Pokaż pełną wersje : Doniesienie Loota
Rafal_00
24-03-2007, 16:19
Witam, mam taką sprawe, często robie sobie Lootki i nosze je do Depo, albo wysyłam parcelm (jeśli w pobliżu jest skrzynka) ale moje pytanie brzmi: Jeśli nie można loota wysłć, to czy jest jakiś bezpieczny sposub na przedarcie się z nim przez depo, bo z po drodze to niemam problemów, ale jak juz doide do DP to mi często jakiś Low LVL go podwędzi, więc macie jakieś inne sposoby?? Z góry dzięki za odpowiedź.
Mozesz expic w kazo na kopalniach i taszczyc lootbaga do tego przejscia gdzie jest duzo drzewek i ukryc go. idziesz do depo zostawiasz eq i wracasz kilka razy po loot
za kazdym razem sie udaje
To ja to samo pytanie tylko że rook.
Ja zawsze przesuwałem lootbaga o jedną kratkę ode mnie żeby wrazie czego szybko go przesunąć, a na dodatek w bp trzymałem kilka bagów żeby zmylić thiefa (kładłem pustego baga na lootbaga)
Skoro problem pojawia sie dopier pod depo to wysylaj parcel poprzez jedna ze skrzynek na peryferiach miasta ^_^
Gracz Tibijski
24-03-2007, 17:08
Pelno pustych bagow w dp zalatwia sprawe widocznego bag lota :)
Opanowane w thais! (uwaga w ten sposob mozna tj ja np. przetachac bp bolt na mintwalin z dp thais a potem zpowrotem baga , niestety trzeba umiec to robic i ryzyko jest bardzo duze aczkoliek skuteczny sposob!)
Hmm... Ja gram na non-pvp i przestałem już dawno robić lootbagi, a dlaczego? Zawsze znajdzie się jakiś low-lvl który uważa, że jest bezkarny i skroi cię z lootbaga...
Rafal_00
24-03-2007, 18:37
Nom, na non pvp to większość noobków się czuje bezkarnie. Dzięki za pomoc, wcześniej nie pomyślałem o tych skrzynkach zaraz przy wejściu do miast. Teraz już nie powinno być dużych problemów z lootem. :D
w kazoo wystarczy wejsc drugim wejsciem do dp. tzn. nie glownym, tylko tym drugim ^^
Always hunted
24-03-2007, 20:34
w kazoo wystarczy wejsc drugim wejsciem do dp. tzn. nie glownym, tylko tym drugim ^^
Po co wchodzić, po drodze są 1/2 skrzynki pocztowe :P I zawsze jest ryzyko przy schodach.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.