Pokaż pełną wersje : 64ED D-lair Edron.
Hm, ten film bardziej nastawiony jest na expa, wbijam jakieś 40k w 30 min.
Aczkolwiek za manasy sie zwrocilo, spadlo troche itansow i ze 2k w gp, więc wszyscy sie radujemy ;P.
http://www.**************/file/af3tic
Na edron o wiele lepiej się expi no i przynajmniej nie stoi Estroz noobem na mc na mostku :f. Gratuluję loocisza no i wbicia mlvla ;).
Tiases'Master
22-03-2007, 18:59
Dla Bezpiecznych:
File: dlairedron.rec
Status:
OK
MD5 6684f29c477e57bb6dbab602e5d9ed96
Packers detected:
-
Scanner results
Scan taken on 22 Mar 2007 16:53:18 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
@Topic: Tak jak już kiedyś mówiłem, jak każdy hunt nudny. No ale dobrze, że jednak ludzie dodają takie filmy, ponieważ jak Ja jeszcze dawno temu zaczynałem grać w tą grę to też właśnie się z takich filmów uczyłem. Mam nadzieje, że Ryba będziesz dawał więcej filmów bo mnie na prawdę ściska jak widzę na tym forum hunty, gdzie biegają 60~ lvlki na Dragach z Utamo Vitą.
P.S: Niech nikt nie piszę, że jestem...bo daje przeskanowane wszystko. Oczywiście Ryba by nic takiego nie wrzucił na *rec ale ogólnie wole to robić. Jak zauważyliście na pewno, ostatnio pojawił się trojan w *rec i dlatego zawsze daje dla pewności wyniki przeskanowania.
Tak dodal ale jest nie aktywny...
Tak dodal ale jest nie aktywny...
Niewidoczny* na forum, jest taka opcja ; p, ze niby mnie nie ma, a jestem ;P.
Dla Bezpiecznych:
A moze bezpieczni niech se sami sprawdza?
@Ryba
Polecam założyć topic: Zwiedzaj z Ryba najlepsze expowiska :P Jak bedziesz codziennie dodawał filmy to ja każdy sciągne. Mam pytanie jedno: po co nie zbierasz broad swordow? To przeciez 500 icz u dzina ^.^
@Ryba
My sie chyba nie zrozumielismy...chodzilo mi o wirusa w .rec
@Ryba
Polecam założyć topic: Zwiedzaj z Ryba najlepsze expowiska :P Jak bedziesz codziennie dodawał filmy to ja każdy sciągne. Mam pytanie jedno: po co nie zbierasz broad swordow? To przeciez 500 icz u dzina ^.^
Bo mi sie nie chce nigdy loota zbierać, to nudne, zwlaszcza na non-pvp troche cięższe.
@Ryba
My sie chyba nie zrozumielismy...chodzilo mi o wirusa w .rec
Ano, możliwe, sry z mojej strony.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.