zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wesele na Antice(ciekawe zakonczenie).

Phoelerius
27-03-2007, 17:49
Przewincie do 25 min.

Film z tibia.de.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21368
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=106845
http://rapidshare.com/files/23040587/wedding_21368.rec.html
http://www.youtube.com/watch?v=VfjT64fgbbc

Miales czas zeby sciagnac i obejrzec ten film?
Padles ofiara podobnego zachowania lub po prostu nie lubisz takiego zachowania?
Nie lubisz PA?
Pomoz walczyczy z nimi i podpisz sie w petycji o skasowanie Embermane!

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1594329
Otworz tylko ten link ktory prowadzi do forum tibia.com, zaloguj sie i napisz tylko 1 slowo "signed" to wystarczy!
Dzieki!

Snib'ek
27-03-2007, 18:03
Auhauahushah xDD Nieźle to wymyślił.. a jaki loot.. polecam ;)

Blotas
27-03-2007, 18:06
To teraz i ja sie "hajtne?" :o

Mroku
27-03-2007, 18:09
17:00 You see Evil chabelo (Level 25). He is a sorcerer. He is Warrior Souls of the Guardians of Darkness.
z tego to polecialo :D

dobry loot i dobry pomysl ;)

Error Message
Post not Found.
nie zdeletuja go ;]

ciacho2oo7
27-03-2007, 18:19
BUahshahashhas jezuuuu xDD
kocham wesela od tej pory 8o 8o 8o

Guest 1900
27-03-2007, 18:22
Słaby loot na antice ile takie dsm ? 30k moze mniej ... potem same mf okolo 15 bp i 10~ bp uh i śmiecie ale to szkoda wymieniać ... wczywiście polecialy jeszcze inne czesci eq ale nie bede pisal ... a film no GRATKI dla kolesia

Snib'ek
27-03-2007, 18:24
Miales czas zeby sciagnac i obejrzec ten film?
Padles ofiara podobnego zachowania lub po prostu nie lubisz takiego zachowania?
Nie lubisz PA?
Pomoz walczyczy z nimi i podpisz sie w petycji o skasowanie Embermane!

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1594329
Otworz tylko ten link ktory prowadzi do forum tibia.com, zaloguj sie i napisz tylko 1 slowo "signed" to wystarczy!

Wątpie, żeby za takie coś skasowali mu postac.. gdy by za to kasowali chary to by połowy h lvli już nie było:p

Phoelerius
27-03-2007, 18:27
Wątpie, żeby za takie coś skasowali mu postac.. gdy by za to kasowali chary to by połowy h lvli już nie było:p

Ban poleci na bank, Strinnity juz bana za prawie identyczna rzecz wylapal i to na miesiac.

gogogo

Blotas
27-03-2007, 18:27
Prosze zobacyc w 35min..~~cos takiego ... Demon Helm Wypada?
Dlatego tak pilnowali tego parcela ... Czy myle sie?

Frisbi
27-03-2007, 18:31
Hahaha :D
Dlatego nie wchodzi się w Party z high levelami ;)

Koszyk
27-03-2007, 19:04
haha :D wesele konkret :D nie powiem ;d

Glacial
27-03-2007, 19:08
Kill Bill w tibijskim wydaniu ;s

Upierz
27-03-2007, 19:08
...
... i miłość na wieki.

17:48 Embermane [167]: DON'T FEAR THE REAPERRRRRR

=Pekin=
27-03-2007, 20:20
o lol ale szopka xd

Mandegorion_91
27-03-2007, 20:38
Masakra w wykonaniu 165+ ms ;d

Frapper
27-03-2007, 21:16
Kto robi slub w party? I kto zaprosil kogos z Black Dragons?
Za co chcecie go skasowac? Za to, ze sami dali mu party?

Szymoneczek
27-03-2007, 21:27
Słaby loot na antice ile takie dsm ? 30k moze mniej ... potem same mf okolo 15 bp i 10~ bp uh i śmiecie ale to szkoda wymieniać ... wczywiście polecialy jeszcze inne czesci eq ale nie bede pisal ... a film no GRATKI dla kolesia

dzięki za spoil :confused:

Lotress
27-03-2007, 21:49
Przeciez mozesz najpierw sciagnac,obejrzec i dopiero czytac komenty...
@Film
Fajny ;O

Misiuuu
27-03-2007, 22:03
Przeciez mozesz najpierw sciagnac,obejrzec i dopiero czytac komenty...
@Film
Fajny ;O

czasami komenty pomagają w rozpoznaniu keyloga :P

topic: masakra... też tak chce :D

~~AnpeR~~
27-03-2007, 22:53
Hahaha zajebisty film, ale mialem polewke xD beda mieli nauczke zeby zapraszac tylko "good friends". Ale sieka ;p normalnie Kill Bill ^^ ale mieli zdziw ^^ a loot taki se... jak na ceny na Antica :P , ale kolo przesadzil.

morthifer
27-03-2007, 22:55
white wedding ; d

Always hunted
27-03-2007, 22:57
Cóż, heh, wesoło było.

