Pokaż pełną wersje : Furora 201 ek owned <small battle>
Veltaxio
24-03-2007, 11:52
http://rapidshare.com/files/22503703/kara.rec
Enjoy :D
IceMaster :)
24-03-2007, 11:55
Biedactwo :D :D
Spoil:
http://img296.imageshack.us/my.php?image=imargahu6.jpg
Wreszcie coś się duskom udalo :<
plz daj ktoś rehosta - musze to zobaczyć :]
*Vjefroon*
24-03-2007, 12:00
chciałeś uratować zwida??
@edit
Padasz K*rwo
inteligentna wypowiedź -.-
Veltaxio
24-03-2007, 12:02
mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d
kara.rec ilosc sciagniec 180 lol
@ktos tam co pisal padasz
nie padasz tylko "LEZYSZ K****" ;]]
ItamThou
24-03-2007, 12:14
Imargam 1:2 Taifun Devilry
omg imargam ale ty lecisz w huja dostaliscie owned wiec sie przyznaj ze znobiles...
POWIEDZ TO GLOSNO DUSSKI SA LEPRZE....................
Hehehehe :PP Dziecko, do przedszkola... ! marsz.
Wcale nie znoobil, probowal ratowac Zwidka co mu sie udalo;> ale niestety ofiary zawsze musza byc :P Dobrze, ze sie nie przejmujesz ze padles;> bo to tylko gra...
Btw. Podobaja mi sie wasze akcje na furorze, zawsze sa ciekawe;> open battle sie nie boicie widze;p
*Vjefroon*
24-03-2007, 12:18
leże pod biurkiem ze śmiechu ...
huahuahuahahuhuAuhAHUahuaHUAaa
Wielki Mancyz
24-03-2007, 12:23
zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..
wrogonastawiony
24-03-2007, 12:24
Co do filmu, własnie obejrzałem i to co o tym myśle.. ;]
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;]
Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]
pozdr ; ]
ps. znowu pare noob charow po stronie Vision :D
ps2. pierszy raz widze jak Taifun cos pisze oprocz czarów ;D
Taifun Devilry [280]: .
Tiases'Master
24-03-2007, 12:29
@Offtopic: Nie wiem jak wy ludzie lubicie Duskiness, przecież Taifun to jest człowiek który daje Paymenty ludziom od 100lvla jeśli nie chcą dojść do niego do Gildii. Ogólnie nie wiem dlaczego tak się ludzie mścicie na Imargamie, może za to, że dużo gra bo lubi grać i osiągnął lvl który wy nie umiecie osiągnąć...
@Topic: Szkoda, że padłeś bo Ja tam do Ciebie nic nie mam. Raz tylko zobaczyłem, że od jakiejś dziewczyny przy ataku na Ab'Dendriel chciałeś Armor i Ci dała Knight Armora i ludzie robią z tego jakąś tragedie. Jest w tym różnica prawda, że on wziął Knight Armora a nie jak Taifun Devliry który bierze lvl i jeszcze chce Payment jak ktoś nie chce dojść do jego Gildii. Ogólnie to Open Battle było takie sobie ; )
P.S: W Fragach było 5:5 no ale licząc jeszcze zginięcie Spaawa i Czipsu to 7:5 dla Vision ; ]
Vision pokazali swoją potęge w sytuacji kiedy to nie oni wybierali miejsce i chyba nie mieli ustalonej taktyki, nastąpiła zamiana miejsc teraz to Duski sie ogarneli a wy w popłochu.. ;]
Ima coś mi sie niechce wierzyć ze sam wszedłeś tam zeby Zwidek mogł uciec.. zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]
pozdr ; ]
mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d
Chyba sam napisal, ze go popchneli ;)
Kasztaniaczek
24-03-2007, 12:31
zamiast sie zjednoczyc polak z polakiem h-lvle i razem expić to sie na*******ają jaki to ma sens skoro i tak nikt niewygra bo ani jeden ani drugi nieustąpi i ciągle będą na siebie robili wjazdy ?..
