PDA

Pokaż pełną wersje : Jak wyczyścić parchament < fun>

Tentotrix
25-03-2007, 13:13
film jak "czyścimy " parchament (ja 55 rp i bro 59 rp) po imprezie i po kilku browarkach :D film tylko po to żebyście się też pośmiali ;) have fun.
http://rapidshare.com/files/22678552/rpkidemonki.rec.html

pCz
25-03-2007, 13:50
Szybko wam poszlo :P

I ten super pomysl z Hero ;d
Zycze dalszych sukcesow ;)

Blanter
25-03-2007, 14:36
Tja..Film jest poprostu genialny :baby: , ale za tydzien + wracamy tam by pomscic nasza smierc xD ubijajac 1 demona a nie ... 5?X(
Stan rl playerów bedzie lepszy xS

Shinodin Barthez
25-03-2007, 16:59
hohoh dobre dobre uśmiałem się troche :P

Dratris
25-03-2007, 17:00
Limits Rox :baby:

Saragoss
25-03-2007, 18:23
LOL fajnie ze demonow bylo 5 a nie jeden niezly ubaw :D

SkateElement
26-03-2007, 01:08
rehost:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21304

No to was ktoś zrobił z tym parchmentem ;P

Kalen
26-03-2007, 07:16
lol, smieszny filmik, w ogole bardzo lubie wasze filmy, robcie ich wiecej w miare mozliwosci, gz OF questa tak btw, pozdr.

^Trial^
26-03-2007, 09:00
lol xD
smieszny filmik :>

viper555
26-03-2007, 18:15
Lol niezły hardkor xDDD hmm a co z tym drugim palkiem?:>

Cwenu
26-03-2007, 19:22
pall u are the master
adhaduahuda
za dużo absynta
Poznajesz to miejsce?
HAHHAAHA

boorex
26-03-2007, 19:55
Spodobaly mi sie wasze filmiki, mozecie padac dla mnie czesciej ?

Btw. napili sie Bartka, po czym przyszli do domku i wbili na tibie. PL ?

Tentotrix
26-03-2007, 21:34
pall u are the master
adhaduahuda
za dużo absynta
Poznajesz to miejsce?
HAHHAAHA

tak sie sklada,że nie byliśmy w najepszym stanie ,tak więc te wszystkie teskty były po "pijaku" ty nie wiesz co to znaczy tak wiec siedz cicho :confused:

@boorex
BR??

boorex
26-03-2007, 21:59
@up
Łał jestescie naprawde fajni, napiliscie sie ! Jestes moim idolem, prawdziwy z ciebie twardziel. Moze nie kazdy loguje sie na tibie w najmniej odpowiednim momencie ? Ale sorry, ty jestes z Polski masz 13 i "pul" lat popiles soku i jestes joł!. Moze zargumentuj jakos swoje wypowiedzi do mnie, tylko to masz do powiedzenia ? Jak tak to idz lepiej dalej saczyc Bartka, cya.

Blanter
26-03-2007, 22:07
Spodobaly mi sie wasze filmiki, mozecie padac dla mnie czesciej ?

Btw. napili sie Bartka, po czym przyszli do domku i wbili na tibie. PL ?

Nieważne że padasz , ważne w jakim styluB)
Super :]

Yea , wypilismy picollo i mielismy faze -.- :baby: :baby: Co ci do tego ..? Boorex? -Ważne , że był Fun W rL jak i grze ;p No to co Let's go hunting Tabrox ;] , Demoneczek na nas czeka , mam nadzieję że będzie 1 ;]

Ten film jest po to byście sie posmiali jak widac samokrytyki nam nie brakuje ;p,

bTW. Twoje zdanie Boorex mnie najmniej obchodzi w tym momencie , pls wyjdź z tego tematu ;P ale ciiiii

Tentotrix
26-03-2007, 22:16
@up
Łał jestescie naprawde fajni, napiliscie sie ! Jestes moim idolem, prawdziwy z ciebie twardziel. Moze nie kazdy loguje sie na tibie w najmniej odpowiednim momencie ? Ale sorry, ty jestes z Polski masz 13 i "pul" lat popiles soku i jestes joł!. Moze zargumentuj jakos swoje wypowiedzi do mnie, tylko to masz do powiedzenia ? Jak tak to idz lepiej dalej saczyc Bartka, cya.

Tak wiem jestem cool,mowie ci jaka faza picolo rlz ! a i nie jesttem taki stary jak mowisz bo mam 6 lat ...a mama to mi mowi ze niedlugo bede musial sie schylac zanim wejde pod stol...i co ty tak sie uczepiles tego picia? niepasuje to won i nie wracaj :*

viper555
26-03-2007, 23:18
boooże identycznie jak mój kumpel z klasy próbuje za każdym razem udowodnić że jest lepszy czy to w piciu czy w czym innym i stwierdza że all co robie jest do dupy...
co cie obchodzi co oni wypili może oni piją picolo a ty coś wysoko procentowego ale nas to nie rusza filmik jest fajny i tyle nie jest to tak jak ty zapewne uwazasz ze napili sie i poczuli sie tacy PRO ze postanowili to udowodnic jacy to oni sa "najebani" i wogule ale raczej tak niejest jak narazie ich filmiki sa fajne zabawne i wogule wystaw może coś od siebie lepszego...

chociaz też przyznam że niema sie co tak szczycić że to all było pod wpływem alkocholu... jest to drobny szczegol ale nie najwaznejszy

Djkwaku
26-03-2007, 23:45
Lol niezły hardkor xDDD hmm a co z tym drugim palkiem?:>

Mar 25 2007, 01:48:55 CET Died at Level 59 by a demon

viper555
27-03-2007, 00:25
bo głębszych przemyśleniach też do tego doszedłem xD

Lisu
27-03-2007, 06:58
Nie wiem po co po nich jedziecie... Film niezly, ostro sie usmialem. W dodtaku chlopaki podeszli do tego na luzie i dali wam cama, wiec o co wam chodzi?
Tibia to tylko gra, a grac powinno sie dla przyjemnosci :)

Gl, hf.

Cwenu
27-03-2007, 10:52
tak sie sklada,że nie byliśmy w najepszym stanie ,tak więc te wszystkie teskty były po "pijaku" ty nie wiesz co to znaczy tak wiec siedz cicho :confused:

@boorex
BR??

napisałem przecież że za dużo absynta wypiliście :D
tyle że po absyncie sie szybko pada ;p ;p ;p

Slimamoneko
28-03-2007, 19:44
drugi best filmik :D You rox\,,/ Gje zet xD z demcami troche wam nie wyszlo nakrecie film jak zrobicie parchmetna we dwuch na 50 lvl xD

Lavus
28-03-2007, 21:07
@up
a ty im zazdrościsz tego , że się napili

SkateElement
29-03-2007, 01:17
@up

Nie zauważyłem aby autor wywyższał się bo się napił. Dał filmik, oceń go, albo lepiej, nawet nie oglądaj, nie musisz dawać głupich komentarzy.