Yeroon
27-03-2007, 23:16
Jaka szmata z tego ms'a. Zal mi takich ludzi.

BaStLeR
27-03-2007, 23:20
Pomysl niezly, ale troche nie lubie ludzi ktorzy naduzywaja sily, czyli PA :P
Ciekawe jak on by sie czul, gdyby padl w ten sposob. ;P

Slimamoneko
27-03-2007, 23:55
Haha ha slubik rox-.- Odrazu masowy pogrzeb było by można urzadzic:D Gratki dla kolesia, jednak troche chamskie to bylo xD

Hoxiu
28-03-2007, 00:02

LOL ? Mi zal tych ludzi co sie pobierali, idioci maja po 8 lat i sie bawia lalkami barbie? Biora sluby, pija fikcyjne herbatki, obchodza swieta ... To tylko tibia

Bardzo ladnie sie z nimi rozprawil, loot przyzwoity :> Banowanie goscia - glupota

Phoelerius
28-03-2007, 00:23
LOL ? Mi zal tych ludzi co sie pobierali, idioci maja po 8 lat i sie bawia lalkami barbie? Biora sluby, pija fikcyjne herbatki, obchodza swieta ... To tylko tibia

Bardzo ladnie sie z nimi rozprawil, loot przyzwoity :> Banowanie goscia - glupota

To bylo "fake wedding" to po 1, zaprosili ludzi po to zeby ich zabic.
A jezeli mowisz juz o slubach w Tibii i itp, to najbardziej chora osoba(a raczej osobami) sa Embermane i Rosacrux pod tym wzgledem.

Draggy_Slayer
28-03-2007, 00:59

a mi zal takich ludzi ktorzy nie wiedza co to rpg i nie wiedza ze tibia to rpg :)
grales keidys w prawdziwe rpg? takie gdzie z kolegami zamiast przed komputerem siedzisz w pokoju i opowiadacie "historie" ?
tam mozesz nawet powedziec ze idziesz sie odlac za krzak bo ma to jakis wplyw na swiat gry

a jesli ty widzisz w tibii tylko exp'n'slash to gratuluje:)

Veer~
28-03-2007, 01:33
Chciałbym wyrazić swoją opinie no bo w koncu forum od tego jest. Wg mnie ta osoba E~ nie powinna dostać zadnego bana/deleted. Player killing jest normalną rzecza w grze a oszustwa na porządku dziennym chyba że Antica jest pod scisłą opieką GMow i zainteresują się tym ale movie nie jest żadnym dowodem. Żaden GM ani God niewejdzie w ten link bo po 1 to sprzeczne z zasadami a po 2 kwestie bezpieczeństwa. Mimo wszystko podoba mi się pomysł ; )

Zdjecia_rar
28-03-2007, 09:33
trzeba bylo party nie dawac nieznajomym, a zwlaszcza rozwscieczonemu 170 masterowi.

Watto
28-03-2007, 10:09
Niezly jajcarz z tego Pana :) hahaha :) ubawilem sie te 5 minut :)

Goku_Sayian
28-03-2007, 10:30
a mi żal takich ludzi co dają party nieznajomym i do tego h lvlom. Sami sie o to prosili! i co jeszcze chcą dać mu bana za to?! przecież to gra, gdyby nie dawali party żyli by dalej -.- ahh te dzieci...

^Trial^
28-03-2007, 10:50
xd ludzie na coraz to lepsze pomysly wpadaja

BOtter
28-03-2007, 11:25
Nie wiem czy o tym wiecie, że te wesele to było tego 167 sorca? 8o

Adamek-graczpiechota
28-03-2007, 12:07
Fajny filmik i loocik nawet dopisał.

Też jak bym miał taki lvl i by mi dali party to bym wszystkich pozabijał, można przy tym się szybko wzbogacić. A ci co mówią ze E~ to szmata itp. to chyba nie wie, że tibia to tylko gra i służy do rozrywki a nie podniecania się że sie wymiata i ma sie dsm na 25 lvl ^^.

