Pokaż pełną wersje : Naruto na Moscie
temat do zamkniecia/usuniecia
KalasantyX
24-03-2007, 19:39
Pierwszy? To do przyklejonego tematu!!!111oneoneoneone
Tam przynajmniej nie zaglądam...
Del'Khaos
24-03-2007, 19:39
Nie zrozumiałem o co chodzi.
Nie lubie naruto i mi sie nie podoba =/ wiec 2/10
Nie zobaczyłem nawet całego fake'a, ale doszedłem do jednego wniosku: autor ogląda zbezczeszczoną wersję Naruto na Jetixie i myśli, że jest fajny.
Ciekawe, nawet jest jak w oryginale! Zauważyłem tylko jeden ślad krwi, wszystko jak na mojej ulubionym programie.
Poprawka, ten fake jest świetny. Jeden element mnie kompletnie rozwalił:
http://img71.imageshack.us/img71/7575/lolqt9.png
owned
Bald Drah
24-03-2007, 19:47
Glupie nie wiem o co chodzi! Grafika slaba np ten paintowy statek malowany recznie albo ten noz w zebach dam 4\10
Zabuza92
24-03-2007, 20:08
no niezle ogladalem ten odcinek
Przejdę od razu:
-grafika
-bez "says"
-te "coś" przy moście
-jeszcze raz grafika!
-na 99,9% robiłeś na podstawie zjeb**ej wersji "Jetix"
To wszytko,nie mam siły bluzgać...
Buahahaha.... OWN3D. Statek RoXoR.
P.S. Obrażasz Naruto i Jetix (gosh...).
Sezowaty
24-03-2007, 20:58
To jest tak boskie jak BASSHUNTER !!!
Nie no ogólnie lubię Naruto ale to jest przesada... Gdyby jeszcze Outfity były podobne to było by lepiej, ale tak... To jedynie statek mi się podoba !!
Szymorferooor
24-03-2007, 21:00
Puk, puk.
http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/amfora.jpg
powiem wam ze to nie jetix i nie jestem za naruto w jetix ja ogladam tylko orginalne wersje
Buahahahehehehehihiihihihahehe. Krzywy most, głupi statek, dziwaczna fabuła której nie czaje 3/10. Wychodzi na to że ten fake jest tylko dla wtajemniczonych w ten anime ( czy co to jest...) Postaraj sie na drugi raz.
powiem wam ze to nie jetix i nie jestem za naruto w jetix ja ogladam tylko orginalne wersje
husahuh
"Orginalne" wersje? To ile ich jest? Cóż to za rodzaj?
Chłopcze, daj sobie spokój, to widać jak krowie na rowie, że ktoś tu ogląda z dubbingiem. Po postach, stylu. Ciekawe, z jakiego korzystasz źródła?
Ostatnio wszędzie pełno Naruto na forum... Dziwne. To chyba nie przez polską wersję?
To jest tak boskie jak BASSHUNTER !!!
Nie no ogólnie lubię Naruto ale to jest przesada... Gdyby jeszcze Outfity były podobne to było by lepiej, ale tak... To jedynie statek mi się podoba !!
Ale mam polewke ^^ My wrabiamy kolegę, że jest taka gra Basshunter xD On w to wierzy i nam szuka kodów, patch'ów itp. ^^
@Fake
Tak, to jest boskie :F
http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png
Syf to nawet Naruto nie przypomina -.- 0/10
Duke Dran
24-03-2007, 23:18
Syfiaste :S lbeehhhh
Dobra dziecko Jetix - nie obrażaj naruto...
Wiesz lubie naruto ale ty.....X( X( X( ....
ps.2/10.
Docent889
25-03-2007, 00:27
hehehe statek rządzi:D dalbym 0/10 bo wogóle nie wiem o co chodzi z tego co zrobiłeś ale za ten statek dam 2/10:cup:
jestem załamany fabułą i wyglądem tego fake...
