Pokaż pełną wersje : ed/sorc i żółwie
bartii10
20-03-2007, 15:11
expil ktos postacia magiczna na zolwiach??
czy to wogole jest oplacalne?
jaka taktyka najlepsza??
Calen Futh
20-03-2007, 16:04
Expilem tam moim ED, nic specjalnego. To expowisko raczej dla knightów jest. Zresztą jaki to problem wpaść tam na 10 minut i się przekonać ? Być może Ci sie spodoba tam (chociaż wątpie w to)
Albertus
20-03-2007, 16:20
ja tam expie moim 60 MS powiem ci tak
exp: okolo 25 k expa na h ( tyle ja mam a ja wale vis i dobijam z ruzgi czyli jezeli masz mniejszy mlv i lv to bedzie troszke mniej a jak wiekszy to wiecej mozesz jesce druga opcja brac runki inawaac na ful ( nie oplacalne ale bedzie z 35 k )
niebezpieczenstwo : bezpiecznie kilka razy na zulwtym bylem ( a expie tam dlugo ) a na redzie nigdy
waste : tak na kazdej wyprawie gdy biore 3 bp mf ( 1 h +/- ) mam starte okolo 2 k
tak przyznam ze tam expia sami knighci 70+ ale ja tam laze i se hwale bo jest naprawde milo tylko ze wada ze ta kasa strata ale to nic odrobi sie na sd
i jescze wada ze najpierw trzeba przebiec przez powiezchnie i -1 gdzie sa stada toadow ale kilka exur i super
moja rada zebys tam nie expil lepiej znajdz se jakas miejscuwke
np tomby, dragi
mozecie pytac czemu ja tam expie jak jest takie waste ?
dlatego ze
jak expilem na tombach to mi sie nie hcialo expienie bardzio mnie meczylo a do zulwi cos mnie ciagnie i az hce sie expic :)
Niech tobie się zachce kupić słownik...
Ja tam expie knightem od tygodnia a magów to tam sztuka znaleść. Czyli to raczej zła miejscówka dal ed czy ms. Lepiej na dragi z visa albo tomby...
Twoj_Miszcz
20-03-2007, 16:48
ja tam expie moim 60 MS powiem ci tak
exp: okolo 25 k expa na h ( tyle ja mam a ja wale vis i dobijam z ruzgi czyli jezeli masz mniejszy mlv i lv to bedzie troszke mniej a jak wiekszy to wiecej mozesz jesce druga opcja brac runki inawaac na ful ( nie oplacalne ale bedzie z 35 k )
niebezpieczenstwo : bezpiecznie kilka razy na zulwtym bylem ( a expie tam dlugo ) a na redzie nigdy
waste : tak na kazdej wyprawie gdy biore 3 bp mf ( 1 h +/- ) mam starte okolo 2 k
tak przyznam ze tam expia sami knighci 70+ ale ja tam laze i se hwale bo jest naprawde milo tylko ze wada ze ta kasa strata ale to nic odrobi sie na sd
i jescze wada ze najpierw trzeba przebiec przez powiezchnie i -1 gdzie sa stada toadow ale kilka exur i super
moja rada zebys tam nie expil lepiej znajdz se jakas miejscuwke
np tomby, dragi
mozecie pytac czemu ja tam expie jak jest takie waste ?
dlatego ze
jak expilem na tombach to mi sie nie hcialo expienie bardzio mnie meczylo a do zulwi cos mnie ciagnie i az hce sie expic :)
analfabeta ? dyslektyk ? jak nie to lepiej naucz sie pisac a potem "choc sobie na zulwie" -.-'
co do topiku...
o taaak,wjebcie sie knightom na ich najlepsze expowiska -.-' moze jeszcze na EF chcesz isc ? -.-' za malo masz miejsc gdzie expic ? ...
EF jest super dla sorca jak masz dobre EQ :D
Żółwie to baardzo słabe i nie takie bezpieczne miejsce do expienia. Na 80 lvl MS nadal masz tam waste [nawet z lootbagiem] a exp jest gorszy niż na 2x drag na edron z DSami... [a tam zarabiasz kase]
Wniąski: Jeśli nie jesteś knightem omijaj je dużym łukiem.
bartii10
20-03-2007, 19:14
co do topiku...
o taaak,wjebcie sie knightom na ich najlepsze expowiska -.-' moze jeszcze na EF chcesz isc ? -.-' za malo masz miejsc gdzie expic ?
postacie magiczne maja takie samo prawo chodzic na zolwie jak knighty na tombie. a poza tym jak ktos expi godiznami na tombie to chyba moze sobie dla relaksu, oderwac sie troche i na zolwiach poexpic.
aha.. nie rozumiem slowa 'wjebac sie na miejscowke'. podpisane czy co?? a jak widze ze ktos expi to ide dalej, nei lubie sie dizelic expem tylko wykorzystywac max ob malo mam czasu na gre ;). nie bulwersuj.
Rookslayer of Dolera
21-03-2007, 22:39
Na 30 lvlu dedalem tam 3 razy. Nawet jak miałem mfy to dedałem bo za szybko zchodziły i czasami nie żdążałem zwiać. Waste tam jest duży i prawie nie ma sorków.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.