Pokaż pełną wersje : Furora war... 25.03.07
Nice fragi.. 7:0 dla Vision.
http://www.rogepost.com/n/6787349135
Enjoy.
Palek Demon
26-03-2007, 02:00
Duski maja posprzatane;] ale popadali az mi ich zal ;o
Gra do jednej bramki w tym spotkaniu.
duskiness skontaktujcie sie ze mna na aldorze :P
Susan-Dark
26-03-2007, 13:02
Hail Vision =]
btw.
Spaaw, zalujesz ze doszedles do Duskiness? :> bo ja mysle ze juz zalujesz xD
eeee to jest nic B)
na arcani byla wojna Dpft(Dark Purples Faster Turtles) vs Beach
najwieksze open battle na pustyni miedzy Ank a Darashia score?
18 - 2 dla turtli Aata Arhari(215 ms) zaliczył 11 fragów
btw: ale Aatą wtedy gral Luki Tharion ( chyba tak mi mówi:p ) i na koniec wojny 20+fragów( 26 chyba dokładnie ) B)
dudek_lfc
26-03-2007, 15:00
106 - 43 w wojnie dla Vision ; o ale watpie zeby taifun sie tak szybko poddal
Pogrom. Co battle duskiness przegrywa, oni nie maja w ogole pomyslu na walke. Jednak nie mysle aby zadna ze stron sie poddala, zapowiada sie dluga wojna jak na aurerze z czasow Rom vs Fag.
tak to juz jest w życiu i w tibi ;]
Fejkowiec
26-03-2007, 16:55
Parę fotek ; >
Jitvey own3d.
http://i14.tinypic.com/2ew32up.jpg
Spaaw own3d.
http://i11.tinypic.com/2dkbx37.jpg
GoGo Furora.
Palek Demon
26-03-2007, 17:01
@up..ale po co tylko sie obrazki dlogo wczytuja...kazdy kto bedzie chcial zobaczy wiec..daj linki przynajmniej albo miniatury
Dobrze, że Vision odbiło się po ostatniej porażce. No i gratz fragów B)
Pavel321
26-03-2007, 17:41
Nic dziwkego ze Vison wygral ... taifun ma tylko 14 lat wiec nie wymagajcie od niego zadnego dobrego planu trapa ;] ... niby taifun jest liderem gildi ale tak naprawde to pewnei czipsu i fenix'gru obmyslaja caly plan
sorki za blady ;]
Drakonir
26-03-2007, 17:45
@Up
idz dziecko z forum albo pooglądaj kilka filmików na których jest taifun w rl i wypowiedz sie:baby:
@Down
Oglądałem je troche dawno ale popytam kolegów i jak będe miał to dam edit;)
Hmmm może ktos da ten link bo jestem pewny ze ktoś ma a ja nie mam teraz z kąd go wziąć.
@2 Down
To sie mylisz tak jak te 3/4 forum;)
@Dakonir
Daj linki do tych filmów
Pavel321
26-03-2007, 17:50
chce zobaczyć ten filmik z wielka przyjemnością ... nie jestem dzieckiem w przeciwieństwie do ciebie i 3/4 tego forum mówi ze taifun ma 14 lat ;]
Elwer Balus
26-03-2007, 18:28
Świetna akcja.
Co do Spaaw'a: moim zdaniem przeszedł do Dusków dlatego, bo nie chciał odejść z serwa w wypadku klęski vision. Duski mają wiecej h-lvl'owych członków i pewnie wydawało mu się, że będzie bezpieczny. Srodze się przeliczył. Wygrają Duski: zostanie powolutku zjechany w czasie dłuuuuugiej wojny do lvla -100 ; Wygra Vision: Nawet payment za tą zdradę mu nie pomoże. Trzy słowa: ma przesrane chłopak.
ps: zauwazył ktoś, że ostatnio Spaaw pada w każdym starciu? ;)
@down2: czytaj posty uważnie: powiedziałem: "moim zdaniem". Dla mnie tak to wygląda, jagby chciał sobie zrobić większe "plecy". Jeżeli nie mam racji to przepraszam, ale to tylko moja opinia.
Drakonir
26-03-2007, 19:10
Nie:confused:
Świetna akcja.
Co do Spaaw'a: moim zdaniem przeszedł do Dusków dlatego, bo nie chciał odejść z serwa w wypadku klęski vision. Duski mają wiecej h-lvl'owych członków i pewnie wydawało mu się, że będzie bezpieczny. Srodze się przeliczył. Wygrają Duski: zostanie powolutku zjechany w czasie dłuuuuugiej wojny do lvla -100 ; Wygra Vision: Nawet payment za tą zdradę mu nie pomoże. Trzy słowa: ma przesrane chłopak.