A co maja grac jak na non pvp? Zero rozrywki? Gdybym mogl bym teraz zamienil mojego 68 msa na 50 msa na pvp -.-'
Veltaxio
24-03-2007, 12:32
pozdr ; ]
ps. znowu pare noob charow po stronie Vision ;p
<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT>
Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;]
Tiases'Master
24-03-2007, 12:34
Także można dodać, że Imargam nie przeżywa tego zginięcia a wręcz jeszcze się tym chwali, że pomógł koledze...Według mnie to nie jest żaden "Noob" czy jakoś tak tylko normalny Tibiijczyk który gra dla przyjemności. A co do po pchnięcia to chyba sam nie wszedł w Trapa prawda?-.-'
wrogonastawiony
24-03-2007, 12:41
<MOJ CYTAT>mialem zwrocic ich uwage na mnie zeby zwidek wystartowal w strone port hope po tym czynie mialem ruszyc tez w strone port hope jednak pchneli mnie do scianki i bylo po ptakach zwidek uciekl z 300 many ;d <MOJ CYTAT>
Czy umiesz czytac ? Padlem bo mnie pchneli ale w planie bylo dac pare sec na start zwidkowi ale spoko skoro wiesz lepiej to masz racje znoobilem i jestem owned ;]
Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba :o
Ryszardes
24-03-2007, 12:45
Hehe:) bardzo dobrze ze wreszcie Duskiness pokazło na co ich stac :]
ladne fragi hehe;)
mozna prosic o rehost?
z gory dzieki.
*Vjefroon*
24-03-2007, 13:00
Hehe:) bardzo dobrze ze wreszcie Duskiness pokazło na co ich stac :]
ladne fragi hehe;)
wkońcu nie przegrali battle, wyszli na remis.
co i tak dla mnie jest małym osiągnięciem, bo taifun ściska na 1 mort hura takich ~120 sorców typu barles, kerston.
T3H_VirUs
24-03-2007, 13:14
Pwn3d :| Mmmm Go Go Vision pwn dusks
Always hunted
24-03-2007, 13:25
Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth
Imargam 0:0 Ferumbras
Imargam 0:1 Hydra (stare :D:D)
Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka :) zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc.
Pathetic :D
Xerizzezo
24-03-2007, 13:25
Jest ale sie ciesze !
hahahaha, juz nie jestes taki kozak
Veltaxio
24-03-2007, 13:29
Wiadomo ziomki wiecie lepiej jak bylo bo tam byliscie :D:D:D:D
Dość ciekawe.
A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d
Ale cóż, Tibia ma służyć jako rozrywka, więc walczcie dopóki wam run, pacca oraz chęci nie zabraknie :)
GL & HF!
Milu Arhangel
24-03-2007, 13:34
Dajcie rehosta ktoś plz, musze to zobaczyć :D
Safree Doo
24-03-2007, 13:34
No fakt byłem tam za drzewkiem nie widziałeś mnie?;o
Nygga789
24-03-2007, 13:37
Ima wez na cos normalnego wsadz filmik np upload cos tam albo jeszcze co innego bo polowa nie sciagnie z rapida
wrogonastawiony
24-03-2007, 13:42
Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. :D btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.
Veltaxio
24-03-2007, 13:44
Ziomków to Ty masz w piaskownicy.. :D btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.
Serio :O ? <szok>
co i tak dla mnie jest małym osiągnięciem, bo taifun ściska na 1 mort hura takich ~120 sorców typu barles, kerston.
wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O
Ssa zmniejsza hity od atakow fizycznych,misiaczku.
Rehost:
http://www.rogepost.com/n/2978685099
Tiases'Master
24-03-2007, 14:05
@Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...
@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.
bielskoyeye
24-03-2007, 14:09
omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!
Tiases'Master
24-03-2007, 14:11
omg ale nooby... co myslicie ze imargam wam da jakis fri item ?? ogarnijcie padl jak noob i nic tego nie zmieni a to wolne forum wolny kraj wiec s*******ajcie ... IMARGAM TO NOB I NIE RATOWAL ZWIDKA!!
Jeśli możesz to zastosuj się do tego:@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.
@Loterrs: Dałem Ci licencje, żebyś mógł kopiować moje cytaty do opisu?xD Odpowiedź jest jasna a więc jeśli możesz to usuń to...Bo zacznę Ja Ciebie cytować i zobaczysz, że to nie jest miłe...
