Pokaż pełną wersje : Addon dla Facc?? zobacz!
senty_ksc
22-03-2007, 12:49
Na tibia.pl znalazłem w dziale Outfity->Hunter Outfit->Questy Hunter Outfit
i tam pisze coś takiego: "Jeśli zdobyłeś już Sniper Gloves udaj się do NPC Elane w Thais.
Addon ten może zdobyć także osoba z free account, lecz będzie musiał zapłacić 2.000 złota dla Elane."
Wszyscy piszą ze addony są tylko dla pacc, czy jest to pomyłka tibi.pl czy może prawda?
Mógłby to ktoś sprawidzić?
EDIT!
Po pierwsze najpierw trzeba przeczytać to co napisałem a potem mnie nazywać trollem (czytanie ze zrozumieniem!!) NIE PYTALEM O ZADNE OUTFITY ALE O TEN JEDEN ADDON! WIEM ZE WSZYSTKIE ADDONY SĄ DLA PACC ALE TO CO JEST NAPISANE NA TIBIA.PL JEST ZAPRZECZENIEM TEGO!
I nadal sie nie dowiedziałem czy to jest błąd na tibia.pl czy prawda, może to ktoś jakoś sprawdzić? Z GÓRY thx
omg_1991
22-03-2007, 13:17
no wlasnie mnie tez to ciekawi B)
Down@ : to tajemnica rozwiązana B)
P.s : czyli Tibia.pl Kłamie ???
Bullsh*t :))
Facc: Sniper Gloves
Elane: You found sniper gloves?! Incredible! I would love to grant you thesniper gloves accessory, but I can only do that for premium warriors. However, I would pay you 2000 gold pieces for them. How about it?
Wniosek? Jezeli jestes graczem, który nie wydaje pieniędzy na pixele - jest chętna aby odkupić od ciebie te rekawiczki za 2k : )
Vick Sind
22-03-2007, 14:55
@down
racja ;)
to tibia.pl 2 raz wprowadza w blad po w zakladce outfity jest takie rozroznienie
Outfity dzielą się na trzy grupy:
* Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy.
* Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account
* Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu.
Standardowe to Citizen, Hunter Mag :P a to chyba lekka sciema :P
Nie rozróżniasz co to Addon a Outfit ...
Outfit np. Citizen jest dostępny dla FACC, ale Addony do niego tylko dla PACC.
Myślenie nie boli.
Vick Sind
22-03-2007, 15:33
sorry :/ z rozpedu wkleilem :P :baby:
Maynards
22-03-2007, 15:34
Czyli wszystkie Outfity sa dla facc a addony do nich dla pacc??
Vick Sind
22-03-2007, 15:40
nie dla facc sa tylko 4 outfity :P a dla pacc kilkanascie outfitow i do kazdego po 2 addony :p
Ureticon
22-03-2007, 16:31
@UP
nie wiem czemu muwisz że to troll ale według ciebie każdy nowy użytkownik to troll ?
żęczywiście na tibia.pl pisze
http://tibia.pl/quest_pokaz/Hunter_Outfit_Quest
NAPISAŁ : tibia.pl
U kogo i jak ??
Jeśli zdobyłeś już Sniper Gloves udaj się do NPC Elane w Thais.
Addon ten może zdobyć także osoba z free account, lecz będzie musiał zapłacić 2.000 złota dla Elane.
A co by było gdybym na facc poszedl do npc z wszystkimi rzeczami potrzebnymi do addonu. dostalbym go i bylby aktywny do piero po kupnie pacc czy noc nie wziol by tego i powiedzail ze potrzebuje pacc.
Sorcerereq
22-03-2007, 21:05
A co by było gdybym na facc poszedl do npc z wszystkimi rzeczami potrzebnymi do addonu. dostalbym go i bylby aktywny do piero po kupnie pacc czy noc nie wziol by tego i powiedzail ze potrzebuje pacc.
Na facc żaden NPC nie przyjmie od ciebie rzeczy.
Whoopero
24-03-2007, 14:17
I co sprawdzil to ktos ? ja sie pytam ludzi to zornie mowia.....:confused:
Edit : kupilem za 5k powiedzialem
hi
sniper gloves
yes
i sprzedalo mi za 2k
Ancient-Necro
24-03-2007, 19:31
Niech ktoś wreszcie wyjaśni temat tych addonów dla darmowych kont, wydaje mi się, że tylko te rękawice dla facca i koniec. ;d
Niech ktoś wreszcie wyjaśni temat tych addonów dla darmowych kont, wydaje mi się, że tylko te rękawice dla facca i koniec. ;d
-.-....
Wszystkie addony są tylko dla graczy PACC... Koniec.
Chomski_1991
27-03-2007, 08:41
Masz paccyk imasz addoniki od outfitow dla facc to gdy ci sie skonczy pacc i go nei przedluzysz :D to ci znikna addony dopuki nie kupisz nowego pacca ...
Wniosek : Zeby miec addony musisz miec Pacc
Przekonalem sie na wlasnej skorze
Shor'tugal
27-03-2007, 08:49
Kiedys probowałem ten trick. Niemiałem oczywiscie snipergloves ale poszedlem do npc.
- hi
- sniper gloves
+ (tu cos zaczela mowic ze musze miec premium acc)
To wsyzstko wyjasnia..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.