panów (Majewski - Wojewódzki) ma lepszy program. Z tego powodu dodaję sondę.
Od siebie dodam, że wole Wojewódzkiego, niż Szymona. Jakoś lepiej bawię się przy jego programie.
Czarna_Mamba
20-03-2007, 22:48
Ja wolę Wojewódzkiego, ale i tak uważam, że jest prostakiem. Muszą nieźle mu za to płacić.
A ja powiem, że i jedno i drugie to kupa <cenzura> i nie mogę uwierzyć, że tylu ludzi to ogląda
Porownywanie Wojewodzki - Majewski wg mnie jest troche nie na miejscu - obaj panowie reprezentuja w ogole inny rodzaj humoru - Majewski ma bardziej subtelny (rozmowy z zaproszonymi osobami) i sytuacyjny (sytuacje polityczne w rozmowach w tloku) i "lagodny", natomiast Wojewodzki ma czesto humor podworkowy, chamski. Zazwyczaj ogladam oba programy.
Co do odcinka z Lepperem - hehe, jeden z najlepszych programow Kuby, Lepper czesto i celnie mu ripostowal :D
Powiem krótko:
*kiedyś zdecydowanie Majewski
*teraz zdecydowanie Wojewódzki
Ja oglądam oba. Jak na TVN prezentują przyzwoity poziom humoru.(patrz "Hela w opałach"; "Niania"; "Maraton Uśmiechu")
EEE pieprzycie glupoty Majewski roxior ;p
On w przeciwienstwie do Kuby nie jest wulgarny wobec gosci.
Nie zebym nie rozumial zartow Kuby, ale rozmowa o sexie i wprowadzanie w czarana glupote goscia psuje caly smak etykiety programu.
P.S.
MImo wszystkiego tak naprawde Swiat wedlug kiepskich ZONDZI!
Możesz mi powiedzieć, skąd zaczerpnąłeś informację, że Wojewódzki i Koterski wykładają ja Uniwerku?...
kilka razy gowidzialem a kumpel u niego zdawal ( nie zdal ale to szczegół...)
a o Koterskim to slyszalem od innych
Arrivald
21-03-2007, 00:54
Majewski = zenada. That's all folks.
-=DanieL=-
21-03-2007, 08:34
Bo jest prymitywem i trafia do szerszej publiki.
Wydaje Ci się. On jest inteligentniejszy niż się Tobie wydaje. Zobacz jak on prowadzi rozmowy wszystko wymyśla z głowy (oprócz pytań).
Andrealfus
21-03-2007, 08:51
Szymon rox fajnie z politykow sie nabija.
Wojewodzkiego nie cierpie bo jest tępy -.- tylko sex mu w glowie
Nie napisałem że idealnie tak jak on bym żartował tylko w tym stylu.
O moim intelekcje się nie wypowiadaj bo nie znasz mnie na tyle abyś mógł coś powiedzieć. Czasem skończone doktoraty czy studia nie świadczą o intelekcie.
Prawda że aby występować w tv trzeba mieć jakąś wiedzę.
Ok jego zajęcia są interesujące ale skąd ty to wiesz? Byłeś na jednym z nich?
Krzesław
21-03-2007, 10:48
Ano zgodzę się, że ostatnio zaczęli w Szymonie świntuszyć, ale i tak wole to od Wojewódzkiego. SMS to program rozrywkowy, gdzie goście można powiedzieć są "na doczepkę", a Kuba Wojewódzki to ewidentnie jest talk - show, w którym prowadzący po prostu powie coś śmiesznego. Kubę oglądałem bardzo rzadko, kiedy leciał jeszcze na Polsacie.
A poza tym co wy macie do "Końca nie widać"? Według mnie to najlepsza część programu, a zwłaszcza w ostatnim odcinku wszystkie zagadki były świetne. :D
Dodam jeszcze, że jak dla mnie żałosne jest zakończenie programu. Kazimiera Szczuka z jakimiś głupimi lalkami. To ma być śmieszne? Przedtem było coś podobnie żałosnego...
I tutaj zgadzam się z tobą w połowie, wolę oglądać jakieś idiotyzmy typu: "Obleśne szyszki" itp. Niż pozycje aseksualne w wykonaniu lalek -.^
Btw. W gronie moich znajomych coraz mniej ludzi ogląda program Szymona, gdyż mówią że ten przestał ich śmieszyć. Ja jeszcze oglądam, ale śmieje się raczej na siłę niż jak kiedyś...
Szymek burns in da hell ;<
@edit
To co ma w podpisie Andrealfus, było ostatnią jak dotychczas rzeczą która mnie w SMS rozśmieszyła.