@Offtopic: Ci co wchodzą tutaj aby nabić posta który będzie brzmiał mniej więcej "Imargam jesteś Newbie i kłamiesz, że ratowałeś Zwidka" to niech wyjdą.
Prosze bardzo.Ale znajdz w moich postach cos smiesznego...twoj byl smieszny.
Tiases'Master
24-03-2007, 14:19
Prosze bardzo.Ale znajdz w moich postach cos smiesznego...twoj byl smieszny.
To, że akurat powiedziałem, że też coś twojego wkleję to było dla żartów. A tak na prawdę to jeśli byś mógł to usuń to z twojego posta bo to może jednak tak za brzmiało, że jednak obraża moją osobę.
jacy wy jestescie zalosni rotfl
@ItamThou
Congratulations! You've been added to the brain transplant list, as yours obviously ain't working.
@Wielki Mancyz
expowac to ty sobie mozesz na non pvp jak ciebie to tak bardzo jara, servery pvp sa po to zeby expic i walczyc miedzy soba, ja oczywiscie popieram ta druga opcje :)
WOJNY SA PIEKNE
@wrogonastawiony
zdaje mi sie ze cie przepchneli a teraz tak gadasz ;]
ktos tu nie umie czytac :\
Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba
widac ze potrafi sie poswiecic dla swoich ludzi, przynamniej ma dla kogo ;)
Ziomków to Ty masz w piaskownicy..
a ty rozmawiasz ze swoim dmuchanym przyjacielem lol
btw. zaczynasz sie juz powtarzać, a jak masz pisac to samo to lepiej wogule nie pisz.
a ty sie lepiej wogUle nie odzywaj klopsie
@Always hunted
Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc.
jakby nie chcial nikogo ratowac to w odpowiednim momencie mogl pobiec na dol w strone PH zszokowany taifun prawdopodobnie by go nie zauwazyl bo zajal sie zwidkiem
Pathetic
naprawde mocne slowo :O
@Tom@$Z
A metody Taifuna uważam za przegięte... I pomyśleć ze to qmpel qmpla z rl ;d
o jakich ty metodach rozmawiasz?
@Misiuuu
wiesz, moge sie mylić ale jak tajfun ciśnie 120 msa z utamo vita i ssa na 1 mort hura?? o.O
chyba nie ogladales dokladnie filmiku, obejrzyj jeszcze raz i sprawdz jak padl barles karste. a tak na marginesie to bardzo ciekawe bo z tego co mi wiadomo ssa nie dziala na mort hury? o.o ale moge sie mylic :|
Tajfunek 1 raz poczuł smak walki.
Lord Duszlik
24-03-2007, 14:26
Taifun nie zabił ani razu Imargama, a Imargram Taifa tak więc jest 1:0 :D
Zlamiłeś, wystawileś im sie na tacy, chciales zgrać bohatera a tu cyk myk i gleba
No tak bo ty byś nie zaryzykował żeby paru osobą pomóc jak klasyczny "Polak" który pilnuj tylko swego dupska i się nie przejmuje innymi. A potem tacy ludzie płaczą że swe wygrywają war albo huncą Polaków i wcale im się nie dziwie.
no fakt ssa nie działa, oglondnołem filmik, szacunek...
topic@ nawet jakbyś sie zrookował dla kumpli, Imargam to itak bedziesz dla mnie ziomem który "wbił Taifunowi nóż w plecy" :P
Sie podniecacie że duskom jeden jedyny raz cokolwiek się udało. I to tez nie w 100% bo było 5:5. Czemu siedzieliście tak cicho kiedy Vision jechało dusków?
Taaa ? Normalnie ?
@topic
No i huj i tak zemsty nadejdzie czas ;)
no imargam , ubiłbyś tego tajfuna i film nagrał ;) :P
maszter321
24-03-2007, 14:46
przynajmneij sie nie przejmuej dedem tak jak wiekszosc "omigosh co ja zrobie" ^^, btw go go vision
T3H_VirUs
24-03-2007, 14:47
Cóż, należało ci się. I ja jestem pewien, że wpadłeś w tego trapa przypadkiem, i teraz tylko mówisz że chciałeś ratować Zwidka :) zwyczajnie coś nie wyszło, Zwidkowi udało się uciec, więc mówisz że miałeś zwrócić ich uwagę etc etc.
