zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa tematyczna poświęcona tworzeniu muzyki

Khan
28-03-2007, 00:00
Po dokładnych oględzinach doszedłem do wniosku, że sporo jest osób na forum, które są zainteresowane tworzeniem muzyki, spiewaniem, graniem, komponiowaniem.

Niestety Sir Drom oświadczył, że chwilowo nie chce dodawać żadnych nowych grup z przyczyn technicznych, więc postanowiłem wziąć sprawy w swoje rączki.

Proszę więc nie traktować tego tematu jako reklamy zewnętrznej, lecz jako oficjany komunikat informacyjny o powstaniu nieoficjalnej nowej grupy. (czy jakoś tak)

Adres podforum:
http://bialaopera.p2a.pl/index.php

Masz zespół, masz wiosło, masz talent, masz ambicje, a moze tylko masz problem?
Napisz o tym!
Zapraszam do rejestrowania!

I proszę nie zrażać się tym, że narazie jest tu pusto. Każde forum tak zaczyna. Piszcie śmiało ile wlezie, to atmosfera sama sie zrobi.

Pozdrawiam.

Adolphus Elbragol
28-03-2007, 01:35
Dlaczego nasuwa mi sie sceptyczne pytanie: 'po co?'...?

janek@
28-03-2007, 05:39
@up
"Bo sie nogi poca" ^^

Drom zgodzil sie? To Prawdopodobnie taka grupa powstanie.
Nie wiem jak to u ciebie wyglada, ale ja kiedy chce o c zym "innim" podyskutowac wtedy przenosze sie na inne forum.
Nie wiem tez po co tworzyc grupy typu "Jak prac gacie" na forum o tibi. ;/ (coz tak to sie dzieje po kilku latach)

P.S.
Nie mam nic przeciwko.

..::QRAS::..
28-03-2007, 08:12
pozyje 2 miesiace i zgon jak kazda.

matiiii
28-03-2007, 08:54

Nawet krócej.

Vanhelsen
28-03-2007, 09:55
łooo, z takim podejściem panowie (up, i upup) to nawet i tygodnia nie pożyje... >.<"

Ja tam trzymam kciuki za Khana bo go lubię, a co do samej idei grupy: brak funduszy wstrzymał moją cudowną karierę (ROTFL) rzępolenia na basie więc na razie sobie daruję, chyba, że jako szary obserwator który raz po raz walkie jakiś spam-post :P

OnlyShadow
28-03-2007, 10:49
Za reklamę zapłaciłeś?

Żartuję, natychmiast się rejestruję ;p

Dark Sven
28-03-2007, 12:17
Jak nie jak tak. Zarejestruje się ofkoz. Ale potem ;)

Ja KCem moderatora !!!!!11111

Parys
28-03-2007, 12:30
Jak tam jest, to może i niech lepiej tam zostanie.

Khan
28-03-2007, 14:45
Mysle ze jest tutaj sporo luda, ktorzy lubią ten akurat dział sztuki i jesli sie zbiorą do kupy, to moze wyjsc z tego cos fajnego.
Był nawet temat, w ktorym ta sprawa była omawiana i jak pamiętam było wielu potencjalnych chętnych.

Dlatego jeszcze raz - gorąco zapraszam wszystkich zainteresowanych do rejestracji! ;)

Dark Sven
28-03-2007, 15:00
Ja własnie czekam na hasełko

i co bendzie z mojm moderatorme!!!!111 jak kcem ja!

@down
Hcesz siem bidź?

OnlyShadow
28-03-2007, 15:13
Sven, nie dostaniesz bo ja kcem bardziej ;p

Descartes
28-03-2007, 16:08
@up, 2up: Żałość.

A, tego... jestem dopiero początkującym szarpidrutem ale zarejestruję się i będę obserwował tematy. ;p

Glamri
28-03-2007, 16:39
Ja już się zarejestrowałem i pierwszy temat założyłem. ; ) Jezeli zbierze się odpowiednia ekipa zapowiada się naprawdę ciekawe i dobrze prosperujące forum. Wraz z Khanem serdecznie zapraszam!

