Pokaż pełną wersje : 145 EK owned - demona trap.
Adii Getes
25-03-2007, 17:10
Moj filmik. Zabijamy sobie 145 Elite Knighta, a co ;p
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=138a6751c182d5e7b31549a68986ba4b
http://rapidshare.com/files/22709628/soul_owned.rec.html
Comentować.
Master-Sarevok
25-03-2007, 17:16
Ba.. XD A kto dojrzal tam tego cudownego elderka? Tak sie wtopil w poison bomby w zielonym outficie ze nikt go nei widzial.. XD Adii menda mi fraga zabral, ale walic.. Rodo jak zwykle znabil.. XD Edwin kozak 40 ms padaja na 3 sdki heaukeahkea.. XD
Xerizzezo
25-03-2007, 17:18
I niby za co on padl ?
16:13 Soul Badox [145]: stop
16:13 Soul Badox [145]: plz
To wyjasnia wszystko...
Master-Sarevok
25-03-2007, 17:24
Nic nie wyjasnia.. padl za to ze podczas wojny zaplacil silentom, przeciw ktorym walczyl eod.. wiec to logiczne ze po wojnie wylapuja zdrajcow..
Adii Getes
25-03-2007, 17:25
I niby za co on padl ?
Padł ponieważ zaplacił w wojnie dla przeciwnej drużyny. Lecz to tylko jeden z powodów....
@up
mm czyli jak ktos jest w wojnie i zaplaci za freedom to juz jest hunted przez druga gildie?
lol
Adii Getes
25-03-2007, 17:46
Dokładnie tak, poniewaz gdy im zapłaci to tak jakby im pomagał w wojnie. Jedyna szansa ze któraś z drużyn przegra to taka ze zabraknie im pieniędzy, jeżeli tamten był ich sponsorem, poniósł tego konsekwencje....i nie tylko on jeden.
@up
ale chyba jak ktos dochodzi do wojny i pozniej zmienia zdanie ze chce sobie pograc to chyba ma prawo jesli ktos kto byl z wami teraz przez was jest hunted to jest to conajmniej glupie.
Master-Sarevok
25-03-2007, 18:24
@up
ale chyba jak ktos dochodzi do wojny i pozniej zmienia zdanie ze chce sobie pograc to chyba ma prawo jesli ktos kto byl z wami teraz przez was jest hunted to jest to conajmniej glupie.
Z tego co wiem Kal-Torak gdy zaczela sie wojna dal mozliwosc wszystkim ktorzy nie chcieli walczyc odejsc z EoD, potem kilkakrotnei Silenci pisali na forum ,ze jeszcze maja pare dni (juz w trakcie wojny) ze kto nie chce walczyc ma odejsc, bo mozna bez placenia, a potem bedzie trzeba placic.. Jakos nie posluchal.. To chyba logiczne ze jesli ktos zdecydowal sie walczyc, to walczy do konca, a nie ze pobil sobie troche, powalczyl i teraz "dobra chlopaki, juz mi sie nie chce, odchodze od was, ale musze zaplacic Silentom, bo oni i tak mnie beda bic, a wy mi nic nie zrobicie".. lool
ladnie padl chociaz troche go biliscie no ale nic gratz fraga :p
Adii Getes
26-03-2007, 00:30
@up
Nie grałeś na Xantera, nie znasz zasad, jeżeli walczyłeś kiedys w jakiejś wojnie, wiesz że każdy server ma swoje zasady. My mamy takie. jeżeli ktoś ich nie przestrzega - pada.
Sebcio :)
26-03-2007, 00:57
Knight noobek nie walczyl do konca, w zasadzie nie mial szans ale nie padl honorowo ale jak jakas szmata..
Palek Demon
26-03-2007, 00:58
@up...
odezwal sie pr0 z n-pvp
Sebcio :)
26-03-2007, 02:24
@up...
odezwal sie pr0 z n-pvp
cos ci nie pasi ? nie moge skomentowac filmu bo gram na n pvp ? a wiesz gdzie gralem wczensiej jakie mialem lvle ? NIE WIESZ to zamknij ryj bo lamerstwem i zazdroscia jebie
Palek Demon
26-03-2007, 02:31
@up nie wiem i hu.. mnie to obchodzi bo nie gram w te gówniane pixele...zasdroscia i lamerstwem to jebie od Ciebie...kozaku z npvp
Pan Kracy
26-03-2007, 13:22
:D hehe nom ładna akcja trap przygotowany pięknie :D potem już mu się niechciało wastować uhow to się poddał ;D:D ładnie podobało mi sie.
12:18 Infernal'Supre [119]: sec
12:18 Infernal'Supre [119]: tylko pojde sie wysrac
heuheuihehe :D tez zawsze ide srać albo lać przed jakaś akcja xD
Knight noobek nie walczyl do konca, w zasadzie nie mial szans ale nie padl honorowo ale jak jakas szmata..
Lmao. Mógł paść wcześniej- miałby mniejszy waste. Pomyśl normalnie człowieku, że nie miałby szans.Tak czy tak by padł czy to od tego, ze skonczyly mu sie runy czy od tego, ze nie chcial juz wastowac. W trapie raczej nie ma innej mozliwosci zeby pasc.
@up
Jeżeli nie chce walczyc na samym początku deklaruje sie, ze jest NEUTRAL. Jezeli placi jednej z gildii za Freedom to automatycznie przez drugą jest hunted. Dokładnie tak jest. Jest to fair imho.
Andrzejek123
26-03-2007, 15:56
Ładny trap ^^ Na poczatku nie wiedzialem o co chodz :P Gz for all ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.