No tak i na pewno by stal w miejscu -____- a nie uciekal pomysl czlowieku zanim cos napiszesz :|
Imargam 1:0 Orshabaal
Imargam 1:0 Morgaroth
Imargam 0:0 Ferumbras
Imargam 0:1 Hydra (stare :D:D)
Jak może być
Imargam 1:2 Taifun Devilry <---skoro ani razu tajfun se fraga nie zrobil?...
boromeusz
24-03-2007, 14:53
Powiedzmy sobie jasno 1vs1 gdyby obydwaj byli przygotowani Imargam by padl ;)
Link na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=FoQjVTqfeso
Ale combo o0. 1,3 sekundy :D
Brawo. Wlasie to jest fajne w tibii, nie expienie ale zgranie sie podczas gdy jest wojna. Szczegolnie fajnie to wyglada jak na raz cala lista vip robi sie nagle aktywna (to z innych filmikow).
Ja wprawdzie jestem "troszke" slabszym graczem bo z kazdym z tamtad nie mialbym szans ;] ale i tak poczulem te emocje.
Ogladalem i jak zabijaja Taifuna i Imargama i mysle ze Imagram dal troche bardziej ciala niz Taifun, aczkolwiek nie znam sie zbyt dobrze wiec nie stwierdze. (na miejscu Taifuna walnalbym kilka razy z UE, lepiej miec bana ale pokazac kto rzadzi)
No no ;] Czekałem na ten moment aż Imargam padnie ;D
Fejkowiec
24-03-2007, 15:54
Lezysz piesku 8o
http://i9.tinypic.com/359lh4y.jpg
Hail Duski!
MagField
24-03-2007, 16:44
Jak coś to tu rehost macie :P http://www.**************/file/56shx6
Jak już był rehost to i tak 2 nie zaszkodzi ;)
Moze i ciska ale co mu z tego jak nie umie tego wykorzystac?
Hail vision, taktyka _/
Ten Ymy to jakiś niedojebany jest? Ze 4 razy uciekał zamiast pomóc kumplom. Na końcu widać jak Zwidek ciska Monture. We dwóch daliby mu rade, ale Ymy zamiast mu pomóc to spieprza jeszcze dalej B)
I tak jestem za Dusskami, więc ładny film ;)
a Czego się Spodziewałeś po Duskiness? : d
Always hunted
24-03-2007, 19:04
Jak może być
Imargam 1:2 Taifun Devilry <---skoro ani razu tajfun se fraga nie zrobil?...
Cóż, był obecny za każdym razem jak Imargam zaliczał glebę. A Imargam miał fraga na Taifunie tylko dlatego, że stał w tym tunelu i bił Taifuna 40 minut, zanim go w końcu strapowali.
No filmik fajny, bardzo fajnie że padłeś, Zwidek też dostanie. Imargam na tibia.com masz w opisie Imargam 1-0 Taifun , a kiedy go solo zabiłeś? Sam to mu nic niezrobisz prędzej on tobie. Solo to Ty nawet nieubijesz 100 MS/ED/RP, więc zmień tem koment ...
Padl, bywa!
Ale jak wy mozecie krytykowac Imargama, mowi jak bylo i albo wierzycie albo nie a nie jakies swoje filozofie i inne glupoty kozakow ktorzy wiedza wszyskto lepiej bo maja 40+lvl na swiatach non-pvp ! SMART.... Vision miazdzy duskow jak dotad i dobrze =) niech ta wojna zaprowadzi taifuna i van lidena do piekla :D (podobno po popelnieniu samobojstwa tam sie idzie hahaha) cisnac przynajmniej cos ciekawego sie dzieje w tej tibii a nie zamulanie na expach.... a gadania "polak z polakiem bla bla bla" sa zalosne pewnie pisza to goscie ktorzy w dp spamuja na privach "pomoz polakowi daj co" hahah powodzenia miazdzyc taifuna i jego przydupasow. . . KOCHAM CIE TAIFUN, i wyglada na to ze Jezus Cie opuscil hahahaha nera z duskow ;P :*
POZDRO IMARGAM!
POZDRO VISION!
/old Nevol
Pan Kracy
24-03-2007, 19:21
wkońcu już długo czekałem kiedy zaś padniesz.
