Pokaż pełną wersje : Vampire Hell
Witam!
Chciałbym sie dowiedziec czegos o vampire hell, a mianowicie czy poradze sobie tam masterem z 52 lvli 48 m lvl?
Ile bp manasow i Gfb wziasc by posiedziec tam?
No i najwazniejsze jak do niego dojsc, czy to jest ta sama dziura co necro?
Z góry ty za odowiedz!
To ta sama dziura co necro [dokładnie: idziesz jak na południowy spawn necro i tam masz korytarz prowadzący do dziury [invis obowiązkowa] tam najpierw masa DSów a potem jeszcze jeden poziom niżej V-hell]
54 druid może tam przeżyć ale ryzyko jest DUŻE, 2 wampiry i musisz szukac kogoś kto odzyska twój loot :/
korzen9999
20-03-2007, 22:11
Nie no bez jaj. 2 Vampy dla ~50 sorca? Chyba nie jestes pg;p Dasz rade. Nie chodz z mniej niz 700 many, bez utamki, nie dostan laga i gl i gz loota na przyszlosc ;)
Nie no bez jaj. 2 Vampy dla ~50 sorca? Chyba nie jestes pg;p Dasz rade. Nie chodz z mniej niz 700 many, bez utamki, nie dostan laga i gl i gz loota na przyszlosc ;)
Chyba nie wiesz co mogą zrobić 2 vampy :confused:
korzen9999
20-03-2007, 22:40
To albo ja mam w miare eq co mi duzo pomaga, albo fuksa albo jestem rox. Na black water czesto mam po 2x i hmm.. z granką\sio calkiem ladnie mi idzie i nawet v shieldy leca :) pozdrawiam
Nie jestem pewien na 100%, bo nie moge teraz sam obejrzec, ale wydaje mi sie ze to akurat filmik z vamp hell sorka z podobnym poziomem.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10955
Jesli to ten filmik, to masz tu i dojscie, i sposob na tych nieumarlakow.
Mam nadzieje, ze pomoglem, GL
Jak już ktoś napisał - dziura na końcu korytarza pomiędzy "dolnymi" spawnami necro. Schodzić absolutnie na niewidce (po drodze mini-pięterko ze stadem DSów i ghostów). Na Twoim levelu powinno być OK z 1 bp GFB i tyloma bp mf ile udźwigniesz (jesli chcesz porządnie pohuncić). Moja rada jest taka, że na pierwszy wypad przejdź się wcześnie rano, kiedy jest mało ludzi na serwerze i resp słaby. Mniejsze ryzyko że coś Ci wyskoczy na plecy kiedy będziesz sie oswajał z terenem.
Vamp hell sork 54 lvl lajt ale waste ;] walisz mana shield wbnijasz sie w vampy po 4 tazy i gfb albo lurujesz 2 vamp i z 2 ds i mort hur wez najleiej z 20 bp mf i z 10 bp gfb powodzenia
Rookslayer of Dolera
21-03-2007, 22:34
Na 52 lvlu problem z 2 vampami -.-. Broń boże przed takimi heretykami. Ja na 30 lvlu w tombie klepałem 2 vampy naraz i było spok tylko manaska się zażucało często. Obowiązkowa utamka i troche many. I odrazu mówię że zapewne będzie waste.
Na 52 lvlu problem z 2 vampami -.-. Broń boże przed takimi heretykami. Ja na 30 lvlu w tombie klepałem 2 vampy naraz i było spok tylko manaska się zażucało często. Obowiązkowa utamka i troche many. I odrazu mówię że zapewne będzie waste.
Bicie 2 wampirów na utamo vita to żaden wyczyn ale też żaden interes. Cały dowcip, Panie Kolego polega właśnie na tym, że na 52 mozna je bić bez m-shielda. Potrzebne tylko możliwie najlepsze eq i ciągłe pilnowanie czy nam się pasek życia nie zrobił czerwony
korzen9999
22-03-2007, 16:53
I wlasnie o to mi chodzilo:) GFB, parenascie bp mf, full def i śmigasz :).
Powodzenia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.