Dr.Unknown
21-03-2007, 11:11
Wydaje Ci się. On jest inteligentniejszy niż się Tobie wydaje. Zobacz jak on prowadzi rozmowy wszystko wymyśla z głowy (oprócz pytań).
Inteligencja nie wyklucza prostactwa.
Vanhelsen
21-03-2007, 15:45
Porownywanie Wojewodzki - Majewski wg mnie jest troche nie na miejscu - obaj panowie reprezentuja w ogole inny rodzaj humoru - Majewski ma bardziej subtelny (rozmowy z zaproszonymi osobami) i sytuacyjny (sytuacje polityczne w rozmowach w tloku) i "lagodny", natomiast Wojewodzki ma czesto humor podworkowy, chamski. Zazwyczaj ogladam oba programy.
Co do odcinka z Lepperem - hehe, jeden z najlepszych programow Kuby, Lepper czesto i celnie mu ripostowal :DMoże i Majewski ma bardziej "subtelny" humor, ale jest on również żałosny,ten ostatni żart "dzisiaj żartu nie będzie a i tak publiczność się śmieje" + jego tępy usmiech na twarzy... Może i humor Kuby jest chamski, ale na pewno nie jest żenujący...
kilka razy gowidzialem a kumpel u niego zdawal ( nie zdal ale to szczegół...)
a o Koterskim to slyszalem od innychKumpel, znajomego kumpla mojego brata ciotecznego od strony praprababki mam beemke co będzie w produkcji za 6,66 lat -.-" Domyśl się ile są warte teksty "znaojmy znajomego widział/wie/ma/zna"... W to, że Kuba wykłada to jeszcze uwierzę, ale Koter?...
Wole wojewódzkiego. Wojewódzki zawsze rozśmiesza mnie swoimi tekstami bez żadnych wygłupów związanych z przebieranymi politykami albo maszynami. Od kąd pamiętam dużo przyjemniej mi się ogląda program wojwódzkiego niż majewskiego, może dlatego, że wole jak ktoś ma skład i sens oraz dobre poczucie humoru niż chaotyczne wygłupy.
Wojewódzki:Ja pana kocham
Lepper:A ja pana nie
xD
Wojewódzki RLZ
Majewski ma bardziej subtelny (rozmowy z zaproszonymi osobami) i sytuacyjny (sytuacje polityczne w rozmowach w tloku)
Majewski ma subtelny humor? Chyba się nie myłeś :P. Jego żarty są wyjątkowo prostackie.
Wojewódzki może i jest bardziej chamski (w niektórych sytuacjach), ale to jest śmieszne. Pamiętacie jak przed świętami zaprosił Dodę i makowiec stał na stoliku? Doda coś się z nim kłóci i mówi 'Mogą tak mówić wszyscy oprócz Ciebie', po chwili chciała się poczęstować owym makowcem, a Kuba buchnął jej go spod rąk z tekstem 'Makowiec jest, ale nie dla Ciebie' :cup: To mi się podobało... A jak później Dodeńka oblała go i zaczęła wyzywać od jebanych frajerów :p Albo jeszcze...
-Dorota...
-JESTEM PANI DODA
Ja osobiście wolę ehh [r Kazi Szczuki] niż hahahahaha [śmiech Dody] B)
Majewki jest nudny te żarty na śiłe a najbardziej mnie wkurza jak sie specjalnie śmieje Wojewodzki zawsze mnie rozsimieszy
Obaj nie mają górnolotnych dowcipów. To jakiś kompleks, że oglądacie Wojewódzkiego, twierdząc, że od Majewskiego jest lepszy? A czy ważne, który i jak bardzo jest inteligentny? Z pewnością poza ekranem są innymi ludźmi, więc nie wyciągajcie tutaj faktów i plotek z ich życia, bo to nie polepsza ich programów. Te programy mają trafić do ludzi, a nie do elit i to właśnie im się udaje.
Wojewódzki zdecydowanie jest lepszy od Majewskiego... Majewski bardzo często przegina, daje oklepane żarty i wymusza śmiech... Wojewódzki jest o niebo lepszy.
Czarna_Mamba
21-03-2007, 22:07
Jak łatwo speszyć Wojewódzkiego.
http://www.youtube.com/watch?v=Iw_sPTlvfg0
No, ale, że prostakiem jest to nie przeczę. Doda zresztą też.
@Down
Niestety nie.
@up
Masz może link z wątkiem makowca, który tam jeszcze na stoliku stoi? B)
To jakiś kompleks, że oglądacie Wojewódzkiego, twierdząc, że od Majewskiego jest lepszy?
A to jakiś kompleks, że oglądasz Majewskiego, twierdząc, że od Wojewódzkiego jest lepszy? ;]
Wojewódzki zdecydowanie jest lepszy od Majewskiego...
