Pokaż pełną wersje : Obsidian Knife!! Kilka pytań!
Melicard
28-03-2007, 21:14
Mam kilka pytań co do Obsidian Knife!
1.Czy z kazdego wyskórkowanego minoska bedzie skóra?
2.Czy on sie kiedys zuzyje?
3.Czy długo zbiera sie 100 skórek? (Srednio)(Wieża koło ab)
4.Z jakich potworków mozna skórki zbierac? ;]
Z góry dziekuje za pomoc!
:)
PS.Jeśli nie znasz odpowiedzi na pytania/nie masz powiedzenia nic na temat obsidian knife Proszę! Nie pisz w tym temacie! (Szukałem informacji)
..::QRAS::..
28-03-2007, 21:33
1.Losowo
2.nie
3.i dk zalezy ile spedzasz czasu na expieniu tam -.-
4.Drag , dragon lord , lizardy , all minoski , beho? , i jeszcze z czegos ;p
Krwioplaczasty
28-03-2007, 21:39
1. Nie
2. Nie
3. Zalezy od szczescia i ile tam expisz ale sa lepsze miejsca do zbierania
4. Dragi, Dl, Minoski all ,bone beast(kosci) ,behemoty(zęby) ,lizardy
@Down
jezeli to nie QS to powiem ze raz dziennie mozna robic.
Milu Arhangel
28-03-2007, 21:39
Kolega post wcześniej pisze prawdę, ja zrobię natomiast małego offtopa na temat :P
Czy można quest na niego robic więcej niż 1 raz? (pytam bo mój temat skasowana "za złą nazwę tematu"
Z góry thx ;)
Z tego co mi wiadomo to można, ale z jakimiś odstępami czasowymi (?).
1. Skórki zbierasz losowo, raz możesz zebrać 3 pod rząd, a innym razem dopiero z 20 mino.
2. Nie Obsidian Knife się nie zużywa.
3. Zależy od szczęścia i ilości potworków które "obierasz ze skórki" :). Ja osobiście polecam mintwalin jeśli chodzi o mino leather.
4. Skórki możesz zbierać z:
Dragon - Green Dragon Leather (http://tibia.pl/item/Green_Dragon_Leather)
Dragon Lordów - Red Dragon Leather (http://tibia.pl/item/Red_Dragon_Leather)
Lizardów(wszystkie rodzaje) - Lizard Leather (http://tibia.pl/item/Lizard_Leather)
Minosów(wszystkie rodzaje) - Minotaur Leather (http://tibia.pl/item/Minotaur_Leather)
Za pomocą Obsidian Knife możesz również zbierać kły z Behemontów(Behemoth Fang (http://tibia.pl/item/Behemoth_Fang)) oraz kości z Bonebeastów(Hardened Bone (http://tibia.pl/item/Hardened_Bone)).
Czy można quest na niego robic więcej niż 1 raz?
Można więcej niż 1 raz. Tylko co jakiś okres czasu tak samo jak np. z addonem na plecak.
team_pk_druid
28-03-2007, 23:21
wszysto ok ale ..
1. NIE losowo ... szansa jest dokladnie 1/50 ...
pozdro ;]
:baby:
1. NIE losowo ... szansa jest dokładnie 1/50 ...
Co do tego to sie nie zgodzę bo mi kiedyś sie udało raz wyciąć 3 pod rząd kilka razy 2 pod rząd. Niby tak sie pisze ze 1/50 minusów to skórka do wycięcia ale ja myślę ze wycina sie semi rar czyli tak jak z waspow lecą honeycamby.
Co do reszty tez sie zgadzam tylko ..::QRAS::.. z beho sie nic nie da wyciąć.
NeX_Zabuza
30-03-2007, 02:26
1.nie
2.nie
3. zalezy
4. Mino (wszyskie), Dragony (all), Lizardy (all), bonebeasty, behemoty
Melicard
30-03-2007, 08:33
A w ile mi sie zwróci za niego (10k kosztuje)... i czy oplaca sie kupic? Na 16 lvl Sorc
Venderer
30-03-2007, 08:33
1.nie
2.nie
3. zalezy
4. Mino (wszyskie), Dragony (all), Lizardy (all), bonebeasty, behemoty
A teraz powiedz mi czym twój post się różni od tego:
1. Nie
2. Nie
3. Zalezy od szczescia i ile tam expisz ale sa lepsze miejsca do zbierania
4. Dragi, Dl, Minoski all ,bone beast(kosci) ,behemoty(zęby) ,lizardy
...Napisanego 2 dni wcześniej, a po jaką cholerę piszesz to samo? Żeby pokazać jaki jesteś mądry?