HAIL TAIFUN
Szkoda że padłes ;P wpadaj częściej na Intelink
Wiem że odrobisz ten lvl w przeciągu 2 tygodni albo i krótszym
Pozdr
MagField
24-03-2007, 20:06
Co z tego że dusski wygrało 1 małą bitwe jak vision wygrało wszystkie oprócz tej? xDchyba hehe
Cóż, był obecny za każdym razem jak Imargam zaliczał glebę. A Imargam miał fraga na Taifunie tylko dlatego, że stał w tym tunelu i bił Taifuna 40 minut, zanim go w końcu strapowali.
lol ty koles jestes chyba jakis niedokonczony, czyli kazdy noob 6 lvl jesli tam byl to wygrywa 2;0 tak?? nie kompromituj sie klopsie
Imargam na tibia.com masz w opisie Imargam 1-0 Taifun , a kiedy go solo zabiłeś? Sam to mu nic niezrobisz prędzej on tobie. Solo to Ty nawet nieubijesz 100 MS/ED/RP, więc zmień tem koment ...
znajdz sobie na neigo passy i zmien mu comment jak ci nie pasuje, zalapal fraga na taifunie 280lvl ms i sie cieszy, ty bys sie nie cieszyl? rotfl
TJIFUN DEWIRLI FAN CLUB FOR LIFE!!!!!!!1 _/
/p
Śledze sytuacje na furorze od czasu wojny death rose vs Duskiness i stwierdze jedno. Taifun nie zawacha sie rooknoac/zgladzic/shaczyc najlepszych kumpli dowodem był spoxster.... Odkad powstalo Vision ogladam kazdy wasz filmik i musze to powiedziec nigdy nie widzialem gildi która ma tak dobre zgranie. Wiele ludzi gada Imargam ma 13 lat i to jeb***te dziecko... co was to obchodzi? Zazdroscicie mu ze jest w gildi która na zawsze sie zapisala w histori furory?
Hail.... nieeee AVE VISION
@up lol
jaki asslicker :< żal :)
bielskoyeye
24-03-2007, 20:42
DOKLADNIE ZAMKNON MORDY NOOBY VISIOn................... WIADOMO ZE IMARGAM TO CIOTA KTO MYSLI INACZRJ TO TEZ CIOTA>>.. I CO ZROBISZ MI COS ??
TAIFUN DOKURW ICG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Always hunted
24-03-2007, 20:45
lol ty koles jestes chyba jakis niedokonczony, czyli kazdy noob 6 lvl jesli tam byl to wygrywa 2;0 tak?? nie kompromituj sie klopsie
Imargam na tibia.com masz w opisie Imargam 1-0 Taifun , a kiedy go solo zabiłeś? Sam to mu nic niezrobisz prędzej on tobie. Solo to Ty nawet nieubijesz 100 MS/ED/RP, więc zmień tem koment ...
znajdz sobie na neigo passy i zmien mu comment jak ci nie pasuje, zalapal fraga na taifunie 280lvl ms i sie cieszy, ty bys sie nie cieszyl? rotfl
TJIFUN DEWIRLI FAN CLUB FOR LIFE!!!!!!!1 _/
/p
Lol, chłopie. Użyj mózgu (jeśli masz) i zrozum, co ja miałem na myśli... a miałem na myśli to, że Taaifun bardzo się przyczynił do zabicia Imargama, w końcu jego hity z sd to piechotą nie chodzą. (400-700~?)
INARGAM FAN CLUB FOR LIFE!!!!!1111jedenjedenjedenjeden _/
INARGAM PLIX FRI ITANZ!!!1111jedenjedenjeden
lol
@up lol
jaki asslicker :< żal :)
Widzisz w moim profilu czy mam chara na furorze?
Wiec zamknij swój pyszczek.
Swojego czasu mialem ladny lvl na poczatku furory za czasów slynnej akcji z gh (ta jak taifun zdradzi Draverika).
omg widze ze grasz w tibie juz sporo czasu a nadal nie widzisz sensu w tej grze,czy dla ciebie ta gra to tylko expienie??sam odpowiedz sobie na to pytanie
Veltaxio
24-03-2007, 20:50
Bydlo do obory ... albo do petra jak wolicie tu i tu brzydko pachnie...