Bez sensu troche ale może ktoś mnie zrozumiał :]

/up

to nie był jego ślub...

Smoly
28-03-2007, 12:42
Troche Ci ludzie znoobili,dając mu party.Odziwo,tylko on był h-levelem na tym ślubie (chyba nie jestem 100% pewny).Troche przykro było patrzeć jak wszyscy padali po kolei.Bana raczej może za to dostać,jeśli się nie myle to był to Pking (taki nie do końca ale w party) bez reasonu,czyli poprostu bez powodu ich powybijał,a chęć lootnięcia z nich jakiegoś itemu to żaden powód.

H.Lyoud
28-03-2007, 13:14
Hehe to impreza poszła z dymem

Zummer
28-03-2007, 14:06
Heh, ale masakra. Mogli wszystkim party nie dawać.

Lenrock
28-03-2007, 14:45
a mi żal takich ludzi co dają party nieznajomym i do tego h lvlom. Sami sie o to prosili! i co jeszcze chcą dać mu bana za to?! przecież to gra, gdyby nie dawali party żyli by dalej -.- ahh te dzieci...

powiedział 14-latek. hahahaahha

Idk
28-03-2007, 15:53
Wesele prawie jak z kill billa ^^

Brisingr
28-03-2007, 15:58
A mi sie podobało! Nie powinien dostawać bana bo , jak to mowili wcześniej, po co dawali party??

Lupil
28-03-2007, 16:52
Eee, za co ban? To nie było PK. Bardzo fajny film, loot też nie najgorszy
DSM, BoHy, B-robe, Sporo śmieci <---- loot.
Ale na antice to te itemy pewnie malo warte :D

Robert Lublin
28-03-2007, 18:21
Buehehehe kilka noobków mniej :P
No nie jaka akcja lol :PP
Cuz troche po chamówie no ale co mu mozna zrobić nabił dobry lvl to robi PA tak jak na kazdym innym servie... :P

Sir'Matek
28-03-2007, 21:11
To wesele czy pogrzeb :>
Niezly filmik, wybrali miejsce na slub.......

Dwik
28-03-2007, 21:14
90% osob ktore wypowiadaja sie ze to bylo fajne elo i wporzadku to osoby ze swiatow non-pvp, ktore od razu wala reporta jak widza ze ktos luruje na nich dwarf guarda. Pozostala czesc tych 90% to osoby ze swiatow pvp ktore maja kompleksy spowodowane PAowaniem ich przez innych graczy. Jeszcze inna grupe stanowia 10-14 latkowie ktorych gra w tibie polega na staniu w depo i krojeniu lootow, a element RPG to dla nich ubranie sie w bialo-czerwony outfit i wykrzykiwanie hasel "jepać szfedufff! polacy do bojó!!!". 10% procent stanowia realni gracze tibii, ktorzy rozumieja ze po drugiej stronie siedzi czlowiek, a nie komputer i podejscie ze to tylko gra nie jest zupelnie fair.

Etoric
28-03-2007, 21:30
Ahahah jeszcze 2 lata temu to ten temat poszedł by w odchłanie tego działu, bo kiedyś po 1. śluby były normalnością po 2. żadko kto je nagrywał a po 3. Na ślubach normalne są rozruby:/ A ten chłop miał ich z lmm'ów lać żeby ich nie zabić? rofl

boorex
28-03-2007, 21:42
Eee, za co ban? To nie było PK. Bardzo fajny film, loot też nie najgorszy
Ale na antice to te itemy pewnie malo warte :D

PK = Player Killing = to bylo PK. Ban za tzw. destructive behaviour, a nie za PK. Za takie cos naleza sie bany.

@film
Hahahahaha, jeden z najlepszych filmikow jakie widzialem ostatnimi czasy. Koles sie naprawde zabawil, takim msem to mozna poszalec, ostro ich pojechal. Jakby ktos stal na mostku i bloczyl z fire bomba/m wallami przejscie na tratwe, to bylo by "fajniej" xd

Jucha Furora
28-03-2007, 22:21
Umieram;]
No i jeszcze to co kocham w domku czli rare'y boooskie te 2 rożyczki ta czarna lapka;[kocham :D

Dadinz
29-03-2007, 00:39
Co od niego chcecie? Po prostu zadbał żeby na weselu nie zabrakło sztucznych ogni i pokazu fajerwerków muhahaha prawie jak Sylwester.
Co do tego bana to wydaje mi się że skoro jest przecież ban za zabijanie po kilku unjustach, to czemu miałby dostać bana za to? Nie przekroczył żadnych limitów, dali party to im zrobił party, ich sprawa. Wiem że nieprzyjemnie było by być na miejscu tych, którzy padali ale to tylko GRA i każdy mógł na coś podobnego natrafić. A tutaj dużo osób cały czas o tym banie tylko gada, niedługo będziecie się więzienia dla takich w prawdziwym życiu domagać.Już od dawna widać że wiele osób traktuje tą grę zbyt poważnie a to do niczego dobrego nie prowadzi.

