zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Isle Of The King

Encis
27-03-2007, 18:30
Moglby ktos z was zrobic poradnik o tej wyspie, bo ja doszlem jedynie do poziomu z ds i stalklerami. Ostatnio widzialem fajny poradnik o ghost landzie i z chcialbym taki sam z IOTK z ss gdzie jakie potwory itp.
Nie wiem czy to dobry dzial prosze nie usuwac tego posta.
Co o tym sadzicie?
Jak jest taki post to prosze o link.
Pozdro

Calen Futh
27-03-2007, 22:10
To nie jest ten temat, wejdź do "Poradników" pozniej do propozycji, i tam masz temat w którym piszemy jakie chcemy poradniczki.

@down: Mistrzu, przeczytaj jeszcze raz co napisałem, pozniej zrób to jeszcze raz. Teraz poszukaj w dziale "Wasze Propozycje Poradników" przyklejony temat (tak, to ten pierwszy od góry) I co widzisz ?

maciek_92
27-03-2007, 22:27
@up
Dział "Propozycje Poradników" nie służy do wpisywania jakie chcemy poradniki tylko do wstawiania tam swoich poradników a jeśli zostaną one zaakceptowane przez modków trafiają do działu "Poradniki" i link do nich pojawia się na stronie głównej Tibia.pl.

@topic
W dziale filmy jest temat "Zwiedzaj z Cichym" autor tego tematu nagrał film z wyprawy na Isle of Kings. Ściągnij go to może chociarz troche pomoże bo pradnik o tym miejscu jesczze chyba nie istnieje.

zalfik
27-03-2007, 23:25
Cos w tym stylu
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100679

Encis
28-03-2007, 18:54
dzieki all :D ale mi chodzi dokladnie o to jakie potwory sa pietro po pietrze, mapa respawnu xD