Pokaż pełną wersje : Citizen Outfit
Zgad_Nijkto
21-03-2007, 14:53
Czy mogę zrobić quest na Citizen Outfit jeśli nie mam PACC? Na stronie głównej tibia.pl pisze że to outfit facc więc może jest taka możliwość :P
Fejkowiec
21-03-2007, 14:57
Mozna miec citizen outfit z facc, ale nie mozna miec addonow ;-)
Addony tylko dla PACC. Tak zawsze niech juz bedzie ;-)
Tibia dla PACC, FACC [demo gra plx?] won albo nie narzekac ; )))
Elwer Balus
21-03-2007, 14:57
Nie. Poza tym jagbyś poszukał na forum to byś wiedział.
@up:ehhhh... sekundy ;)
Zgad_Nijkto
21-03-2007, 15:02
To czemu mozna mieć addon ze sniper glowers??
Fejkowiec
21-03-2007, 15:03
To czemu mozna mieć addon ze sniper glowers??
Nie Mozna Miec Addonow Na FACCu !
Starczy? :confused:
Zgad_Nijkto
21-03-2007, 15:13
Na tibia.pl w dziale outfity pisze ze mozna miec addon ze sniper glowers na Faccu ale trzeba dopłacic 2k ;/
Na tibia.pl w dziale outfity pisze ze mozna miec addon ze sniper glowers na Faccu ale trzeba dopłacic 2k ;/
Pewnie ktoś sie pomylił
lol.. ciekawe gdzie to jest napisane..
Addony to nic innego, jak dodatki do outfitów, które gracze posiadający Premium Account mogą zdobyć wykonując questy. W trakcie gry można w każdej chwili dokonać modyfikacji outfitu. Wystarczy kliknąć prawym przyciskiem myszy na własnej postaci i z menu wybrać "Set Outfit"
Endrek92
21-03-2007, 21:55
Niestety zmatwie cie aale Oni mają racje dla Facc nie ma addonow.
Ano za dopłatą ani wogóle :D
Zabuza92
25-03-2007, 06:22
sam outfit jest dla facc ale addony sa dla pacc
Addony tylko dla pacc a outfit citozena moze miec nawet na faccu ...X(
Jesli chodzi o glovesy to tam chodzi o to ze faccowicze moga je odsprzedac dla Elane za 2k. >.>
Addony sa dla paccow, czy do do huja pana tak trudno zrozumiec? ;-\
NeX_Serina
31-03-2007, 02:09
outfit - tak
addony - nie
Co wy gadacie ze outfity za dla facc? No to dawaj ktorys na faccu niech zrobi np Baggera ^^
Co wy gadacie ze outfity za dla facc? No to dawaj ktorys na faccu niech zrobi np Baggera ^^
Jestes taki glupi czy udajesz?
KURWA MAC
Podstawowe outfity (nie dla pacc) sa dostepne dla wszytskich
Addony i outfity dodatkowe sa TYLKO dla pacc
jasniej sie napisac nieda -.-
Zgad_Nijkto
01-04-2007, 19:43
Po co 20 osob pisze to samo skoro juz 1 post odpowiedział???
Zrywna_Szkapa
01-04-2007, 20:39
@up
Żebyś się pytał, żal mi ciebie nieumiejąca czytać (i liczyć:()istoto
berkovic
07-04-2007, 22:24
huehue
wiecie co ja wam powiem citizen outfit jest dla facc a addony nie i wogle jestem najlepszy ^^ gz szkapa
Lord Wardi
08-04-2007, 11:27
@up
jeden post wystarczy.
@topic
Odnośnie do Citizen Outfit. Ile zapłacę za rzeczy do addonów CItizen Outfit?
Bo w temacie do tego nikt nie odpisuje, może tu napiszecie :P
Legion helmeta nie bierzcie pod uwagę, chodzi mi ile zapłacę za 100 chicken feathers, 100 minotaur leathers i 50 honeycomb. Serwer Furora.
@up
+- 30k zaplacisz. Najciezej honeye jest dostac.