E z tego co mi wiadomo , to spaaw dołączył do dusków ponieważ ma tam friendów
Kogo Laen Loysa i James Carosa ? 2 wielkie n00by które nie umieją nic zrobić na wojnie a caros wogóle się nie pokazuje bo to taki noob że o kur*a
Harcesh ubił carosa miejąc 75 lvl a james miał 131 huehue ( SOLO )
Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c
Spaaw poprostu mysal ze jak ma 196 lvl kina to go bic nie beda i pewnie chwalil sie na tsie "a ja sobie biegam dookola nich" itp... A wbili go w mape ;D
Drakonir
26-03-2007, 20:39
@Up
Jak on może tak myśleć skoro zabili go już 2 razy przedtem?n/c
Bjoern Shu
26-03-2007, 21:23
Kogo Laen Loysa i James Carosa ? 2 wielkie n00by które nie umieją nic zrobić na wojnie a caros wogóle się nie pokazuje bo to taki noob że o kur*a
Harcesh ubił carosa miejąc 75 lvl a james miał 131 huehue ( SOLO )
james caros ma nowego ownera od 130 lvla, to tak odemnie :p
To ja może dodam coś od siebie:
Duskiness- bardzo złe zgranie. Przydałoby się troche bardziej wysilić i zainwestować w serwer Ventrilo. Pograjcie trochę na OTS'ach, to poćwiczycie.
Vision- Całkiem ładne zgranie, ładne masslogi. Jednak nie potraficie grać na serwerach, na których od początku nie zaczynaliście (np. Thoria, ładnie was z tamtąd moja gildia wykurzyła :) ).
Co do filmu- Little Owned.
Over and out,
Bye.
Susan-Dark
26-03-2007, 21:41
Nie no totalny owned, na tym mostku zamiast w duł zeiść duski normalnie stali i patrzyli jak dwóch sorkow obrywa i pada zal a co do spaawa to nie wiem jak mozna bylo stac w miejscu i patrzec jak mwaluja do okola zamiast uciekac , gratulacje dla jego pvp n/c
A ja chcialbym dodac, ze na tym moscie dal Charonsi dal logga [omg] i ze Dre'Furora bil Raaell Nabu z exori flam [lol?]
Mimo to, OpenBattle bylo piekne :) Gratz Vision =]
Jucha Furora
26-03-2007, 22:07
I jak samopoczucie?Mowiłem ze jak Moje kochane Visino lognie to juz kruchopo bedzie.Hail Vision btw ile bylo bo tak szybko padali ze nie zauwazalem;]
no Właśnie co Dre Furora ma z Tym Exori Flam ?!?!?!
jak zabijali imargama uderzał z tego w yubova chyba lol
hotkeye mu sie pojebały myśli że z sd strzela a nie patrzy się na monitor i nie widzi coi robi takie jest moje zdanie ;q
Jucha Furora
26-03-2007, 23:32
a Czesiu ubił spaawa hehe:D
I czesio jest rycerzem czesławm smukłe dziewice jeszcze dalej vision sie podbojuje i bedzie gitewnie:D
Tomcio Pall
26-03-2007, 23:49
Wojna ciekawa. Duski jakoś tak im nie idzie. W ostatnim battle był remis. Hail Vision.
Na aurerze też tak było że na początku ROM wygrywał a potem FAG zaczął ich cisnąć. Wojna się skończyła bo liam dostał kolejną kasacje. Ale może mi ktoś powiedzieć co się stało z Fast'molt'em, bo przestałem z czasem śledzić wydarzenia na servie.
@up
postac usunieta z powodu sharingu (dzielenia konta)
co do wojny to najbardziej utkwila mi w glowie akcja na moscie....
kiedy to dusski blokowali ludzi z swojej gildii , podarowali vision 3 fragi ,
ale co tu oczekiwac po pvperach typu dre AHUHUAUAHHUA
Jak widac Furora należy do Vision ...
GooD LoCk VIsion ^^
Xerizzezo
27-03-2007, 14:11
Jebac Vision - Dlatego Spaww tam dolaczyl
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia
a tak pozatym Imargowno smierdzi szambem i niech s*******a brzydal jebany
*Vjefroon*
27-03-2007, 14:14
Nie:confused:
kozak a'la Magrami ? xD
On wie ze w Vision to sa cioty i nawet w przypadku kleski duskow chociaz to jeszcze daleka droga woli ojebac ten server niz byc na takim powalonym swiecie jak furora w srod debili stanu tibia
Zalosny jestes, zarowno jako kibic jednej gildii, jak i czlowiek =/ Ja bym nie chcial tak byc zagrzewany do boju poprzez obelgi kogos z kompleksami.
jebać to można ciebie i Cracovie
Drakonir
27-03-2007, 19:42
Up jest zwidek , lepiej uciekać!:o !:o !