Lechia kolejne 3 pkt a Polska 5:0 najsik ;d
Co z tego że dusski wygrało 1 małą bitwe jak vision wygrało wszystkie oprócz tej? xDchyba hehe
Duskiness nie wygrało nic na tej wojnie... tu był remis a jak liczyć Dustersów to my znowu wygraliśmy ;>
btw.
Go Go Lechia !!! XD
Lol, chłopie. Użyj mózgu (jeśli masz) i zrozum, co ja miałem na myśli... a miałem na myśli to, że Taaifun bardzo się przyczynił do zabicia Imargama, w końcu jego hity z sd to piechotą nie chodzą. (400-700~?)
bardzo sie przyczynil ale fraga nie zlapal, NIE ZAPISAL SIE NA TIBI COM, natomiast imargam SIE ZAPISAL czy to tak ciezko zrozumiec? troche logicznego myslenia i stwierdzania faktow ci raczej nie zaszkodzi.
Śledze sytuacje na furorze od czasu wojny death rose vs Duskiness i stwierdze jedno. Taifun nie zawacha sie rooknoac/zgladzic/shaczyc najlepszych kumpli dowodem był spoxster.... Odkad powstalo Vision ogladam kazdy wasz filmik i musze to powiedziec nigdy nie widzialem gildi która ma tak dobre zgranie. Wiele ludzi gada Imargam ma 13 lat i to jeb***te dziecko... co was to obchodzi? Zazdroscicie mu ze jest w gildi która na zawsze sie zapisala w histori furory?
Hail.... nieeee AVE VISION
Z tego co mi się wydaję to "Taifun" rooknol spoxstera ponieważ był przeciwko w wojnie , jeśli się myle to sory .
Hail Intelink
Slimamoneko
24-03-2007, 21:34
@Offtopic: Nie wiem jak wy ludzie lubicie Duskiness, przecież Taifun to jest człowiek który daje Paymenty ludziom od 100lvla jeśli nie chcą dojść do niego do Gildii. Ogólnie nie wiem dlaczego tak się ludzie mścicie na Imargamie, może za to, że dużo gra bo lubi grać i osiągnął lvl który wy nie umiecie osiągnąć...
@Topic: Szkoda, że padłeś bo Ja tam do Ciebie nic nie mam. Raz tylko zobaczyłem, że od jakiejś dziewczyny przy ataku na Ab'Dendriel chciałeś Armor i Ci dała Knight Armora i ludzie robią z tego jakąś tragedie. Jest w tym różnica prawda, że on wziął Knight Armora a nie jak Taifun Devliry który bierze lvl i jeszcze chce Payment jak ktoś nie chce dojść do jego Gildii. Ogólnie to Open Battle było takie sobie ; )
P.S: W Fragach było 5:5 no ale licząc jeszcze zginięcie Spaawa i Czipsu to 7:5 dla Vision ; ]
Zal mi takich ludzi jak chcesz komuś lizać du*e to liż... Nie mówie że Ima jest noobem i nie mam zamiaru go wyzywac (wow cos nowego;d) ma bardzo dobre pvp itd. Ale ty człowieku sie zastanów co chcesz osoiagnac tym podlizywaniem sie.. Free itans?-.-'' A to z tym K-armor'em było najzwyklejszym PA i chyba to może nawet Ima podwierdzic:) Nudziło mu sie na ataku wolfów 41~elite go missckliknal to zaczal ja bic...
bartellox
24-03-2007, 21:37
Ja tam w tej wojnie jestem całkowicie bezstronniczy... hail vision
popLakalem sie jak padŁes ;<< xd
ale szans nie miałes... wybaczam
@DOWN
mam nadzieje ;pp
Veltaxio
24-03-2007, 21:41
Dla takich jak wy az chce sie zabijac duskiness :)
Przepraszam bardzo ale czemu mówicie że było 5-5? A ten noob char na 7lvlu? 8o 6-5 dla Duskiness xD
Tiases'Master
24-03-2007, 22:41
Zal mi takich ludzi jak chcesz komuś lizać du*e to liż... Nie mówie że Ima jest noobem i nie mam zamiaru go wyzywac (wow cos nowego;d) ma bardzo dobre pvp itd. Ale ty człowieku sie zastanów co chcesz osoiagnac tym podlizywaniem sie.. Free itans?-.-'' A to z tym K-armor'em było najzwyklejszym PA i chyba to może nawet Ima podwierdzic:) Nudziło mu sie na ataku wolfów 41~elite go missckliknal to zaczal ja bic...
