Pokaż pełną wersje : Daster Thoro 84 ms owned.
Filmik nagrany by me. Chcielismy tylko ujebac pk... pech chcial ze to byl char Daster'a. Pech, ale dla niego:).
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21091
Calkiem nice, ale kto zalozyl ta gildie w ogole wiecie co to jest ZULU KINGZ?
Nieustraszony Daster w końcu padł ? Graty :D
Foto_scr
22-03-2007, 23:50
Lubię patrzeć, jak giną takie cwaniaczki, a przed śmiercią błagają o litość.
Hasuhsaushaush Daster znoobil totalnie asuhasuha lachac mi sie z niego chce jak niewiem co ale powiem wam jedno i tak wszyscy popadacie ^^ milej zabawy w pz ^^
06:51 Daster Thoro [84]: omke w8
06:52 Daster Thoro [84]: ja nie bilem
06:52 Daster Thoro [84]: stoj
06:52 Daster Thoro [84]: w8
06:53 Daster Thoro [84]: co mam ci dac pod zastaw teraz??
06:53 Daster Thoro [84]: no co chcesz teraz
...
06:55 Daster Thoro [84]: podpisaliscie wyrok smierci na sibie
hahahahahahahahahahahaha dobry filmik, zero pefałpe ten sorcer ma :PP
06:51 Daster Thoro [84]: omke w8
hahahahahahahahahahahaha dobry filmik, zero pefałpe ten sorcer ma :PP
Stan: Zbanowany
Imię: Dudzix Toraeheos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Last Legion
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
Śmiem mniemać, że Ty także ;)
DexteroO
23-03-2007, 09:09
Stan: Zbanowany
Imię: Dudzix Toraeheos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Last Legion
Świat: Candia
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
czy to, ze gra na non pvp ma cos do jego poziomu pvp? o.o
Lubię patrzeć, jak giną takie cwaniaczki, a przed śmiercią błagają o litość.
Daster jest calkiem w porzadku. Tylko nie powinien sie burzyc o to ze mu zajebalismy pk chara.
Ryszardes
23-03-2007, 09:35
hehe :D
dobre nie dość że zabili mu tego Druida to jeszcze urąbali mu tego Sorca ;)
spoko filmik :)
Suzorewu
23-03-2007, 09:52
"Nieustraszony daster" rozumiem ze to mial byc zart ?
Jak ktos, kto nie wie co to jest pvp moze byc nieustraszony...
..::QRAS::..
23-03-2007, 10:09
woah! ale kozak ;]
Pieprzycie głupoty o człowieku którego nawet nie znacie ... Ja nie zdążyłem go poznać tak dobrze jak bym chciał, ale jednak troche gadaliśmy. Nie jest to żaden noob, a jego pvp nie można oceniać po jednym filmie ... Każdy może mieć zły dzień. Przyznam się, że filmu nie oglądałem jednak wkurzają mnie komentarze innych użytkowników, w 90% (lub więcej) nie znających tego człowieka. Następnym razem prosze Was 'Nie piszcie wyroków' na kogoś o kim nie macie bladego pojęcia ...
Your Bykunn
Pieprzycie głupoty o człowieku którego nawet nie znacie ... Ja nie zdążyłem go poznać tak dobrze jak bym chciał, ale jednak troche gadaliśmy. Nie jest to żaden noob, a jego pvp nie można oceniać po jednym filmie ... Każdy może mieć zły dzień. Przyznam się, że filmu nie oglądałem jednak wkurzają mnie komentarze innych użytkowników, w 90% (lub więcej) nie znających tego człowieka. Następnym razem prosze Was 'Nie piszcie wyroków' na kogoś o kim nie macie bladego pojęcia ...
Your Bykunn
Mnie z kolei wkurzają komentarze tych użytkowników, którzy komentują nie mając pojęcia o filmie ;)
Daster po prostu znaabił, może miał gorszy rzeczywiście, może nie ^,^ Ale tutaj niezły popis dał... sam się trapnął praktycznie, a na koniec to błaganie o litość... śmieszne to było w zestawieniu z jego wcześniejszymi słowami...
