Pokaż pełną wersje : Crystal Mace
Melicard
25-03-2007, 23:58
Ile jest warte Crystal Mace? Czy to rare?
Bo znalazłem w dedzie jakiegos typka na PoHu... (Harmonia)!
Proszę opowiedzieć mi coś o tym itemku :]\
@down
Po co spamujesz?
Napisane przez Regulamin:
11. Open Tibia Server (OTS)
Na forum Tibia.pl jest absolutny zakaz wszelakich wypowiedzi na temat OTS.
Nie pisz postów o OTSie, nie podawaj linków do stron, adresów serwerów, plików, screenów, filmów i żadnych innych informacji.
Pamiętaj, że zasady te dotyczą także sygnatury.
@2x Down
http://tibia.pl/item/Crystal_Mace
To znalazłem...koleś...ty mnie za newbie nie miej :D :P
Niuchacz kwiatkow
26-03-2007, 00:01
Chyba na otsie...
Nie sądzę żeby znalezienie w dead body crystal mace było możliwe. Na Harmonii gdzie jest już wielu 100+ i paru 200+ cena crystal mace może oscylować w granicach 150-200k. Wypada ona z jednego z faraonów bodajże Vashermusa, jest zatem bardzo trudna do zdobycia. Więc nikt przy zdrowych zmysłach nie chodził by z takim itemem bez Aol-a. Prawdopodobnie znalazłeś clerical mace i poprostu źle przeczytałeś nazwę. Jest ona warta około 500gp.
Co do mojego przedmówcy to po co tak ostro ? Każdy ma prawo zapytać ...
Your Bykunn
maciek_92
26-03-2007, 00:39
@Melicard
Czy istnieje możliwość pokazania jakiegoś screena swojej postaci z Crystal Mace? Bo tak jak pisze pan up to możliwość, że ktoś nosi taki item nie posiadając aola jest bardzo mała, nie wspomnę już o tym, że broń ta nadaje się głównie do ozdoby domku.
Znalazl czy nie znalazl - gowno nas to obchodzi. Zamiast robic durny temat to spytaj sie na game-chat, trade channel, albo jakiegos high lvla z Harmonii po ile to chodzi. Prawdobodobnie probujesz blysnac na forum, ale nie zwracajac na to uwagi - tak jak powiedzialem wyzej. Nie zakladaj idiotycznych tematow tylko zapytaj kogos z serva - odp. w 5 min. bys mial max.
Na harmonii jest jedna crystal mace... max 2 :)
wątpie w twoje szczęscie, została sprzedana za 2 mln gp [loteria]
Mateusz Dragon Wielki ma dwie sztuki. Prosiłbym o ss'a z tym rarem. Ale bez faków.
Astral55
26-03-2007, 18:02
jaki debil chodzi z taka bronia bez AoL'a -.-
http://www.wiki.hunted.pl/images/Crystal_Mace.gif Crystal Mace
Atrybuty: Atk: 38 Def: 16
Waga: 80 oz.
Kategoria: Obuchy (1-ręczne)
Opis: Bogactwo faraonów było niezmierzone. Tysiące niewolników ginęło w kopalniach aby dostarczyć swemu królowi skarby wydarte Matce Ziemi. Największe okazy diamentów, na specjalny rozkaz faraona Vashresamun'a były wprawiane w broń oraz odpowiednio szlifowane. Diamentowemu ostrzu nic się nie oprze. Żadna stal, kamień czy ciało nie wytrzyma ciosu taką maczugą. Dwie sztuki znajdują się na Harmonii*
Wypada z: Vashresamun
Wartość: - gp.**
Od kogo kupić: Gracze
Komu sprzedać: Gracze
* autor gra na harmonii lol
** wiec jest to gufno warte ^^
NeX_Serina
31-03-2007, 01:21
rare, dobra bron club
leci z jednego faraona
lol 2 sztuki i gowno warte?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.