Pokaż pełną wersje : Orb i noob
witam wlasnie kupilem to
14:21 You see an orb.
It weighs 8.00 oz.
od jakiegos nooba za 100gp, mam pytanko, z czego to wypada, ile jest warte i do czego sluzy?
http://tibia.erig.net/Orb
A jak nie wiesz co tam jest napisane bo nie znasz angielskiego, to wyłącz Tibie, komputer i się uczyć!!!
Opcja szukaj do jasnej cholery nie boli!
Przez takich jak Ty, trzeba zmieniać serwer na którym stoi to forum, bo jest przeciążony...
Do nauki !!!
Jakbyś rzeczywiście nie znał angielskiego: patrz na dół.
Klasa Itema: Magiczne Itemy.
Atrybuty: Żadnych.
Waga: 8.00 oz.
Wartość: Około 750~gp.
Zostawiany przez: Demon, Rahemos,
Kupno od: Graczy
Sprzedaż: Haroun (Forteca niebieskich djinnów) 750 gps
Uwagi/Notowania: Dekoracje.
Jednym słowem kupiłeś gówno w papierku po cukierku :cup:
Badek1910
25-03-2007, 21:11
Ozdoba, kupiłes ja bardzo tanio :), wypada z demonów (czasem), ladnie prezentuje sie w domku i nic poza tym. być moze w nastepnym Update bedzie do czegoś przydatna. Skoro life crystale znalazly zastosowanie to orb pewnie tez (kiedyś) znajdzie.
Pozdro!
a tak przy okazji - skad mozna zdobyc Strange Symbol?
Opcja szukaj do jasnej cholery nie boli!
Przez takich jak Ty, trzeba zmieniać serwer na którym stoi to forum, bo jest przeciążony...
Do nauki !!!
wlasnie sam sobie zaprzeczasz jak nie wiesz ocb mi to Do nauki !!!
Kasztaniaczek
27-03-2007, 16:19
a tak przy okazji - skad mozna zdobyc Strange Symbol?
Leci chyba z behemota.. bezuzyteczne ;]
sebo1906
29-03-2007, 14:53
witam wlasnie kupilem to
14:21 You see an orb.
It weighs 8.00 oz.
od jakiegos nooba za 100gp, mam pytanko, z czego to wypada, ile jest warte i do czego sluzy?
to jest niepoczebna zecz dla ciebie
wlasnie sam sobie zaprzeczasz jak nie wiesz ocb mi to
Dokładnie WIEM o co Ci i chodzi....
Zresztą jeżeli Tobie się nie chce poszukać, to czemu nam ma się chcieć? Rozumiesz już? Po prostu nie lubię takich leni, którym nawet czegoś dla własnej satysfakcji nie chce im się robić >.>
A jak już się czepiać to na całego: W Twoim pierwszym poście napisałeś, że kupiłeś tego Orb'a od nooba. Polecam: www.wikipedia.pl , a następnie Szukaj >>> Noob i przeczytaj sobie definicję....
Porównej, kto jest noob'em Ty, czy ten newbie, który nie znał prawdziwej wartości przedmiotu?
Up:
nie wypowiadaj się ludziku... jeśli masz pisać taki głupoty nabijaczu postów... jeżeli nie umie ang. to nie jego wina ? jeśli nie umie szukać to jego wina :| jeśli nie chcesz odp. na ten temat to poprostu zwiń scrool niżej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.