Pokaż pełną wersje : Runy
Wiem jak się robi runy . Dużo o tym czytałem , ale nie znalazłem jeszcze jednej odpowiedzi. Patrzyłem na stronę i zobaczyłem że runy do zrobienia można kupić w Kazordon Darashi i jeszcze dwóch miastach . Czy to znaczy że w Thais nie można ich kupic ? Próbowałem w gildi ale NPC się nie odezwał . Jeśli już to chciał mi sprzedać gotowy czar .A ja chce runy do zrobienia .X(
Puste runy można kupić w każdym mieście, ale nie gildii tylko w sklepie magicznym.
Blank rune mam ale chodzi mi o to że np. nie chce kupic czaru poison field za 300gp tylko go zrobic . A miałbym po niego biegać do Kazordon ?
Bierzesz do reki blank rune, wypowiadasz odpowiednia formulke i masz gotowa rune, nei trzeba do tego zadnego NPC.
Blanki juz wiesz gdzie kupic.
Mozesz rowniez kupic gotowe runy, ale to cie chyba zbytnio nie urzadza ..
Żeby zrobić jakąś runkę musisz mieć potrzebny lvl, wykupić czar na tę runkę, i bierzesz blank runke w łape (w każdym sklepie magicznym po 10gp za jedą) i wypowiadasz czar. Gratulacje zrobiłeś własną runę xD:cup:
mentos12
01-04-2007, 20:17
jak chcesz mozesz isc do kazo albo darashi, ale po co?
czar potrzebny do zrobienia runy kupi sie w kazdym miescie. CArlin , thais venore kazo wszędzie. idziesz do NPC dla swojej profesji mowisz:
-hi
-buy (np. LIght magic missisle) rune
-yes
-bye
potem idziesz kupic czysta rune w sklepie magicznym. wkladasz czysta runke do reki i wypowiadzasz formulke(jak nie wiesz jaka sprawdz w spell book albo na tibia) i masz runke. pamietaj ze musisz miec odpowiednia ilos many. (TYLKO KUP TEN CZAR U NPC KTORY SPRZEDAJE CZARY!!! a nie manasy runki czy fluidy).
Kellerman
16-04-2007, 04:12
Tak na uboczu mówiąc...możesz wsadzić też 2 blank runy i możesz za podwójną ilość many zrobić 2 runy takie runki... czasami jak ci się śpieszy możesz tak zrobić ;d
HHAHAHAAH
A ty spadles z kad ?
mars ?
Idziesz do npc zeby Nauczyl cie jakiegos czaru
musisz miec do tego odpiwiedni lvl etc.
kiedy juz kupisz ten czar to bierzesz sobie do reki blank rune (do kupienia w sklepach z przedmiotami magicznymi)
NAstepnie wypowiadasz formolke np. "Abra kadabra
I mozesz sie cieszysz ze masz runke
Jestem początkującym sorciem w Tibii na 12 levelu. Mam pytanie w stosunku do run: Na tibia.pl przeczytałem; minimalny poziom (przy runie) ...; minimalny poziom magiczny...; wymagana mana ...:confused:
Chciałem zapytać, co w końcu trzeba do używania runy tego minimalnego levelu, może mlvlu, a może obu i czy zużywa się manę korzystając z magii runicznej? Proszę o odpowiedź.:)
P.S. Chodzi mi powtarzam tylko o używanie runy, chodź o jej tworzeniu też moglibyście mi napisać.
WymionoKrowy
01-05-2007, 19:24
Puste runy (blank runy)można kupić w każdym mieście, ale nie gildii tylko w sklepie magicznym. :P
jak jestes druidem najlepiej uhy i ihy rob
krzysiek17
07-05-2007, 15:36
Jestem początkującym sorciem w Tibii na 12 levelu. Mam pytanie w stosunku do run: Na tibia.pl przeczytałem; minimalny poziom (przy runie) ...; minimalny poziom magiczny...; wymagana mana ...:confused:
Chciałem zapytać, co w końcu trzeba do używania runy tego minimalnego levelu, może mlvlu, a może obu i czy zużywa się manę korzystając z magii runicznej? Proszę o odpowiedź.:)
P.S. Chodzi mi powtarzam tylko o używanie runy, chodź o jej tworzeniu też moglibyście mi napisać.
Do uzywania runy potrzebny jest mlvl np. zeby uzyc na sobie czy na kims tej runki musisz miec minimum 4 mlvl, a do robienia potrzebny jest tylko lvl bo przeciesz wszystko wraz ze wzrostem lvl takze rosnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.