Pokaż pełną wersje : Vision nie przestaje :D
Dla Taifuna nocny mass log skończył to się tragicznie :P Ze strachu popełnił samoboja
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon
Na filmku widać Kolka deda ponieważ Taif się zesrał w pory i popełnił samoboja, a reszta przydupasów(Spaaw i James) dała loga :D
http://www.rogepost.com/n/3099219435
Safree Doo
29-03-2007, 06:50
A więc Ima~znowu pomszczony no wielkie Gz ;]
Go Go Vision!
Rzolniez
29-03-2007, 08:03
Prze Hu je Bandyci xd
OmG Duski to robia specjalnie ? xDD
Slimamoneko
29-03-2007, 09:48
omygy i taifun znowu 2 lvl do odrobienie:D widze ze tera sytułacja na furorze sie odwróciła wy se expicie a Dusskines żeby poexpic to musza o 2 w nocy:o
No wiec panowie ROX\,,/
Marihuans
29-03-2007, 11:58
heh. ja osobiscie jestem za duskami bo jakos tak nie lubie jak ktos jest takimi dobrymi kolegami a jednego dnia sie u*******aja ;]
Taifun dobrze zrobił przynajmniej nie mają fraga :)
@down
Ale wtedy załapali by fraga na taifunie, i tak i tak by padł bo bana raczej by nie wbił, gdyż biega z Red skullem.
ja wolal bym z nimi walczyc mial bym honor a nie dac sie zabic demonowi :S
ps. zauwazylem ze Zwidek nie ma rsa ; o
ja wolal bym z nimi walczyc mial bym honor a nie dac sie zabic demonowi :S
ps. zauwazylem ze Zwidek nie ma rsa ; o
zaniedlugo nabije na duskach
Mógłby poczekać zanim tamci by włączyli skule i wtedy zacząć ich czyścić...
Na pewno kogoś by ubił ale nie on wolał się zabić, nice.
biedny Taifun, Vision doprowadziło go do samobójstwa;)
krótko mówiąc harakiri w wykonaniu Taifuna xD
moze jebnal gdzies loota
napewno ma jakiegos 50 ek :baby:
jeśli sobie expil na demcach a ci mu przylezli mass log to pewnie ukryl loota bo mial cenny a kaski ma coraz mniej :)
nie wiadomo
wiec wcale sie nie zesral zreszta w tamtych korytarzach nie mial by jak uciec!!
pozatym taifun najmniej sra w pory z dussków
i dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów
i czekać na vision i tak stac nie ruszac sie!!nie wbijac skulli czekać aż oni zrobią yellow potem vison dostaje combo a gfb taifun robi Ue i opa opa!!
Xerizzezo
29-03-2007, 15:08
Moze mial net downa glupie zjebane skurwysyny
dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów
i czekać na vision i tak stac nie ruszac sie!!nie wbijac skulli czekać aż oni zrobią yellow potem vison dostaje combo a gfb taifun robi Ue i opa opa!!
Łatwo się pisze, ale trudniej jest to zrobić :P
Jucha Furora
29-03-2007, 15:49
Ja też popełnie samobojstwo^^uheu
Już całkiem poległem ,myslalem ze taifun ma jeszcze honoru troche ale widac juz nie bede myslal:PP
Spaaw nie chcial 4 x pasc :PP
Jesteś jebniętym pojebem. Przecież było mówione, że mimo rsa Taifuna ciało było puste ponieważ wszystko wyrzucił do lawy bądz oddał wczesniej Spaawowi.
i dusski powinni zrobic sobie akcje stanąc na jedym sqm w miejscu gdzie nie ma noobów
Dobra wroc juz na otsa.
@fim
Spoko, troche malo akcji ale ok. Do tych co mowia ze nie ma honoru... nie kompromitujcie sie. Takie posuniecia to tzw. taktyka, nie dal im nabic fraga. Jasne mial sie z nimi klepac 1 vs. 10-15 z korytarzach po 2 sqm...NAPEWNO by kogos zabil -.-' ! lmao.
widzialem nagranie qel-a ale normalnie nie wiem co on chcial zrobic:D a loot byl czy aol?:D
@up
Taifun ma RSa, więc wszystko wywalił/oddał komuś/schował.
@ Vision
Gratz, gratz i jeszcze raz gratz B)
widzialem nagranie qel-a ale normalnie nie wiem co on chcial zrobic:D a loot byl czy aol?:D
JA PIE*DOLE
jaki nob !!!!!
wez dzieciak przeczytaj wyzej co Barles napisal ok ?
i wroc na otsy czy cos w tym stylu
moze jebnal gdzies loota
napewno ma jakiegos 50 ek :baby:
jeśli sobie expil na demcach a ci mu przylezli mass log to pewnie ukryl loota bo mial cenny a kaski ma coraz mniej :)
nie wiadomo
wiec wcale sie nie zesral zreszta w tamtych korytarzach nie mial by jak uciec!!
pozatym taifun najmniej sra w pory z dussków
czytając twojego posta , nieżle się uśmiałem ;)
Pięknie, przynajmniej nie dał im satysfakcji z ubicia 280 MS-a.
