PDA

Pokaż pełną wersje : Jackass i Dirty Sanchez

Rahim
19-09-2004, 20:27
Oglądacie może na Mtv Jackassa i Dirty Sancheza?
To dwa programy o robieniu rzeczy poprostu dziwnych. (Steve-O z Jackassa spią sobie pośladki gwoździem, Knoxvile zawiną się w czerwony dywan który potem szybko się rozwiną, Kurdupel [taka xsywa] wystrzeliwał się z wielkij procy do wody. W Dirty Sanchezie "koledzy" strzelali do siebie z broni do paint balla, wczepiali sobie kaktusy w narządy rozrodcze i wbijali sobie pineski w czoło.)

Moje pytania są proste.
Co sądzicie o tych ludziech? Czy też zrobilibyście podobne rzeczy dla pieniędzy? Proszę o odpowiedź.

Gonzo von Krenzel
19-09-2004, 20:40
Dla pieniędzy? NIGDY! Dla przyjemności i zabawy? Często!
To jest przyjemne i ciekawe.
Polecam forum szczecińskiej grupy HARIBO TEAM. W ogólnopolskim konkursie jackassowym organizowanym przez CKM grupa ta zajęła 6 miejsce! Szczecin rulez! HARIBO stolicą świata.
www.haribo.org.pl (http://www.haribo.org.pl)

Nightwalker
19-09-2004, 20:45
Dla mnie tacy ludzie są delikatnie mówiąc chorzy na głowe.....

Ulrek
19-09-2004, 21:42
Oni są poryci ale fajnie jest się z nich pośmiać !

Dan the Automator
19-09-2004, 21:53
Oczywiście że oglądam :) Jackass, Dirty Sanchez (2 Job for the boyoz), Viva La Bam, Wild Boys, kiedyś Tom Green Show (nie wiem czy był taki na codzień ;) ).
Ogólnie akcje sa neiprzeciętne, chodź czasem ciężko na to patrzeć (pizza z grzybem+wymiotem ... i nagle ją zjada :P) , ale tylko czasem

A kto oglądał kiedys Crazy Monkey? TO jest dopiero ROTFL

$corcerer
19-09-2004, 22:10
"Hello, I'm Johny Knoxville and I'm gonna be flushed."
FLUSZSZSZSZSZSZSZSZ (taka ~2m fala go zmywa)

(Jackaass: The Movie :>>>> [KaZaA rox])

Gangrel
19-09-2004, 22:19
I pomyśleć że człowiek może zrobić coś takiego na trzeźwo...

sesaj
19-09-2004, 22:44
Wczoraj byl wlasnie "Jackass night" na MTV...wypas kurde. Koles jest tak zakrecony, ze az glowa mala.
Opowiadal co chcialby zrobic, cos co dla niego byloby "szczytem"...wsadzic penisa do dziury w scianie niewidzac co moze byc po drugiej stronie, a moze byc duzo np kolega z mlotkiem, rozwscieczone psy itd...

Pokazywali rowniez jego wiekszosc akcji z czlonkiem:P Kolesiowa sie smiala z niego, ze musi byc troche nieksztaltny teraz oraz spytala sie go czy ma jeszcze wytrysk:P A ten sie nie przejmujac zaczal jej opowiadac jak se razem yyy...masturbowali we 3 w samochodzie...

Kolesie wymiataja;]

@down
Wieszok, pozwol, ze ja odpowiem;] Koles sie wypowiadal wlasnie na ten temat...
Kolesie wszyscy sa 100% trzezwi, nic nie pija, pala, biora przed programem...

masakra...

Vanhelsen
19-09-2004, 22:44
@UP:Skond wiesz, że na trzeźwo ??, może przed nagraniem mają jakieś % albo ganje :PPrzyokazji gratuluje takim ludzią odwagi [głupoty ?]

Gardło Sobie Podżynam Dibler
20-09-2004, 19:34
Hmm raz był odcinek co przez kroplówe wódke pili, więc taakcja na pewno na trzeźwo nie była:P

Rahim
21-09-2004, 13:02
Uwaga Steve-o przypią sobie do pupy zszywaczem napis Jackass :D
Oglądałem odcinek w którym gość skakał z drabiny do wielkij kupy słonia!!! :D

Irux
21-09-2004, 15:14
Moim zdaniem oni są super!!, może i są chorzy, ale za to jaka z nich beka.:D

Dan the Automator
21-09-2004, 15:50
"Hello, I'm Johny Knoxville and I'm gonna be flushed."
FLUSZSZSZSZSZSZSZSZ (taka ~2m fala go zmywa)

(Jackaass: The Movie :>>>> [KaZaA rox])
Fajny ten film? :P Ja mam raczej średnie transfery, wiec nie wiem czy ryzykować ;>

Polny Lowca
21-09-2004, 20:52
Dobo nie pytaj tylko ściągaj (Staruszkowie w sklepiku ostrzy są)ale najbardziej lubie party men'a dobre było z łajnem nietoperza też czy jakoś tak

]v[ichal
21-09-2004, 21:10
Heheheh :D kocham to :D Jackass rlz , Bama nie za bardzo lubie , ale da sie zniesc (chyba jakis swoj program tez ma bo widzilaem na mtv),
Sanchez - maja wyrabiste pomysly (strzelanie do sieibe z kuszy na patyczki od szaszłykow )
Co do wildboyz - nienawidze tego , brak pomyslow , mocno naciagane .

Rahim
23-09-2004, 13:59
Też uwarzam że wild boyz są ciency.
W szkole usiłowałem zrobić Jackass na wf-ie, chciałem grać w futbol piłką do kosza nikt się nie zgodził, cieniasy :D

Dan the Automator
23-09-2004, 14:01
v[ichal']Heheheh :D kocham to :D Jackass rlz , Bama nie za bardzo lubie , ale da sie zniesc (chyba jakis swoj program tez ma bo widzilaem na mtv),

To własnie Viva la bam :-)