Pokaż pełną wersje : Jackass i Dirty Sanchez
Oglądacie może na Mtv Jackassa i Dirty Sancheza?
To dwa programy o robieniu rzeczy poprostu dziwnych. (Steve-O z Jackassa spią sobie pośladki gwoździem, Knoxvile zawiną się w czerwony dywan który potem szybko się rozwiną, Kurdupel [taka xsywa] wystrzeliwał się z wielkij procy do wody. W Dirty Sanchezie "koledzy" strzelali do siebie z broni do paint balla, wczepiali sobie kaktusy w narządy rozrodcze i wbijali sobie pineski w czoło.)
Moje pytania są proste.
Co sądzicie o tych ludziech? Czy też zrobilibyście podobne rzeczy dla pieniędzy? Proszę o odpowiedź.
Gonzo von Krenzel
19-09-2004, 20:40
Dla pieniędzy? NIGDY! Dla przyjemności i zabawy? Często!
To jest przyjemne i ciekawe.
Polecam forum szczecińskiej grupy HARIBO TEAM. W ogólnopolskim konkursie jackassowym organizowanym przez CKM grupa ta zajęła 6 miejsce! Szczecin rulez! HARIBO stolicą świata.
www.haribo.org.pl (http://www.haribo.org.pl)
Nightwalker
19-09-2004, 20:45
Dla mnie tacy ludzie są delikatnie mówiąc chorzy na głowe.....
Oni są poryci ale fajnie jest się z nich pośmiać !
Dan the Automator
19-09-2004, 21:53
Oczywiście że oglądam :) Jackass, Dirty Sanchez (2 Job for the boyoz), Viva La Bam, Wild Boys, kiedyś Tom Green Show (nie wiem czy był taki na codzień ;) ).
Ogólnie akcje sa neiprzeciętne, chodź czasem ciężko na to patrzeć (pizza z grzybem+wymiotem ... i nagle ją zjada :P) , ale tylko czasem
A kto oglądał kiedys Crazy Monkey? TO jest dopiero ROTFL
$corcerer
19-09-2004, 22:10
"Hello, I'm Johny Knoxville and I'm gonna be flushed."
FLUSZSZSZSZSZSZSZSZ (taka ~2m fala go zmywa)
(Jackaass: The Movie :>>>> [KaZaA rox])
I pomyśleć że człowiek może zrobić coś takiego na trzeźwo...
Wczoraj byl wlasnie "Jackass night" na MTV...wypas kurde. Koles jest tak zakrecony, ze az glowa mala.
Opowiadal co chcialby zrobic, cos co dla niego byloby "szczytem"...wsadzic penisa do dziury w scianie niewidzac co moze byc po drugiej stronie, a moze byc duzo np kolega z mlotkiem, rozwscieczone psy itd...
Pokazywali rowniez jego wiekszosc akcji z czlonkiem:P Kolesiowa sie smiala z niego, ze musi byc troche nieksztaltny teraz oraz spytala sie go czy ma jeszcze wytrysk:P A ten sie nie przejmujac zaczal jej opowiadac jak se razem yyy...masturbowali we 3 w samochodzie...
Kolesie wymiataja;]
@down
Wieszok, pozwol, ze ja odpowiem;] Koles sie wypowiadal wlasnie na ten temat...
Kolesie wszyscy sa 100% trzezwi, nic nie pija, pala, biora przed programem...
masakra...
Vanhelsen
19-09-2004, 22:44
@UP:Skond wiesz, że na trzeźwo ??, może przed nagraniem mają jakieś % albo ganje :PPrzyokazji gratuluje takim ludzią odwagi [głupoty ?]
Gardło Sobie Podżynam Dibler
20-09-2004, 19:34
Hmm raz był odcinek co przez kroplówe wódke pili, więc taakcja na pewno na trzeźwo nie była:P
Uwaga Steve-o przypią sobie do pupy zszywaczem napis Jackass :D
Oglądałem odcinek w którym gość skakał z drabiny do wielkij kupy słonia!!! :D
Moim zdaniem oni są super!!, może i są chorzy, ale za to jaka z nich beka.:D
Dan the Automator
21-09-2004, 15:50
"Hello, I'm Johny Knoxville and I'm gonna be flushed."
FLUSZSZSZSZSZSZSZSZ (taka ~2m fala go zmywa)
(Jackaass: The Movie :>>>> [KaZaA rox])
Fajny ten film? :P Ja mam raczej średnie transfery, wiec nie wiem czy ryzykować ;>
Polny Lowca
21-09-2004, 20:52
Dobo nie pytaj tylko ściągaj (Staruszkowie w sklepiku ostrzy są)ale najbardziej lubie party men'a dobre było z łajnem nietoperza też czy jakoś tak
]v[ichal
21-09-2004, 21:10
Heheheh :D kocham to :D Jackass rlz , Bama nie za bardzo lubie , ale da sie zniesc (chyba jakis swoj program tez ma bo widzilaem na mtv),
Sanchez - maja wyrabiste pomysly (strzelanie do sieibe z kuszy na patyczki od szaszłykow )
Co do wildboyz - nienawidze tego , brak pomyslow , mocno naciagane .
Też uwarzam że wild boyz są ciency.
W szkole usiłowałem zrobić Jackass na wf-ie, chciałem grać w futbol piłką do kosza nikt się nie zgodził, cieniasy :D
Dan the Automator
23-09-2004, 14:01
v[ichal']Heheheh :D kocham to :D Jackass rlz , Bama nie za bardzo lubie , ale da sie zniesc (chyba jakis swoj program tez ma bo widzilaem na mtv),
To własnie Viva la bam :-)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.