Pokaż pełną wersje : Drom i kupno PACC'a.
Valariazz
23-03-2007, 13:40
Jakiś czas temu (prawie rok chyba) kupiłem pacca za pomoca tibia.pl. Wszystko fajnie oprocz tego ze musialem czekac na niego okolo tydzien... co wg samego droma jest rzecza raczej niespotykana ("Watpie czy ktos musialby czekaz az tydzien na pacc" -jakos tak napisal) Wszystko dlatego- jak napisal jakis modek- ze drom byl na wakacjach. Teraz znowu kupuje pacc i czekam juz bodajze trzeci dzien... a z pewnego tematu na dodatek wynika ze ludzie dostaja pacc nawet po paru godzinach, albo max 2 dni. Jestem niemal pewien ze kasa do droma doszla a pacca jak nie bylo tak nie ma. Drom od jakiegos czasu rowniez nie pisal na forum i nie logowal sie na swoja postac... no ludzie ile czekac mozna ;< drom zapewne znow robi sobie wakacje ; p a ja tu czekam po raz drugi dluzej niz inni. Co sadzicie o tym? No i jeszcze takie pytanko - drom sam zajmuje sie kupnem pacca czy ktos mu w tym pomaga?
Foto_scr
23-03-2007, 13:46
Wszystko fajnie oprocz tego ze musialem czekac na niego okolo tydzien...
W regulaminie jest chyba wyraźnie napisane, że PACC dochodzi do 7 dni bodajże. Zaraz zobaczę...
@EDIT
Jezeli w ciagu tygodnia od dnia wyslania pieniedzy, nie dostaniesz Premium Account, prosze wyslac mi e-maila z informacja o tym na adres
[email protected].
Jakieś pytanie jeszcze?
drom sam zajmuje sie kupnem pacca czy ktos mu w tym pomaga?
Zapytaj się go na PRIV?
@EDIT
Tutaj znajdziesz wszystko:
http://skocz.pl/com*****
Valariazz
23-03-2007, 13:53
@up no to chyba cos ponad tydzien bylo, raczej sie nie zapytam...
Najbardziej denerwuje mnie to ze inni dostaja szybciej niz ja. Ja czekam juz drugi raz pare razy dluzej niz ci co najmniej czekaja. Dziwi mnie tez nieobecnosc droma na forum ostatnio ;/
@up no to chyba cos ponad tydzien bylo, raczej sie nie zapytam...
Najbardziej denerwuje mnie to ze inni dostaja szybciej niz ja. Ja czekam juz drugi raz pare razy dluzej niz ci co najmniej czekaja. Dziwi mnie tez nieobecnosc droma na forum ostatnio ;/
ja 2 razy czekalem po 8dni x.X i zyje :)
Valariazz
23-03-2007, 14:30
@up hohoho widac ze nie ja tylko czekam tyle. Duza pociecha :P. No coz poczekam jeszcze pare dni az drom postanowi sie ruszyc i tyle... bez zadnych blednych skojarzen...
malyjanek
23-03-2007, 14:57
a w jaki sposob wyslales pieniadze do Droma i w jaki dzien?
Nie martw się. Jak ma kupić to kupi. A potwory jak się respiły, tak się będą respiły.
Od płakania na forum pacc szybciej nie przyjdzie. Pisz maile, pisz na PW, pisz na gg, spróbuj kontaktu telepatycznego - COKOLWIEK, zamiast śmiecić.
Andrealfus
23-03-2007, 15:25
poczekaj a dostaniesz. Ja na pierwszego czekałem ponad tydzień a na drugiego 4 -5 h
Valariazz
23-03-2007, 16:44
Ha, dostalem. Jedyne co moge zrobic to polecic droma... ide kupowac czary na edron.
Temato mozecie usunac albo zamknac... robta co chceta, nawet niepotrzebnie go zrobilem.
Drom na krola! Xd nie no joke krolem jedynym jest kto? ja ;p to tez joke
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.