Gallar
28-03-2007, 21:50
Jak chcecie na vbulletinku mieć grupę swoją, to na http://pokolenie.pl się mości panowie raczcie udać ; )

-=DanieL=-
29-03-2007, 00:01
Nie wiem jak to u ciebie wyglada, ale ja kiedy chce o c zym "innim" podyskutowac wtedy przenosze sie na inne forum.
Nie wiem tez po co tworzyc grupy typu "Jak prac gacie" na forum o tibi. ;/ (coz tak to sie dzieje po kilku latach)

Jesteś zajebisty, skoro to forum o tibii to po co tu działy "O wszystkim i o niczym", "Twórczość"? Lepiej żeby to forum było szare i jednolite? Takie podejście jest conajmniej dołujące. Współczuje.

Rankor
29-03-2007, 00:02
Na forum nie ma szans zeby sie utrzymala, poza - ma i to duze.

Rideh
29-03-2007, 00:24
To forum ma być dla zwolenników rockowych klimatów?

ripper
29-03-2007, 08:56
@up
Zedytuj tego posta, bo to nie temat na 'tekno vs rok fajt'. Każdy robi to co chce i przysłowiowy chuj ci do tego.
@topic
A mnie to forum coś nie chodzi = S Tzn zarejestrowałem się, a kilka godzin później już nie działało i tak jest do teraz. To tylko u mnie?

matiiii
29-03-2007, 10:07
łooo, z takim podejściem panowie (up, i upup) to nawet i tygodnia nie pożyje... >.<"

Ja tam trzymam kciuki za Khana bo go lubię, a co do samej idei grupy: brak funduszy wstrzymał moją cudowną karierę (ROTFL) rzępolenia na basie więc na razie sobie daruję, chyba, że jako szary obserwator który raz po raz walkie jakiś spam-post :P
Też go lubię. :P

Powodzenia.;)

Mad-Sin
29-03-2007, 10:21
@up
Zedytuj tego posta, bo to nie temat na 'tekno vs rok fajt'. Każdy robi to co chce i przysłowiowy chuj ci do tego.
@topic
A mnie to forum coś nie chodzi = S Tzn zarejestrowałem się, a kilka godzin później już nie działało i tak jest do teraz. To tylko u mnie?

Nie jesteś sam, braciszku.

Dark Sven
29-03-2007, 16:24
Nie sądziłem, że ta strona dupnie, a przynajmniej nie tak szybko

Dr.Unknown
29-03-2007, 17:07
Zawsze lepiej założyć nowe forum i potem płakać, że umarło, niż wyrażać swoje poglądy na dobrze prosperującym, już istniejącym forum. No ale przecież można być administratorem, prawda?

Glamri
29-03-2007, 17:14
@UP:
Tak Drunk tylko, że Drom nie zgodził się na założenie grupy. Najwcześniej powstałaby za jakiś (znając Droma) długi czas.

Descartes
29-03-2007, 18:03
Forum już działa i ma się dobrze.

Khan
29-03-2007, 18:03
Potwierdzam problemy techniczne z nowym forum. Nie mam pojęcia czym są spowodowane. Dajmy mu jeszcze jakis czas na samonaprawę. Jesli sytuacja sie nie poprawi - wydam rozporządzenie o utworzeniu nowego, na innym, nazwijmy to, "portalu".

edit:
generalnie uzywam Opery. Jak się okazuję - przez IE, witryna chodzi jak nabradziej OK. Nie zachęcam nikogo do zmiany przeglądarki, ale przez najblizszy czas radze uzywac ich zamiennie, w stosunku do nowego forum.

Dr.Unknown
29-03-2007, 18:06
@UP:
Tak Drunk tylko, że Drom nie zgodził się na założenie grupy. Najwcześniej powstałaby za jakiś (znając Droma) długi czas.
Przecież to oczywiste. Miałem na myśli wygooglowanie forum tematycznego.

Glamri
29-03-2007, 22:29
Przecież to oczywiste. Miałem na myśli wygooglowanie forum tematycznego.
Nie sądzisz, że takie forum, które zostało stworzone z myślą o użytkownikach forum.tibia.pl pozwoli na jakby "lepszą identyfikację" i chętniej będzie przez tę "społeczność" używane? Ja uważam, że tak ponieważ wtedy ludzie mają poczucie, że to coś jest tylko dla nich i chętniej będą się wypowiadali i starali utrzymać przy życiu to forum. Bardziej się w nie zaangażują.