Pokaż pełną wersje : Raport za przesuwanie postaci..
PunisherPatryk
29-03-2007, 17:01
Newq: come
Newq: money
Newq: raport??
Newq: 1k
Punisher Patryk: No
Punisher Patryk: Lol
Czy to jest normalne ? :(
Nie martw się nikt Ci za to nic nie zrobi :) Chciał od Ciebie po prostu kase wyciągnąć i tyle.
Vanhelsen
29-03-2007, 18:35
Wszystko zależy od GMa na jakiego trafisz, oraz na to w jakiej sytuacji zostałeś popychany... W regulaminie jest taki drobny punkt mówiący, że utrudnianie gry innym graczom jest nielegalne, a pod to utrudnianie zalicza się i przepychanie...
lol normalne to nie jest ale to jest normalka... nikt ci nic nie zrobi za przesuwanie postaci. ja jako jeden z lepszych wrestlerow danubi uwielbiam wkurzac depowiczow przesuwaniem i za to raz zostalem teleportowany do temple, gm nawet sie nie pofatygowal zeby cos do mnie napisac a tym bardziej przyjsc. po prostu teleportowal mnie do swiatyni .
Fajnie tylko GM nie moze tpac, co najwyzej CM albo God
Fajnie tylko GM nie moze tpac, co najwyzej CM albo God
Fajnie, ale jednak może ;] Byłem świadkiem jak koleś blokował mi droge... Gm tp go do świątyni.
Fajnie, ale jednak może ;] Byłem świadkiem jak koleś blokował mi droge... Gm tp go do świątyni.
O rly? dychaaa
Czy istnieje możliwość teleportowania innych graczy za pośrednictwem Gamemasterow w dowolny zakątek Tibii?
Widzę że dużo tego dementowania już było, no ale cóż, stwierdzam fakt. Nie mogę czegoś takiego zrobić. Chyba wiele osób będzie rozczarowanych po tym wywiadzie, ale zawsze możecie zaproponować takie bajery na Forum. Nie mam nic przeciwko
-Mixawik-
29-03-2007, 21:22
O rly? dychaaa
To kłamał -.-
Szedłem z moim kumplem do Ab on miał nick Miksawik, a ja Mixawik i on miał na mnie follow i gm myślał że jedziemy na mc i tp nas do świątyni i kazała nam tańczyć
To kłamał -.-
Szedłem z moim kumplem do Ab on miał nick Miksawik, a ja Mixawik i on miał na mnie follow i gm myślał że jedziemy na mc i tp nas do świątyni i kazała nam tańczyć
Mój Ty Sherloczku : *
Jak myślisz, większość ludzi uwierzy Tobie, czy GM?
to bylo o teleportowaniu w inny zakatek tibii niz temple.
@topic : Watpie ze ci za to cos zrobia. Co najwyzej upomną
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.