Pokaż pełną wersje : Co to za miejsce?
Mam takie pytanko. Co to za miejsce?
http://img113.imageshack.us/img113/9261/jakundafdsfj4.jpg
Wje****m się tutaj przez pomyłkę, gdy pierwszy raz robiłem desert questa:baby: (Nie wiem jakim cudem to przeżyłem, ale to już osobna historia...)
To jest część Desert Questa.
To jest część Desert Questa.
...nazywany tudzież Teleport Roomem, każdy teleport na zdjęciu przeznaczony jest dla pojedynczej profesji.
Foto_scr
23-03-2007, 00:00
@autor
Zachciało Ci się robić Quest w całości, czy przypadkiem tam wpadłeś, bo spoiler się zawiesił albo Bóg wie co jeszcze?
@autor
Zachciało Ci się robić Quest w całości, czy przypadkiem tam wpadłeś, bo spoiler się zawiesił albo Bóg wie co jeszcze?
Nie nie dlatego - wpadłem tam przez przypadek dlatego, że robiłem deserta z n00bami, bo myślałem, że będą wiedzieli gdzie iść... (ale to staaare dzieje). Tooo powie mi ktoś co to KONKRETNIE jest?
Dostałeś już odpowiedź, nikt ci nic wiecej nie powie bo był by to już QS.
the_Serpent_Rider
23-03-2007, 09:17
Nie nie dlatego - wpadłem tam przez przypadek dlatego, że robiłem deserta z n00bami, bo myślałem, że będą wiedzieli gdzie iść... (ale to staaare dzieje). Tooo powie mi ktoś co to KONKRETNIE jest?
a moze robiles deserta z ludzmi którzy chcieli zrobic pelna wersje?? :o amagad co sie z wami dzieje! 8o ntychmiats mi wracac do pg!!1
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.