Zylkolak
25-03-2007, 10:37
Przeklinam ten dzien w ktorym jetix skalalo jeszcze jedno dobre anime ;/ Juz niedlugo pewnie bedziemy mogli zdobyc kolekcje 50 kapsli z postaciami z Naruto w Lays'ach, albo dzieci na*******ajac sie beda krzyczec "cienisty klon jutsu" czy jak to tam z japonskiego przetlumaczyli.
B.t.w Fake suck 0/10
songossj4
25-03-2007, 10:40
Nie wiem jak ale tak spaprać Naruto(nawet tą wersje z Jetix) to lekka przesada :/ Outfity wogóle niepodobne, może i niektóre teksty są identyczne(albo nawet wszystkie nie dokładnie pamiętam teksty z każdego odcinka ale to szczegół).
Moja ocena to 0/10 za spapranie fajnego Anime.
PS: Co to jest tam małe brązowe przy moście? :D
PS2: Kup sobie :cup: za spapranie takiego fajnego serialu bo Zabuza nie pozbył się całej armii(zostało więcej niż jedna osoba) i dopiero małe dziecko z wieśniakami przegonili reszte ludzi którzy byli na usługach Gato(sam Naruto z klonami by wystarczył no ale szczegół :P ).
@up:
Kakashi też kage bunshin(Cienisty klon jak wolicie-,-) użył.
@topic:
Dno, a nawet jeszcze głębiej...
Turok_666
25-03-2007, 11:24
Jak zobaczyłem nazwę serce zaczęło mi bić szybciej!1 obrazek ... mało co zawalu nie dostałem te outy naruto jakiś knight czerwony?! Bez przesady nawet kolor włosów sie nie zgadza.
... Słabe a nawet gorzej ... 0/10
P.S Teraz większość forumowiczów uzna Naruto za Pokemony?!
Koper-owski
25-03-2007, 12:26
Gdy tylko zobaczylem temat na forum to sie ucieszylem moze i by byl dobry fake ? Ale gdy zobaczylem juz 1 obrazek to nie wiedzialem co robic, smiac sie czy plakac ?...
Btw. Ten twoj statek paintowy wymiata ! 0/10 Za obraze dobrego anime >.<.
Albertus
25-03-2007, 15:05
slabe slabe do dupy bezsensu 1/10 i czemu takie glupie slabe slabeee
SLABEEE
A tak pozatym to niewiem czemu Gatou wpadł do wody w anime(a może tylko w tym fake'u, już niepamiętam dobrze tego odcinka) ;d W mandze Zabuza odcina mu kunajem który ma w zębach głowe. :D Taka mała ciekawostka.
w animce on wpycha mu kunai w prawa strone klaty (czyli nie w serce),wyciaga ciacha pare razy i spycha z mostu
Akane Żul
25-03-2007, 20:53
Teraz to przegięcie jak niebyło Naruto na Jetixie to lubili go tylko ci którzy potrafią czcić japonię i anime ,a teraz jak to puścili na jakimś dennym kanale to dzieci Noe sie nagle obudziły i odrazu kochają robiąc denne fakei.
To jest wkurzające!
o kim mowisz ,,dziecko neo"? O sobie?? ja nawet neostardy nigdy nie mialem X(
Vansider
25-03-2007, 21:02
Boże... Dlaczego tacy ludzie się rodzą ;[
@up
Nie szkodzi...
@2x up
Widze że teraz Naryto sie robi jak kiedyś Shaman King lub Pokemony...
Plaga japońskich kreskówek w toku... To ja już wole Power Rangers 0o
@topic
Więcej japońskich śmieci nie dasz? Mam nadzieje... Jak sie ustosunkujesz do rad jakie ci dają to może coś z ciebie będzie, ale skończ z tymi bajkami.
.Matrik.
25-03-2007, 21:11
Syf, wyjdź i nie wracaj.
Jedyny pozytywny akcent w tym fake to statek :D Rozśmieszył mnie niemal tak jak "Piw(f?)ko z dragonami".
Gimli ded a smoki na statku...
Syf, wyjdź i nie wracaj.
Jedyny pozytywny akcent w tym fake to statek :D Rozśmieszył mnie niemal tak jak "Piw(f?)ko z dragonami".
Gimli ded a smoki na statku...
