Pokaż pełną wersje : Annihilator Candia + 120+ EK noob :o
Filmik:
http://rapidshare.com/files/22595836/annihilator.rec.html
Filmik nie moj, tylko kolegi. Prosze takze zobaczyc jakim noobem potrafi byc 120+ EK :)
Fejkowiec
24-03-2007, 22:27
Pare zdjec z tego Anni na Candii mozna zobaczyc w "Candia Thread" [zdjęcia].
Polecam filmik bo Norbinius niezle znubil >_> ;d
lmao.
DexteroO
24-03-2007, 22:32
@Norbi~
idiota...
@Derix~
LOL! 60 shielda na 100+ lvlu >_>
Oczywiście żadnemu z tych panów nie gratuluje.Poszli mimo tego ze wiedzieli ze na Norbinius został shackowany i poszli z hackerem.N/C
Lord Duszlik
24-03-2007, 22:44
Oczywiście żadnemu z tych panów nie gratuluje.Poszli mimo tego ze wiedzieli ze na Norbinius został shackowany i poszli z hackerem.N/C
Niestety na Candi jest dużo debili którzy mają 100+ a nic nie wiedzą. Dlatego odeszłem z tego świata.
@Norbi~
idiota...
@Derix~
LOL! 60 shielda na 100+ lvlu >_>
Wiec Derix mial kiedys innego chara, ale mu skasowali za zabijanie na Harmonii. Zrobil new chara i 100 level wbil w 2 miesiace wiec nie mial raczej czasu na skilowanie ^^ 50 levle w 2 tyg wbił :D
DexteroO
24-03-2007, 22:55
Wiec Derix mial kiedys innego chara, ale mu skasowali za zabijanie na Harmonii. Zrobil new chara i 100 level wbil w 2 miesiace wiec nie mial raczej czasu na skilowanie ^^ 50 levle w 2 tyg wbił :D
hail bot? hail sharing? czy hail uzaleznione dziecko? ;o
Zdobył 50lvli na bocie-żadne osiągnięcie...
Yyy za zabijanie na non-pvp? No ciekawe ciekawe... chyba, że chodzi Ci o takie zabijanie jakie prowadzi Yoozek na Celeście. Mam nadzieje, że dobrze napisałem jego nick jeżeli nie poprawcie mnie B)
Guest 1900
25-03-2007, 00:41
Zabijać mozesz na n-pvp ile chcesz i przy GM nawet :P ale nie mozna trapować ludzi i tu pies pogrzebany bo wtedy do bana jest blisko i łatwo mozna dostac go ;]
Wojtas_Smieciarz
25-03-2007, 01:00
Film pokazuje jakie są nabki na servie(przykładem moge byc ja)...
Ale dlaczego ktoś sie wypowiada na temat czegoś jeśli nie ma sie o tym zielonego pojęcia? np. jakieś info ze zabijał na non-pvp lol przecież każdy kto gra na candi wie ze gildia ,,archangels" to najwięksi botterzy na servie wiec skąd przypuszczenia ze dostał deleta za zabijanie kogoś na nonpvp? ahh
Ciekawostka dnia ... Ja również mogłbym napisać ,że jestem hakerem ... To co pieprzył Norbi~ że acc hacked itd. to bajery ... Granie głupa dobrze mu wychodzi ;/
Straciłem przez niego UH's wiecej ;/ ......
Bardzo mądre zachowanie, wkońcu polaczek... Nie Polak, polaczek. Takich to coraz więcej wszędzie ;<<
btw. Ty to Feifna Mag z Iridii?
Bardzo mądre zachowanie, wkońcu polaczek... Nie Polak, polaczek. Takich to coraz więcej wszędzie ;<<
btw. Ty to Feifna Mag z Iridii?
probably...
ItamThou
25-03-2007, 03:00
00:56 Derix Nieli [108]: hunted
Jak można byc hunted na non pvp lol -.-
@2up
Yoozek. Mówi Ci to coś?
http://rapidshare.com/files/22662346/annihi1.rec
Film z perspektywy (mojej) bohatera ;)
Feifna, jakbyś nie wiedział to znam się z rl z Norbim,a zresztą zapytaj się Vidiego,on wie jak wszytko sie wydarzylo.A hacker przed chwial sie odzewał /\tu nademną(harcesh)
To lepsze niz trapy Yoozka :p
hail bot? hail sharing? czy hail uzaleznione dziecko? ;o
Derix jest tutorem, wiec raczej nie sharuje ani nie botuje ^^ Mysle ze uzaleznione dziecko ^^
To lepsze niz trapy Yoozka :p
Zgadzam sie :)
Lord Duszlik
25-03-2007, 10:40
Derix jest tutorem, wiec raczej nie sharuje ani nie botuje ^^ Mysle ze uzaleznione dziecko ^^
Taifun jest senior tutorem a gra z bratem :P
Pozatym każdy może zostać tutorem.
