Pokaż pełną wersje : Pking ala Wizav :D
P.R.O.S.T.O.
26-03-2007, 22:51
Znalazłem filmik z Pkingu pewnego 33 ms'a, który najwyraźniej wzorował się na popisach znanego nam Wizava =] Oglądajcie i oceniajcie =]
Btw. Filmik nie mój!!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21344
Właśnie zauważyłem, że wyszła druga część więc postanowiłem zamieścić :D :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21350
Naprawdę kozacki filmik :).
Mercy~ czyli ten gosc ktory krecil gral kiedys na Thorii, nice pvp.
Normalnie szok ^^ Afk na tombie niceeeee =D a w ten sposob w ank to ciezko zabic ^^ bo trafic sie nie da
niezły filmik:)
btw. 08:31 Nailen [48]: Utamo Vita ""You see a rope. Saddam Hussain has left the party."" to mnie rozwaliło:D
Acastunio
27-03-2007, 11:13
Jak można paść koło poczty, mając red skulla, i dropnać całe eq? oO
Bardzo ladne filmy, good pvp. Ale tak btw. to co tutaj jest w tylu Wizava ? :/ Ludzie "gubili" w taki sposob pz jak ty jeszcze byles w jadrach ojca ^^' .
@down
Chyba nie zrozumialas mojej wypowiedzi, ale OK. Dzieki ze mi powiedzialas :< !11
@borex
Autor tego filmu latal tak samo jak Wizaw w ank Gora dol prawo lewo dol....(etc)
wlasnie tak tracil pz ten 140+ kina ciezko mial trafic :P
P.R.O.S.T.O.
27-03-2007, 17:44
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie krytykował z byle powodu.. Napisałem tak dlatego, że na pewno duża część osób oglądająca filmiki z Tibii kojarzy tą taktykę z taktyką Wizava więc nie wiem o co Ci chodzi.. Jeśli jesteś taki wszystko wiedzący to podaj jakiś link do filmiku, na którym ktoś tak samo robi.. czekam..
Aha i nie chciałbym żeby rozpętała się kłótnia tutaj na ten temat =)
Pozdro..=)
sebito2000
27-03-2007, 18:32
Normalnie szok ^^ Afk na tombie niceeeee =D a w ten sposob w ank to ciezko zabic ^^ bo trafic sie nie da
Raczej to wyglondało na kicka...
A może wyglĄdało...
no albo i kick ^^
Pierwsza,jak i druga część bardzo dobra.Rzeczywiście troche sobie przywłaszczyli sposób Wizava,aż się nie chce wierzyć,że dwóch ludzi na 30+ i 40+ levelu uciekli do Port Hope h levelą.To raczej świadczy o ich PvP a bardzo słabym PvP tych h-leveli:D
Mandegorion_91
28-03-2007, 17:25
No ładna akcja była. Tylko szkoda ze Buziulek to byl char mojego kumpla z RL gral ze szwedem z Thori zanim nowe rec keye byly , potem ten szwed nowego zrobil i tak muj kolega pozbyl sie 80 + rp i buziulka ;d
Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie krytykował z byle powodu.. Napisałem tak dlatego, że na pewno duża część osób oglądająca filmiki z Tibii kojarzy tą taktykę z taktyką Wizava więc nie wiem o co Ci chodzi.. Jeśli jesteś taki wszystko wiedzący to podaj jakiś link do filmiku, na którym ktoś tak samo robi.. czekam..
Aha i nie chciałbym żeby rozpętała się kłótnia tutaj na ten temat =)
Pozdro..=)
Takk...teraz znajde ci wsrod 2 gb filmikow filmik, w ktorym ktos tak samo ucieka. To jest powszechna metoda -.-'. Poprostu nie lubie ludzi ktorzy "podniecaja" sie kims/czyms z glupiego powodu.
P.R.O.S.T.O.
28-03-2007, 19:08
Takk...teraz znajde ci wsrod 2 gb filmikow filmik, w ktorym ktos tak samo ucieka. To jest powszechna metoda -.-'. Poprostu nie lubie ludzi ktorzy "podniecaja" sie kims/czyms z glupiego powodu.
Wystarczy 1 filmik.. albo jakiś przykład (i nie chodzi mi tutaj bynajmniej o to, że koleś ucieka 2 min i nagle Pach..Pach.. i zabili go)..
Pozdro..
zgadzam sie z boorexem, widziałem już wcześniej filmik w którym ktoś tak samo uciekał, a był to Curtaan z Xereny.Poszukam może znajdę link
EDIT:
proszę bardzo http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107543
w tym topicu jest link do tego filmiku, tak jak chciałeś P.R.O.S.T.O. filmik nie trwa 2 minuty xD , zabili go dopiero gdy skończyły mu się manasy, ratował się jeszcze uhami
Chłop miał szczęście, że się na 2 ziomka przerzuciła chołota.
No i oczywiście oldshool'owa ucieczka :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.