Nawet nie porównuj tego syfu do absolutnego klasyka, kamienia milowego fake'ów.
songossj4
25-03-2007, 21:26
@up:
Kakashi też kage bunshin(Cienisty klon jak wolicie-,-) użył.
@topic:
Dno, a nawet jeszcze głębiej...
To raczej był wodny klon czyli technika skopiowana od Zabuzy :D (mówię polskie nazwy bo w oryginale nie miałem okazji oglądać ;( A żałuje bo zawsze w japonii dają lepsze wersje dobrych anime ;( ), a Cienisty klon to najlepsze Jutsu Naruto :P (chociaż mix cienisty klon i sexy jutsu też fajnie wyglądał :D uzył tego w boadjże drugim odcinku na nauczycielu wnuka Hokage :P ).
A co do fake to ponawiam swoją opinie denny do kwadratu, jedyne co mnie rozbawiło to ta paintowa łódka :D Chociaż sam nie wiedziałem co mam robić jak TO zobaczyłem :D Czy śmiać się czy płakać :P
@Down: Ja wyraziłem już swoją opinie na temat tego fake'a ;)
@DO WSZYSTKICH
Widze ze zamisat [negatywnie] oceniac pseudo fake wy gadacie o naruto-.^
Descartes
26-03-2007, 18:48
Juz niedlugo pewnie bedziemy mogli zdobyc kolekcje 50 kapsli z postaciami z Naruto w Lays'ach, albo dzieci na*******ajac sie beda krzyczec "cienisty klon jutsu" czy jak to tam z japonskiego przetlumaczyli.
Przerażasz mnie. :/ I Naruto przez niewtajemniczonych będzie uznawane za kolejną bajkę dla dzieci pokroju Pokemonów.
A: puk puk...
B: Kto tam?
A: Dno ...
:/
Del'Khaos
26-03-2007, 21:40
A: Dno ...
To nie jest dno! To jest spód dna...
A tak wogule KPNSF
Bald Drah
26-03-2007, 21:44
Wypowiem sie ale nie znam tej bajki!
Widze ze wiekszosc z was ja oglada wiec widac ze jestescie dziecmi:baby: bo to jakas Japonska durna bajka( to przy okazji!X( Ale jak widze paintowy statek jakies armia na siebie stoja wiec mowie dam mu 6\10! 4 za statek i za humor z tym statkiem!
Omagudnes! Przepowiednia sie spelnila!
Teraz wszyscy zaczna uwazac ze Naruto to jakies pokemony!
To raczej był wodny klon czyli technika skopiowana od Zabuzy :D (mówię polskie nazwy bo w oryginale nie miałem okazji oglądać ;( A żałuje bo zawsze w japonii dają lepsze wersje dobrych anime ;( ), a Cienisty klon to najlepsze Jutsu Naruto :P (chociaż mix cienisty klon i sexy jutsu też fajnie wyglądał :D uzył tego w boadjże drugim odcinku na nauczycielu wnuka Hokage :P ).
A co do fake to ponawiam swoją opinie denny do kwadratu, jedyne co mnie rozbawiło to ta paintowa łódka :D Chociaż sam nie wiedziałem co mam robić jak TO zobaczyłem :D Czy śmiać się czy płakać :P
@Down: Ja wyraziłem już swoją opinie na temat tego fake'a ;)
Problem wejść na youtube i se pooglądać? Pozatym gdy mieli walczyć z sługusami Gatou Kakashi na 100% nie użył wodnego klonu (Nazwy z przetłumaczenia magni) A Kage Bunshin (w polskiej mandze = Podział cieniea(Kakashi version) ) Połączenie sexy no-jutsu i kage bunshin to harem no-jutsu (Polska manga: Technika haremu;d)
w animce on wpycha mu kunai w prawa strone klaty (czyli nie w serce),wyciaga ciacha pare razy i spycha z mostu
Trudno byłoby mu to zrobić bo miał ręce obie unieruchomione (w walce z Kakashim)
@Fake:
Statek bardziej przypomina mi kilka brązowych figur geometrycznych , ew. Gówno (dosłownie).