Nie tyle lepszy - tu nie ma lepszych i gorszych. Są tylko tacy, których żarty lepiej trafiają do pewnej grupy osób. Kiedyś przy Majewskim boki zrywałem, a Wojewódzki mnie dosłownie żenował - teraz role się odwróciły B) Choć SMS oglądam do tej pory - jakiś sentyment mi pozostał :)
Magdaw92
22-03-2007, 01:29
Teksty Wojewódzkiego w ogóle mnie nie śmieszą, po prostu już mi się tak przejadły, że stają się dla mnie żenujące.
Majewski zdecydowanie ciekawiej prowadzi rozmowę.
Nie wiem dlaczego Rozmowy w tłoku są tak uwielbiane. Jak dla mnie - najgorszy moment programu.
Zgadzam się z tym:)
Khalak, gdzie napisałem, że oglądam Szymona? Przebiłbym obu.
Dark Sven
23-03-2007, 17:52
A to jakiś kompleks, że oglądasz Majewskiego, twierdząc, że od Wojewódzkiego jest lepszy? ;]
A gdzie on napisał, że ogląda majewskiego muuuuuusku? :l
@up
Aewwww... kofffam mój necik ;*
Mr. Jacob W. i tak wymiata :O
http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png
Thomisson
23-03-2007, 21:52
Oboje i tak mogą tylko lizać stopy Jeremu Springerowi ;D
bartellox
23-03-2007, 22:53
8o 8o
ja osobiscie wole powiatowego.. ale zagłosowałem na obydwooch xD
Zupka_Chinska
24-03-2007, 21:37
Coś co ostatnio znalazłem na internecie ;-):
1. Wojewódzki dziś:
http://i141.photobucket.com/albums/r65/Shadow_Persan/wojewm.jpg
2."Wojewódzki kiedyś":
http://i141.photobucket.com/albums/r65/Shadow_Persan/wojewodzki.jpg
Wojewódzki jest lepszy, Majewski jest czasami żenujący.
Arka_Sath_Wielki
27-03-2007, 00:01
Majewski :
Zaprasza znane osoby z poczuciem humoru = +
Końca nie widać = +++++++++++
Rozmowy w tłoku = -----------
Jest w stanie nawiązać kontakt z politykami z których wcześniej se robił jaja np. Prezenty od mikołaja gdzie pojawił się minister edukacji.
Wojewódzki :
Jest w stanie na bieżąco wymyślać kawały i "głupie" gesty i tu ma wielkiego +
Koterski = + :D
Czasem mało znani ludzie = -
Podsumowanie : Zależy od tego jaki mają dzień i jak im idzie wena z żartami w danym dniu :P.
@OT:
Chciałbym się Wam zapytać O rly ?? :D
Bo pajac umie się tylko wydurniać i ludzie się po prostu przyzwyczaili i widzą, że to jest żalosne. Majewski nie jest śmieszny. Naprawdę. Pierwszy lepszy kabaret studencki do zjada...
Kuba Wojewódzki jest o niebo lepszy od Majewskiego..Przedewszystkim,jego żarty trzeba rozumieć i byle jaki małolat ich nie zrozumie.Majewski z kolei ma bardzo żenujące dowcipy i te jego zaloty do kobiet..Ehh aż troche żal mi się go robi.W dodatku ten jego ubiór,wogóle nie jest śmieszny,tylko robi z niego totalnego głupka/kretyna.Wojewódzki za to normalnie ubrany przychodzi,siada na sofie i rozmawia,podczas gdy Majewski biega po scene i robi głupie rzeczy.
Głos na Kube~
Kuba Wojewódzki jest o niebo lepszy od Majewskiego..Przedewszystkim,jego żarty trzeba rozumieć i byle jaki małolat ich nie zrozumie.
Pozwól, że powtórzę: To jakiś kompleks, że oglądacie Wojewódzkiego, twierdząc, że od Majewskiego jest lepszy? Jakoś nie muszę się w ogóle wysilać, żeby zrozumieć żarty Kuby.
Quezacoatl
28-03-2007, 23:57
Pozwól, że powtórzę: To jakiś kompleks, że oglądacie Wojewódzkiego, twierdząc, że od Majewskiego jest lepszy? Jakoś nie muszę się w ogóle wysilać, żeby zrozumieć żarty Kuby.
Więc twierdzisz, że żarty Majewskiego są bardziej wyszukane i trudniejsze do zrozumienia?
Co to za kompleks :D? Obaj mają żarty prostackie i nie trzeba myśleć by je zrozumieć. Inna sprawa, że Majewski ma humor tragiczny, polegający na tym że ktoś się dziwnie ubierze, zrobi głupią minę... :/.
