Pokaż pełną wersje : Keyloger
Czy ktos mi może powiedzieć czy program sv chost jest keylogerem bo mam taki program od niedawna na komputerze i od tamtego czasu już pare razy zchakowano mi postcie X( jeżeli to jest keyloger to prosze mi powiedziec jak go usunąć ponieważ nie moge tego zrobic bo wskakuje mi błąd i ze ten plik jest obslugowany przez windows czy coś takiego plzplzplz o pomoc
Najprawdopodobniej format i masz po keylogerze chociaż nie mam pojęcia czy to keyloger:)
Program svhost***** nie jest keylogerem tylko integralnym składnikiem systemy win XP służącym do obsługi sieci oraz neta xD
Może to zbieg okoliczności :]
Program svhost***** nie jest keylogerem tylko integralnym składnikiem systemy win XP służącym do obsługi sieci oraz neta xD
Może to prawda ale ja mam wina 98 a nie xp
Start->wyszukaj->svhost*****. jesli ten plik nie jest w katalogu windowsa to na 100% jest to jakis keylog czy cos takiego
Jeśli nie można usunąć tego pliku ponieważ jest aktualnie używany przez inną aplikację to wystarczy że uruchomisz Tryb Awaryjny. ;)
Co prawda plik svchost***** jest jednym z plikow systemowych Windows XP, ale sa tez robaki internetowe, ktore go udaja. Jesli uzywasz Windows 98 (jak twierdzisz) to jest bardzo prawdopodobne, ze posiadasz takiego robaka.
Wiecej informacji:
http://www.mks.com.pl/baza.html?show=description&id=2529
wielkie thx wszystkim za pomoc. Udało mi sie usunąć plik i myśle że juz wszysko bedzie dobrze (wkońcu se pogram a nie jak kiedyś zrobiłem jakis przyzwoity lvl to było po postaci) :D to by było na tyle
Cya in tibia ^^
Aureliunkunfun
11-11-2004, 17:52
hmm a wiecie co u mnie jest z tym svchost ? jak ja mam tego svchost i wlaczam tibie to caly czas jakies bledy wyskakuja i naciskam alt+ctrl+del i wylaczam to 8o nie chakuja mnie a to mi wyskakuje juz od miecha :D
PS. mam windows ME B)
$corcerer
11-11-2004, 22:40
Zmień system. Najlepiej na Linuxa, ale jak nie chcesz to na Windows 2000. ME to najwiekszy szajs jaki kiedykolwiek opóścił stajnię Microstuffu :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.