Pokaż pełną wersje : GS UP and DOWN noblet syle 28ms.rec
Wiem, że była masa takich filmków.
Ale chciałem pokazać, że można masowo huntować gsy od 25 lvl jeśli samemu sobie chcemy zrobic hmmy
Jeśli zrobimy 5 bp naprawde wystaczy na 20 może więcej gsów.
(to jest 18k expa 1gs zajmuje 6min+2min respa, wiec exp taki sobie ale loocik moze dopisać)
Tutaj krótki filmik pokazujący ze to zajęte miejsce
Kiedyś respw był wolniejszy teraz co 2 min nawet.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21291
A teraz film właściwy.
Nie chciałem przedużać i nie czekałem aż tak bardzo żeby odszedł
takto można dostać tylko z poisona.
Nie spoiluje loota.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21293
Bardzo Fajny Hunts Warto Obejrzec!!1
niestety keylogger....;/
ty masz ryj jak keylogger :|
Jeśli zrobimy 5 bp naprawde wystaczy na 20 może więcej gsów.
(to jest 18k expa 1gs zajmuje 6min+2min respa, wiec exp taki sobie ale loocik moze dopisać)
Na FACC'u BP HMM'ów robi się 2h20min. Na PACCu 1,5h. Wychodzi odpowiednio 11 i 7,5h. Pomyśl, czy warto siedzieć tyle czasu dla głupich 18k expa...
Na FACC'u BP HMM'ów robi się 2h20min. Na PACCu 1,5h. Wychodzi odpowiednio 11 i 7,5h. Pomyśl, czy warto siedzieć tyle czasu dla głupich 18k expa...
hmm botowanie na nockach?
za to jaki loocik
hmm botowanie na nockach?
za to jaki loocik
Mówimy o sposobie uczciwych ludzi, a nie ciot, które nawet w tak banalnej grze muszą oszukiwać, bo sami nie mogą do niczego dojść.
Nie oglądałem bo IMO nie warto ... Był tu gdzieś filmik, na którym chyba 10 sorc z Wand of Vortex solował GS'y na północ od Ankrahnum(?) i nie stracił przy tym ani 1 hp. Oczywiście metodą up/down, więc 25 lvl ms, to żaden wyczyn...
I właśnie dlatego nie oglądałem, poza tym: BOTOM MÓWIMY : N.I.E. !!!!
Nie oglądałem bo IMO nie warto ... Był tu gdzieś filmik, na którym chyba 10 sorc z Wand of Vortex solował GS'y na północ od Ankrahnum(?) i nie stracił przy tym ani 1 hp. Oczywiście metodą up/down, więc 25 lvl ms, to żaden wyczyn...
I właśnie dlatego nie oglądałem, poza tym: BOTOM MÓWIMY : N.I.E. !!!!
LOL?
Widziałeś hotkey?
Dawałem hotkeya, szłem na góre i na battle klikalem. Takie to trudne?
Tak widziałem nawet 7 sorca tyle, że ciekawe jak nie stracił ani jeden hp?
Skoro gs zatrówa na odległość i robi poison field?
Jesteś mastah!! :baby:
Mówimy o sposobie uczciwych ludzi, a nie ciot, które nawet w tak banalnej grze muszą oszukiwać, bo sami nie mogą do niczego dojść.
hmm
Widze że masz ek i może nie wiesz ile bp runek trzeba zrobić zeby mieć jakis mlvl
Pomyśl ile ty dziennie urzywasz uhów hmmow explo i myślisz że kto to robi??
Widze że masz ek i może nie wiesz ile bp runek trzeba zrobić zeby mieć jakis mlvl
Pomyśl ile ty dziennie urzywasz uhów hmmow explo i myślisz że kto to robi??
UHów - praktycznie zero. HMM/explo - całkowite zero. Słyszałeś kiedykolwiek o manasach i o tym, że runy można też kupić w sklepie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.