@down: Youtube
Del'Khaos
26-03-2007, 21:50
Ja uważam, że to SH ^^ żart a tak wogule musze zobaczyć co to. Mówicie, że na jetix jest zbeszczeszczona wersja to gdzie można looknąć niezbeszczeszczoną?
Widze ze wiekszosc z was ja oglada wiec widac ze jestescie dziecmi:baby: bo to jakas Japonska durna bajka( to przy okazji!X( Ale jak widze paintowy statek jakies armia na siebie stoja wiec mowie dam mu 6\10! 4 za statek i za humor z tym statkiem!
Za tą herezje "Bajka" zaje... wpisze ci zla notke ;(
@topic : To takie swietne jak amfora. 10/100000000000000000
Zylkolak
26-03-2007, 22:46
Yhm anime jest zajebiste ale w japonskiej wersji z subami i bez cenzury... Nienadarmo obejzalem 220 odcinki +5 Shipuuden + 2 filmy.
rowne 220? chcialo ci sie ogladac fillery?
Do ~180 odcinka nie wiedzialem ze to sa fillery xD.
rowne 220? chcialo ci sie ogladac fillery?
zakazać publikacje fake images z takiego anime jak naruto.
Zagorzały fan tego anime od sylwestra 2002/2003 roku, kiedy to było tylko 13 odcinków..
Dziś 2xx pierwsza seria a rozpoczęła się następna ..
czytam mangę od 3 lat .. manga jest mniej, więcej 100 odcinków do przodu.
Fajnie..
A tu dzieciak z polską wersją wyskakuje, gdzie naruto przyrzeka na rankę na wierzchu, szkoda, że nie pokazano jak 30 sec wcześniej wbija kunai na głębokość 5 cm w rękę żeby usunąć zarażoną krew..
wyjdźcie i nie róbcie z siebie debili.
Gdybyście się chociaż przykładali do takiego fake, a tu szmira byle by się popisać, że oglądało się nową bajkę na jetix.
Baartoss
26-03-2007, 23:24
Naruto rox xD Nie najgorsze, pomysł fajny (:
predalien
26-03-2007, 23:58
Jak nie umiesz odróżnić bajek od anime i mangi to naprawdę mi cię żal.
Co do fake:KPSNF
P.S. Wie ktoś gdzie można obejrzeć Nieocenzurowaną wersje po angielsku lub polsku?
Zylkolak
27-03-2007, 09:26
Jak nie umiesz odróżnić bajek od anime i mangi to naprawdę mi cię żal.
Co do fake:KPSNF
P.S. Wie ktoś gdzie można obejrzeć Nieocenzurowaną wersje po angielsku lub polsku?
Youtube.com albo mozesz sciagac z roznych serwisow w wersji avi (ja do ~190 na youtube ogladalem a potem to juz w avi;p)
Sam jestes dziecko jak tego niemorzesz rozrównic n00bi przez takich jak on i zeberko teraz kazdy uzna Naruto za to co ma lolny w podpisie LOL.......
piekne sa wasze komentarze typu : ,,dziecko jetix" jak mozna ogladac jetix bez kablowki lub dekodera?
piekne sa wasze komentarze typu : ,,dziecko jetix" jak mozna ogladac jetix bez kablowki lub dekodera?
Kradziez sygnalu satelitarnego jest przestepstwem za ktore grozi kara (ilustam) lat pozbawienia wolnosci.
10 znaken.......
Naruto ma żółte włosy, skaura różowe a Haku to kobieta (mógłbyś bardziej ucharakteryzowac te postacie). Most krzywy (pomimo, ze wspomniałeś o tym w swoim pierwsyzm poscie, to musiałems się przyczepić. Od kiedy to postacie stoja na głowie? (chyba, że sie przewróciła). Ale to mnie dobiło: http://img71.imageshack.us/img71/7575/lolqt9.png
4/10 (bo to twój pierwszy fake)
Trollowiec
27-03-2007, 19:22
NARUTO ROX! ale ten fake to obraza dla niego ;((
Naruto ma żółte włosy, skaura różowe a Haku to kobieta (mógłbyś bardziej ucharakteryzowac te postacie).