Guzbi
29-03-2007, 07:52
hahaha, nieźle to rozegral.
A loot ... bajka :D

ps.Bana nie powinno byc, bo party mial, wiec nie zlapal fragów

Slimamoneko
29-03-2007, 09:59
Co od niego chcecie? Po prostu zadbał żeby na weselu nie zabrakło sztucznych ogni i pokazu fajerwerków muhahaha prawie jak Sylwester.
Co do tego bana to wydaje mi się że skoro jest przecież ban za zabijanie po kilku unjustach, to czemu miałby dostać bana za to? Nie przekroczył żadnych limitów, dali party to im zrobił party, ich sprawa. Wiem że nieprzyjemnie było by być na miejscu tych, którzy padali ale to tylko GRA i każdy mógł na coś podobnego natrafić. A tutaj dużo osób cały czas o tym banie tylko gada, niedługo będziecie się więzienia dla takich w prawdziwym życiu domagać.Już od dawna widać że wiele osób traktuje tą grę zbyt poważnie a to do niczego dobrego nie prowadzi.

w 100% sie zgadzam^^ a koleś tak jak mowilem nudził sie a ze mial z tyloma ludzi party toto wykorzystal...
Co to do wypowiedzi z gory : za co ban?!!? jeżeli gdzies w Tibia rules jest limit na zabijanie ludzi na party albo coś takiego to mi dajcie link do tego fragmentu...

Anvortis
29-03-2007, 10:10
W sumie fajne, ale widac, ze koles chcial sie wyzyc na Tibii za otrzymanie jedynki w szkole lub tez za ponowny lomot, ktory dostal w szkole od mlodszego kolegi za, to ze ten mu nie chcial pozyczyc dlugopisu.

Cery
29-03-2007, 12:42
Elegancko :) nie daję sie pary nieznajomym :>

Co to bana to moim zdaniem nie powinien dostać. Wszystko działo się w Party więc Ci co dołączyli jak by sie zgodzili na to, że może ich ktoś zabić.

A co do tibia rules

Massive killing is banned czy cos takiego no tak jest ban za masive killing ale jak unity się skończą :D.

Pozdrawiam

Zeny
29-03-2007, 19:14
Hhuiah
niezle wymyslone Gz Loota:D i ten dsm...:P

G17
29-03-2007, 20:52
hahah jaki super filmik hahahah gdybym mial taki 170 lv :D to bym zorganizowal slub i noobkow do party wziasc i potem wszystkich zabic hahahuahaha uhauha

GZ autorowi :D

=Pekin=
30-03-2007, 08:46
w 100% sie zgadzam^^ a koleś tak jak mowilem nudził sie a ze mial z tyloma ludzi party toto wykorzystal...
Co to do wypowiedzi z gory : za co ban?!!? jeżeli gdzies w Tibia rules jest limit na zabijanie ludzi na party albo coś takiego to mi dajcie link do tego fragmentu...

HAHAAAHHA fILmik dobry a twoj podpis jeszcze lepszy XDDD

Mazur199
30-03-2007, 09:15
No i dobrze że ich pojechał.Noobki zamiast iść do szkoły czy robić cokolwiek innego to urzadzają sobie jakieś wirtualne wesela, po prostu żal.

Chati
30-03-2007, 10:10
Niewiem czy już ktoś tutaj wspomniał, ale w niedziele idziemy z Emb~ i resztą na POI Quest. Ciekawe jak się zakończy :>

Sevjij
30-03-2007, 13:42
Pamientajcie, że jak mówicie o społeczeństwie tibijskim, to nie wszyscy jak dostają jedynki to są nieszczęśliwi ..
Mówi się, że dostają złe oceny ...
Proste, bo w Niemczech jak by mieszkał, to jak by dostał 1 to on by im dsmy rozdawał a nie ich zabijał ..

Facet po prostu chciał trochę pobawić i w dodatku tanim kosztem.