Nooo bardzo ladny film :)
Nigdy nie mozna byc zbyt pewnym siebie :)
Zbrozlo, mam nadzieje, ze sie jeszcze zgramy kiedys w jakiejs akcji ;]
Jucha Furora
23-03-2007, 11:25
W sumie to na początku kozaczył,rzeczywiscie zdaje mi sie ,że zły dzień miał aczkolwiek widziałem go w akcji i pokazał swoje pvp z innej strony:D
Zapewne i tak popadacie...
Yuhhyn.
czy to, ze gra na non pvp ma cos do jego poziomu pvp? o.o
yesha ;];]
Nie wiem dlaczego ale dobił mnie ten noob :
11:17 Grozisz mi [8]: sell<blue robe><devil helmet>><hat of the mad><2 obsidian lance><7 green dragon leather><7 tortoise shell><37 bat wings><33 wolfpaw><256 chicken feathers><2 honey combs>bp uhs<vampire shield>
Też mnie to dobiło :
11:27 Daster Thoro [84]: podpisaliscie wyrok smierci na sibie
W sumie ładna akcja, ten MS to "noobek'.
No i zaczelo sie wasze padanie ;)
Izzu evull Mar 23 2007, 12:24:51 CET Killed at Level 40 by Tyferius
Śmiem mniemać, że źle mniemasz :P
Dobra poprzedniego posta pisałem ze szkolego neta dlatego nie obejrzałem filmiku. Po pierwsze : Daster nie miał jak stamtąd uciec i bronił się przed bądź co bądź powiedzmy trzema dość wysokimi levelami całkiem długo. Po drugie bił go jeden z największych noobów na Xerenie ( mam na myśli Spear of Honora). Po trzecie wreszcie : jak na świecie gdzie wojna polsko-szwedzka wisi na włosku Polak może bić Polaka ? Dużo osób ma większe lub mniejsze znajomości u Szwedów, ale żeby to wykorzystywać przeciwko rodakom ? Ten post nic nie zmieni bo Daster padł, niemniej jak już któryś z przedmówców zauważył Daster nie rzuca słów na wiatr i ludzie którzy go ubili już zaczęli padać (wyłączając Speara~ który jest na tym świecie niestety nietykalny...)
Jeden apel do uczciwych Polaków : Nie pomagajcie Szwedom robić czystek na tym serwerze, na którym notabene niegram już właśnie z tego powodu.
Your Bykunn
@up
HA nietykalny? daj mi cos kasy na xerenie to zmienie to :)
Niestety na Xerenie pozbyłem się wszystkich itemów, a przynajmniej tych które miały jakąś realną wartość :( Więc pomysł z ubiciem Speara jak narazie nie wypali, ale będę się o to starał. Niestety wiązać się to będzie z niemożnością gry postacią która biła/zabiła Spear of Honora. Zobaczymy, przyszłość pokarze czy zostanie ukarany za to co robi przeciwko Polakom na Xerenie...
Your Bykunn
Tiases'Master
24-03-2007, 10:26
@Offtopic: U nas na Selenie też jest Wojna Szwedzi kontra Polacy i znam ludzi którzy właśnie są z Polski a udają, że są Szwedami. Nie wiem jak można się nie przyznawać do własnego narodu...bo według mnie mówienie, że do Polski nie warto się przyznawać to nie jest wymówka...
@Topic: Filmik widziałem i padł szybko.
09:49 Spear Of Honor [43]: zemna kazda wojne wygracie
A potem sie obudził i zobaczył ,że prześcieradło jest mokre....
Slide_Aurea
24-03-2007, 15:15
06:53 Daster Thoro [84]: co mam ci dac pod zastaw teraz??
06:53 Daster Thoro [84]: no co chcesz teraz
W takich chwilach, mogliście zarządać od niego jakichś bohów i b roba, a tak czy siak go ubić :) Fajny film, podobał mi się..
Your Bykunn
Tak jak napisałeś , nie znam go , ale powiedz mi jedno , jak mam ocenić jego pvp jeżeli widze filmik na którym pada jego noob char do pekowania , a po tym przybiega maincharem się mścić i pada ponownie
.....(wyłączając Speara~ który jest na tym świecie niestety nietykalny...)
Jak siedzi ciągle w pz to sie nie dziw ! prędzej czy później padnie
@byku
Z tego co widze to ubili go Spear , Zbrozlo , Lemon Mura
Napisales w poście , że "Ci co go ubili , zaczeli już padać" jakoś tego nie widze, przynajmniej na ich death list
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.