Mozna miec citizen outfit z facc, ale nie mozna miec addonow ;-)
Addony tylko dla PACC. Tak zawsze niech juz bedzie ;-)
Tibia dla PACC, FACC [demo gra plx?] won albo nie narzekac ; )))
co do pierwszego zdania sie zgadzam
addony winny być także dla facc --> tzn. 4 podstawowe: citizen, mage, hunter, knight ale tak nie jest :(
pacc i tak ma dużo addonów więc to wy nie narzekajcie -.-
Tak! Addony do podstawowych outiftów powinny być dla facc!
Co z tego że część z nich robi się na pacc area? Zatem tereny pacc też powinny być dla wszystkich! Co z tego że część burżujów kupuje sobie pacca? Dlaczego mają miec przez to więcej niż reszta? To niesprawiedliwe!
<LOL>
jedrolek
21-05-2007, 16:40
Nie można mieć Addonów na FACC wystarczy troche poczytac B)
El.Drinio
21-05-2007, 16:44
Addony i New outfity roxo o wiele milej sie gra jak zrobi sobie new addonik albo outficik.
ludzie nie rozumiecie?
WSZYSTKIE ADDONY DLA PACC!
i koniec tematu A NA TIBIA.PL NIE PISZE ŻE JEST DLA FACC
nigdzie nie pisze : citizen outfit jest dostępny dla free account!!!!!!!
Alanus Lutinum
21-05-2007, 16:51
Nie płacicie to bądźcie cicho i nie narzekajcie tylko cieszcie się, że tibia jest za free, a nie jak WoW czy Lineage ll, ludzie tam muszą bulić, żeby grać, a tutaj nie trzeba, chcecie mieć addony? To kupcie se do cholery pacca i zabijać chickeny i baty dla addon itemów!
Po huj odświezacie temat z marca??
Osobiście uważam ze często używany wśród Pacc, fajny ,skromny osobiscie też go mam addony rox:] ale nie mam juz Pacca:p jak masz addona to odrazu jakos milej ci sie gra:p
Addons roxxx!!
Pozdro all;)
Wiekszosc tutaj ma racje nie mozna miec addonów na facc. Postaram sie ale ci troche to all uzmyslowic. Outfity na faccu jakie mozesz miec to Citizen, Knight, Mage, Hunter. Outfit to poprostu wyglad twojego "chlopka". Sa rowenirz outfity na pacc zwykle jak summoner, warrior itp jak i takie jak shaman albo pirate gdzie cos musisz zrobic dodatkowego.
A addony to sa dodtaki do outfitow i to moze posiadac tylko ktos kto ma premium account. I addony sa do wszystkich outfitow. Np do tych podstawowych to do Citizena kapelusik, i plecaczek, do Huntera to te rekawice takie i ten kaptur, do tych PaCC'owych np flaski i pelerynka dla sumonera, miecz i rogi na bary u warriora, jak i maska i ta kryka z ta lalka dla shamanma albo szabla i kapelusz dla pirate. To by bylo na tyle. Prosze modka o zamkniecie tematu =)
@up
100 razy temat odświeżany, omg...
ja proponuje skasować temat -.-
Avallach
31-08-2007, 12:30
Tak! Addony do podstawowych outiftów powinny być dla facc!
Co z tego że część z nich robi się na pacc area? Zatem tereny pacc też powinny być dla wszystkich! Co z tego że część burżujów kupuje sobie pacca? Dlaczego mają miec przez to więcej niż reszta? To niesprawiedliwe!
<LOL>
TIBIA TO GRA PLATNA!!!!, CIESZ SIE ZE MACIE TE SWOJE FACCOWE DEMO!!
POWINNO MOC SIE GRAC TYLKO Z PACCEM NIE BYLO BY TYLE NOOBKOW (jak ty)
AveDeath
31-08-2007, 20:55
TIBIA TO GRA PLATNA!!!!
Rozjebałeś mnie tym -.-
Czyli jak ktoś nie zapłaci to nie gra tak??
Zastanów się co piszesz,zapytaj mamy czy to co chcesz napsac to prawda, teraz jeszcze raz zastanów się czy to co piszesz to prawda, porównaj wyniki obydwu analiz a następnie napisz.
I nie piszcie w tematach sprzed roku -.-
@2up: Chyba nie załapałeś sarkazmu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.