Pokaż pełną wersje : Zrookowanie?
Jeżeli postać zostanie zrookowana (chyba tak się to pisze) to czy po ponownym wyjściu na Main zasta w depo te same rzeczy co wcześniej czy kompletną pustkę?
PS Na forum szukałem jednak odpowiedzi nie znalazłem. Jedyne co wyszukałem to newsy o zrookowanych h-lvl.
wszystko sie resetuje, kapitał w banku, itemy w depo itd.
Wydaje mi sie ze itemy w depo zostaja.
Chodzi głównie o depo bo mam postać (zrookowaną) i u niej w depo jest 30K i pare itemków. Chciałbym przerzucić to na inną postać. Muszę więc to wiedzieć, żeby nie tracić czasu na przechodzenie rooka ;/.
Calen Futh
24-03-2007, 21:26
Rooked- nowy char, stary nick
Z tego co wiem, resetowane jest wszystko: questy, addony, kasa, eq .. Zaczynasz jako nowy, świeży gracz z czystym kontem.
Z tego co wiem, resetowane jest wszystko: questy, addony, kasa, eq .. Zaczynasz jako nowy, świeży gracz z czystym kontem.
questy sie czyszczą ale dp zostaje
cielakmateusz
24-03-2007, 23:55
ITEMY ZOSTAJĄ!!
Więc nie piszcie jeżeli nie macie pojęcia.
Ja miałem RS'a wróciłem na roka pozniej na maina i itemki zastałem w depo.
Itemy w depo zostają, wiem bo sprawdzalem!!
Zabuza92
25-03-2007, 06:26
itemy zostaja ale kasa w banku, addony, skille, etc sie resetuje
wszystko sie resetuje, kapitał w banku, itemy w depo itd.
W*****aja mnie tacy co nie wiedza, a sie odzywaja wiec prosze cie jak nie wiesz czegos to nie wprowadzaj kogos w blad.
#Edit
:o cenzura :o
A co muszę zrobić żeby zrookować postać? Musi być określony czas na poziomie niższym od 8?
A co muszę zrobić żeby zrookować postać? Musi być określony czas na poziomie niższym od 8?
Dead, dead i jeszcze raz dead. Musisz osiagnac 6/5 lvl na mainie.
kris-301
17-08-2008, 21:10
itemy zostaja ale kasa w banku, addony, skille, etc sie resetuje
Dokładnie tak. Zapytałem się Tutora i odpowiedział że wszystko się resetuje prócz:
itemów w dp
vip list
i imienia oczywiście
a i jeszcze skulla
Sprawa wyjaśniona. Proszę modka o zamknięcie tematu.
Kabaczeek
17-08-2008, 21:12
s*******aj na tszrzewo!
Kabaczeek
17-08-2008, 21:15
macie szczensie ze mieszkam w smietniku bo weas nie zlapie!
Wylansowany
17-08-2008, 21:50
@kris-301
Po co odświeżałeś temat sprzed roku, tylko żeby odpowiedzieć skoro sprawa i tak jest już nieważna?
"klozet" temat...
Wystarczy spaść poniżej 6 levelu i na rook się wraca jako pierwszo levelowiec ; ) itemy naturalnie z depo zostają reszta kaput.
wszystkie rzeczy które masz na sobie wędrują do dp a kasa do banku, ty dostajesz podstawowy stuff na rooku a po wyjściu itemy są w depo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.