@down
Ale criminal znika po 6 miechach więc też możesz zostać.
Taifun jest senior tutorem a gra z bratem :P
Pozatym każdy może zostać tutorem.
Rodzina to co innego :D Nie kazdy moze :) Ja np. nie bo mam criminal record :S
uniustomiss
25-03-2007, 22:17
Ja nie wiem jak można grac we 2-3 osoby jezcze nigdy tak nie gralem
Gram sam i sie ciesze że sam osiongłem 94 Lev....
po 2 wali mnie kto ze Norbim jest shakowany wiem ze jest noobem a feifna~
Jest moim rl ...
Norbim JESTES NOOBEM .
cya ....
nie wiem co mam powiedziec o takim czlowieku... no ale moze wy tez nie jestescie bez winy dlatego to zrobil. no ale nic i tak gratz anni
Viexorinio
25-03-2007, 23:14
Harcerz mogłeś to inaczej rozegrać xD zamiast ich blokować tam mogłeś z nimi stanąć do screena i ... no wiecie co :D
_aNeptiS_
25-03-2007, 23:56
Harcerz mogłeś to inaczej rozegrać xD zamiast ich blokować tam mogłeś z nimi stanąć do screena i ... no wiecie co :D
Nie nie wiemy powiedz nam >_<`
Karoleer
26-03-2007, 09:28
Zawsze chcialem cos takiego zrobic ;)
żeby być tutorem trzeba odpowiedzieć na pare pytań, wszystko można w manualu i regulaminie tibii wyczytać, przykład: na jakim lvl'u można opuścić rook...
Nie nie wiemy powiedz nam >_<`
i zarypać wszystko :D
@topic: nie wiem, jak to był hacker to po ch.uj z nim szli, bo prawdziwy owner bez itema zostanie, a jak to nie hacker to noob jakiego świat nie znał...
Ja nie w temacie, ale czemu tak tego Norbi~ wyzywali tam?
Po co sie wypowiadasz jesli nawet filmu niewidziales?
Wystarczy chwila i bys sie dowiedzial, co kto i dlaczego.
Po co sie wypowiadasz jesli nawet filmu niewidziales?
Wystarczy chwila i bys sie dowiedzial, co kto i dlaczego.
Widziałem film, ale jeszcze przed Bloczeniem na Anni tam wrzeszczeli - żeby padł itp.
Keth;* thx za siga ;)
np.
@Topic
Gratuluje ;p
Fejkowiec
26-03-2007, 16:35
*autor
Nie tyle co noob, co haker >.>
http://i10.tinypic.com/4i2ww7d.jpg
@ktos tam up
Nie zgodziliby sie na wspolnego screena, bo wiedzieli, ze to hackera, ale wmawiali sobie, ze nie ...
http://rapidshare.com/files/22662346/annihi1.rec
Film z perspektywy (mojej) bohatera ;)
pan HArcesh sie tu wypowiada:o Twoja postawa jest juz owiana legenda. Popelniles tylko jeden blad... hack Xavelotha
Zielarz997
26-03-2007, 17:19
Ale wy jestescie poj*** jedna osoba ktora wykonywala ten quest jest moim dobrym znajomym z innych swiatow.Do tej osoby zagadal prawdziwy Norb~ z innego konta i mu mowil ze zostal hackniety i ze nie odzyska juz postaci i woli grac jakims 29 druidem(wiem brzmi to smiesznie ale tak bylo)dostal pozwolenie od niego ze moze z nim(HACKEREM) sie wybrac na anhi.
Iles tam up@
Mowisz ze jest twoim rl znajomym a osoba wykonująca ten quest tez pytala sie ciebie o zdanie, byles obojetny nic nie zaprzeczales a teraz piszesz glupoty ze NIE POWINNI ISC!?
Nie zaprzeczałem bo to jego sprawa,może i dał pozwolenie ale moim zdaniem wy powinniście zaprzeczyć i nie pójść(nawet na chłopski rozum,przeciez on mógł was nie puścić w ogóle-.-)
Wiechoss
27-03-2007, 20:16
OMG !!!!!1111oneone
Czemu kazdy mowie "Norbi noob "
Prawdziwy owner Norbiego byl naprawde w porzatku , za kazdym razem jak widzial mnie na redzie, uhal mnie za swoje uhy bo jak to mowil " Ja ci dam cale hp "
Pomyslcie czasem i zauwazcie ze to jebany hacker bloczyl ich na anni a nie Norbi X( ;(
PiterMistrz
28-03-2007, 08:52
Ale noobeq z tego ziomqa.
Miejmy nadzieje ze teraz nie bedzie mial zycia na tym servie :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.