Bartek153
30-03-2007, 08:35
A w ile mi sie zwróci za niego (10k kosztuje)... i czy oplaca sie kupic? Na 16 lvl Sorc
omg zwroci ci sie tyle ile uzbierasz 100 mino leathers 8k w sklepie -_^
Zależy na czym xpisz najczęściej. 100 mino leather = 10k, a więc się opłaca. Chyba że nie masz w ogóle styczności z mino, lizardami (ew. smokami), to możesz jeszcze troche poczekać ;)
Myśle, że opłaca ci sie kupić :)
A na przyszłość będziesz miał na dragi :D
nie oplaca sie kupowac bo zanim ci sie zwroci te 10k to mina wieki a jeszce jak masz 16lvl to lepiej se kup cos do EQ B)
nie oplaca sie kupowac bo zanim ci sie zwroci te 10k to mina wieki a jeszce jak masz 16lvl to lepiej se kup cos do EQ B)
Ja zbieram caly dzien i mam juz 82 skorki ;]
ja zbieralem caly dzien i mialem 9 skorek -.-
Mam pytanie a nie chce zakladac nowego tematu :
Gdzie jest dobre miejsce do zbierania skorek z normal minosow, ale tak bez archerow, magów i guardów ? I najlepiej zeby bylo blisko thais.
maciek_92
01-04-2007, 14:07
@up
Na wschód od wejścia do tunelu prowadzącego na Fibulę biega troch minosków i 1 mino guard. Blisko Thais to chyba jedyne miejsce gdzie są same mino.
Venderer
01-04-2007, 15:01
@up
Na wschód od wejścia do tunelu prowadzącego na Fibulę biega troch minosków i 1 mino guard. Blisko Thais to chyba jedyne miejsce gdzie są same mino.
Nie troche tylko z ~4 i skoro jest tam 1 mino guard to nie jest to miejsce z samymi podst. minosami...
@Assains
Wiesz, tak to w życiu bywa... Same minoski, bez archerów, bez guardów, blisko, pewnie jeszcze chcesz żeby było mało ludzi, 0 PK itd.?
Koło thais niema za wielemiejsc z samymi minosami, (zrestzą chyba nigdzie niema tak, żeby były same normalne mino)
Na twoim lvlu odpuścił bym sobie skórki, a jak się podszkolisz to leć do Mintwallin, tylko pewno Ci nie będzie pasować bo to z 8 pięter windą w dół...
maciek_92
01-04-2007, 15:13
Nie troche tylko z ~4 i skoro jest tam 1 mino guard to nie jest to miejsce z samymi podst. minosami...
A czy 4 to nie kilka? Tego Guarda można spokojnie ominąć, a to jest chyba najbezpieczniejsze miejsce z Mino dla niego. Bo tak to wszędzie (w pobliżu Thais) zwykłe minoski mają jakąś obstawę, no chyba, że na rooku ;]
Maciek[J]
04-04-2007, 11:03
nie spamuj :spam: :spam: ;p
Venderer
04-04-2007, 12:17
A czy 4 to nie kilka? Tego Guarda można spokojnie ominąć, a to jest chyba najbezpieczniejsze miejsce z Mino dla niego. Bo tak to wszędzie (w pobliżu Thais) zwykłe minoski mają jakąś obstawę, no chyba, że na rooku ;]
Ale kilka to nie troche. (powiedziałeś troche -.-)
Z tego co rozumiem w temacie chodzi o nazbieranie skór z minosów, to tam sobie raczej nie nazbiera...
Przyjdzie wybije 4 minosy i co? Czekać na resp? 5 minut w oddali i modły, żeby nikt nie przyszedł...
Najwięcej minosów samych blisko Thais to jest chyba na rooku. xD
Jak się tam tylko dostaniesz z Obsidian Knife, możesz wycinać do woli:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.