zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Noob letter

malyjanek
22-03-2007, 22:26
wlasnie dostalem letter z wiadomoscia

Darashia

Dear Player!
We are informed you have broken the rule of Tibia (#3g). We are considering possibility of banishing your account. For more informations please login to our page: tu byl hack link Copyright 1996-2006 CipSoft GmbH.

oczywiscie wiadomo o co chodzi ;p a wiec ktos chcial mnie haknac

co ciekawsze na tym liscie jest name czlowieka ktory to wysylal i okazalo sie ze to czlowiek z premium accountem

czy GM akceptuja takie rzeczy jako dowod???

Vanhelsen
22-03-2007, 22:28
niet...........
@down:pebe: wow, to jednak się coś zmienia na dobre z GMami :)

malyjanek
22-03-2007, 22:38
Sprawa juz sie wyjasnila.Ten koles wysylal lettery do wielu ludzi

akurat mial pecha bo trafil na GMa na Uniterze i dostal bana,jego nick to Elanisto

Lexing
22-03-2007, 22:40
Wg mnie powinieneś zgłosić to do GMa, u nas na serwie jak sie GMowi nudziło to zbierał takie listy (pisał do wszystkich graczy żeby pisali do niego jeśli takowe znajdą) Więc wydaje mi się ,że jeśli dasz GMowi taki list tamten pan może dostać bana.

Edit: Jestem za wolny :(

Aversin
24-03-2007, 00:57
niet...........

Od czasu gdy zostało wprowadzone zapisywanie osoby oraz daty ostatniej modyfikacji tekstu (listy, pergaminy itd.), jest to akceptowane przez GMów jako dowód. Już wiele banów za to poleciało.

wrogonastawiony
24-03-2007, 10:03
Zdarzało się nieraz, gdy ktoś reportował tego typu sprawy sam dostawał bana.. ; )

Aversin
24-03-2007, 12:18
Zdarzało się nieraz, gdy ktoś reportował tego typu sprawy sam dostawał bana.. ; )

Niestety, ale niektórzy są na tyle sprytni, że zedytują list i potem oddadzą GMowi z zapisanym już swoim nickiem.

@down - o to mi chodziło :P Kiedyś wystarczyło otworzyć dokument i po kliknięciu "ok" zamiast "cancel" nasz nick pojawiał się jako nick autora.