I według mnie to właśnie jest postawa honorowa + racjonalne myślenie,
gdyby stanął do walki to na 100% by przegrał z cipbotem a tak natomiast utarł nosa Vision.
Heh, to musiało być dobre lecą wszyscy na taifuna a tu nie ma go i nie będzie fraga xD
Iron'knight
29-03-2007, 16:50
Dla Taifuna nocny mass log skończył to się tragicznie :P Ze strachu popełnił samoboja
Mar 29 2007, 02:52:45 CEST Died at Level 280 by a demon
Na filmku widać Kolka deda ponieważ Taif się zesrał w pory i popełnił samoboja, a reszta przydupasów(Spaaw i James) dała loga :D
http://www.rogepost.com/n/3099219435
A ty sie czasami w gacie nie zesrałeś ?
Pięknie, przynajmniej nie dał im satysfakcji z ubicia 280 MS-a.
I według mnie to właśnie jest postawa honorowa + racjonalne myślenie,
gdyby stanął do walki to na 100% by przegrał z cipbotem a tak natomiast utarł nosa Vision.
Heh, to musiało być dobre lecą wszyscy na taifuna a tu nie ma go i nie będzie fraga xD
jeżeli uważasz , że to była honorowa postawa , to ja uważam że taifun to tchórz
A czy honorowe jest to, jak 10 osób bije 1?
Tchórz, srusz - LUDZIE, to tylko gra! Nie osądzajcie człowieka za to, jak zachowuje się w grze :baby: Przecież wielu ludzi wolałoby zabić się samemu niż dać satysfakcję innym. Honor? Jak już się czepiacie honoru, czepcie się tych co dali loga...
A czy honorowe jest to, jak 10 osób bije 1?
a pamietasz czasy jak vision było 20 a aberratio 2 razy tyle?,kto wygrywał,chyba każdy pamięta
Tchórz, srusz - LUDZIE, to tylko gra! Nie osądzajcie człowieka za to, jak zachowuje się w grze :baby: Przecież wielu ludzi wolałoby zabić się samemu niż dać satysfakcję innym. Honor? Jak już się czepiacie honoru, czepcie się tych co dali loga...
Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.A tak oddał życie bez walki ;]
Pavel321
29-03-2007, 17:13
a pamietasz czasy jak vision było 20 a aberratio 2 razy tyle?,kto wygrywał,chyba każdy pamięta
Co ma piernik do wiatraka ? ...
To zupelnie inna sytuacja niz ta ktora widac na filmie ... bo przeciez 20 na 40 to nie to samo co 1 na 10 ... jak taifun by dostawal na ture kombo z sd po pare tysiecy to by napewno nie przetrwal to lepiej bylo postapic tak jak on ;]
Co ma piernik do wiatraka ? ...
To zupelnie inna sytuacja niz ta ktora widac na filmie ... bo przeciez 20 na 40 to nie to samo co 1 na 10 ... jak taifun by dostawal na ture kombo z sd po pare tysiecy to by napewno nie przetrwal to lepiej bylo postapic tak jak on ;]
Każdy ma swoje zdanie:)
Twoj_Miszcz
29-03-2007, 17:18
kiedy wrzucicie to an youtube ? ;O czekam z niecierpliwoscia...no chyba ze juz wzuciliscie to link plx :) chcem to zobaczyc :S
Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.A tak oddał życie bez walki ;]
I stracił całą zawartość bp i ekwipunek ? gz : o
Tak jak już wcześniej mówiłem dobrze, że nie dał im satysfakcji z fraga. A loota ooddał pewno koledze z gildi w aolu ; )
@down
Każdy ma wolność słowa więc o co Ci chodzi?
Skomentowałem tylko twoją wypowiedź
I stracił całą zawartość bp i ekwipunek ? gz : o
Tak jak już wcześniej mówiłem dobrze, że nie dał im satysfakcji z fraga. A loota ooddał pewno koledze z gildi w aolu ; )
Tak jak już napisałem wcześniej , każdy ma swoje zdanie , człowieku czytaj...
no i miejmy nadzieje ze dal komus bp i dobrze ze nie dal okazji dzieciom z vision na fraga bo zaden tam na to nie zasluguje
czemu cale vision to tempaki ? takie mam jakies wrazenie ogladajac tylko filmy i czytajac stronke o;
Hellraiser
29-03-2007, 17:52
,.. i zaprzestać, nie zaprzestanie,..
no i miejmy nadzieje ze dal komus bp i dobrze ze nie dal okazji dzieciom z vision na fraga bo zaden tam na to nie zasluguje
czemu cale vision to tempaki ? takie mam jakies wrazenie ogladajac tylko filmy i czytajac stronke o;
A oglądałeś battle przy obrzeżach thais? ktoś na GC napisał
"bende"
HAIL DUSKINESS!