Ty jesteś pewien co piszesz?! Haku, to chłopak! Mówią o tym: Czasowniki w formie męskiej, Oraz to, że w odcinku w którym Naruto po ciężkim treningu panowania nad Chakrą, śpi w lesie to Haku mówi, że jest chłopcem!!! O BORZE (i kilka innych okolicznych lasów).
Fake jest do kitu masz u mnie 0,5/10 bo statek jest powalający.
Zgadzan sie haku to chłopiec bo muwi o tym male powiedzenie Naruto: Jest ładniejszy od Sakury.
[QUOTE=Darkss;1337269]Ty jesteś pewien co piszesz?! Haku, to chłopak! Mówią o tym: Czasowniki w formie męskiej, Oraz to, że w odcinku w którym Naruto po ciężkim treningu panowania nad Chakrą, śpi w lesie to Haku mówi, że jest chłopcem!!! O BORZE (i kilka innych okolicznych lasów).
@DOWN
dobra może sie pomililem sorka :]
@Rayza ty chyba nigdy orginalnego Naruto nie ogladales jesli uwazasz ze to baba?Kiedy opowiada swoja hostorie to widac ze to chlop
@edit & down mylisz sie na koncu zamiast 1 mozna jeszcze 0 wstawic...
To coś co nazywasz fejkiem zbeszcześciło Naruto bardziej niż Jetix.
Niech jakiś mod skasuje lub chociaż zamknie temat.
Ocena
0,000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000001/10
PS.
Niżej sie tego ocenić nieda w tej skali.
songossj4
31-03-2007, 16:28
@up:
W skali która jest używana standartowo na forum da się jeszcze niżej niż Ty ocenić tego fake'a:
0/10
@Mod:
Proszę o zamknięcie tego tematu, bo jest to temat w którym zaczął się bezsensowny spam a autor już nic nie robi(jedno odcinkowy fake).
@down:
Ten fake jest na jeden odcinek. Kończy się ten fragment Naruto na tym jak właściwie wchodzą wieśniacy na most ale niech lepiej nie daje kontynuacji. Całkowicie to spaprał, a że to jego pierwszy fake story to powinien być w temacie moje pierwsze fake story.
Ja bym tego nie zamykał - chętnie zobaczyłbym kolejną część ^^
http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png
Widziałem tę wersję z jetix, ja tam nawet czsami brechtam z tych kreskówek :P Poszukam teraz na youtube, skoro twierdzicie że jest lepsza :) Rozumiem że po japońsku plus angielskie napisy?
@fake : Tragedia, a statek to n/c... :D
Matixek007
11-04-2007, 23:18
@Lolny
Zaliczylbys podwojna porcje smiechu z tego fake, jesli ma zamiar robic takie statki to powodzenia
@Topic
Ten fake gorzej zrabal Naruto niz Jetix wiec poprawie moja ocene 0/10
Niestety fake mi się nie podoba :(
Najlepszy statek :D
Proponowałbym aby jakieś osoby które znają się dobrze na Naruto chodzi mi tu o osoby które są już od jakiegoś czasu zaznajomione z tym anime i umieją robić fake zrobiły wspólnie cały Fake o Naruto od pierwszego odcinka aby zachęcić osoby które się z tym anime nie spotkały do oglądania.
PS: Proszę aby osoby oglądające Naruto na jetix milczały ponieważ w większości są to osoby które mają pierwszy raz styczność z tym anime i8 gówno wiedzą o tym.
Syf!!! X( X( X( X( X( X( X(
Jedynie outfity dobre!!!(ale i tu zdarzają się wyjątki)
Minusy:
- Krzywe
- STATEK X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
- Outfity
- Reszta!!!
Plusy:
- Jeden outfit
- Chęć
- BRAK!!!
1/10(KPSNF, WYJDŹ I NIE WRACAJ!!!)
btw. jest to post nr. 69 ;)
WTF? Nie będę się nikomu sprzeciwiał - nie podoba mi się.
PS. Moderatorzy - patrzcie pierwszy post.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.