Wiesz zobacz na mój opis i domyśl się, że nie jestem z Furory i nigdy tam grać nie będę. A to, że ty się może podlizujesz to nie znaczy, że Ja się podlizuje. Po prostu nie mogę znieść czemu ludzie piszą co chwile coś w stylu "Imargam ty Noobie". A jak byś nie wiedział to właśnie wtedy co Imargam atakował tego niby 41EK to od tamtego czasu dużo ludzi właśnie tak zaczęło na niego mówić. Jeśli twoja rola na tym forum jest obrażać czy coś w tym stylu to mówię Ci, że to porządne Forum i jak chcesz kogoś obrażać to nie tutaj.
Imargam nie lepej było jak było tak:
http://i8.photobucket.com/albums/a39/tirveliusa2341/Imargam/Advances/200lvl.jpg
http://i8.photobucket.com/albums/a39/tirveliusa2341/Imargam/Hunts/mpa.jpg
http://i8.photobucket.com/albums/a39/tirveliusa2341/Others/hota.jpg
?
@up
a skąd wiesz jak się teraz czuje , ja uważam że sie czuje lepiej ;]
NarroweQ
24-03-2007, 23:06
Ziomus, jezeli nie wiesz jak wyglada sytuacja na furorce to zamknij, prosze ja Cie bardzo, japę, ok?
Ponieważ gdyż pieprzysz trzy po trzy i żal słuchac twoich herezji...
Tiases'Master
24-03-2007, 23:25
Ziomus, jezeli nie wiesz jak wyglada sytuacja na furorce to zamknij, prosze ja Cie bardzo, japę, ok?
Ponieważ gdyż pieprzysz trzy po trzy i żal słuchac twoich herezji...
Dobra ziomus, tak jak już mówiłem po ziomalsku, to forum jest dla ziomów i tutaj nie obrażamy się okey ziomus?
P.S: A tak na prawdę znam sytuację na Furorze a więc nie miej do mnie pretensji. Teraz widzę, że stawiłem się za Imargamem to na mnie wjeżdżacie, no trudno jakoś przeżyje ; ]
@up
a skąd wiesz jak się teraz czuje , ja uważam że sie czuje lepiej ;]
Aha, no to jak już uważasz. A kim Ty grasz?
Dobra ziomus, tak jak już mówiłem po ziomalsku, to forum jest dla ziomów i tutaj nie obrażamy się okey ziomus?
P.S: A tak na prawdę znam sytuację na Furorze a więc nie miej do mnie pretensji. Teraz widzę, że stawiłem się za Imargamem to na mnie wjeżdżacie, no trudno jakoś przeżyje ; ]
nie "na prawdę" tylko "naprawdę" i nie "stawiłem" tylko "wstawiłem" bo z tym stawiłem to brzmi troszkę nie po polsku.
Tiases nikt nie zna tak sytuacji na Furorze jak ktoś kto tam gra, więc zachowaj swoje zbędne komentarze bo twoja wiedza na temat tego co się dzieje na Furorze jest pewnie tylko cząstkowa tak jak i moja. Bo nie wystarczy obejrzeć kilku filmików, które ktoś zamieścił na forum albo przeczytać kilka tematów
Aha, no to jak już uważasz. A kim Ty grasz?
Nikim ,a co tak sie pytasz?:p
Draggy_Slayer
25-03-2007, 12:05
:(
przykra sprawa
ale jeszcze sie zemscisz:D:D:D
Hail friends from furora
Nikim ,a co tak sie pytasz?:p
Czysta ciekawość :)
Twoj_Miszcz
25-03-2007, 13:12
nom pieeekny frag ; o
ktos up sie spytal czemu imargam z taifunem i jego banda nie graja razem ? dolaczam sie do pytania ;P taki pięęęęęęękny bend z was byl ;p
Draggy_Slayer
25-03-2007, 14:53
@up
bo imagram przejrzal na oczy?
Xerizzezo
25-03-2007, 16:40
Bydlo do obory ... albo do petra jak wolicie tu i tu brzydko pachnie...
