Pokaż pełną wersje : Wurzel's Funreal
Minął rok odkąd Wurzel opuścił świat Antica.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/19899
Wez mnie oświeć o co w tym filmie chodzi ..
Wymieklem po 20 minutach...
Pogrzeb Wurzela... piszą tylko pierdoły w stylu "niech spoczywa w pokoju", "był przykładowym Tibijczykiem" i tak dalej :P.
Ot co całe streszczenie ;)
Wez mnie oświeć o co w tym filmie chodzi ..
Z tego co pamietam, Wurzel zostal skasowany za account trading.
Tak jakos dziwnie sprawdza sie teraz statystyki na antice, kogos tam brak... ;p Ale tak koncza slawni i bogaci xD
Raks Ninja
28-03-2007, 15:06
Powiem tylko jedno na temat tego filmu - 20 cmentarnych hyen stoi i pierdoli jakies sery, dalej nie ogladalem. Jednym slowem zal.
Todasteris
28-03-2007, 15:12
@~Bad
A z tego co ja wiem to Wurzel dostał bana za używanie macro [;
Powiem tylko jedno na temat tego filmu - 20 cmentarnych hyen stoi i pierdoli jakies sery, dalej nie ogladalem. Jednym slowem zal.
Popieram. Stoja debile i pierdola glopoty zeby im ulzylo? Sie podlizac? ;s
Guest 1900
28-03-2007, 15:36
Debile ... co moze chcecie Wszystkich Świetych w tibi jeszczE?
Mandegorion_91
28-03-2007, 16:53
Zal komentowac cos takiego... B)
Ureticon
28-03-2007, 20:38
Na jakim servie grał Wurzel ?
I czy jak bym zrobił Chara o tym nicku dostał bym bana albo name locka ?
Raks Ninja
28-03-2007, 20:46
Wurzel gral na Antice a takiego samego nicku chyba nie mozesz zrobic nawet jak dostal deleta.
warto czasem powspominac..
O ile dobrze pamietam, wurzel dostał bana ponieważ badał błędy w tibi i go skasowali za wykożystywanie ich(a czy to robił to nie wiem).... ale moge się mylić ;)
SkateElement
29-03-2007, 01:21
ta wypowiedź jest ciekawsza niż cały film; Elo!
O ile dobrze pamietam, wurzel dostał bana ponieważ badał błędy w tibi i go skasowali za wykożystywanie ich(a czy to robił to nie wiem).... ale moge się mylić ;)
Na pierwszej stronie, kolega napisał za co.
beacuse of macro using x.x pamietam
nic ciekawego ;p
Powiem jeszcze raz.
Dostał bana bo duzo pisal o botach i o tym jak latwo sie wybotowac teraz. Jak ktos wczesniej wspomnial , zrobil 60+ lvl na bocie. Za 1 razem dostal bana , potem dalej chcial z tym walczyc i Cipsoft byl "bezwzgledny" XD i dostal delete.
To chyba najwyzszy skasowany lvl w tibii, pamietam ta sytuacja wzbudzila wiele kontrowersji polswiatka tibijskiego ;p
No to, źle pamiętasz :).
Wurzel zrobił 60 poziomową postać na bocie aby pokazać Cip Softowi jak łatwo i szybko zrobić taki lvl na bocie. Następnie napisał na tym na forum. Dostał bana na postać którą używał bota a także na swojego knighta czyli wtedy 200+ knighta.
Pozdrawiam.
Palek Demon
29-03-2007, 15:04
O ile wiem to Wurzel zrobił innym charem 60lvl~ na bocie i go na tym nie przyłapano i chciał pokazać, jak pracują Gm'owie, napisał o tym na tibia.com i dostał delete:P.
to byl bubble...
Kryminal
29-03-2007, 22:49
No to, źle pamiętasz :).
Wurzel zrobił 60 poziomową postać na bocie aby pokazać Cip Softowi jak łatwo i szybko zrobić taki lvl na bocie. Następnie napisał na tym na forum. Dostał bana na postać którą używał bota a także na swojego knighta czyli wtedy 200+ knighta.
Pozdrawiam.
Dokladnie, byl on przeciwnikiem botow itd chcial pokazac jedynie jak latwo sie robi lvl na bocie i za jego uczciwosc go zdeletowano ; (
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.