PDA

Pokaż pełną wersje : Mój mieczyk.

Khan
19-09-2004, 14:47
Protektor
http://img34.exs.cx/img34/7171/Protektor.gif
Atak: 35
Obrona: 40
Waga: 60 oz.
Rączki: 2 handed
Wypada(łby) z: Hero (bardzo rzadko) + dostępny z questa.

Ten mieczyk wymyśliłem dość dawno. Ma już z roczek ;) ale jego podstawy zrodziły się gdzieś daleko w podświadomości jak miałem jeszcze latek kilka.
Wszelkie podobieństwo do już istniejących jest przypadkowe.

Miecz jest bardzo wytrzymały, praktycznie wogle nie ulega tępieniu. Obusieczny, półtoraręczny. Ponadto posiada z jednej strony charaktrystyczny Szpon, ktorego zadaniem jest 'złapanie' ostrza przeciwnika, co pomaga sparować cios lub nawet wytrącić broń.

PRZYPOMINAM: Że rysunek jest robiony w stylu pseudotibijskim. Proszę więc bez komentów w stylu 'Czemu taki mały' albo 'Czemu na różowym tle'.

nie wiem
19-09-2004, 14:53
Podoba mi sie ten mieczyk wykonales kawał dobrej roboty jeszcze raz
../.._<{-_^}>G>R>A<T<Z<{^_-}>_..\..
-----------------------------------------------------
Papier Toaletowy Happy End
=======================

Shardzik
19-09-2004, 16:12
Hahahahaha, taki projektor to bylby czysty zysk:D, bys mial tyle fs'ow, bs'ow gs'ow,skull staffow,i innych, ze bys je zaczol sprzedawac za 100gp, bo zal ci czasu :P:P

Khan
19-09-2004, 16:15
@up:

To nie! ;) Nie bedzie wypadał z niczego! Tylko z questa. I to takiego z 10 demonami i 20 GSami! (lol)

(ciekawe za ile by szedł..)

Vanhelsen
19-09-2004, 16:17
Ładne ale: CZEMU TAKI MAŁY I CZEMU NA RÓŻOWYM TLE 8o:P

Shardzik
19-09-2004, 16:18
@RE UP,UP- Uuuu, moze tak 1M ??? :D:D:D
ale i tak by ci sie to zwrocilo raz dwa:D, a jakby wypadlo z kogos to fajnie by bylo, bylbys tak bogaty, ze zabijalbys raty sdkami :D:D:D:D

Khan
19-09-2004, 16:22
Jestem ciekaw za ile szedł by taki mieczyk gdyby 'nie był bronią'. Po prostu sobie ładnie wyglądał w domku. Ale w dalszym ciągu dostępny jedynie z jakiegoś trudnego questa. Hm.. Niektórzy kolekcjonerzy na pewno dali by pare złotych. ;)

Shardzik
19-09-2004, 16:27
Jestem ciekaw za ile szedł by taki mieczyk gdyby 'nie był bronią'. Po prostu sobie ładnie wyglądał w domku. Ale w dalszym ciągu dostępny jedynie z jakiegoś trudnego questa. Hm.. Niektórzy kolekcjonerzy na pewno dali by pare złotych. ;)
Albo bylby, takim jakby amuletem, co ma np 50% szansy na uderzenie ciosem
250% ^^, a bylby dostepny tak jak np.great axe, albo MLS ^^

Gold Raven
19-09-2004, 22:05
Protektor
http://img34.exs.cx/img34/7171/Protektor.gif
Wszelkie podobieństwo do już istniejących jest przypadkowe.Jak dla mnie jest podobny do "Executioner's Blade" z Diablo 1: http://bk.angrenost.org/UNIKAT/executioner.gif ... ale jak zastrzegłeś - to jest przypadkowe :)

mani
20-09-2004, 23:58
\,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/ •ş°”˜¨¨˜”°ş•CoNgrAtUlAtIOnS•ş°”˜¨¨˜”°ş• \,,,/ ( ^ . ^ ) \,,,/

Shardzik
21-09-2004, 14:20
@RE UP Hmmm gorzej ci?? Chyba tak, bo sądząc po tym ze nic ciekawego nie potrafisz napisac tylko minke i GRATZ ehhh...

Dalamar The Dark
23-09-2004, 11:49
Dobry ,dobry mi też przypomina troszku taką broń z dungeon siege podobna była bardzo i też 2-handet :) Aha i jeszcze jedno jak taki dobry jesteś to może narysuj trunksa ;) Bo dobry pener jest... B)