@*Vjefroon*
Nie rozumie co ty napisałeś:p
Xzonixek
27-03-2007, 19:51
Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem:)
Może ciebie i lechie?:>
Duski dadza wbic rsy+ ban dla vision a pozniej zalatwi sie delete, tak ja z fast'moltem:)
Jebac i to i to ! POGON SZCZECIN GORA !
kozak a'la Magrami ? xD
@up
GooD LoCk VIsion ^^
Wojna ciekawa. Duski jakoś tak im nie idzie. W ostatnim battle był remis. Hail Vision.
Na aurerze też tak było że na początku ROM wygrywał a potem FAG zaczął ich cisnąć. Wojna się skończyła bo liam dostał kolejną kasacje. Ale może mi ktoś powiedzieć co się stało z Fast'molt'em, bo przestałem z czasem śledzić wydarzenia na servie.
kozak a'la Magrami ? xD
@up
GooD LoCk VIsion ^^
hjohkljhjdfg
To ja może dodam coś od siebie:
Duskiness- bardzo złe zgranie. Przydałoby się troche bardziej wysilić i zainwestować w serwer Ventrilo. Pograjcie trochę na OTS'ach, to poćwiczycie.
Vision- Całkiem ładne zgranie, ładne masslogi. Jednak nie potraficie grać na serwerach, na których od początku nie zaczynaliście (np. Thoria, ładnie was z tamtąd moja gildia wykurzyła :) ).
Co do filmu- Little Owned.
Over and out,
Bye.
witam panie psorze
A Taif to niby piękny? ;p
witam panie psorze
witam panie piechtolot :'*!
Edi The Sorcerer
28-03-2007, 03:08
Piekna akcja w wykonaniu Vision. nie ma co sie klocic Vision ma lepsze pvp i to jest ich atut dzieki ktoremu daja sobie rade :P po zazdroscic wam pvp:P
pzdr
*Vjefroon*
28-03-2007, 08:04
Up jest zwidek , lepiej uciekać!:o !:o !
@*Vjefroon*
Nie rozumie co ty napisałeś:p
kto zawsze padał na battle'ach? Magrami
teraz gdy go juz nie ma robi to Spaaw.
Susan-Dark
28-03-2007, 18:17
@Xerizzezo
Taki kozak, to ujawnij sie na Furorze =]
witam panie psorze
Psorze, ale w gale gramy na dworze!
edit:
@Marloss
auhUAHUAUAHuAH
Magrami sam sie nie zrookowal tylko zostal hakniety =] pozdro dla Magrami, Caltus, Bafee, Pavodi, Xavine < [omg, co za typ..]
Co do PvP Vision jestem zaskoczony =] Takie trapki robia, ze huhu =] Szybko kogos otaczaja i go w tube :S Co wam to przypomina..?
http://img117.imageshack.us/img117/2884/77471235ob4.jpg (http://imageshack.us)
Tamtego dnia Vision niezle sie popisalo trapami :D
Drakonir
28-03-2007, 20:41
@*Vjefroon*
Teraz juz rozumie;)
Do pvp vision co nadzwyczajnego? jak zobacze filmik w roli uciekającego np. zwidka którego bije 10 dusków to ocenie jakie ta osoba ma pvp:p
czemu ,,Magrami'' sie zrookowal ?
ps.fajny filmik pozdro Vision
Zhakowali go i zrooczyli : d
czemu ,,Magrami'' sie zrookowal ?
ps.fajny filmik pozdro Vision
przekupili jego mamę żeby zainstalowała mu na kompie geyloggera....
Duskiness są po prostu żałośni, naprawdę mi ich szkoda i zazdroszczę zgrania ekipie Katrili chociaż sam nie wiem dlaczego tak jest że Duskiness zgranie jest prawie "zerowe" a Vision tak dobrze idzie
Duskiness są po prostu żałośni, naprawdę mi ich szkoda i zazdroszczę zgrania ekipie Katrili chociaż sam nie wiem dlaczego tak jest że Duskiness zgranie jest prawie "zerowe" a Vision tak dobrze idzie
Bo vision ma dobrego przywódce
Trochę nudny filmik, 20 min się przygotowywali, późnij z 15 minut akcji i kolejne 20 min latania po MOL(T)S. Ale Vision zgranie mają dobre to trzeba przyznać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.