zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Giant Spider Island

BykuTM
27-03-2007, 15:12
Nie za bardzo wiedziałem gdzie umieścić ten temat ale chyba tutaj będzie dobre miejsce na właśnie taką problematykę. Otóż chciałem prosić o poradnik albo jakąś instrukcje jak otrzymać możliwość dojścia na giant spider island. Mam zrobionego Goroma questa i kiedy wchodze w tp zostaje poprostu cofnięty o 3 sqm. Chciałbym (jeśli to możliwe)uniknąć schodzenia do podziemi pełnych z tego co wiem necro i innych nieumarłych. Z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi (jeśli nie naruszą one żadnego z punktów regulaminu forum). P S Nie zamieściłem posta w dziale "Mainland", ponieważ tutaj chyba bardziej rzuca się w oczy :d

Your Bykunn

Nytalith
27-03-2007, 15:16
najpierw musisz ja sobie odblokowa, tj. przejsc podziemiami i wyjsc na wyspe, dojsc do pokoju z tp i wejsc w ten czarny (chyba)

Kasztaniaczek
27-03-2007, 15:36
Musisz isc podziemiami pelnymi necro i crypatmi i innymi syfami przjesc 1 wyspe 2( z hydrami) i dopiero (kolejnymi podziemiami) do Gs island ;]

BykuTM
27-03-2007, 15:44
Dzięki za wszystkie odpowiedzi !
Tak jak myślałem nie obędzie się bez podziemi.. eh co zrobić. Jeszcze jedno pytanie : - ) Słyszałem coś o jakiś pieczarkach które należy położyć na odpowiednich miejscach. Czy jest to potrzebne do uzyskania dostępu do wspomnianej wcześniej wyspy ? : - D

Your Bykunn

Nytalith
27-03-2007, 15:54
potrzebujesz: white, brown, dark i green mushroom :)