Lechia kolejne 3 pkt a Polska 5:0 najsik ;d
Jednak jestes zjebanym cieciem... hahaha przez net cfaniak - zal takich cipek
Lechia to pizda !!!! CRAXA NA MAXA
Draggy_Slayer
25-03-2007, 17:45
@up
internetowi chuligani rox :)
Xerizzezo
Też jestem za Craxa , chodze prawie na każde mecze , piły jak i hokeja , ale co ma do rzeczy za kim jest skoro ima jest spoko?:p
Jednak jestes zjebanym cieciem... hahaha przez net cfaniak - zal takich cipek
Lechia to pizda !!!! CRAXA NA MAXA
Kolejny Bez mózgowy Kibol...
Idź na Stadion i się wyżyj Plebie bo żal mi się robi tego forum jak widzę Takich użytkowników ;d
Każdy ma Prawo Kibicować własnej Drużynie a Ty z Tego Robisz Wielką aferę
Palek Demon
25-03-2007, 22:28
@up popieram..
KEYLOGGER NIE SCIAGAC! O MATKO ILE LUDZI TO JUZ POBRALO! USUNCIE TO SZYBKO! PARASOLKA (AVIRA) WYKRYLA W TYM JAKIS TROJAN COSTAM
@down,
nie, ja chory jestem.
A tak na serio to czysty trojan
przeczytajcie temat "wirusy w rec"
tak wiec to wirus bo plik.rec
joke
Zielarz997
25-03-2007, 22:43
@glopson
W domu wszyscy zdrowi?
@Admini
Który Inteligent Zbanował Imargama/Veltaxia i Za Co ? Rofl
Bongozzpl
25-03-2007, 23:11
KEYLOGGER NIE SCIAGAC! O MATKO ILE LUDZI TO JUZ POBRALO! USUNCIE TO SZYBKO! PARASOLKA (AVIRA) WYKRYLA W TYM JAKIS TROJAN COSTAM
@down,
nie, ja chory jestem.
A tak na serio to czysty trojan
przezcytajcie teamt "wirusy w rec"
tak wiec to wirus bo plik.rec
to schowaj sie pod ta parasolke bo pada keylogerami.
Sebcio :)
25-03-2007, 23:32
Go Go Go dusk ;) rozwalcie wkoncu ta bande nieudacznikow
@Admini
Który Inteligent Zbanował Imargama/Veltaxia i Za Co ? Rofl
Pszeciesz on ma 201lewel i morze wrzystko na foróm.
MODEK H*J!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@up
nie wyśmiewaj się z dzieci neo... to nie wypada.
@topic
nie zabardzo sie znam na sytuacji na furorze, ale wydaje mi się, że mogli by dać se spokój (przez tą wojne to mateuszek wbił pierwszy 300 -.- )
HAIL NON-PVP...
Native16
26-03-2007, 09:35
Vision OwN3d xD?
@up
nie wyśmiewaj się z dzieci neo... to nie wypada.
@topic
nie zabardzo sie znam na sytuacji na furorze, ale wydaje mi się, że mogli by dać se spokój (przez tą wojne to mateuszek wbił pierwszy 300 -.- )
HAIL NON-PVP...
HuHu
ja Mam Polpaka o Ile Wiesz co To ;q
a Neo pewnie sam(a) masz i sie polewasz Huehue
A ci Co mają RDI itp. To najzwyczajniej zazdroszczą Neostradzie Zmiennego ip a potem z tego robią coś w stylu "haha jakie to gówno" a potem "Gówno ale chiałbym to mieć" Więc nie róbcie z siebie idotów ;q
Pszeciesz on ma 201lewel i morze wrzystko na foróm.
MODEK H*J!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokazałeś Swoją Inteligencje...
Spytałem się za co a to duża różnica ;q
Imargam teraz się z was Pociska na Tibii.de że dostał za spamowanie przez miecha huehue ;q
żal...
Go Go Go dusk ;) rozwalcie wkoncu ta bande nieudacznikow
chyba gildie ci sie pomylily
Imargam chyba zobaczył tego mojego posta wyżej XD
http://i128.photobucket.com/albums/p164/Larryxx/xDDd.jpg
To z Tibii.de ; >>
Thx ; ))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.