Tak czy siak, taifun by padł , i ja (przynajmniej) bym na jego miejscu walczył.
Z racji że to tylko gra ja też. Na jego miejscu chlastąłbym UE (w porywach do trzech - many by mu raczej styknęło) - najwyżej ST poszedłby na bodajże 9 miechów się czochrać do lasu. Poza tym można to napisać normalnie, np.: "Szkoda, że Taifun nie walczył.", a nie jaki to z niego tchórz, bo jestem pewien, że 3/4 naabów z tego forum w rl go nie zna i z tej właśnie beczki nie ma prawa wydawać takich osądów B)
A tak oddał życie bez walki ;]
Raczej się z Tobą zgodzę, z jednym 'ale'. Oddał życie 'wesołkowatego piksela' (pzdr. dla Nonsensopedii ;) ) a nie swoje. [moje spekulacje] Gdyby walczył mogłoby być ciekawie, ale skoro całość komuś oddał (najprawdopodbniej) nie miał czym - mógł sobie zostawić trochę runek i manasów i walczyć, no ale cóż - wolał zachować kasę a jednocześnie nie dać Vision satysfakcji z fraga... a z resztą - w takiej sytuacji (jak został już bez eq) najprawdopobniej zrobiłbym to samo :) Ale i tak ciekawiej by było, jakby w myśl spartańskiej zasady "zejścia z tarczą lub na tarczy" ruszył na Vision i czekał, aż go zabiją B) To by było dopiero widowisko :)[/moje spekulacje].
Pozdro ;)
ja bym na jego miejscu ciskał sorców z mort hura wkońcu napewno by któremuś się mana skończyła
MagField
29-03-2007, 18:33
Buehehe wstyd i jeszcze raz wstyd dla taifa :D:D
edit:
Taifun dobrze zrobił przynajmniej nie mają fraga :)
@down
Ale wtedy załapali by fraga na taifunie, i tak i tak by padł bo bana raczej by nie wbił, gdyż biega z Red skullem.
Najważniejsze że padł i stracił lvl :)
maciek_92
29-03-2007, 18:35
@2up
Zanim byś walnął jednego mort hura to w Ciebie już by uderzyły z 4 SD więc wątpię, że byś kogoś ubił ;]
W sumie dobrze Taifun zrobił, że oddał(?) komuś eq/runki bo będzie je miał na walkę w której by miał jakieś szanse no i Vision nie ma fraga( :( ).
Go Go Vision niech wiaterek se z Oracle pogada ;]
Nie wiedziałem, że taifun to kamikadze...:D
4 SD by dostal zanim wave walnie? Myslisz, ze taifun nie ma stone skinow? :>
4 sd to nic. On ma prawie 10k manashielda.Moglby walnac pare wave lub utani gran hur i wiac po prostej walac wave jak ktos mu stanie na drodze. Zawsze mialby jakas szanse. Vision nie ma satysfakcji? Ja tam widze, ze sa tak potezni, ze nawet 280 MS z nimi nie walczy tylko woli sie sam zabic. Mogli by czesciej po niego biegac :) Sam by sie zrookowal :D
Nowa technika walki w tibii. Robisz massloga, a cala gildia wroga biegnie na byle co i deada, 'zebys nie mial satysfakcji' ;)
1 na 20? Sam sie tak wystawil, mogl nie isc na demony liczac, ze vision go nie dorwie :> Nie byl sam, koledzy dali logout -.-
Czemu Taifun nie wejdzie do gry. Podbiegnie do byle jakiego red skulla z Vision i go z UE nie trzepnie? Widzieliscie jak wracali z demonow? 100+ MS lecial bez manashield z skullem? Podbiega i UE. Nie ma goscia.. to tyle w temacie mojego zdania o prowadzeniu walki. Czemu Duskiness nie robia tak jak Wizav skoro sa tacy boscy, a Vision to noobki? 3 sorcow idzie, wali UE i wieje..
