Pokaż pełną wersje : Szybkie pekowanie
mysiupysu
19-09-2004, 17:48
http://img36.exs.cx/img36/3441/beztytuu5.jpg
1 minuta 2 trupy knightem bez runow :p chcialem jeszcze kogos ubic ale szkoda mi bylo odstawac red skulla ;)
bys sie wstydzil tym chwalic
PK TO DUPKI!!!!
X(
lol tibia byla by glupia bez pk lazisz i zabijasz potwory by byla kopia diablo ... sam pkuje i zadne dupki n00bie
bys sie wstydzil tym chwalic
PK TO DUPKI!!!!
X(
Nie wiem co ty masz do PK, przeciez to tak samo jak byś zabijał potwora, tylko że ningdy nie wiesz jaki dostaniesz loot :D
LOL schowałeś swoje imię, a podając 2 imiona zabitych postaci można cie łątwo zidentyfikować sprawdzając ich listę śmierci (po czasie i imieniu) :P
Avager Niebieski
19-09-2004, 17:59
Pk to ci gracze ! Który przynajmniej grają ;) ... Lepsze taka gra niż bez pk ... jak ci sie niepodobają pk-erzy to idź na harmonie czy tam inny non-pvp !!! Dzięki Pk-erom przynajmniej niezanudisz się ;) bo coś się dzieje ... ale jak ty lubisz patrzeć jak widzisz tylko napisy :
You lose 2 hit points due atack a rat.
You lose 5 hit points due atack a rat.
You lose 1 hit points due atack a rat.
You lose 9 hit points due atack a rat.
You are dead.
Bardzo fascynujące :) ?
Lepsze jest takie coś ... :
You lose 5 hit points due atack a rotworm.
You lose 1 hit points due atack a dwarf.
You lose 9 hit points due atack a rotworm.
You lose 78 hit points due atack a Bubble.
You lose 1 hit points due atack a rotworm.
You are dead.
Co jest o wiele lepsze ? walka i śmierć przez raty czy przez człowieka ...huh ? :) (bo jeśli gadamy o PK to gadamy o śmierci ;) ).
mysiupysu
19-09-2004, 18:03
Juz jest red skull ale cos nie moge screena wrzucic ale potem edytuje posta i wrzuce :p
http://img80.exs.cx/img80/8045/redskull.jpg
Ja tam za PK nie przepadam, powiedz mi gościu czy Ty byś chciał np. uważasz, że masz dobre całkiem skille i jakiś typek przyłazi do Ciebie i cie zabija i bierze sobie Twoje rzeczy na które ciężko pracowałeś?? założe się, że nie chciał byś:/
mysiupysu
19-09-2004, 18:19
Jak dostalem red skull to przyszedl jakis ziomek i mnie zabil i stracilem moje rzeczy a moje skille tez sbadly a byly bardzo dobre ale to tylko gra :p
Brawo.
Zabiles 2 10 levelki 17 knightem.
Jestem pod wrazeniem.
~
mysiupysu
19-09-2004, 18:21
ofiara na red skulla byla mocniejsza mial 13 lvl :D
ofiara na red skulla byla mocniejsza mial 13 lvl :D
No i? Teraz campujesz caly dzien w pz, tak?
Jestem niemalze pewien ze dobrze zorganizowany uh-maker by cie zabil bez wiekszych problemow, wiec lepiej nie oddalaj sie za daleko od tego pz.
~
mysiupysu
19-09-2004, 18:35
nie badz taki pewien tez mam uh makera i mam odgroma uhow przy sobie teraz bo m lvl mam 4 i moge sie uhac
dyzio-1993
19-09-2004, 18:40
tylko tak dalej osobiscie lubie pk sa zrodlem moich dochodow
nie badz taki pewien tez mam uh makera i mam odgroma uhow przy sobie teraz bo m lvl mam 4 i moge sie uhac
Nie obraz sie, ale twoje pojecie o uhowaniu jest niewielkie.
~
A ja nawet pod dwoma wrazeniami....
Bo sztuka jest zabic 2 x wiekszy lvl od siebie, zajumac eq, zrobic red skulla i jeszcze NIE pasc oraz ocalic sprzet...
A jesli zabijasz 2x mniejsze lvle to wyczyn raczej nie jest...
Dark Pally
19-09-2004, 19:35
Fajne zdjęcie ale mało ;)
Nie wiem co oni od ciebie chcą ja tam za pkowaniem przepadam.
Zapraszam cie na Inferne to razem popekujemy ;)
Faktycznie, Twoje pojęcie na temat Uhowania jest raczej marne .. :confused: ktokolwiek kto zauwazy ze red skull ma runy UH na pewno polakomi sie zeby uzyc ciezszej artylerii, na ten przyklad SD czy eksplozji :tongue: eh... tak przy okazji byle knight ze skillem 75+ i dobra bronia bierze cie na pare strzalow... a boirac pod uwage zyczliwosc playerow ktorzy zblokuja ci wejscie do swiatyni lub dp twoje szanse na przezycie sa racej marne :tongue: powodzenia ;)
ja zabijam tylko tych co mnie wqrwia lub okradna chyba że są silniejsi:P
Ja tam za PK nie przepadam, powiedz mi gościu czy Ty byś chciał np. uważasz, że masz dobre całkiem skille i jakiś typek przyłazi do Ciebie i cie zabija i bierze sobie Twoje rzeczy na które ciężko pracowałeś?? założe się, że nie chciał byś:/
oMG lol, gdyby nie pk to ta gra nie miala by sensu, powiedz mi co w tym fascynujacego, chodzisz zabijac potworki, trenujesz, sprzedajesz, kupujesz, i z kumplami wyprawy, tak ale pkowanie, wojny to jest najlepsze co moze byc :o
Adolphus Elbragol
19-09-2004, 21:21
@traczuu : popieram metiu. Zaloze sie o lootbag z 5 godzinnego hunta, ze nie wiesz co to za uczucie miec na swoich rekach krew gracza zabitego w nierownej walce (bylo ich 5 vs ja). Ja od niedawna wiem :evul: i zamierzam jeszcze kiku z tamtej grupki znalezc i zabic. Zobaczysz, wygrasz duel z pk i Ci sie odwidzi.
Gdyby nie było PK , tibia straciła by bardzo wiele ze swego klimatu.
Zabijesz jakiegoś PK-a , wypadnie ci plecak runek i jakieś cacko
i od razu polubisz czaszkowców ...
Można się specjalizować ,zamiast chodzić na potworki ,szukasz morderców i ich likwidujesz ...
Ostatnio spotkalem PK na Elysi. Bylem obok AB a tu 17lev knight ze sculem do mnie podbija i (chyba) chcial mnie zabic :D . Ale jak dal look na mnie to zaczal uciekac :D. Prawdziwy hardcorowiec kazdego walil. A co do PK to fajnie miec loot np. FS obok depo. Niech zyja PK! :)
Ithelios
20-09-2004, 09:26
Powtarzacie się pfffttt....
A co do screenów to kiepskie(nic nie widać-tylko logi)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.