Więc twierdzisz, że żarty Majewskiego są bardziej wyszukane i trudniejsze do zrozumienia?
Nie. Twierdzę, że nie ma co panów porównywać, ale żaden nie jest na tyle lepszy od drugiego, żeby go za to chwalić.
Lockhead
29-03-2007, 00:48
Przedewszystkim K.Wojewódzki ma fajniejszych gosci np. tydzien temu Lepper i Koterski byli swietni i widac ,ze Andrew tez ma poczucie humoru :) , a akcja z Miśkiem Koterskim jest bardzo fajnym pomyslem.Czasami Misiek jest lepszy od Wojewódzkiego i Majewskiego razem poprostu jest zabojczy ;) ...
hm. :p dla mnie zdecydowanie lepszy Szymon Majewski Show :]
czemu?
śmieszniejszy etc. :D
Dark Sven
29-03-2007, 16:13
I ten sztuczny śmiech majewskiego też jest "superaśny :*:*:*:*"
Raz widziałem, że śmiał się na prawdę, jak Bajor opowiadał dowcip.
Swoją drogą zauważyłem, że większość prezenterów Tivienu śmiejących się z rzeczy nie śmiesznych śmieje się tak samo -.^
Quezacoatl
29-03-2007, 18:48
Nie. Twierdzę, że nie ma co panów porównywać, ale żaden nie jest na tyle lepszy od drugiego, żeby go za to chwalić.
Jak tam wolisz. Są różne gusta, jeżeli dla ciebie opcja "obaj są żenujący" jest najtrafniejsza to nie znaczy, że wszyscy tutaj tak samo to zinterpretują. Fakt, że oba te programy są w stylu gównianego talk-show, ale mimo wszystko IMO te programy da się porównywać.
Co do kompleksów, to jest to nawet możliwe, jednak na tym forum pozostanie to pytaniem retorycznym (i/lub refleksyjnym), nawet jeżeli ktoś tak ma, to i tak nie powie ;) .
Każdy z nich ma swoje plusy i minusy, każdy prowadzi program innego rodzaju, każdy zajmuje się czym innym i każdy jest stosunkowo dobry w tym co robi. Wiadomo. Nie zawsze to wychodzi ale to jak ze sportem - całe życie mistrzem się nie będzie. ; )
Nie mówię, że opcja "obaj są żenujący" jest moją - wiem po prostu, po co istnieją te programy i zdaję sobie sprawę, że ich autorzy nie pokazują szczytu swoich możliwości, tylko tyle, ile się od nich wymaga. Pamiętacie, jak Szymon zaprosił Kubę? Zawsze przedstawia gości za pomocą minutowego filmu (w pierwszej serii, teraz nie wiem). Kuba jednak był wtedy jeszcze w Polsacie i Szymon powiedział, że nie mógł użyć żadnych nagrań z jego udziałem, więc pokaże jedynie zdjęcia. I to mnie na przykład rozbawiło.
PauluSka
31-03-2007, 12:39
Wg mnie Wojewódzki jest wulgarny, chamski i brak mu dobrych manier. Zaprasza gości do programu po to by na nich powrzucac :/ Obraża swoich rozmówców a ludzie się z tego śmieją. Wiem, że chodzi też o to aby umieć śmiać się z samego siebie, ale czasem jego "żarty" są przykre i niesmaczne. Fakt bywały odcinki naprawdę śmieszne, ale denerwuje mnie to, że jego rozmowa z goścmi zawsze prędzej czy później zejdzie na temat seksu. Ten koleś jest jakiś niewyżyty..
Program Majewskiego oglądam i lubię. Owszem bywają odcinki, które są żenujące a jego ubior to kompletny niewypał. Fajnie jest to, że "wyłapuje" absurdy codzienności i wyśmiewa się z polityków i innych osób, ale nie obraża swoich gości. Na swój sposób jest śmieszny. Te pozycje ze Szczuką są bezsensowne. Tzn to mi się akurat nie podoba :p
Z resztą są gusta i guściki a na temat gustów się nie dyskutuje :]
Mimo, że obaj panowie są showmanami i satyrykami ich porównywanie ze sobą nie ma sensu. Obaj mają specyficzne poczucie humoru, które nie każdemu może się podobać.
Angel of Death
31-03-2007, 17:58
@edit
Ostatnio była dobra pozycja - na Małysza ;d
'Kobieta leci na faceta już od progu, chce żeby znalazł jej punkt K. On jednak leci sobie w kulki ... kryształowe a na dodatek jest zWisły.'
xD
King Mati
03-04-2007, 06:58
Majewski na poczatku byl spoko teraz jest do bani :/
A Kuba zawsze byl spoko :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.