PDA

Pokaż pełn± wersje : Dojscie do smokow na PoI

Frapper
24-03-2007, 11:31
Witam,
Czy moglby mi ktos powiedziec jak dojsc na Dragi i DL na PoI? Chcemy sie tam wybrac ale nie bardzo wiemy jak dojsc. Jesli jest to qs prosze o napisanie mi tego na priv albo dac link. Z gory dzieki.

Nie mowcie zebym szukal bo nie ma. Zreszta co mam wpisac w szukarce?

down@ a mozesz mi napisac na priv? albo dac link?
Ja ide 60 ed a kumpel 110 ek i bedziemy ropac z 2 dsami.
Chodzilo mi raczej o itemy czy cos..To, ze idzie sie przez domek necro to akurat wiem i mnie to nie urzadza ale dzieki.

Eliess
24-03-2007, 11:39
ymm powiem tylko ze idziesz do domku z undeadami na pohu <ds , ghoul itp > tam kopiesz dziure pickiem w polnocno - wschodnim rogu i tutaj zaczynaja sie schody , musisz miec pare itemow (nie powiem - QS? ) i w zasadzie pozniej juz tylko w dziure i jestes

swoja droga jakie/jaki masz level skoro chcesz tam isc a nie wiesz jak ??
szybko tam pasc mozna ...

@edit
lap linka : http://tibia.pl/earth.php?x=32771&y=32344&z=7

Fpitolony w sprawe
24-03-2007, 13:27
To Ty se nie pojdziesz :P, bramka od 80 lvla.

Maggic
24-03-2007, 13:30
Witam,
Czy moglby mi ktos powiedziec jak dojsc na Dragi i DL na PoI? Chcemy sie tam wybrac ale nie bardzo wiemy jak dojsc. Jesli jest to qs prosze o napisanie mi tego na priv albo dac link. Z gory dzieki.

Nie mowcie zebym szukal bo nie ma. Zreszta co mam wpisac w szukarce?

down@ a mozesz mi napisac na priv? albo dac link?
Ja ide 60 ed a kumpel 110 ek i bedziemy ropac z 2 dsami.
Chodzilo mi raczej o itemy czy cos..To, ze idzie sie przez domek necro to akurat wiem i mnie to nie urzadza ale dzieki.

Nielepiej i¶ć na jaki¶ dragon lair w ankh lub na arene w venore??? Przecież na PoI to praktycznie same dl'e a z nich sie nie zwraca :confused: My¶lę że powinni¶cie zaj±ć se arene, tam masa dragów i jeżeli wam tak zależy na dl'ach możecie se spontanicznie kilka ubić. No ale (Róbta jak chceta) xDDDD

@up: Bramka levelowa jest znacznie pózniej...Na dl'e tam może se pój¶ć nawet 6lvl (~~oczywi¶cie z dobr± ekip±~~)xDDD

gavreonien
24-03-2007, 14:12
To Ty se nie pojdziesz :P, bramka od 80 lvla.

Tyaaa, nie pójdzie.... Jasne, że pójdzie :) good luck

Frapper
24-03-2007, 14:17
Nielepiej i¶ć na jaki¶ dragon lair w ankh lub na arene w venore??? Przecież na PoI to praktycznie same dl'e a z nich sie nie zwraca :confused: My¶lę że powinni¶cie zaj±ć se arene, tam masa dragów i jeżeli wam tak zależy na dl'ach możecie se spontanicznie kilka ubić. No ale (Róbta jak chceta) xDDDD

Chcemy isc na DL nie patrzac na waste a nie widzi nam sie czekac na resp 10 minut.
Widze, ze nikt nie zna dobrze drogi tutaj, eh..

boorex
24-03-2007, 14:38
Wyslalem ci na PM wiadomosc ze spoilem jak dojsc. :P GL

Frapper
24-03-2007, 15:29
up@ Kocham cie; d
mozna zamknac