Heh ;p Widze ze Vision coraz lepiej ;D gRatz ;]
To smutne...i piękne zarazem heh, te tematy z furory to dobre spamowisko heh
Mówi się "wrócić z tarczą lub na tarczy" a nie "zejść", zejść to można ale śmiertelnie ; )
Najważniejsze że padł i stracił lvl :)
Szkoda, że padł i stracił 2 lvle :(
Jestem za Duskami ; )
Szkoda, że padł i stracił 2 lvle :(
Jestem za Duskami ; )
zapewniam Cię , że duski tej wojny nie wygrają z ich bardzo dobrym myśleniem.:P
Wielki Mancyz
30-03-2007, 18:04
tak miedzy nami to film troche do dupy widac tylko jak 1 typa ubili przy annihi a reszty NIC niewidać tylko wszyscy piszą : TAIFUN DED BY DEMON i kurde nawet niewszedł ten koleś tam gdzie tajfun byl... i czemu uciekał z 3k many od demona up jak ja miałem 800 many na 70 lvlu na utamce i mnie demec bił tam to sobie go z sd biłem dopiero potem uciekłem up taki troche śmieszny film niby wiadomo o co chodzi a tego na filmie niema xD
@Edit ale jednak mimo wszystko kazdy ma swoje racje w tej wojnie więc niech sie leja ja sie niebęde wtrącał do spraw ich serwa ;]
Zdjecia_rar
30-03-2007, 18:51
@Edit ale jednak mimo wszystko kazdy ma swoje racje w tej wojnie więc niech sie leja ja sie niebęde wtrącał do spraw ich serwa ;]
nom, zostan na harmonii.
zapewniam Cię , że duski tej wojny nie wygrają z ich bardzo dobrym myśleniem.:P
Jeszcze wszystko może się odwrócić:>
No no ladnie gzz for vision ;)
tak miedzy nami to film troche do dupy widac tylko jak 1 typa ubili przy annihi a reszty NIC niewidać tylko wszyscy piszą : TAIFUN DED BY DEMON i kurde nawet niewszedł ten koleś tam gdzie tajfun byl... i czemu uciekał z 3k many od demona up jak ja miałem 800 many na 70 lvlu na utamce i mnie demec bił tam to sobie go z sd biłem dopiero potem uciekłem up taki troche śmieszny film niby wiadomo o co chodzi a tego na filmie niema xD
Widać ,że grasz ma non pvp wiec wracaj tam i tak jak napisałeś nie wtracaj sie w sprawy ich serwa
ja bym na jego miejscu ciskał sorców z mort hura wkońcu napewno by któremuś się mana skończyła
możliwe, ale prędzej byś padł..
możliwe, ale prędzej byś padł..
tak czy siak , taif paść musiał
Adii Getes
30-03-2007, 22:21
Do tych co myślą że by walczyli.
Nie walczylibyście gdybyście byli na jego miejscu.
Nie chciał dać im frajdy z fraga - nie co dzień zabija się 280 MSa. Zresztą zaraz znowu pojawily by sie kawałki w stylu " Petro, mam dla ciebie komunikat, przykro mi lecz z 300-setki lipa."
Wielki Mancyz
31-03-2007, 07:33
Widać ,że grasz ma non pvp wiec wracaj tam i tak jak napisałeś nie wtracaj sie w sprawy ich serwa
Myslisz ze jak gram na harmonii to nigdy niegrałem na pvp ?? poprostu zmieniłem na non-pvp bo na pvp jest DO DUPY pomyśl troche logicznie na pvp pójdziesz na vampy wejdzie ci jakiś n00b 120 lvl i cie ujebie za nic albo będzie cie szantarzował pieprze takie granie i coraz więcej osób tak uważa nawet jak zauważyłeś cipsoft nierobi nowych pvp bo liczba graczy na pvp strasznie się zmniejsza zobacz sobie na hibernie jak mało ludu gra a kiedyś kolejki były od 14 -.- więc to jest moja sprawa gdzie gram a to że sie niebęde wtrącał to uważam za dobrą decyzje a ty jak myślisz że jak grasz na pvp to kozak to żal.. na pvp równie dobrze możesz mieć 50 lvl i cwaniaczyć ale założe sie że niejedna osoba z pvp by sobie nieporadziła na n-pvp bo tu niemoże sprać dupy słabszemu lvlowi mi przyznam się szczerze też tego brakowało ale już sie przyzwyczaiłem... a pozatym jak myślicie że n-pvp to gówno to wbij 74 lvl tak jak ja na n-pvp to pogadamy :]
dlatego grasz na n-pvp, bo sobie w trudnych sytuacjach na pvp nie mogłeś poradzić,
"jak myślisz że jak grasz na pvp to kozak"
Wcale tak nie uważam.
Kurwa boruta jaki ty madry jestes... Co mial zrobic Tafiun jak szli na niego z Vision ? Czekac z chlebem na was i oddac fraga? On nie jest taki glupi zeby walczyc przeciwko ilus tam od was i wolal pasc od demca niz oddac wam fraga... P.S jezeli uwazasz to sa samobojstwo to dziwie sie tobie jaki ty jestes,\
rehost plx, gyd wchodze na tamtego linka pojawia sie normalna storna, nie ma nic do sciagniecia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.